Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Banesc написа:

психодесните не може да се разберете паметника да се взриви ли  или да се премести 

Което е по изгодно от към пари! Все тая - важното всички подобни неща, напомнящи за руската окупация да се премахнат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, gagodrago написа:

Сатанисти са превзели и овладяли властта в целия свят.

:)какво си изпил, доста е силно:)

преди 13 минути, gagodrago написа:

Сатанисти са превзели и овладяли властта в целия свят.

В момента властта и всякакви ръководни постове по целия свят са в ръцете на сатанисти и слуги на злото, и те открито извършват човешки жертвоприношения в огромни количества, като тази война вероятно служи само за предтекст, за прикритие...

Тази хипотеза се прокрадваше по някои алтернативни сайтове... отначало не вярвах, струваше ми се съвсем невероятно такова твърдение, обаче с оглед на всичко случващо се в момента съм склонен вече да вярвам...

Да пращаш против волята им на сигурна смърт деца, старци, и невинни хора, не е ли точно жертвоприношение?

Иначе няма обяснение защо толкова хора са пращани на заколение от онези, които са качени на власт уж да се грижат за живота, за здравето и за просперитета на обикновените хора...

Ти остави ами и те следят постоянно, знаят всичко за тебе.. Страхотия просто - ако случайно се окаже вярно че се се борят за намаляване на населението все си мисля че вашия отбор ще е в първите редици.. Абе верно как така още никой не е навързал нещата с тази война и с намаляването на населението? Гледай как си пасват нещата -запада не иска да се прекратява войната, праща оръжие, подклажда напрежението -всичко е ясно като бял ден.. Прасето може да напише една статия по въпроса.

преди 13 минути, gagodrago написа:

преди 15 минути, gagodrago написа:

Да пращаш против волята им на сигурна смърт деца, старци, и невинни хора, не е ли точно жертвоприношение?

Иначе няма обяснение защо толкова хора са пращани на заколение от онези, които са качени на власт уж да се грижат за живота, за здравето и за просперитета на обикновените хора...

A Путин праща доброволци?

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Което е по изгодно от към пари!

да се направи лагер за психодесни и да се принудят да бачкат безплатно  и да го  махнат

преди 5 минути, Banesc написа:

да се направи лагер за психодесни и да се принудят да бачкат безплатно  и да го  махнат

Безплатно бачкат само кухите червени кратуни. Ние работим за пари! Без да съм специалист, мисля, че премахването на МОЧА ще по евтино от местенето му някъде

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

те много неща немогат - забележи дори и в този форум колко за руснаците които защитават русия и колко са в други страни от запада - като махнем тези от БГ

Айде сега бла бла ... дрън , дрън та пляс. Та форума е? Ми кажи го де нали уЖ си чел мненията. 😜:money62:

Има две теми за Украйна и Русия и в двете теми пишат от двата лагера ама такова нахендряне ,като тука няма ... Ковида ли Ви изпи мозъците Сорос ли нямам представа.

Станаха за смях и повече не повдигат въпроса ... защото знаят кви са тъпизми това.

Маймуняка направо се оля ... мислех,че подобен фейк ще го заобиколят соросопитеците ама нейсе ...

пп. Ако си женско - ЧЕСТИТ 8 МАРТ И МНОГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ. АКО ИМА ЧЕТЯЩИ ДАМИ МОЛЯ ЗА ВАС СЪЩО СЕ ОТНАСЯ. 🥰

пп. Митко нещо не го засичам в темата. Да не даде нещо фира м?

Калине, чудил съм ти се на акъла за чий К*Р си създал тая тема. Нито някой от нас може да промени нещо или да допринасе за решаване на конфликта. Тука само се ръсят глупости, професорски изказвания и нищо повече. Некои тъпаци, които разбират от политика и военни действия също се бутат. Такива тъпаци(умишлено повтарям тази дума) като @miro20 , който чете само украинска пропаганда, се опитва да я набута тук. Явно смята, че е хванал господ за дедовия. Обаче не знае, че украинеца е нагло животно. Има описани случаи в България не един или два. На всеки, който може да мисли, МОЖЕ, му е ясно, че Украйна е буфер между САЩ и Русия. Скоро първите ще имат и конфликт с Китай. То вече се случва.  Но американците нищо не могат без китайците, защото всичко е изнесено именно при жълтурковците. Поздрави на @miro20. Конец.

преди 13 минути, *S197* написа:

Калине, чудил съм ти се на акъла за чий К*Р си създал тая тема.

Мдаммм прегледах първата тема и опаля ...

ЕС призова за сдържаност и диалог в Украйна - Investor.bg

23:06 | 31.08.15 г.

