Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 25 минути, Митко Вълчев написа:

Не бе бате, в темата научих за клубовете ви. Това за заклания, го имаше в тази тема, доста преди аз, да започна да се притеснявам за тебе, че разбрахме, че имаш ирационален страх от хомосексуални. А  Азарбейджан, Казахстан имаха късмет, че Украинците се оказаха народ , ние също. Че с толкова русоробска мърша бяхме обречени.

Пак избяга от въпроса за "имперските амбиции" на Путин и що аджеба той не ги насочи натам, където щеше да му е далеч по-лесно да ги задоволи. Що така? Нищо ли не пише в опорките по този въпрос? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Губим я тази война другари- 100% от доставените М-777 са унищожени.

преди 24 минути, Moriati написа:

Курабийки и бисквитки , а не сникерси.... 

Се тая. И да напишеш "сиренцето в капана за мишки", пак ще е вярно. Укрите захапаха и капанът за тях щракна. Няма вече Крим, няма Азовско море, а ако не се осъзнаят съвсем скоро и по курортите на Черно море ще могат да ходят само със задграничен паспорт.

преди 2 минути, Moriati написа:

Има има, не е кат да няма, руснаците не ги мисли... Дори Блумбърг вече признава че санкциите нямат ефект, и руската икономика не е в руини както обещаваха някои сенилни дядковци от задоекания, и неговите приспешничета от ЕС и мелкобритания :newspaper:  ... 

Сетила се мара да се побара и да се вайка за щастието на другите ... хехехе....смешко смешко... 

Знам -всеки ден след клипчетата на бомбене и разпарчетосани хора гледам руснаците какво са казали... Не пропускам честно - голяма забава. От време на време и се бъзикам с разни пропаднали западняци дали са изяли хамстерите си...

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Това само в тъпа ватнишка кратуна, която не си прави труда да мисли. Иначе, корумпиран проруски президент, съзнателно пречещ на украинците да вървят в посоката която са избрали.

Това дори и да е така, си е вътрешен проблем който трябваше да се решава с избори, а не чрез пряка краварска намеса, защото намесата на Кравария доведе и до намесата на Русия.

преди 9 минути, kosyo написа:

Губим я тази война другари- 100% от доставените М-777 са унищожени.

Чшш, косенце Босенце сороспийско, дори Уикито инглишко дава минимум 170 доставени М-777 в Укропия до октомври миналата година  ;)   Така де, ама сверявайте ги тия неща де, преди да пускате разни картинки весели от дружките си ЦИПСОшни .. Да не стават недаоразумения все пак и излагации сороспийски :D 

https://en.wikipedia.org/wiki/M777_howitzer#:~:text=Canada has promised 10 barrels,2022 has at least 170. 

За останалите сведенията малко, но със сигурност доставени много повече от обявените  :whist:   .. така де, знаем военните хитрости , не ядем доматите с колци кат сороспятата тук ...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Това дори и да е така, си е вътрешен проблем който трябваше да се решава с избори, а не чрез пряка краварска намеса, защото намесата на Кравария доведе и до намесата на Русия.

https://www.dunavmost.com/novini/dmitrii-peskov-sasht-ne-iska-voenniyat-konflikt-v-ukraina-da-priklyuchi

преди 37 минути, Moriati написа:

мършите си дават задниците на първия педложил повече.... и акъл не им требе също така.. важен е г-за...

Рече блондито, заминало в Англо-саксонията, щото монголоидите в Матушката му подбивали труда и няма да му плащат толкова много, хвалещ частна армия съставена от продажни изроди :popcorn2:

преди 9 минути, kosyo написа:

Знам -всеки ден след клипчетата на бомбене и разпарчетосани хора гледам руснаците какво са казали... Не пропускам честно - голяма забава. От време на време и се бъзикам с разни пропаднали западняци дали са изяли хамстерите си...

