Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Реджеп Иведик написа:

Толкова ли е трудно да се информирате, кой нахлу преди една година и почна да избива, граби и изнасилва мирното украинско население ?

Ама ти като на хора ли им говориш

326433472_590339279584924_8966647917387304369_n.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

През салама ми е кой къде е нахлул и кво е правил и кой какво говори. Интересува ме на мен да ми е добре, да си имам ефтин ток, бензин, газ, българска вкусна храна, работа за хората, особено циганите (да нямат време да мислят за глупости), населението българско да расте и големее, а не само да мрънка и да ходи като зомби...те такива работи...

преди 2 минути, Toto2 написа:

През салама ми е кой къде е нахлул и кво е правил и кой какво говори. Интересува ме на мен да ми е добре, да си имам ефтин ток, бензин, газ, българска вкусна храна

иди в Германия - като племенницата на @vpvelev

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

В този форум няма анти русияни. В русофилските ви глави е каша.

Толкова ли е трудно да се информирате, кой нахлу преди една година и почна да избива, граби и изнасилва мирното украинско население ?

Много преди това ги лъгаха за автономия и после тероризираха Донбас...    Коко пак не знае къде е...

преди 6 минути, Toto2 написа:

Интересува ме на мен да ми е добре, да си имам ефтин ....

е то в противен случай не би бил елементарна мурзилка. 😉

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

иди в Германия - като племенницата на @vpvelev

Имам си страна, имам си град, имам си моето място и моите корени. Ще си живея на моето и ще си го защитавам и ще си го развивам както си искам и мога. Както би трябвало да бъде за всеки човек. Тия прелетните птички, дето търсят на хляба мекото са ми просто едни такива никакви - ни да ги жалиш, ни да ги хеалиш. Некви такива като паразити ми идват. 

преди 1 час, attj написа:

Защо да вярвам?  Факти са това.   Вярват си в Киев, че щели да си върнат Донбас и Крим.  И в Сърбия има вярващи за връщане на Косово.   И така е с години.

Де ли равните Сърбия с Украйна. А е Сърбия с Раша. Колкото по шават по ще и влиза.

преди 4 часа, parmobil написа:

Не си сериозен. Хайде да опитаме пак! Този път от официалния сайт - https://www.fmprc.gov.cn/eng/xwfw_665399/s2510_665401/202302/t20230224_11031269.html  

Същото ли пише? Да се изразя така - заблуден ли си или просто лъжеш?

edit 

И на руски - https://www.fmprc.gov.cn/rus/mtfw/ce_cegw_chn/lxjzhzhdh/202302/t20230225_11031538.html

На линка даден по горе от теб е пресконференцията от 24.02.23

Пресконференцията, за която стана дума е от 23.02.23

Ето от "твоя официален сайт"

https://www.fmprc.gov.cn/eng/xwfw_665399/s2510_665401/202302/t20230223_11030365.html

И на руски.

https://www.fmprc.gov.cn/rus/mtfw/ce_cegw_chn/lxjzhzhdh/202302/t20230225_11031538.html

CCTV: Пресс-секретарь Государственного департамента США Нед Прайс отметил, что США обеспокоены тем, что Китай и Россия имеют общее видение. Каков ваш комментарий?

Ван Вэньбинь: Китайско-российские отношения строятся на основе неприсоединения, неконфронтации и ненаправленности против какой-либо третьей стороны. Это фактор, способствующий миру и стабильности во всем мире, что не является поводом для беспокойства. Что действительно вызывает беспокойство, так это разрушительная роль, которую США играют для мира и стабильности во всем мире.

США — разжигатель войны №1 в мире. За всю свою более чем 240-летнюю историю США не воевали всего 16 лет. На долю США пришлось около 80% всех вооруженных конфликтов после Второй мировой войны.

США также являются нарушителем суверенитета и вмешательством во внутренние дела других стран. Согласно отчетам, с момента окончания Второй мировой войны США пытались подмять под себя более 50 иностранных правительств, грубо вмешивались в выборы по меньшей мере в 30 странах и покушались на жизнь более 50 иностранных лидеров.

преди 15 минути, Toto2 написа:

През салама ми е кой къде е нахлул и кво е правил и кой какво говори. Интересува ме на мен да ми е добре, да си имам ефтин ток, бензин, газ, българска вкусна храна, работа за хората, особено циганите (да нямат време да мислят за глупости), населението българско да расте и големее, а не само да мрънка и да ходи като зомби...те такива работи...