Цитат

Европейският съюз (ЕС) е обезпокоен от изострянето на ситуацията в Киев и призовава всички страни към сдържаност и диалог, обявиха от пресслужбата на Европейската комисия (ЕК). Коментарът е във връзка със сблъсъците пред парламента в Киев, по време на които загина един полицай, а ранени бяха над 100 души, предава ТАСС.

Върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини заяви, че насилието в Украйна “не трябва да подкопава изпълнението на минските споразумения”.

Значи Мински споразумения а?

Франсоа Оланд: Минските споразумения бяха глътка въздух за Запада (focus-news.net)

Цитат

Минските споразумения бяха опит да се даде време на Киев да укрепи армията си, коментира бившият държавен глава Франсоа Оланд пред Kyiv Independent.

"Ангела Меркел беше права... От 2014 г. насам Украйна засили военния си потенциал. Наистина украинската армия е напълно различна от тази през 2014 г. Тя стана по-добре обучена и оборудвана. Това е заслугата на Минските споразумения - че Киев получи такава възможност“, поясни Оланд.

Според него геополитическата ситуация след 2014 г. не е била благоприятна за Украйна и Западът е имал нужда от глътка въздух.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 22 минути, nikssi написа:

Айде сега бла бла ... дрън , дрън та пляс. Та форума е? Ми кажи го де нали уЖ си чел мненията. 😜:money62:

от тези които са изваън България кои са повечето - руснаци или в западни страни - не се прави на ни лук ял ни мирисал

преди 21 минути, *S197* написа:

Калине, чудил съм ти се на акъла за чий К*Р си създал тая тема.

всеки сайт иска да правят трафик - както казвам цъкачи

Защо се хабят да воюват - Донбас и Крим все  ще са с руско самоопределение.    А НАТО искали били  да ги превръщат в бандеровци...  Мъка  като за идиоти.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

от тези които са изваън България кои са повечето - руснаци или в западни страни - не се прави на ни лук ял ни мирисал

😅 Поредната опорка ... ми навсякъде където имат интерес. Вземи си смени клавиатурата най-сетне,че заеква нещо. 🤣

преди 37 минути, NewRedDragon написа:

Безплатно бачкат само кухите червени кратуни. Ние работим за пари! Без да съм специалист, мисля, че премахването на МОЧА ще по евтино от местенето му някъде

е тогава няма  кой да го махне 

няма кой да плати

току-що, attj написа:

Защо се хабят да воюват - Донбас и Крим все  ще са с руско самоопределение.    А НАТО искали били  да ги превръщат в бандеровци...  Мъка  като за идиоти.

русия в случая постъпи тъпо - ако им бе дала пари като тук на нас европа - още щяха да са си с Русия без война

току-що, Banesc написа:

е тогава няма  кой да го махне 

няма кой да плати

Тия кът тебе за кво са - нали да плащат данъци! От твоите данъци ще се плати - просто ще дадеш повече

току-що, Без умствен капацитет написа:

русия в случая постъпи тъпо - ако им бе дала пари като тук на нас европа - още щяха да са си с Русия без война

Те ще бъдат длъжни да си възстановяват Донбас.   А бандеровците не искат рубли, долари харесват...   

преди 2 минути, nikssi написа:

😅 Поредната опорка ... ми навсякъде където имат интерес. Вземи си смени клавиатурата най-сетне,че заеква нещо. 🤣

аз е смених още вчера - малко по малка е новата по размер, по точно разтоянието м/у клавишите и някакси се натискат по лесно клавишите, по шумна е - но икономии по хубава за 12 лева няма да намеря

преди 1 минута, attj написа:

А бандеровците не искат рубли, долари харесват...   

валутите лесно се конвертират в банките - така че е вссе тая каква е валутата

А кой ще възстановява Бандеристан?   Да не го изоставят също РФ да го възстановява?   Като Донбас.  Тръмп като нищо би прекарал руските будали.    А те ще вярват в победата и пак ще са бедни.

преди 9 минути, attj написа:

А кой ще възстановява Бандеристан?   Да не го изоставят също РФ да го възстановява?   Като Донбас.  Тръмп като нищо би прекарал руските будали.    А те ще вярват в победата и пак ще са бедни.

ЕС още умува как да използа иззетите руски активи за ...

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

аз е смених още вчера - малко по малка е новата по размер, по точно разтоянието м/у клавишите и някакси се натискат по лесно клавишите, по шумна е - но икономии по хубава за 12 лева няма да намеря

валутите лесно се конвертират в банките - така че е вссе тая каква е валутата

Споко, репараците в повечето случаи са в злато

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.