Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, N1K17Y написа:

Какво има за оборване ? Фантазиите на някого не могат да се оборят, признавам.

Фантазии?!? Та ти лично даде снимка как оная ковра се опитва да влияе не само на тези, които искат да свалят правителството, но и на тези, които трябва да поддържат реда в държавата. Забрави ли?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Всичко е по плана от преди 1 година :

"Не участват и няма да участват срочници, няма да викаме запасняци". Казах - вервайте ми

преди 4 минути, Аралампи написа:

Много се разплакахте нещо?

Даже виете на умрело...

Ама Аралампия си я е страх. Освен, че е тъпа привърженичка на гнусна фашистка идеология, си е и шубе. Смела е когато е анонимна, простата изрожденска ковра.

преди 1 час, kosyo написа:

Извинявам се че пак се намесвам, ама на нас даваха ли сникери? Някак се чувствам прецакан, че си ги купувах тогава ,а то ги давали безплатно предполагам? Ако не можеш да кажеш цената за Грузия , дай за нас тогава - смятам една инфлация в момента и ми е интересно

А бележка от чичо доктор кога? Или поне онова с черпенето...

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Бахмут ?

Не се бия там, но след седмица-две мож да питаш пак.

Ако падне по-рано, няма да те поставям в неудобно положение да питам кво става.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

как оная ковра

Забранено ли е да се раздават сникерси, съгласно украинското законодателство ?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А бележка от чичо доктор кога?

Като земете Бахмут

току-що, ivottoshev написа:

А бележка от чичо доктор кога? Или поне онова с черпенето...

Не е честно човек .Само на тебе ще ти кажа че аз не само за сникерси си плащах ами и  "сгущенное" си купувах..Че съм глупав не споря, ама и 2-те да си купувам като го дават аванта - е верно съм много прост.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Всеки, който те хване в лъжа и те навре в под на кучето опашката ли е "клоун лигав", или тази чест се пада само на мен? 

Наистина се надявам де не те изхвърлят от Тролската централа, щото не сте много тук толкова задръстени и посредствени екземпляри като теб. Стискам ти палци, Смешко. 

Клоун лигав е само за тебе запазено, най ти пасва на профила. Искам да ти пиша и Малоум, но то си пасва на Стоимен-Тошо. Жалкар. Който взема стотинка или който съзнателно се прави на луд, защитавайки човеконенавистни идеи и практики от нас двамата. Бял ден да не види. Амин.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Клоун лигав е само за тебе запазено, най ти пасва на профила. Искам да ти пиша и Малоум, но то си пасва на Стоимен-Тошо. Жалкар. Който взема стотинка или който съзнателно се прави на луд, защитавайки човеконенавистни идеи и практики от нас двамата. Бял ден да не види. Амин.

Успокой се, имаш 8-и март, поздрави жената, цуни-гуни, това-онова...

Успокой се.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Да не бачкаш в някой див кол център?

преди 1 час, Аралампи написа:

Тошев,

къф е тоя плач тука от разни... разни... ъъъ... некви същества тука?

Че к'во лошо има? Ставаш сутрин, къпане, еденье и докато си пийваш кайвенцето - хопппп порция смях. Отметнеш някоя и друга задачка-закачка, пушиш една-две цигарки и след два часа като се върнеш - хопппп още смях. 

Много хора биха давали пари за такава програма, а тукашните клоуни ни я осигуряват безплатно. Какво по-хубаво от това?

преди 3 минути, Аралампи написа:

Успокой се, имаш 8-и март, поздрави жената, цуни-гуни, това-онова...

Успокой се.

Извинявай, забравих , че днес ти е празник и трябва да съм любезен. Честит празник от мен Аралампия!

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Извинявай, забравих , че днес ти е празник и трябва да съм любезен. Честит празник от мен Аралампия!

Благодаря!

Уважавам, обичам жените. Надявам се на същото от тях.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Чета, даже и твоите глупости чета, за разлика от теб, тъпако :hush:

Ако бях гнусен боклук, щях да ти се възхищавам на липсата на срам и увереността да копаеш дъното на септичната яма. 

А ако беше малко по-умен щеше да се извиниш.

Но ние знам, че това за теб е мисията невъзможна и не очакваме чудеса от теб, Тъпио.

Прочее, обявена е частна награда от 12 милиона рубли, от руски бизнесмени, за първия унищожен/пленен пленен танк "Леопард".

Хе-хе 😁

преди 8 минути, M.Николов написа:

А ако беше малко по-умен щеше да се извиниш.

Но ние знам, че това за теб е мисията невъзможна и не очакваме чудеса от теб, Тъпио.

Що пускаш фейкове и лъжеш ? :hush:

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Георги Лазаров е ядрена ватенка !!!

Паметника да се взриви !!!

украинците  не са ли част от съветската армия ?

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Фантазии?!? Та ти лично даде снимка как оная ковра се опитва да влияе не само на тези, които искат да свалят правителството, но и на тези, които трябва да поддържат реда в държавата. Забрави ли?

Явно съдиш по себе си и знаеш, че би си продал държавата и принципите за парче хляб. 

преди 35 минути, kosyo написа:

Всичко е по плана от преди 1 година :

"Не участват и няма да участват срочници, няма да викаме запасняци". Казах - вервайте ми

На путьо не му се връзват вече дори в Русия. 

Виж, форумните ватенки обаче.....

преди 5 минути, Banesc написа:

Прав си!

Най-добре ще е да го прекъстим на "Паметник на Украинската армия". И без това не е тайна за никой че украинци и белоруси са основният състав на съветската армия през ВСВ.

преди 1 час, Аралампи написа:

Прочее, обявена е частна награда от 12 милиона рубли, от руски бизнесмени, за първия унищожен/пленен пленен танк "Леопард".

Хе-хе 😁

Ади отивай да хванеш леопарда и от там към Унгария да си пееш и харчиш рублите

преди 1 час, Banesc написа:

Абе и дядо ти е бил партиен секретар и ти замалко да седнеш в неговия стол, ама на, свърши соца и ти седна на стол, ама пред компа у вас 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.