Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 часа, ncl написа:
преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Зеха ли Бахмут ?

Взеха го. Няма го вече...

Скоро и цяла Украйна...

А че гледам превзели няколко улички ... но като цяло не е превзет.

Сигурно като го превземат целия , Путлю ще обяви деня за национален празник  :) :) :)  

За Украйна Путлю отдавна не смее дори да мечтае.

Гледа да се закрепи на това което е превзел към момента, и да го представи като голям успех .

Но и това няма да стане де.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, miro20 написа:

Въпроса е че тези измислици на Путлю които искат да копират , нямат нищо общо с евроепйските и демократични принципи.

Много е демократично да се правят нещата под масата нали? До преди десетина години и това да се кланяш на нацистки колаборационист беше извън същите тези принципи. Сега вече е поредното изключение поради други по-висши цели на същите тези европейци. И просто се затварят очи за такива неща. Добре е спреш да си измисляш, че всичко е измислица на Путин.

преди 13 минути, gagodrago написа:

Путин праща наемници-пандизчии на фронта.

Всички го виждат, че си играе с Украйна като котка с мишка. 

Той ако иска може моментално да стопира всяка украинска агресия и нападка, като заплаши да хвърли атомна бомба върху Киев.

От друга страна сатаНато и злия Запад също си играят с Украйна и с вашия Зеля като котка с мишка. Само го залъгват и баламосват, че уж му помагат, а всъщност не му дават някакви свестни оръжия, с които може да победи...

Хем му "помагат", хем гледат помощта да е такава, че да не може да притисне и победи врага си. 

И Русия и Запада си играят с Украйна...

Путлю след поражението от Киев не знае на кой свят е.

Тотал неадекват.

Всеки ден сменяше и измисляше "целите на СВО" :) 

А Запада и цивилизацията помагат , а трудностите идваха от това че рашистите разбира се са подкопали и си имат агенти з влияние като нашия мухлю пРезилдент , като БСП, като копейкаджиите , които да спъват усилията и помощта към Украйна.

Трябваше и време да се убедят че Украйнаможе да устои.

Та... в момента Бхмут изигра своето значение по забавяне и изтощаване на рашистката армия.

Чета че по данни на разузнаванията, рашистите нямат ресурс да превземат Бахмут и да продължат в това напралвение.

И втора малка информация се появи - до края на март в Украйна се връщат 10-на хиляди обучени в Запада украински войници

До края на годината ще са около 30 000 такива обучени.

Военната техника също има предостатъчно кадри как се товари и пътува към Украйна.

Говори се и за вероятно априлско начало на контранастъпление на ВСУ.

Така че, нищо добро не се очаква за рашистите в следващите месеци

:)

преди 6 минути, maxthon написа:

Много е демократично да се правят нещата под масата нали? До преди десетина години и това да се кланяш на нацистки колаборационист беше извън същите тези принципи. Сега вече е поредното изключение поради други по-висши цели на същите тези европейци. И просто се затварят очи за такива неща. Добре е спреш да си измисляш, че всичко е измислица на Путин.

В Рашистан няма нито демокрация, нито обктивни медии, а само проправителствени такива.

Дори не се напъвай да сравняваш цивилизования свят с Мордор.

:) 

преди 12 часа, *S197* написа:

Калине, чудил съм ти се на акъла за чий К*Р си създал тая тема. Нито някой от нас може да промени нещо или да допринасе за решаване на конфликта. Тука само се ръсят глупости, професорски изказвания и нищо повече. Некои тъпаци, които разбират от политика и военни действия също се бутат. Такива тъпаци(умишлено повтарям тази дума) като @miro20 , който чете само украинска пропаганда, се опитва да я набута тук. Явно смята, че е хванал господ за дедовия. Обаче не знае, че украинеца е нагло животно. Има описани случаи в България не един или два. На всеки, който може да мисли, МОЖЕ, му е ясно, че Украйна е буфер между САЩ и Русия. Скоро първите ще имат и конфликт с Китай. То вече се случва.  Но американците нищо не могат без китайците, защото всичко е изнесено именно при жълтурковците. Поздрави на @miro20. Конец.

Пак съм изял баничката на няк'ф пореден комплексар :)

сефте... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

РЕДЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕп , взеха ли Бахмут ????