А руснаците таралежите нали, и в магазините им пусто пусто по рафтовете, а домовете хладно и тъмно, вай вай, горките .... Дори макбургери нямат вече, да не говорим за Луис Витон и сие луксозни нещица.... 

Абе направо живи да ги оплачеш...

П.С Само дето разликата драги ми смехурко Босевич е че това за руските руини го говореха кумирите ти и байдънко, и Урсулка гинеколожката, и Борели морели и сие знайни и незнайни западни умствени великани политици :wub: :hush:  А в Русия не съм чувал някой от държавните им мъже да е говорил подобно, а на техните ура патриоти хич биля не обръщам внимание, както и на тукашните сороспийски платени укролюбители :ph34r:

преди 33 минути, Moriati написа:

Слабо слабо...

Я по добре прочети една статия от Джефри Сакс 

https://www.jeffsachs.org/newspaper-articles/yjae8gc8hp2p293tmt4dlr4z2dpe2s 

We are not at the 1-year anniversary of the war, as the Western governments and media claim. This is the 9-year anniversary of the war.  And that makes a big difference. 

The war began with the violent overthrow of Ukraine President Viktor Yanukovych in February 2014, a coup that was overtly and covertly backed by the United States government (see also here). From 2008 onward, the United States pushed NATO enlargement to Ukraine and Georgia.  The 2014 coup of Yanukovych was in the service of NATO expansion.

https://t.me/boris_rozhin/79877 

Айде пак, на английски но нали си УЖ много  "умен"  плешич, ще се справиш, дори с гугъл транслейт недостатъците :whist:

https://www.jeffsachs.org/newspaper-articles/yjae8gc8hp2p293tmt4dlr4z2dpe2s 

We are not at the 1-year anniversary of the war, as the Western governments and media claim. This is the 9-year anniversary of the war.  And that makes a big difference. 

The war began with the violent overthrow of Ukraine President Viktor Yanukovych in February 2014, a coup that was overtly and covertly backed by the United States government (see also here). From 2008 onward, the United States pushed NATO enlargement to Ukraine and Georgia.  The 2014 coup of Yanukovych was in the service of NATO expansion.

Ай ай, казано от сороспийска плешива мъ.ша направо се чуствам обиден :biggrin:

Къш бе, рашистка ковро.

преди 6 минути, Moriati написа:

Чшш, косенце Босенце сороспийско, дори Уикито инглишко дава минимум 170 доставени М-777 в Укропия до октомври миналата година  ;)   Така де, ама сверявайте ги тия неща де, преди да пускате разни картинки весели от дружките си ЦИПСОшни .. Да не стават недаоразумения все пак и излагации сороспийски :D 

https://en.wikipedia.org/wiki/M777_howitzer#:~:text=Canada has promised 10 barrels,2022 has at least 170. 

За останалите сведенията малко, но със сигурност доставени много повече от обявените  :whist:   .. така де, знаем военните хитрости , не ядем доматите с колци кат сороспятата тук ...

Е щом онзи клоун е казал - значи са унищожени. Няма да оспорваме думите му я.. Аз питах някой но не помня кой какъв е шанса поради добрите грижи и условия какъв е шанса да са почнали да се размножават ама така и не ми отговориха..

преди 20 минути, Moriati написа:

Има има, не е кат да няма, руснаците не ги мисли... Дори Блумбърг вече признава че санкциите нямат ефект, и руската икономика не е в руини както обещаваха някои сенилни дядковци от задоекания, и неговите приспешничета от ЕС и мелкобритания :newspaper:  ... 

Сетила се мара да се побара и да се вайка за щастието на другите ... хехехе....смешко смешко... 

Ама това кой Блумбърг, тоя който пише от мухон@сранск ли ма златокоске?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Къш бе, рашистка ковро.

Освен тези глупави епитети знаеш ли въобще нещо друго!?   

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Се тая. И да напишеш "сиренцето в капана за мишки", пак ще е вярно. Укрите захапаха и капанът за тях щракна. Няма вече Крим, няма Азовско море, а ако не се осъзнаят съвсем скоро и по курортите на Черно море ще могат да ходят само със задграничен паспорт.

