Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, vpvelev написа:

И другия малоумник се обади. Глупостите които съм цитирам са в цялата книга. Тях иска да ни натрапи и внуши "професорката".

Личи си как малоумниците като ви се зададе малко по-сложен въпрос или тема и блокирате. Трябва отговора да ви е написан с едри букви пред очите ви.

Не мога да повярвам, че в България има толкова прости хора като миро, митко, папагала коко, офци, маймуняци и други подобни. Вие си ги знаете.

Защо цитиаш част от поста ми, като отговора на тези твои глупости е именно в това което си пропуснал :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, glen написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

Неслучайно имаше видеота как Пригожин се оплаква и реве  :) :)

По заповед от Кремъл,но не ми се обяснява специално за теб!

Кремъл заповядал на Пригожин да се оплаква от... военната бюрокрация в Кремъл ??? От неизпълнението на бойните задачи от останалите руски подразделения ??  Заповядали му да се оплаква от недостатъчното снабдяване ?? и т.н. и т.н. ?

Чуваш ли се какви глупости плямпаш ?

Виждам не си гледал за какво и срещу кого реве Пригожин. :)

преди 3 минути, glen написа:

По заповед от Кремъл,но не ми се обяснява специално за теб!

а на мен подробно ми обясни , какво ти е направил - но ми каза да не ти казвам:)

току-що, miro20 написа:

Виждам не си гледал за какво и срещу кого реве Пригожин. :)

А аз виждам че си гледал хохол тв !

преди 16 минути, vpvelev написа:

Щом търсиш истината, а и искаш да ме хванеш в невярно писане, върни се назад и виж откъде тръгна всичко и тия реплики. Много са в Сирия, но първи бяха хАмериканците, а не Русия и Турция. И затова баш-трола тука, новопристигналия (новоназначения) Митко изръси пак глупост, че видители когато хАмериканците се махнали от Сирия и затова сега било там толкова трагично положението. 

Усещаш ли колко долна и подла лъжа подхвърля Митко, ей така м/у другото. И тъй като от писанията му тук се вижда, че няма акъл, това означава, че му ги пращат отнякъде лъжите и внушенията да ги тиражира тук.

Ще ти се. Лъжлив трол. Мразим ви безплатно. Та къде професорката е обидила Левски. Елементарна русоробска опорке.

преди 14 минути, glen написа:

Да,така е,такъв си за съжаление!

Днес лек тест и ти го доказа!Дори и общата култура не ти достига!

Но всъщност когато някой тропа за центове,няма значение!Пиши си спокойно!

Общата ми култура е в пъти над твоята, избивай си комплексите в нета. Пореден пост на русоробски трол не казващ нищо, целящ да провокира с обиди. Подготвяте ли се да празнувате 24.02. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Та къде професорката е обидила Левски.

На 23-та страница, осмия ред. Малоумник (това е съжаление, не е обида). Щом още не можеш да разбереш къде го е обидила.

Поде осъзнаваш ли колко е опасно това за нас българите? И писаниците на такива "професори" за Баташкото клане, за присъствието и т.н.

Според мен не го осъзнаваш, защото си продал душата си.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Подготвяте ли се да празнувате 24.02.

Подготвяме се,но гледам че ти си прекалил още от сега!

преди 1 минута, vpvelev написа:

На 23-та страница, осмия ред. Малоумник (това е съжаление, не е обида). Щом още не можеш да разбереш къде го е обидила.

Поде осъзнаваш ли колко е опасно това за нас българите? И писаниците за Баташкото клане, за присъствието и т.н.

Според мен не го осъзнаваш, защото си продал душата си.

Рашистка опорке, написа директна лъжа, с цел настройване срещу добрата и успешна част от човечеството. Доказан платен, нискоинтелигентен путински трол, за обща употреба.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Вогонь !!!

Реджепе, това ти остана. Да пускаш само песни. Сводките от фронта не са хараши за украинците.

преди 25 минути, miro20 написа:

Кремъл заповядал на Пригожин да се оплаква от... военната бюрокрация в Кремъл ??? От неизпълнението на бойните задачи от останалите руски подразделения ??  Заповядали му да се оплаква от недостатъчното снабдяване ?? и т.н. и т.н. ?

Там ли беше като му заповядваха?

преди 34 минути, miro20 написа:

Загубите им особенно последните седмици са огромни .

Хвърли го този украински учебник по математика. Не ти върши добра услуга. Видял си една стая загинали и умножаваш по колкото ти дойде на акъла. От Соледар изнасяха труповете с десетки камиони. Тук в Бахмут няма да е нещо по-различно.

преди 45 минути, glen написа:

В по-оптимистичен план, след като чичко Путин се оттегли от руската политика....

бихте могли да му поднесете цветя на гроба, ма като ви знам кви сте стотинкаджии .......

преди 44 минути, Митко Вълчев написа:

Трол. Ти си елементарен, нискоинтелигентен лъжец.

този не е трол - той си е дебил по рождение, преди време се беше изтропал, че Левски бил търсил помощ от руZнаците.

преди 3 минути, insec написа:

бихте могли да му поднесете цветя на гроба, ма като ви знам кви сте стотинкаджии .......

този не е трол - той си е дебил по рождение, преди време се беше изтропал, че Левски бил търсил помощ от руZнаците.

Нищо де, те дебилите също тролят, просто го правят безплатно.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:
преди 18 минути, insec написа:

Нищо де, те дебилите също тролят, просто го правят безплатно.

Двама малоумника трудно ще се разберат кой какво е искал да каже :)

Имате нова пратка с безплатна доставка:

Това съм го пропуснал в обявеното:

-6  в Курска област. Лиснали гориво върху огън в блиндажа:)

https://t.me/rian_ru/194791

преди 44 минути, kosyo написа:

Бум(+21)

Косьо, това ли те кефи? Бум? Или че имаш лайк от Митко Вълчев?

преди 8 минути, kosyo написа:

Имате нова пратка с безплатна доставка:

Това съм го пропуснал в обявеното:

-6  в Курска област. Лиснали гориво върху огън в блиндажа:)

https://t.me/rian_ru/194791

Няма никаква пратка. Изчакай само @maxthon да получи правилните инструкции и ще видиш ти...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.