Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Бележка от психиатър? Има ли?

Ако няма - значи ти и онзи другият Косьо, който се крие в главата ти сте си самодостатъчни и не би трябвало да ви трябва моето внимание.  

Стига де човек - тия другите гледай какво са скучни . Ми не ми дават бележка - няма ли друг вариант да измислим нещо? Да почерпя :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, attj написа:

САЩ подхвърлиха някакви пари и гледай що за Майдан спретнаха украинските националисти.  Това е корупция на държавно ниво.  Те в Донбас и в Крим въобще  не се интересуват от мнението на такива като  Митко Вълчев.  Които бандеровци  искат - нека ходят дори и зад ЕС и зад НАТО,  защо искат да водят насила и казаци там?  Путин  е слабохарактерен и не е добре все да се тича след събитията.  Той трябваше да ги е изпреварил и предотвратил.

"Сащ подхвърлиха някакви пари" написа путиноиден трол, анонимен при това и то стана истина и доказателство.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Щото не е до численост на армиите. Нали трябва да се създаде легендата, защо и на какво основание се прави присъединяването. Един народ сме, фашисти, нацисти, бият нашите и прочие лъжи. Пък и Украйна е в пъти по апетитна хапка, откъм територия и ресурси. Абе известни неща, които един упорито правещ се на малоумен трол удобно пренебрегва.

Значи Путин може да създаде легенда за Украйна, ама за Казахстан или Азербайджан не може и за т'ва е нападнал именно Украйна, а пък Азербайджан и Казахстан с техните нефтени находища и огромни територии, не били апетитна хапка, за разлика от Украйна, която нефт няма, а територията ѝ е по-малка :lol6:

Бравос, направи ми деня. Знаех си че не напразно влизам тук :cool:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Значи Путин може да създаде легенда за Украйна, ама за Казахстан или Азербайджан не може и за т'ва е нападнал именно Украйна, а пък Азербайджан и Казахстан с техните нефтени находища и огромни територии, не били апетитна хапка, за разлика от Украйна, която нефт няма, а територията ѝ е по-малка :lol6:

Бравос, направи ми деня. Знаех си че не напразно влизам тук :cool:

Радвам се,че съм полезен. Но как Тролотош, да напишеш с казахите или азерите сме един народ. Не, че не е толкова истина, колкото са един народ и с украинците де . А и Рус, пуста велика Рус. За къде без Украйна.

преди 1 час, Богатир написа:

От Афганистан, Сирия, Ирак...

От днес, от хора които в момента са в Одеса - града от 1 милион, в момента няма и 100 000 човека. Града изглежда пуст..много жилища са разбити от украински обирджии..Цените на имотите са се сринали..

И за това е виновен всеки друг, освен човека който нахлу :giggle1: Баси шизофренията 

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

"Сащ подхвърлиха някакви пари" написа путиноиден трол, анонимен при това и то стана истина и доказателство.

Папалоиден трол си ти.  Путин не ми е никакъв.   САЩ да финансират Майдан с 5 милиарда долара си е корупция на държавно ниво.Питай  Виктория Нюланд.    Дори Китай това  го "оцениха"   и казаха на САЩ да гасят пожара в Европа , който са подпалили.  Само Митко пак не е  разбрал...

преди 51 минути, kosyo написа:

а се обосрал тройника на Путин.

Първника на Путлер се обосра още на 24того лютого лани.

Ся ще държи реч по случай годшнината.

Пред ФСБ облечени като офци

преди 38 минути, kosyo написа:

Стига де човек - тия другите гледай какво са скучни . Ми не ми дават бележка - няма ли друг вариант да измислим нещо? Да почерпя :)

Ако си София, можем да се видим някъде за по едно. Ти ще ме черпиш една бира, пък аз ще те черпя квото пиеш.

преди 7 минути, attj написа:

Папалоиден трол си ти.  Путин не ми е никакъв.   САЩ да финансират Майдан с 5 милиарда долара си е корупция на държавно ниво.Питай  Виктория Нюланд.    Дори Китай това  го "оцениха"   и казаха на САЩ да гасят пожара в Европа , който са подпалили.  Само Митко пак не е  разбрал...

А Митко чете и се кефи, какво казали от САЩ на Китай, да внимава. Какво казали от ЕС на Китай, да внимава. Как Байдън се разхожда в Киев и какво казал по въпроса. Зеленски какво казал. Красота. А от рашките, само пропагандистите и полезните им идиоти лаят. Иначе зрада. Голяма зрада сред Ватата.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ако си София, можем да се видим някъде за по едно. Ти ще ме черпиш една бира, пък аз ще те черпя квото пиеш.

