Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, vpvelev написа:

Косьо, това ли те кефи? Бум? Или че имаш лайк от Митко Вълчев?

Кефи ме най вече, че ти ми отговаряш:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, vpvelev написа:

Косьо, това ли те кефи? Бум? Или че имаш лайк от Митко Вълчев?

то като гледам и ти лайккваш , кристални топки, явно и ти си

преди 18 минути, vpvelev написа:

Двама малоумника

преди 6 минути, kosyo написа:

Благодаря!

преди 4 минути, kosyo написа:

И докога?   Вече 9 години Донбас си е като непревземаема зона за ВСУ.    Какво ще се промени като там вече е армията на Федерацията?   Още ли ще се избиват взаимно като идиоти?   Заради интересите на САЩ?     

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то като гледам и ти лайккваш , кристални топки, явно и ти си

преди 20 минути, vpvelev написа:

Двама малоумника

Не ти е вярно заключението.

Сега да не се изкефиш и ти, че ти обръщам Фнимание :)

Само в РуZия отговорния за фейла край Угледар получава награда от Шойгу:

преди 4 минути, attj написа:

И докога?   Вече 9 години Донбас си е като непревземаема зона за ВСУ.    Какво ще се промени като там вече е армията на Федерацията?   Още ли ще се избиват взаимно като идиоти?   Заради интересите на САЩ?     

Има идиот в поста ти, но не е заради САЩ.

Баси мамата,тука в тая тема 7 човека на кръст дъвчат едно и също,пускат си едни и и същи глупости :D  И все вечните заподозрени,давайте смело люде,много пуканки се изядоха на глупостите ви :D

преди 6 минути, attj написа:

армията на Федерацията? 

Ахаа, тия дет крадат тоалетни чинии втора ръка. На тебе като техен слуга кога щи пратят една в интерната 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Всу и точно заради Сащ.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ти си неинформиран.   САЩ  го правят заради стокооборота си  с  ЕС.     Искат да плашат Европа с някакви руски плашила и засега успяват.   РФ  сами  са си виновни, лично и Путин също е виновен.

преди 22 минути, БаалБек написа:

Няма никаква пратка.

Да не би да са изпратили няколко хиляди бройки? Ако са около 50-100 си е пратка скрап.

Байдън дойде с влак до Киев, защото украинската ПВО можеше да го свали. .

Старецът беше разведен около Хрещатик.

Военните комисари на въоръжените сили на Украйна се опитали да му връчат призовка, но пъргавият сенилен старец избягал.

АП съобщава, че малко преди посещението на Байдън е имало „комуникация с руснаците, за да се осигури разконфликтиране“.

преди 1 минута, glen написа:

Военните комисари на въоръжените сили на Украйна се опитали да му връчат призовка, но пъргавият сенилен старец избягал.

АП съобщава, че малко преди посещението на Байдън е имало „комуникация с руснаците, за да се осигури разконфликтиране“.

Усещам ли тъжен вой на пърлени орки и тъпи БГ ватенки. Гответе се за честване на годишнина от тридневната война.

преди 5 минути, glen написа:

Сега пък затварят около Кремъл:

Спорят кой идва -Байдън , Стивън Сегал или главния талибан от Афганистан:)

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Усещам ли тъжен вой на пърлени орки и тъпи БГ ватенки

Трябва да се готви нещо. Активираха се троловете резервисти да обстрелват!Подемът в тролерите изглежда корелира с наближаващата годишнина на SMO.

Трябва да се готви нещо. Активираха се троловете резервисти да обстрелват!Подемът в тролерите изглежда корелира с наближаващата годишнина на SMO.

Дядо-трол ма верно ко стана с тридневната война  :giggle1:

И аз така виждам нещата. Надявам се да са последните издихания на Ватата.

Пелоси бръщолевеше близо трийсет минути, докато размахваше ръце и размахваше юмруци относно предоставянето на Украйна на неограничена финансова и военна подкрепа с оръжия. Темата беше „колкото е необходимо“.

По време на един от своите психотични рифове, Пелоси подкрепя F-16, изпратени в Украйна и незабавно обучение за украински пилоти [напр., 3:21 ]. Освен това тя беше изключително горда, че съюзниците са заграбили руски активи без надлежен процес. Повтаря фалшивия разказ, че руснаците са отвлекли хиляди деца [ 4:55 ]. Тя обявява, че войната е ценност; иска незабавно поражение на Русия и е изключително горд, че американците са отишли в Украйна да се бият [ 14:45 ]. Тя иска Русия да се махне от Крим [ 17:41 ] и уважение към границите [ 25:48 ], като същевременно никога не признава, че границата на Америка е широко отворена с милиони нелегални чужденци, които се вливат, предимно млади мъже на военна възраст. (нейните правилни местоимения)

току-що, Митко Вълчев написа:

Надявам се да са последните издихания на Ватата.

Някъде попаднах на инфо, че имали нови безаналогови оръжия, нищо че досега не са показали и старите:giggle1:

преди 1 час, glen написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Виждам не си гледал за какво и срещу кого реве Пригожин. :)

А аз виждам че си гледал хохол тв !

Не. Видео на самия Пригожинв един склад се сещам, има го по назад. С аудио и видео си реве и оплаква :)  

Както казах - ти не си го гледал но си плямпаш простотиите :)

За мен е удоволствие да го намеря и да ви го навра отново :

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Кремъл заповядал на Пригожин да се оплаква от... военната бюрокрация в Кремъл ??? От неизпълнението на бойните задачи от останалите руски подразделения ??  Заповядали му да се оплаква от недостатъчното снабдяване ?? и т.н. и т.н. ?

Там ли беше като му заповядваха?

Не. Аз опонирам на простотията на колегата ти  който твърдеше това .Не аз. Проблеми с  българския ли имаш ?

:hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.