Може да добавим още калинки, като Миро, моя личен приятел Биги, некфи Офци и разни други кат*или !

преди 13 часа, gagodrago написа:
преди 14 часа, Богатир написа:

https://ok.ru/video/4623273953857

Мобилизация в Украйна - безсмислена и безпощадна!

Насилствено принуждават мъжете в Одеса да заминават за Артемовск/ Бахмут, но вече никой не иска да умира за зеленския наркоман!

Ужас! Проклетите корумпираните украински политици насила пращат собствените си съграждани и сънародници на заколение!

След като видяха, че не могат да спечелят и не могат да спрат руснаците, защо продължават да пращат укранци на сигурна смърт?! 

Мобилизираните украинци приключват земния си път в някой окоп, полузатрупани с пръст...

Страшни кадри от Бахмут - окопи пълни с трупове на украински войнци. Видео +18!

https://rusvesna.su/news/1678139903

Отново сте като оня извратеняк тошефффф...  Дето се смее на изколените в Батак .

И как "няма смисъл " да се съпротивляват" . Как защитаващите се хора от рашисткия агресор са виновни че не са се предали доброволно да ги колят ибесят, както видяхме в окупираните селца като Буча, Ирпень и др.

Отдавна съм се убедил че мозък в главите ви няма.

Относно жертвите, кадри всякакви има, аз по принцип избягвам да цитирам такива, защото не показват цялостното състояние на фронта.

А то е такова че колкото и трупове на украинци да показвате, рашистите са в пъти повече.

Видяхме и камара клипове и то от руснаци , от руски войници, оплакващи се че ги пращат без подготовка, без оръжие и муниции на предна линия като скотове на заколение.

Оплакващи се как от цял полк са останали малцина...

Видяхме и клипове на техните жени и майки, които  реват с молби за същото - да не ги пращат неподготвени и на заколение.

Но странно защо не ги цитирате тези клипове ?

:hush:

И не съм видял обаче подобни ревящи  от укринска страна.

преди 13 часа, gagodrago написа:

Сатанисти са превзели и овладяли властта в целия свят.

В момента властта и всякакви ръководни постове по целия свят са в ръцете на сатанисти и слуги на злото, и те открито извършват човешки жертвоприношения в огромни количества, като тази война вероятно служи само за предтекст, за прикритие...

Тази хипотеза се прокрадваше по някои алтернативни сайтове... отначало не вярвах, струваше ми се съвсем невероятно такова твърдение, обаче с оглед на всичко случващо се в момента съм склонен вече да вярвам...

Да пращаш против волята им на сигурна смърт деца, старци, и невинни хора, не е ли точно жертвоприношение?

Иначе няма обяснение защо толкова хора са пращани на заколение от онези, които са качени на власт уж да се грижат за живота, за здравето и за просперитета на обикновените хора...

Прекрасно описваш Рашистан как мобилизират и пращат куцо и сакато на фронта.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Утайката избяга в европа, въпросът е на къде ще бягат после

преди 13 минути, miro20 написа:

В Рашистан няма нито демокрация, нито обктивни медии, а само проправителствени такива.

Остави там.... Знам, че ти е фикс идея да обръщаш всичко на "как е Русия". Харесва ли ти тук някой финансиран от вън (без значение от къде, че пак ще го обърнеш на фикса) да ти определя наклона на пикаене защото това било демокрация? Проблема на закона е, че описаните групи хора и организации следва да се регистрират като такива без значение от народност. Проблема е, че някои от тях не искат да го правят поради очевидни причини. Между другото в момента управляващата партия там изобщо не може да бъде наречена проруска и това още веднъж показва, че целта на тази мероприятия е съвсем друга.

преди 1 час, bigiadri написа:

Разбира се , че русия ще го възстанови чрез замразените и актови!

Наивно вярваш на някаква прапаганда?  Има банкова тайна и те не контролират подобни пари -дори не ги знаят къде са.  Отделно едва ли биха посмяли да ги докоснат, дори и ако ги знаеха.  НАТО не са във война с РФ все още.  Много по-лесно и удачно е по някое време Украйна да бъде изоставена и после руснаците да му мислят пак какво да става там.   Догодина очаквам Тръмп пак да бъде президент на САЩ, а той е много умен мъж.

преди 8 минути, miro20 написа:

Дето се смее на изколените в Батак .

