Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, attj написа:

Митко Вълчев някак ще трябва да го лекуваме.

Ела в Бяла Слатина да го уточним, анонимно нищо. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, attj написа:

Митко Вълчев някак ще трябва да го лекуваме.

Неговата диагноза се лекува само по един начин .... усмирителна риза и препарати :D

току-що, Moriati написа:

Ами кой каквото го влече това чете , аз чета сериозни политици, икономисти и аналитици, а смешковци сороспята кат теб гледат да ровят в говната и фейкометите  , за да намерят нещо  малко дето им подкрепя тезичката за пред спонсорите ;) :hush:  

Айде пак москвичите, а кво стана с чиповете за перални и прахусмокачки, те не свършиха ли че да няма повече ракети в Русия :wub:

А дори западните финансисти казват язък, санкциите докараха само повече доходи в руския бюджет викат , и цената на петрола дори се вдигна над санкционните ( пак същия Блумберг ).. за ВВП да не говорим.... мдааам

Като ти чета мненията, само най сериозните четеш. Направо може ти да пишеш истини от последна инстанция, за клинични случаи.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Русокоске, няма как Блумбърг да пише, че санкциите не влияят, те не са с твоят отрицателен интелект.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-02-08/russia-survived-a-year-of-sanctions-by-investing-as-never-before?srnd=premium-europe&leadSource=uverify wall

Уверен ли си бе Плечиш, я прочети какво пишат ... ако шпрехаш инглезе де :newspaper:

преди 1 минута, Moriati написа:

Неговата диагноза се лекува само по един начин .... усмирителна риза и препарати :D

а твоята не се лекува - защото бягаш колкото се може по далеч ов въпросния ти сън:)

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не бре, раздаването на сникерсчета на митинг на фракция, опитваща се да свали законно избраното правителство не е намеса. Хич дори. Интересно ми е ти как би го нарекъл?

Ако сникерси са помогнали за митинга, щяло е да стане и без сникерси. Вярвай на бате ти.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Като ти чета мненията, само най сериозните четеш. Направо може ти да пишеш истини от последна инстанция, за клинични случаи.

Смешко, казано от теб това си е направо похвала... Четял той, ахам, само опорките малоумни ....

току-що, Без умствен капацитет написа:

а твоята не се лекува - защото бягаш колкото се може по далеч ов въпросния ти сън:)

Беее бе беееее беееееееееееееееееееееееееее.. Пак ли беееее мастит те хвана бееееееееее :ph34r:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-02-08/russia-survived-a-year-of-sanctions-by-investing-as-never-before?srnd=premium-europe&leadSource=uverify wall

Уверен ли си бе Плечиш, я прочети какво пишат ... ако шпрехаш инглезе де :newspaper:

Не шпрехам русокоске. Дай го на български или се покрий.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Оо, Белослатенски коч ли се оказа бе рогльо :biggrin:.. Ужас, както викат хората тъпа селска пръчка с претенциии... не че си от село, ама си селяндур от класа :newspaper:

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Не шпрехам русокоске. Дай го на български или се покрий.

Тц тц тц, умничкия ни селяк се оказа че не знае английски, ужассс.. а так да слави наглосаксите.... мдаааам.. Дет се вика, ни руски, ни английски, ама бай ганьото всичко знае и най велик....охххх

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Що розуміє Митько з Бялої Слатини?

преди 2 минути, Moriati написа:

Смешко, казано от теб това си е направо похвала... Четял той, ахам, само опорките малоумни ....

Муня русокоса, нещата са елементарни . Ясно е каква тотал щета е Раша през вековете, Путин и ти сега. 

преди 11 минути, Moriati написа:

Ами кой каквото го влече това чете , аз чета сериозни политици, икономисти и аналитици, а смешковци сороспята кат теб гледат да ровят в говната и фейкометите  , за да намерят нещо  малко дето им подкрепя тезичката за пред спонсорите ;) :hush:  

Айде пак москвичите, а кво стана с чиповете за перални и прахусмокачки, те не свършиха ли че да няма повече ракети в Русия :wub:

А дори западните финансисти казват язък, санкциите докараха само повече доходи в руския бюджет викат , и цената на петрола дори се вдигна над санкционните ( пак същия Блумберг ).. за ВВП да не говорим.... мдааам

Добре де кажи колко е порцията катерици и струва ли си въобще да почваме да гледаме тия животинки с @maxthon. Ние тука ги гледаме - ти там ги пласираш и всички са щастливи. Малко като в "Цар плъх" ще сме ама важното е да има далавера

Оо, Белослатенски коч ли се оказа бе рогльо :biggrin:.. Ужас, както викат хората тъпа селска пръчка с претенциии... не че си от село, ама си селяндур от класа :newspaper:

