Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Тъпо, по тъпо, най тъпо, руска ватенка, БГ фен на Ватата.

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, шорошова подлога, МИТКО!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 часа, miro20 написа:

Колко интересно , нали ? Още 1917 г. тази "дето я нямало" , предприема курс за отделяне от Русия .... :giggle1:

Тази украинска фракция може да обявява и да предприема каквото си иска през 1917г в разгара на Първата световна война. Тогава може и буквално всяка седмица да са се променяли държавните граници. След края на войната от тази "Централна рада" вече няма и помен, както и няма помен от Крим, Одеса, Херсон, Луганск, Донецк и тн. в пределите на Украйна, и ако не бяха събитията от 1922г, положението за Укрия най-вероятно още щеше да си е такова - една плюнка територия. 

С две думи, чети и реви:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'выучите наизусть! в 1922 году в состав союза советских социалистических республик украина вошла без харькова, без херсона, без одессы и донецка, без луганска, ну и, конечно, без крыма. украины не было даже львова. все эти земли украина получила, находясь в составе "клятого" ссср. на халяву.'

преди 9 часа, kosyo написа:

https://www.nato.int/cps/su/natohq/official_texts_25468.htm

Може ли обяснение от някой умен?

Може. От твоят линк:

Цитат

въздържане от заплаха или използване на сила един срещу друг, както и срещу всяка друга държава, нейния суверенитет, териториална цялост или политическа независимост по какъвто и да е начин

Ха сега ми кажи как раздаването на сникерси на фракция, стремяща се да свали законно избрано правителство в чужда държава, се връзва с въздържане от намеса в политическата независимост на друга държава. 

ПП: К'во стана с черпенето? Нали щяхме да пием по едно? Другата събота пак има турнир по BeerPong в Студентски град. Ако искаш - ще ти поема участието (включва най-малко два мача, което е литър бира на мач), в замяна ти ще ме черпиш една малка водка с кола. Навит? 

ПП2: Скучно ми е, няма с кой да си хортуваме тук. Лягам си, лека ви нощ. 

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Може. От твоят линк:

Ха сега ми кажи как раздаването на сникерси на фракция, стремяща се да свали законно избрано правителство в чужда държава, се връзва с въздържане от намеса в политическата независимост на друга държава. 

ПП: К'во стана с черпенето? Нали щяхме да пием по едно? Другата събота пак има турнир по BeerPong в Студентски град. Ако искаш - ще ти поема участието (включва най-малко два мача, което е литър бира на мач), в замяна ти ще ме черпиш една малка водка с кола. Навит? 

ПП2: Скучно ми е, няма с кой да си хортуваме тук. Лягам си, лека ви нощ. 

Ще ти кажа като намериш фактурата за сникерсите.... Има една точка дето МНОГО внимателно НЕ цитирате в този договор

Бомби(+21)

Добро утро червеноармейци!

В Украйна дори котките обичат руZнаците. Били много вкусни ако се съди по това видео (+21)

Като го гледам какво добиче е -бая руснаци е изяло.

преди 41 минути, ivottoshev написа:
Цитат

въздържане от заплаха или използване на сила един срещу друг, както и срещу всяка друга държава, нейния суверенитет, териториална цялост или политическа независимост по какъвто и да е начин

Именно. Не е никаква намеса ! :)

тошефффф пак осран. :)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Тази украинска фракция може да обявява и да предприема каквото си иска през 1917г в разгара на Първата световна война. Тогава може и буквално всяка седмица да са се променяли държавните граници. След края на войната от тази "Централна рада" вече няма и помен, както и няма помен от Крим, Одеса, Херсон, Луганск, Донецк и тн. в пределите на Украйна, и ако не бяха събитията от 1922г, положението за Укрия най-вероятно още щеше да си е такова - една плюнка територия. 

С две думи, чети и реви:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'выучите наизусть! в 1922 году в состав союза советских социалистических республик украина вошла без харькова, без херсона, без одессы и донецка, без луганска, ну и, конечно, без крыма. украины не было даже львова. все эти земли украина получила, находясь в составе "клятого" ссср. на халяву.'

Добре де, освен шизофрения и алцхаймер ли те гони ?

Само 14 часа по назад същото

Чети и реви :

преди 2 часа, Стоимен написа:

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, шорошова подлога, МИТКО!

Тоше, недоносче си бяхте недоносче си останахте. Особено ти.

https://twitter.com/francis_scarr/status/1629433899326603264?t=-gLF0pQ3kNQKfAYFT-Oi7A&s=19

"Гиркин с мощна зрада по случай годишнината. "Танкове няма, оръдия няма, снаряди няма, "кретенът" Герасимов губи техниката с темпове, на които никаква индустрия не може да смогне. Чмобиките се преформатират в леки пехотни батальони, просто защото за тях бронетехника няма. Четирите нови артилерийски дивизии обещани от Шойгу - химера.

Единственото спасение, както винаги, е Китай да ни даде ленд-лийз (нещастниците дори заимстват термини от САЩ). Иначе към лятото-края на годината сме свършени.""

преди 1 минута, Banesc написа:

митко вълчев ,  васил козарев ли е 

Не. Димитър Вълчев от бяла Слатина. Телефона съм го написал в първите дни от писането у форума. Звънни ако искаш нещо да питаш. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

. Звънни ако искаш нещо да питаш. 

немам ваучер

от мтел ми  взеха парите, 3 месeца изтекоха  от зареждането

преди 1 минута, Banesc написа:

немам ваучер

Защо изпи копейките за ваучера

преди 6 минути, Banesc написа:

немам ваучер

Пиши си номера, аз ще ти преведа.

преди 11 часа, miro20 написа:

Имаше инструкции как русския солдат да противодейства с лопата

По-некадърно направена редакция на снимка не съм виждал. Ти ли я направи?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

След края на войната

А стига си лъгал. За останалия свят важат границите от края на втората световна война, лъжецо.

А за бившите съветски републики, важат границите от 1991 година.

Това е скрепено с международни договори и идеята е, тези граници да не се нарушават, за да не се избием.

преди 54 минути, maxthon написа:

По-некадърно направена редакция на снимка не съм виждал. Ти ли я направи?

Ко ти пука, нали уж не викаш за Русия.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Гиркин с мощна зрада по случай годишнината

Не е зрада, той вика за Русия.

Ма по негов си начин.

преди 2 часа, Coco1 написа:

На Сергеев протежето ли си

Сергеев самия той

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Пиши си номера, аз ще ти преведа.

искам мобилните оператори да фалират и да си стане държавно

То от тъп комуноид, що друго освен фалит?

Понеже днес е прошка. Та към всички фенове на Путин и влиянието на Раша в България. Прощавайте, но не сте прави!

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Тоше, недоносче си бяхте недоносче си останахте. Особено ти.

image.png.5c5a819af7beca8738204aed184a2fe7.png

Митак, благодаря за цитатите! Давай така, нали ти плащат!

Само при вас плащат за тролене. Само най тъпите го правите без пари. Ние пишем истината по съвест и за доброто бъдеще на всички. Дори на вашите деца.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.