Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Можете да приключиш самопризнанието си, само с първото изречение. Достатъчно е.  :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

Можете да приключиш самопризнанието си, само с първото изречение. Достатъчно е.  :)

Ако не си обърнал внимание - всяка такава "обида" от твоя отбор ме прави горд . Благодаря. Това значи че нямаш какво да кажеш по другата половина...

току-що, kosyo написа:

Ако не си обърнал внимание - всяка такава "обида" от твоя отбор ме прави горд . Благодаря. Това значи че нямаш какво да кажеш по другата половина...

Аз ти казах, на Злобния Комунист акъла му е колкото на Прасето

Някок знае ли предназначението на тоалетната хартия в тази снимка (+21):

Они обосрались?

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Затова да се подарят на украинците. 

току-що, Реджеп Иведик написа:

конечно

Маркирали мястото където помагат се оказа...

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

За вас комунистите няма проблеми.

За нас нормалните, или е зле, ако се окажем срещу пазара, или е добре, ако се окажем по посока на пазара.

Май напразно се опитвам да обясня. Комунизма и русофилията не прощават.

от ваща партия кога ще слагат  таван на цените на яденето и пиенето 

преди 11 минути, kosyo написа:

Това значи че нямаш какво да кажеш по другата половина...

Ти публично се "самоуби". Не играя танци на гробищата.

Moscowood представя "биене" на бразилец:

Е така ли се бие бе хора...

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Ти публично се "самоуби". Не играя танци на гробищата.

Господ напусна чата.. Минарето в УФа паднало..

Една Оса по-малко:

НАТО вероятно влага последните си усилия в организирането на четвърта украинска армия, вероятно базирана на украинските бронирани части, които бяха разбити в Бахмут, с възможен плацдарм в Полтава.

Най-ценното използване на тази армия е да забави руската офанзива, но нацистките военни могат да я използват в ненужното шоу на „поход към Крим“, за да се представят за своите западни господари.

Как Украйна попадна в такава каша?Киев, подпомогнат от „западните“ медии, говори за победа, която едва ли някога ще дойде. Гледката от полето е съвсем различна

САЩ няма да питат дали "Украйна може да си позволи загубите". Ще настоява за голяма атака, която ще има малък шанс дори да излезе от подготвителната си фаза.

Fire for affect  (+21):

Бомби (+21):

Мариопул не е успял да избере папа:

Погледнато от другата страна как изглежда ситуацията след посещение на дрон с летящо дилдо казват

Аз имам някакви съмнения, че едно такова малко нещо може да причини такава трагедия но кой съм аз да оспорвам казаното от негово величество руZнака

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

САЩ не питат! САЩ казват какво, къде и кога!

И колко деситилетия Фидел Кастро ги прави за смях?   Хайде стига.  Нека си връщат Тръмп за президент и той да въвежда ред, че Байдън   може да ни докара до трета световна война...

Аз не карам пил по Руски. Чакаме повече инфо:

Руски самолет се е блъснал дрон над Черно море - говорят а Reaper

Онзи дето обикаляше пред Севастопол не го виждам но има един дето обикаля в Румънско

преди 14 минути, attj написа:

Нека си връщат Тръмп за президент и той да въвежда ред, че Байдън   може да ни докара до трета световна война...

Китай няма да позволи,те вложиха толкова пари в Байдън а и той се представя над очакванията нищо че не може да брои до 10 без да заспи!

Още един мандат и САЩ ще се превърнат в бананова република! Само да е жив и здрав!

Дрона е в международни води. Чакаме да видим как е Су-то... Не виждам никакви спасителни кораба, само 2 турски самолета май излетяха и изключиха транспондерите , но може и да бъркам

Има го и официално вече - https://www.eucom.mil/pressrelease/42314/russian-aircraft-collides-into-us-unmanned-system-in-international-waters

преди 1 минута, kosyo написа:

Не виждам никакви спасителни кораба

Ми то всички съчувстват и питат как е дрона... СУ-то с пилота е просто разходен материал за Рашистан :giggle1:

преди 1 час, parmobil написа:

Поне една прогноза на Чуков потвърди ли се от началото на войната?

Нито една разбиора се. Това не пречи на малоумните малоумно да го цитират и канят.

И не само него де.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.