Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 27 минути, maxthon написа:
преди 57 минути, insec написа:

майката ти руZията

Да беше казал по-рано, че искаш място до Мирча в кофата за боклук (бих пратил там всеки един, който говори такива глупости). Сега ще се наложи да ти прави място. Поне ще има с кого да си бъбриш на общи теми.

мед микапе когато рашистките платени ибезплатни ботове ме "пращат в кофи за боклук" :) :) :)

Или поне това си мислят мизерабълите :)  

По темата.

По назад бе цитирано видеото на руските солдатики, ето какво се случва след поне три такива техни видеообръщения за нелицеприятните ФАКТИ около начина на воюване на рашистктие уроди:

Цитат

Штурмовики россии рассказали о заградотрядах и попали под пресс генералов и военной прокуратуры. Два бойца дезертировали

Очередная история о реальных нравах в частях захватчиков получила продолжение.

Что случилось?
✔️ 20 бойцов отряда мо рф «Шторм» записали (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/67573) видео и публично обвинили командиров в угрозах и взяточничестве, пропаганду − во лжи о наступлении, а генералов в том, что против солдат выставили заградотряд.

Последствия
✔️ Вражеских солдат сняли с позиций у села Водяное и вывезли в Донецк. Двое бойцов (граждане рф) дезертировали. Оставшихся допрашивают военные прокуроры и генералы. Также ждут комиссию мо из москвы.

Читателям «Правда Геращенко» мы приводим красноречивую историю о том, что обычно происходит со смутьянами в армии рф.

Хроника свежих жалоб путину:

➡️ В феврале мобилизованные из иркутской области (полк 1439) записали два подряд обращения к путину. Их жалобы: передали в подчинение «днр», условия жуткие, посылают в бой практически безоружными и при отказе стреляют в спину.

➡️ 27 февраля они записали третье по счету обращение, что их бросают в бой с напутствием «идите и сдохните». Боевики «днр» даже открывали огонь из БМП по их казарме, а офицера полка, приехавшего забрать жалобщиков «заломали и увезли куда-то».

➡️ 3 марта родственники призванных рассказали местным СМИ, что все жалобщики погибли. Полк бросили на штурм Авдеевского укрепрайона, выжило только два человека.

С каждым месяцем число таких видеожалоб будет расти. До российских мобилизованных дошло, что публичное заявление, это хоть и призрачный, но все таки шанс на выживание.

https://t.me/Pravda_Gerashchenko/67828

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 90,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6705

• Coco1

4294

• miro20

4191

• maxthon

3929

преди 12 минути, Гражданин написа:

Може ли да ги качиш тук, за да видя какво е било толкова шокиращо и после ще ти отоговаря защо си "бот фейкомет"?

Няма да ги качвам, тъй като ги нямам.

Едната картинка беше за деформирано лице на TrollFace, а другата картинка беше на хуманоидно прасе, което пие Кока-Кола и се храни от чиния с вилица, като човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BANKATA написа:

Пак си интерпретираш както е угодно на теб. 

Изпържил си яко процесора.

Дали Донбас и Крим ще са в Бандеристан ми е ясно -няма да бъдат.   Не зная къде ще бъдат също пълните с руснаци  области  Запорожие, Херсон, Николаев и Одеса.   Не зная и дали ще я бъде като държава Украйна, като я изоставят САЩ и НАТО.    Тя не им е нужна.   От тези развития лично на мен нищо не ми зависи.   Освен по-скъпите   суровини за целия ЕС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, maxthon написа:

По принцип не става. Фарадеев кафез ще е и няма да има интернет за да пиша. С няколко думи - Не предполагай коя е родината ми, ще се изненадаш.

Фейкомети които разпространяват рашистки лъжи и дезинформация нямат родина.

те са по дефолт националнокастрирани като нашите русороби тук за които България не е Родина иса срам за страната ни .

малка скоба... че не знам защо се мислят за най големи патриоти , обаче развявайки руски знамена и някакви червени на отдавна умрялата компартия.... Шизофрения някаква.. не знам.. компетентни психиатри да се произнесат за тази масова психоза. Тъй като не е въпрос на еденични случаи .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Гражданин написа:

Защо ги нямаш?

Защото ги изтрих след като ги качих. Защо ми е да ги пазя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Лежите ли по канавките или се бунтувате ? 

336208695_171895762304281_919435941532222742_n.jpg

ВОЙН СЪМ ! 

ти си фейкомет/ка/

:)

С очевидни психически и ментални проблеми .

Спокойно, не си сама тук. Имаш много съмишленици .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Гражданин написа:

А защо не ги пазиш?

Защо ми е да ги пазя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, attj написа:

Дали Донбас и Крим ще са в Бандеристан ми е ясно -няма да бъдат.   Не зная къде ще бъдат също пълните с руснаци  области  Запорожие, Херсон, Николаев и Одеса.   Не зная и дали ще я бъде като държава Украйна, като я изоставят САЩ и НАТО.    Тя не им е нужна.   От тези развития лично на мен нищо не ми зависи.   Освен по-скъпите   суровини за целия ЕС.