И снимки от събитието.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ми що пишеш сякаш ти е копал на лозето ?

Ти имаш ли си лозе?   Президентът на РФ трябваше да е съдействал на Виктор Янукович и със сила да бяха разпръснали  Майдана.. Нямаше стотици хиляди да са загинали и пострадали.   Дори тогава да бяха загинали някакви  500-1000 майданисти.   Нямаше да има после никакви военни операции.  Сега конфликтът се удължава и скоро жертвите ще са над 1 000 000 славяни.  Заради слабохарактерните Янукович и Путин.  Те не оправдават доверието на гласувалите за тях!   

Той Путин си призна тая грешка

преди 1 минута, attj написа:

Ти имаш ли си лозе?   Президентът на РФ трябваше да е съдействал на Виктор Янукович и със сила да бяха разпръснали  Майдана.. Нямаше стотици хиляди да са загинали и пострадали.   Дори тогава да бяха загинали някакви  500-1000 майданисти.   Нямаше да има после никакви военни операции.  Сега конфликтът се удължава и скоро жертвите ще са над 1 000 000 славяни.  Заради слабохарактерните Янукович и Путин.  Те не оправдават доверието на гласувалите за тях!   

И точно, ако бяха влезли тогава руснаците с танковете, щяха досега да държат украинците в тяхна орбита насила? Украинците пич, това не са българите. Просто процеса на разпад на Раша да е стартиран още тогава, щото санкциите щяха да бъдат сложени тогава. И цялата Русия отиваше при кораба за тези години.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Затова направи друга, също толкова голяма.

Не, поправи си грешката

преди 5 минути, vpvelev написа:

Не, поправи си грешката

На какво си? Случващото се в момента е поправена грешка. И ти се движиш по улиците, между хората и не се отличаваш визуално от човек.

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

И точно, ако бяха влезли тогава руснаците с танковете, щяха досега да държат украинците в тяхна орбита насила? Украинците пич, това не са българите. Просто процеса на разпад на Раша да е стартиран още тогава, щото санкциите щяха да бъдат сложени тогава. И цялата Русия отиваше при кораба за тези години.

Няколко хиляди командоси-миротворци щяха да бъдат достатъчни за да се разпръсне тълпата в Киев.   Янукович дори забрани на военните да се бранят със сила спрямо замерващите ги с какво ли не майданисти.   За капак той  се уплаши и избяга в Русия.   Сирийският лидер защо не се уплаши и не избяга? Путин реши да се меси в Сирия, а изпусна Украйна.  Превратаджиите там в Сирия  не успяха.    

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

В руските вицове, винаги накрая печелят руснаците

Що за печалба би било, ако пак милиони славяни са загинали...

преди 16 минути, attj написа:

Няколко хиляди командоси-миротворци щяха да бъдат достатъчни за да се разпръсне тълпата в Киев.   Янукович дори забрани на военните да се бранят със сила спрямо замерващите ги с какво ли не майданисти.   За капак той  се уплаши и избяга в Русия.   Сирийският лидер защо не се уплаши и не избяга? Путин реши да се меси в Сирия, а изпусна Украйна.  Превратаджиите там в Сирия  не успяха.    

Що за печалба би било, ако пак милиони славяни са загинали...

И казваш , Сирия е едно по добро място за живеене след тази намеса? Що се оплитате, все повече с всяка следваща написана глупост. Командосите щяха да разтурят Майдана, а после? 

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

И казваш , Сирия е едно по добро място за живеене след тази намеса?

А ти нали си много умен или се мислиш за такъв смяташ, че след намесата на САЩ в Афганистан и Ирак е станало добро място за живеене. Освен това в Сируя живеят сега зле, защото точно САЩ бяха там.

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Що се оплитате, все повече с всяка следваща написана глупост.

Що се оплиташ в писане на все повече глупости, докато се мъчиш да се изкараш умен? Просто се примири, че си прост. Ще ти олекне поне :)

преди 1 минута, Coco1 написа:

Не ти олеква ве бабо Велке 

Папагалите да не се обаждат. Пийте си хаповете и ще сте щастливи :) Не се опитвай да мислиш, защото само ти се влошава положението :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.