Те Киев от кога загубиха, ти за курорти си ги зажалил. Те всички заграбени територии, ще са за вечни времена на москалите. Вечни=до края на тази година най много.

преди 3 минути, Moriati написа:

А руснаците таралежите нали, и в магазините им пусто пусто по рафтовете, а домовете хладно и тъмно, вай вай, горките .... Дори макбургери нямат вече, да не говорим за Луис Витон и сие луксозни нещица.... 

Абе направо живи да ги оплачеш...

П.С Само дето разликата драги ми смехурко Босевич е че това за руските руини го говореха кумирите ти и байдънко, и Урсулка гинеколожката, и Борели морели и сие знайни и незнайни западни умствени великани политици :wub: :hush:  А в Русия не съм чувал някой от държавните им мъже да е говорил подобно, а на техните ура патриоти хич биля не обръщам внимание, както и на тукашните сороспийски платени укролюбители :ph34r:

Ама лошото и че освен че слушам и чета .. коментарите под някой статии са доста интересни.. явно не са ги чували тия работи дето ти ги разправяш или ги пишат  украинци ;) Днес гледах как разглобиха един китайски автомобил че се чудиха как са го сглобили въобще, как цели 6 броя нов Москвич са продали за последните няколко месеца.. Все положителни новини.. Трябва да почне и ти да пишеш там че да им се вдигне самочувствието малко, че става доста тъжно понякога.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Рече блондито, заминало в Англо-саксонията, щото монголоидите в Матушката му подбивали труда и няма да му плащат толкова много, хвалещ частна армия съставена от продажни изроди :popcorn2:

ОО, блондикус , отново ръсиш бисери ли :D 

Монголоиди хехехехе... малее каква титанична мисъл .... Аз от Бг съм Избягал , от умни тъпарчета като теб дет докараха държавата до под кривата круша, а не от Русия ... А ЧВК Вагнер са изроди да, в преносния смисъл, яки йес ... Но продажни са салорейхаджиите дето бюджета им идва от кравария директно, особено заплатите на военните им и държавната им върхушка ;) .. Не напразно Байдънко и сие обявяваха че 30 и кусър милиарда зеленички са специално за потдържане на системата в Укропия , иначе тя ще рухне :newspaper:

Айде бегай да четеш повечко, че само с лиЗинги си доникъде :whist:

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Пряката краварска намеса, която аз твърдя, че не съществува, но кой съм аз. Кой украински регион отцепи, както непряката ватнишка направи.

преди 5 минути, kosyo написа:

Е щом онзи клоун е казал - значи са унищожени. Няма да оспорваме думите му я.. Аз питах някой но не помня кой какъв е шанса поради добрите грижи и условия какъв е шанса да са почнали да се размножават ама така и не ми отговориха..

Клоуна е цитирания от теб ЦИПСОшник само ..... Защото той го казва , а ти кат добро папгалче ( нищо че си се кръстил косе Босе ) повтаряш ... :wub:

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Те Киев от кога загубиха, ти за курорти си ги зажалил. Те всички заграбени територии, ще са за вечни времена на москалите. Вечни=до края на тази година най много.

Басираш ли се :wub: :biggrin:

преди 4 минути, attj написа:

Освен тези глупави епитети знаеш ли въобще нещо друго!?   

Знам, рашисте човекоподобен. Повечето пиша по същество. Виж и на тази страница имам доволно такива мнения.