Лъжеш за Тръмп, лъжеш и за Крим.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, maxthon написа:

Не предполагай коя е родината ми, ще се изненадаш.

предполага се нещо, което не се знае, а за теб се знае, че си клошаристанец - разбира се неутрален 😄

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BANKATA написа:

Лъжеш за Тръмп, лъжеш и за Крим.

Че защо?    Нямам никакви лични причини.    Нека да става каквото има да става.    Тръмп иначе го харесвам.  Той щеше да възпрепятства драмата в Украйна. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BANKATA написа:

Русороб си.

Така ли?  В Русия сега има повече фенове на белогвардейците, спрямо тези на болшевиките.   Имам роднини и познати също  в САЩ, Канада, Великобритания и ме смущава, че заради неваксиниране за Ковид няма да ми дадат виза за там.   Мога и да не хода там до промяна.      А в Русия и в Украйна сега въобще  не е време за ходене.   Маруся и е трудно да се върне от Донецк във Варна - трябва да обикаля през Турция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Икономиката на Русия започва да се разпада

https://www.wsj.com/articles/russias-economy-is-starting-to-come-undone-431a2878?siteid=yhoof2

Авторът е някакъв български болен неудачник с отметнати всички квадратчета за невежа. 

Георги Кънчев е награждаван журналист на свободна практика, член на Chartered Institute of Journalists, базиран в София, България. Той е публикуван в The Economist, Deutsche Welle и Kurier Vienna и др. Георги има международен трудов опит в редица медии (печатни, онлайн, радио) във Великобритания, Австрия, България, Беларус, Германия и Швейцария. Той е отразявал областите на политиката, икономиката, бизнеса, технологиите и медиите. Работейки на английски, немски и български език, той има доказана мултимедийна експертиза. Георги притежава магистърска степен с отличие по медиен мениджмънт от Университета на Уестминстър в Лондон и бакалавърска степен по журналистика Summa cum laude от Университета на Виена . 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, bigiadri написа:

За да разбере светът че не са путин ,повече от ясно е.

тва е хибридна атака на  Путин

мислех че си по умен

а можеха всички руснаци да са лоши 

преди 2 часа, AAUUXX написа:

@Banescможе да не не обича рози пък и жълти.

точно така

обичам жълти лалета 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, miro20 написа:

Извинявай, но не съм видял досега официално лице или пропагандатор от украинска страна, който да не лъже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, glen написа:

Икономиката на Русия започва да се разпада

https://www.wsj.com/articles/russias-economy-is-starting-to-come-undone-431a2878?siteid=yhoof2

Авторът е някакъв български болен неудачник с отметнати всички квадратчета за невежа. 

Георги Кънчев е награждаван журналист на свободна практика, член на Chartered Institute of Journalists, базиран в София, България. Той е публикуван в The Economist, Deutsche Welle и Kurier Vienna и др. Георги има международен трудов опит в редица медии (печатни, онлайн, радио) във Великобритания, Австрия, България, Беларус, Германия и Швейцария. Той е отразявал областите на политиката, икономиката, бизнеса, технологиите и медиите. Работейки на английски, немски и български език, той има доказана мултимедийна експертиза. Георги притежава магистърска степен с отличие по медиен мениджмънт от Университета на Уестминстър в Лондон и бакалавърска степен по журналистика Summa cum laude от Университета на Виена . 

Какво е това русия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, glen написа:

Георги притежава магистърска степен с отличие по медиен мениджмънт от Университета на Уестминстър в Лондон и бакалавърска степен по журналистика Summa cum laude от Университета на Виена . 

Хубави студентски кредити е ползвал. После има нужда и да се изплащат. Какво като напише няколко фалшиви новини за WSJ?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Какво е това русия?

Пишат статии за нея, значи има нещо кръстено така.

преди 41 минути, insec написа:

че си клошаристанец

Я пак? Какво значи това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

Хубави студентски кредити е ползвал. После има нужда и да се изплащат. Какво като напише няколко фалшиви новини за WSJ?

Пишат статии за нея, значи има нещо кръстено така.

Е добре - какво е това нещо? Ааа стих се 51-вия щат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, maxthon написа:

Извинявай, но не съм видял досега официално лице или пропагандатор от украинска страна, който да не лъже.

Извинявай, но аз не съм видял от твои източници нещо което да не е лъжа.

:hush:

не ти ли светва една лампичка, че  всичко казано за въпросните солдатики са от руски източници , а не украински ?

неукраинци са им правили видеообръщенията и признанията за некадърното командване изаградотряди  , а самите те. Руските войничета, не украинци са се снимали.

Имат си конкретни имена , фамилии, назовават воинските си звания , военни части и родни места  и т.н.

Не украински .

с по не три видеообръщения са.

И са преследвани инаказаниот рашистктие власти . Логично .

Та , кое казваш е лъжа ??? не вярваш на руските източници ???

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, miro20 написа:

Извинявай, но аз не съм видял от твои източници нещо което да не е лъжа.

Всъщност такива материали с отказващи се да воюват украинци има колкото си искаш. Да не кажеш, че са ги направили руснаците? Както ти казах холивудските методи ги използват именно украинците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...