Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Пак питам, за какъв "опит" говориш ? Като гледам, и "другата страна" нагъва "сникерси" 

Та глупостите ти, как протестиращите са там да свалят властта зарадия хубавия сникерс за 60 цента, издишат. Баш глупостите, че държавен преврат се прави с парче хляб, както и се подкупват силите на реда ги оставям настрани. 

Самият сникерс е сиренцето в капана за мишки. Коврата няма право изобщо да е на онзи площад и да подкрепя митинг против законно избраното правителство на чужда суверенна държава. Ти кое на разбра?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Ми нали намеси Слава Украйна? Това не е ли футболен отбор?

Сигурно. За някой дебилен путиноид. Иначе е същото, като да пожелаеш слава България. Слава Украйна и на нейния героичен народ. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

1-вото видео съм гледал, не знам какво нередно трява да знам, просветли ме, ако искаш, второто е това, което обсъждаме, 3-тото не ми се гледа, напиши поне едно резюме и на коя минута да слушам, че да ми хванеш интереса, в 4-тото отново не виждам нищо нередно, просветли ме ти какво виждаш. 

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Самият сникерс е сиренцето в капана за мишки. Коврата няма право изобщо да е на онзи площад и да подкрепя митинг против законно избраното правителство на чужда суверенна държава. Ти кое на разбра?

Липсата ти на срам :popcorn2:

Ако не ме беше срам, щях да ти завиждам. 

преди 58 минути, Митко Вълчев написа:

Иначе е същото, като да пожелаеш слава България. Слава Украйна и на нейния героичен народ. 

Не, същото е ако би пожелал слава на България.

Твоето е украински израз, но написан с български букви. Нещо като "Ай ем вери ступид Митко Валчеф"

преди 1 час, N1K17Y написа:

Липсата ти на срам :popcorn2:

Ако не ме беше срам, щях да ти завиждам. 

Добре де, Митето се затрудни, но ти може би ще можеш да отговориш какво точно представлява раздаването на сникерси в чужда суверенна държава на митинг целящ сваляне на законно избраното ѝ правителство. След като и за теб не е "явна намеса във вътрешните ѝ работи", ще кажеш ли какво е точно? Хуманитарна помощ за гладуващите на площада?

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Добре де, Митето се затрудни, но ти може би ще можеш да отговориш какво точно представлява раздаването на сникерси в чужда суверенна държава на митинг целящ сваляне на законно избраното ѝ правителство. След като и за теб не е "явна намеса във вътрешните ѝ работи", ще кажеш ли какво е точно? Хуманитарна помощ за гладуващите на площада?

Сори (няма бележка от лекаря) ама по колко ги дават килото сникери в Грузия сега и в Киев когато там казваш? Че искам да сметна инфлацията за периода. Благодаря предварително ..

преди 29 минути, kosyo написа:

Сори (няма бележка от лекаря) ама по колко ги дават килото сникери в Грузия сега и в Киев когато там казваш? Че искам да сметна инфлацията за периода. Благодаря предварително ..

Ако и там се появи Нюланд с торбички вафлички в мръсните си краварски ръчички, питай нея. Що ме въпросваш мен, при това без да имаш бележка от чичо доктор? Нали уж се бяхме разбрали?

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Опитват се да манипулират

Щото могат.

И твоя Путлер се опитва една година да земе Киев за три дняяя.

На въпроса за Бахмут не ми отговори. Зехте ли Бахмут ?

Като го няма в опорките и загуби ума и дума.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Слава Украйна!

Героям слава !!!

преди 3 часа, crazy katon написа:

Когато укрите отстъпват

Не отстъпват. Лошото време им пречи да отстъпят.

Иначе досега Тошев да го е зел Бахмут

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Коврата няма право изобщо да е на онзи площад

Виза ли няма ?

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

И твоя Путлер се опитва една година да земе Киев за три дняяя.