Искам да видя кога го е направил за да знам кой трябва да влиза в кофата за боклук той или ти. Би ли ми показал кога е станало това?

преди 14 минути, RoG написа:

Утайката избяга в европа, въпросът е на къде ще бягат после

Връща се обратно утайката.. Голямо разкарване направиха. Добре де защо не ги обичат никъде вече? Поправка - само няколко човека тук са готови да споделят от залъка си за тях, да ги приютят. Нали е така или бъркам нещо?

Не всичко е пари приятелю, така  война не се печели.

Има един кръговрат в живота, който те застига в даден момент.

преди 2 часа, bigiadri написа:

ЩЕ ГО МАХНАТ вече е РЕШЕНО от Софийската община

Отново толкова КАТЕГОРИЧНО мнение от твоя страна и за пореден път то е ГРЕШНО. Що все на теб се случва? Замисли се дали пък повредата не генерална и да трябва да се ходи на основен ремонт при психиатър.

Истината е, че за сега е приет само доклад. Днес или утре ще се решава окончателно.

ПП: А за паметника на краварските летци, избили бабите и дядовците на мнозина софиянци, врачани и тн, кога ще се вземе решение за премахването му?

преди 33 минути, maxthon написа:
преди 42 минути, miro20 написа:

Дето се смее на изколените в Батак .

Искам да видя кога го е направил за да знам кой трябва да влиза в кофата за боклук той или ти. Би ли ми показал кога е станало това?

Всичките вие, които се подигравате и присмивате на украинските защитници че ... не трябвало да се съпротивляват, че нямало смисъл да загиват за държавата си , че ги пращали безсмислено да отбраняват градовете си , сте за тази графа "кофа боклуци".

Защото принципа е същия все едно ми говорите за Батак и изколените там колко са смешни че са загинали за Родината си и вярата си .

:hush:

току-що, miro20 написа:

Всичките вие, които се подигравате и присмивате на украинските защитници че ... не трябвало да се съпротивляват, че нямало смисъл да загиват за държавата си , че ги пращали безсмислено да отбраняват градовете си , сте за тази графа "кофа боклуци".

Защото принципа е същия все едно ми говорите за Батак и изколените там колко са смешни че са загинали за Родината си и вярата си .

А нещо конкретно кой и кога се е смеел на Батак да кажеш? Локуми не ми се четат.

Тази жена има необходимост от ново палто...

newdress.png

преди 1 минута, maxthon написа:

А нещо конкретно кой и кога се е смеел на Батак да кажеш? Локуми не ми се четат.

И мен не ми се четат вашите локуми за "наркомана Зеленски " , че "не бива украинците да оказват съпротива"  , че не трябва да защитават държавата си , и тямподобни глупости  ....

ама ги пишете такива, нали ? Ето точно такива сте за "кофата боклук" .

преди 2 минути, maxthon написа:

Напрегни чугуна и прочети отново

преди 23 минути, RoG написа:

Vangeli-JA.png

дан ви награбиха шефовете, та всички се включихте в купом 😂

преди 20 минути, RoG написа:

Айде де.. Войната е скъпо начинание... А тия  яко са се овъртели в кръговрата на живота - гледай как се въртят между държавите..

за две стинки не умеете да свършите рапта, нема бонуси тоя месец 😂

преди 12 минути, miro20 написа:

И мен не ми се четат вашите локуми за "наркомана Зеленски " , че "не бива украинците да оказват съпротива"  , че не трябва да защитават държавата си , и тямподобни глупости  ....

ама ги пишете такива, нали ? Ето точно такива сте за "кофата боклук" .

Няма да научим явно кой е посмял да се смее на Батак. Жалко.... А можеше да се окаже, че не лъжеш....

преди 1 час, miro20 написа:

Отново сте като оня извратеняк тошефффф...  Дето се смее на изколените в Батак .

Тошев никога не се е смял на Батак, а само те попита какво е за теб Батак, след като според шефовете ти от Тролската централа, османците мирно и кротко са си присъствали по нашите земи колкото да изпият по едно кафенце и да си похортуват с местното население.

Отговор нямаше. Подозирам че и сега няма да има...

преди 12 минути, miro20 написа:

Е съобщиха и за небезивестните ракети от S300. Толкова за жертвите.... Иначе три теца са сериозно пострадали от свалените ракети.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.