Тц тц тц, умничкия ни селяк се оказа че не знае английски, ужассс.. а так да слави наглосаксите.... мдаааам.. Дет се вика, ни руски, ни английски, ама бай ганьото всичко знае и най велик....охххх

Ковро проста, от село съм простакесо жалка. Ти докато миеш чиниите в Албиона, не ми се прави на умна, щото не ти отива. Губиш всеки спор, щото си тъпа и неориентирана. Това с обидите и изместването същността на спора от вас жалки тролки, отдавна сме го отеВали 

преди 5 минути, Moriati написа:

Беее бе беееее беееееееееееееееееееееееееее.. Пак ли беееее мастит те хвана бееееееееее :ph34r:

от теб само виждам дет си избягал - увеличават цените, за да дават повече за бомби - и ти ги даваш парите с кеф на Украйна и НУЛА на русия

мууууууууууууууууууууууууууууууу

преди 14 минути, kosyo написа:

Я кажи колко е порция катерица тогава в Англия или там където си че тука спорим?

Катерици не знам, не ям и не съм поръчвал...но 

IMG_74691-scaled-1920x1900.jpg

Това е фирма в Лондон, рподават скакалци и червеи за храна , цели изсушени или във вид на прах, протеини му викат :D 

Фес, що не отидеш на място, да усетиш реалноста

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Къш бе, рашистка ковро.

Тоя Митьо-трола ме кефи.

До сега сме

имали лоботомиран участник...

имали сме офца със шизофрения...

имали сме и озлобен пияница...

... обаче не бяхме имали истински психопат във форума.:lol6:

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Не бре, раздаването на сникерсчета на митинг на фракция, опитваща се да свали законно избраното правителство не е намеса. Хич дори. Интересно ми е ти как би го нарекъл?

Подхранване на демократичните промени.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Ако сникерси са помогнали за митинга, щяло е да стане и без сникерси. Вярвай на бате ти.

Може и така да е, а може и да не е. Само че ние говорехме дали сникерсите са директна карварска намеса във вътрешните работи на чужда суверенна държава, а не какво би станало.

Пак беганье по тъча от твоя страна, Смешко

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Ковро проста, от село съм простакесо жалка. Ти докато миеш чиниите в Албиона, не ми се прави на умна, щото не ти отива. Губиш всеки спор, щото си тъпа и неориентирана. Това с обидите и изместването същността на спора от вас жалки тролки, отдавна сме го отеВали 

Ауууу, колко сме зли и страшни.... :D .. Плешив , по-плешив, най-плешив , и Плешо тъпото от село Слатина  дет дори ингилизки не знаел.... но затова печелел всеки спор с тъпота и упорство достойно за прадедо му ганьо :biggrin: 

Смешко смешко.... разсмиваш ме страхотно :hush:

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

от теб само виждам дет си избягал - увеличават цените, за да дават повече за бомби - и ти ги даваш парите с кеф на Украйна и НУЛА на русия

мууууууууууууууууууууууууууууууу

Беее, беееее, цените скачат, ама нафтата и бензина половината идват пак от Русия, така че давам пари и на тях...... За другите неща да не говоря дето се внасят а са произведение някъде си използвайки руски енергийни източници , особено в Китай, Азия, близкия изток, дори ЕС :wub:

А ти защо даваш на Русия пари  бееее бееееее  :P

П.С Накрая ако теглим чертата май ще се окаже че косвено давам повече на Русия отколкото на Усраина чрез наглобританските директни помощи ;)

Катерици не знам, не ям и не съм поръчвал...но 

IMG_74691-scaled-1920x1900.jpg

Това е фирма в Лондон, рподават скакалци и червеи за храна , цели изсушени или във вид на прах, протеини му викат :D 

Някой насила да е принуден да купи? Някой, да е подведен, че купува нещо друго? Руските ларви от мухи, по вкусни, полезни или здравословни са? За катериците ти намекваше, че е защото свършвало другото месо, докажи го. Русокоске.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Може и така да е, а може и да не е. Само че ние говорехме дали сникерсите са директна карварска намеса във вътрешните работи на чужда суверенна държава, а не какво би станало.

Пак беганье по тъча от твоя страна, Смешко

Не са директна краварска намеса. Както и химарсите, не са участие във войната. Клоуне

преди 3 минути, Coco1 написа:

Дядо-комуняга-трол с тоя гугъл преводач дали си интересен

Вие в Мосейково сте интересни.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Фес, що не отидеш на място, да усетиш реалноста

Ко ко Цървул, а ти що не се завреш отново там отдето си се пръкнал а.... тъкмо ще усетиш още по добре реалността си :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.