"Моя Путлер" успя да изпързаля Шаран Еленски и докато го чакаха пред Киев, той необезпокоявано си взе Азовско море. Добре че някой все пак подшушна на Наркоман че е голям балък и са го уловили на гола кука, щото иначе за още три дняяяя и щеше да оттече и Луганск и Донецк.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

На въпроса за Бахмут не ми отговори. Зехте ли Бахмут ?

Като го няма в опорките и загуби ума и дума.

Отговорих ти тамън два пъти, ама ти явно си с деменция, точно като новият ти любимец Джо Памперсов, дето преди година и половина щеше да го весиш. 

Те, гледай:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Аз съм невинен, нищо не съм взимал. 

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Аз съм невинен. Нищо не съм взимал.

преди 18 часа, N1K17Y написа:

Само че "другите" не са WSJ, а руснаците :hush:

Какъв е случая този път, не си четеш собствените статии или целанасочено лъжеш, както клозета "Факти" прави ? Защо не си четеш статиите или защо лъжеш ? 

"През последните няколко месеца Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) загубиха редица от най-обучените армейски части близо до Артемовск (украинско име - Бахмут). Това пише Wall Street Journal (WSJ), позовавайки се на източници сред украинските офицери.

Източник: Wall Street Journal (WSJ)"

Четеш бре, Тъпио?

Или за бавноразвиващите се да ви отворим нова тема с повече обяснения?

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Не, същото е ако би пожелал слава на България.

Твоето е украински израз, но написан с български букви. Нещо като "Ай ем вери ступид Митко Валчеф"

Добре бе, можеш да приемеш и този спор за спечелен. Колкото Кончита на улицата, срещу 12 години живот. От мене. Слава Украйна!

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Ако и там се появи Нюланд с торбички вафлички в мръсните си краварски ръчички, питай нея. Що ме въпросваш мен, при това без да имаш бележка от чичо доктор? Нали уж се бяхме разбрали?

Добре бе Тошев, щом сериозно смяташ 12 години равностойно на Кончита и , че един народ е купен със сникерси , мислех че това за сникерсите е кодово име за дадени милиони, то си били само това, сникерси. Как да не те приемаме, за малоумен клоун идиот. Тролещ и осиращ всеки спор със софистично извъртане.

Обемът търговия на ЕССР с Русия през 2022 е близък с историческия му максимум.

Източници:

РИА в абсолютни числа стокооборот – https://ria.ru/amp/20230307/tovarooborot-1856267717.html

Съвета на ЕССР в йезуитски относителни числа – https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230303-1

преди 8 минути, BANKATA написа:

Тошев, ще нахлувате ли в Грузия, че и там нещо като майдан се е заформя?

Нямаме инфо за цената на сникерските - може скъпо да излезе

Това искам да го видя - клъстерни бомби. Щели да ги разглабят и да субмунициите да ги ги ползват на дронове:

https://www.thedrive.com/the-war-zone/ukraine-wants-u-s-cluster-bombs-but-not-for-what-you-think

преди 19 минути, BANKATA написа:

Тошев, ще нахлувате ли в Грузия, че и там нещо като майдан се е заформя?

Като гледам не им е проблем на властите да разбутат желаещите да няма закон за чуждите агенти. Но пък също така гледам и едно посолство, което подкрепя по всякакъв начин закона да не се приеме. Дали това посолство (и държавата на която е) няма да настъпят мотиката за пореден път неуспешен опит за дестабилизиране на района?

преди 2 минути, maxthon написа:

Като гледам не им е проблем на властите да разбутат желаещите да няма закон за чуждите агенти. Но пък също така гледам и едно посолство, което подкрепя по всякакъв начин закона да не се приеме. Дали това посолство (и държавата на която е) няма да настъпят мотиката за пореден път неуспешен опит за дестабилизиране на района?

Ама чу ли за страничния ефект на сникерските - викат протестиращите "Путин Х..ло" и рисуват анти-руски лозунги.. Явно новата реколта сникери нещо е дефектна, че на Майдана не помня да имаше такива.. А едно време какви сникерски имаше - без разни ГМО-та..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.