Обе тигре, ти си моят идол. Особено това за салама, все едно слушам Боче оправящия с двеста. Ма вие смехурковци не схващате , че 21 век света не функционира така. Всяка война, инвазия , несправедливост се усеща негативно от всички.

преди 1 час, attj написа:

Много лесна плячка за евтини ирански дронове.   Овците пак не са разбрали?       

Знам. Трудно ви е разбирането. Не разбрахте ли ватничета, че вие сте плячката и идолите ви орки.

преди 1 час, Toto2 написа:

Ква е тая дума "подозрете". На кво бело си? 

Готин, точно ти ли се заяждаш за правопис?

преди 7 минути, Toto2 написа:

Тия прелетните птички, дето търсят на хляба мекото ....

и ги интересува само на тях да им е еФтинко, пък им е през салЯма кой, какво и що. :laughing5:

Всъщност изненада ме - не очаквах, че си чак толкова елементарен, та несъзнателно да направиш баш такива откровени самопризнания, какво си еФтино дребнаво продажно леке.

преди 24 минути, Toto2 написа:

еФтин 

преди 1 час, Toto2 написа:

Ква е тая дума "подозрете".

повелително наклонение в сегашно време, второ лице и множествено число - друго да попиташ неграмотнико? Ако "не" тогава аз да те питам - ти що не знаеш български бре патреоте националист? :hit:

преди 28 минути, Toto2 написа:

През салама ми е кой къде е нахлул и кво е правил и кой какво говори. Интересува ме на мен да ми е добре

332572431_908037316906930_7220646733959408784_n.jpg

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Де ли равните Сърбия с Украйна. А е Сърбия с Раша. Колкото по шават по ще и влиза.

И какво зависи от твоето мнение?   Да не би Донбас да се върне в Бандеристан?   По-вероятно е още да им отнемат Одеса, Николаев. Харков и Днепропетровск.  Там руснаците са много и никой няма да питат.   

преди 4 минути, Coco1 написа:

332572431_908037316906930_7220646733959408784_n.jpg

Аха, може. Щото краварската пропаганда направо ви е направила ИК то под 30. Пак сме по-добре от вас.

Повторението е майка на познанието и баща на затъпяването. Вече имам дежа-вю за такива битки

Част 1:

https://twitter.com/auto_glam/status/1629512550164357122?s=20https://twitter.com/auto_glam/status/1629512550164357122?s=20

Част 2:

Победа будет за нами!!!

преди 4 минути, attj написа:

И какво зависи от твоето мнение?   Да не би Донбас да се върне в Бандеристан?   По-вероятно е още да им отнемат Одеса, Николаев. Харков и Днепропетровск.  Там руснаците са много и никой няма да питат.   

Ще се върне. Бас. А за другите дето ще им отнемат три към едно. Ма ни ти стиска да се обзаложиш, ни да се покажеш. Трол анонимен.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Пак сме по-добре от вас.

намерил си най- еФтиния салЯм, а - 'итър си ти андрешко, 'ииииитъъър. :biggrin:

преди 43 минути, Toto2 написа:

Ма каква работа бре, направо роби трябва да има, че да си имаш ти ефтинкото. 

Изтрезвяване след празника ? Не е вече водката като едно време - да те държи по 24 часа...

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Трол анонимен.

Няма анонимност в интернет.     

Медицински картон от немски дом за стари хора - Степан роден 1944 .

Fpz17FyWAAATX-s?format=jpg&name=large

Надписа отдолу : "Ако Степан отново плаши всички с Путин , да му се увеличи дозата успокоително, кръвното на останалите се вдига".

Кой каза че няма решение на проблема?

преди 3 часа, miro20 написа:

20 ноября 1917 года — Центральная Рада Украины приняла Третий Универсал, который провозгласил создание Украинской Народной Республики.

Ееееееех колко ти се иска поне веднъж да си прав. Да, ама не. Тая "Централна рада" може да си обявява каквото иска в разгара на Първата световна война. След войната положението е съвсем различно. В Украйна през 1922г. няма и помен от тази "централна рада", няма помен и от Одеса, Херсон, Донецк, Луганск, Крим....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.