Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Явно съвсем нищо не ти е ясно и нищо  не разбираш.

И ТАКА ЗАПОЧВА... Франция купува 65 000 тона LNG от Китай в първата в историята търговия, деноминирана в юани

Китай току-що завърши първата си търговия с втечнен природен газ (LNG), уреден в юани, Шанхайската борса за петрол и природен газ Китай току-що приключи първата си търговия с втечнен природен газ (LNG), разчетен в юани, съобщи  във вторник. Както  OilPrice отбелязва , китайският държавен нефтен и газов гигант CNOOC и TotalEnergies завършиха първата търговия с LNG на борсата със сетълмент в китайската валута, се казва в изявление на борсата, предадено от Reuters.

Търговията включва около 65 000 тона втечнен природен газ, внесен от Обединените арабски емирства (тъй като Китай никога няма да признае, че реекспортира  руски втечнен природен газ  , въпреки че сега го прави през цялото време)

https://twitter.com/zhao_dashuai/status/1641092537002917889?s=20

преди 48 минути, kosyo написа:

Давай го видеото от другата страна с дата по - раншна и приемам че си прав.

Не се съмнявай, че ако @maxthon имаше опровержение отдавана да го беше използвал. Откога те дебне да сгрешиш, но все още не е успял. А това си го пише защото:

преди 52 минути, kosyo написа:

До тогава смятам че не ти понася гледката просто

Опаааа

Руската федерация е готова да приеме свещеник от Киево
-Печерската лавра, но има условие

преди 3 минути, Banesc написа:

в украйна има гмо и биолаборатории

Браво джуджи, натегай на лосиона и ше има още гмо и биолаборатории

преди 20 минути, БаалБек написа:

Не се съмнявай, че ако @maxthon имаше опровержение отдавана да го беше използвал. Откога те дебне да сгрешиш, но все още не е успял. А това си го пише защото:

Ами чисто отричане, убеден съм че не търси дори опровержение а кара по навик да се отрича очевидното. С  това си публично изказванего го призовавам да се напрегне малко-иначе следващата фаза е приемането.

преди 1 час, kosyo написа:

Давай го видеото от другата страна с дата по - раншна и приемам че си прав.

Е преди да се дава нещо от "другата страна" дай да установим на това, което си дал коя му е страната.

преди 37 минути, maxthon написа:

Е преди да се дава нещо от "другата страна" дай да установим на това, което си дал коя му е страната.

Ще помоля за малко повече адекватност от твоя страна. Аз каквото съм преценил съм дал. Сега ти трябва аргументирано да ме обориш. С това елементарно отричане ще станеш за смях накрая.

преди 27 минути, attj написа:

3 месеца строева подготовка - какво друго?

преди 32 минути, kosyo написа:

Сега ти трябва аргументирано да ме обориш.

Даваш видео, където нищо не се разбира освен, че нещо се взривява. Даваш видео, от което не се разбира къде се е случило. Какво трябва да ти се обори след като не се вижда нищо друго, освен една експлозия станала някъде. Как се установи, че е руско? Ето ти в такъв случай още едно руско, нищо че е намерено къде се е случило. Не претендирам нищо за типа техника, която е ударена. Краснополь в движение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.