преди 3 минути, Moriati написа:

Монголоиди хехехехе... малее каква титанична мисъл .... Аз от Бг съм Избягал , от умни тъпарчета като теб дет докараха държавата до под кривата круша, а не от Русия ... А ЧВК Вагнер са изроди да, в преносния смисъл, яки йес ... Но продажни са салорейхаджиите дето бюджета им идва от кравария директно, особено заплатите на военните им и държавната им върхушка ;) .. Не напразно Байдънко и сие обявяваха че 30 и кусър милиарда зеленички са специално за потдържане на системата в Укропия , иначе тя ще рухне :newspaper:

Ма що малоумна ковро, не избяга в яката Раша, при якия Путин. Яко да те клати, както целият си народ.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Ама това кой Блумбърг, тоя който пише от мухон@сранск ли ма златокоске?

Плешич, ти вземи че рповери кои са блумбърг де, ще останеш изненадан дори ...

Ба си , сега има нова приказка, Плешо бе чети, плешо не чете, плешо предпочита да ръси своите си плоскотъпия и заучени фразички автоматично де му падне :D :biggrin:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bloomberg_L.P.

Bloomberg L.P. is a privately held financial, software, data, and media company headquartered in Midtown Manhattan, New York City. It was co-founded by Michael Bloomberg in 1981, with Thomas Secunda, Duncan MacMillan, Charles Zegar,[7] and a 12% ownership investment by Bank of America through their brokerage subsidiary Merrill Lynch.[8]

преди 5 минути, Moriati написа:

Я кажи колко е порция катерица тогава в Англия или там където си че тука спорим?

преди 4 минути, Moriati написа:

Клоуна е цитирания от теб ЦИПСОшник само ..... Защото той го казва , а ти кат добро папгалче ( нищо че си се кръстил косе Босе ) повтаряш ... :wub:

Басираш ли се :wub: :biggrin:

Ловя бас, че до 31.12. 2023г. рашистите ще загубят повече територии, отколкото ще заграбят спрямо днешна дата. Пиши на лични, да се чуем и уточним подробностите.

преди 2 минути, Moriati написа:

Плешич, ти вземи че рповери кои са блумбърг де, ще останеш изненадан дори ...

Ба си , сега има нова приказка, Плешо бе чети, плешо не чете, плешо предпочита да ръси своите си плоскотъпия и заучени фразички автоматично де му падне :D :biggrin:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bloomberg_L.P.

Bloomberg L.P. is a privately held financial, software, data, and media company headquartered in Midtown Manhattan, New York City. It was co-foundсed by Michael Bloomberg in 1981, with Thomas Secunda, Duncan MacMillan, Charles Zegar,[7] and a 12% ownership investment by Bank of America through their brokerage subsidiary Merrill Lynch.[8]

Русокоске, няма как Блумбърг да пише, че санкциите не влияят, те не са с твоят отрицателен интелект.

преди 7 минути, kosyo написа:

Ама лошото и че освен че слушам и чета .. коментарите под някой статии са доста интересни.. явно не са ги чували тия работи дето ти ги разправяш или ги пишат  украинци ;) Днес гледах как разглобиха един китайски автомобил че се чудиха как са го сглобили въобще, как цели 6 броя нов Москвич са продали за последните няколко месеца.. Все положителни новини.. Трябва да почне и ти да пишеш там че да им се вдигне самочувствието малко, че става доста тъжно понякога.

Ами кой каквото го влече това чете , аз чета сериозни политици, икономисти и аналитици, а смешковци сороспята кат теб гледат да ровят в говната и фейкометите  , за да намерят нещо  малко дето им подкрепя тезичката за пред спонсорите ;) :hush:  

Айде пак москвичите, а кво стана с чиповете за перални и прахусмокачки, те не свършиха ли че да няма повече ракети в Русия :wub:

А дори западните финансисти казват язък, санкциите докараха само повече доходи в руския бюджет викат , и цената на петрола дори се вдигна над санкционните ( пак същия Блумберг ).. за ВВП да не говорим.... мдааам

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Пряката краварска намеса, която аз твърдя, че не съществува, но кой съм аз.

Не бре, раздаването на сникерсчета на митинг на фракция, опитваща се да свали законно избраното правителство не е намеса. Хич дори. Интересно ми е ти как би го нарекъл?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.