Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, maxthon написа:

Три месеца минимум.

Защото така ви казва Шойгу, ама чомбките от фронта съвсем друго казват

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, BANKATA написа:

Затова фронтовата линия върви на запад, от непотготвена армия. Май забрави какви хора мобилизираха миналата година?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ако на половин километър за месец му казваш 'върви" така да е.

Някъде пише ли за норма, която трябва да се спазва?

преди 1 час, maxthon написа:

Пийни си гинко-билобата и отивай да търсиш къде съм ти отговорил точно на този въпрос. "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат". Нали знаеш кой го е казал това? Защо задаваш един и същи въпрос и очакваш да ти отговорям всеки път по един и същи начин? Да не би да си луд? Ако да болница Св. Наум те очаква.

Да разбирам ли, че не сте зели Бахмут ?

преди 28 минути, BANKATA написа:

Казват, докато могат да говорят.

После стават тор за свещения украински чернозем.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Да разбирам ли, че не сте зели Бахмут ?

Разбирай каквото си искаш. Няма да отговарям едно и също нещо на един и същи въпрос. Вече съм ти отговорил.

преди 11 минути, maxthon написа:

Ясно, освен Бахмут, не сте зели и Авдеевка.

преди 1 минута, maxthon написа:

Няма да отговарям

Щото не ти отърва.

Кога си мислиш, че ще земете Бахмут ?

преди 13 минути, maxthon написа:

Не, ама ако не вземете Бахмут, как ще земете Киев, да не говорим за Берлин и Лисабон.

преди 3 минути, maxthon написа:

Разбирай каквото си искаш. Няма да отговарям едно и също нещо на един и същи въпрос. Вече съм ти отговорил.

Като съветски чугун защо от нищо не разбираш

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Щото не ти отърва.

Няма нужда и да те обиждам. Ти се справяш и сам със тази задача. Не отговарям на въпроси, на които вече съм дал отговор.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Кога си мислиш, че ще земете Бахмут ?

Аз работа в Бахмут нямам. Още по-малко и да го взимам. Питай в София на ул. Драган Цанков 28. Там може и да знаят.

Нито Бахмут са зели, нито Авдеевка, той се пъне да зема Киев

Някакъв график ли има, че толкова бързаш?

Не отговарям на въпроси

Значи не сте зели Бахмут.

Ако го бяхте зели, щеше да проглушиш орталъка да се фалиш

Някакъв график ли има, че толкова бързаш?

Твоята пропаганда бърза, дето твърдиш, че е умна.

Преди да земете Бахмут, не можете и да си мислите за Киев.

Силите за сигурност с картечници дойдоха в манастира Киево-Печерска лавра, за да разпръснат вярващите. Енориашите бяха попречили на инвентаризационната комисия да влезе в манастирския комплекс. Гледайте  видео за това как православните украинци защитават вярата си!

Енориашите прекараха цяла нощ в Лаврата, защото се страхуваха от превземане на територията. На монасите беше наредено да напуснат манастира на 29 март, но те се обърнаха към съда, за да обжалват решението за изселване. След няколко отказа искът е приет за разглеждане. Първото заседание ще е на 26 април

https://t.me/sitreports/6517

Нито Бахмут са зели, нито Авдеевка, той се пъне да зема Киев

Трол на далечното минало не е лесно, само най спрелите умствено останаха там

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ако го бяхте зели, щеше да проглушиш орталъка да се фалиш

Аз не. Други ще го направят. Един ще викне на умряло, друг ще се хвали? Какво да правиш като стоят така нещата. Още повече пък и да не може да направиш нищо по въпроса освен да питаш всеки ден по няколко пъти едно и също нещо.

преди 4 минути, glen написа:

Силите

Как е, как е, зехте ли Бахмут ?

преди 2 минути, maxthon написа:

освен да питаш всеки ден по няколко пъти едно и също нещо

Питам щото цяла година, секи ден земате Бахмут, пък се се оказва, че не сте го зели.

И ти твърдиш, че вашата пропаганда е умна.

преди 2 часа, gagodrago написа:

Руснаците май са взривили с хипер-звукова ракета Кинжал команден бункер на сатаНато...

Ударом гиперзвукового «Кинжала» по центру связи НАТО ликвидированы десятки иностранных офицеров

По данным греческого портала Pronews, ВС РФ смогли поразить объединенный украинско-натовский центр управления и связи, установленный на глубине 130 метров. Источники издания сообщают, что «теневой штаб» альянса находился в районе Львова. Отмечается, что удар был нанесен российской гиперзвуковой ракетой «Кинжал».

Pronews рассказали, что в подземном штабе размещались официальные лица НАТО, и, как сообщается, в нем проживало более 300 человек. Большинство из них — британцы и поляки, но среди них были и американцы, и представители частных компаний, поддерживающих связь и передачу данных.

Къв Кинжал бе, Путин лично се телепортира в командният център и разпарчетоса джендърите с голи ръце. 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Питам щото цяла година, секи ден земате Бахмут, пък се се оказва, че не сте го зели.

Е атаки по града не означава "земане", но щом така си решил да преиначаваш, кой съм аз да те спирам да си показваш "способностите".

преди 31 минути, maxthon написа:

Ми не знам, ти писа, че "след няколко седмици" ще вземете Бахмут. Беше преди повече от 2 месеца. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Къв Кинжал бе, Путин лично се телепортира в командният център и разпарчетоса джендърите с голи ръце. 

Един от тези летящи десет пъти по-бързо от звука. Путин притежава такава технология и е избрал да я използва за бункер в Украйна? Днеска си в групата на Реджеп по напревара за "способности" Като се замисля не е само днес.

преди 41 минути, BANKATA написа:

Ако на половин километър за месец му казваш 'върви" така да е.

Реджепкин написа:

Значи не сте зели Бахмут. Преди да земете Бахмут, не можете и да си мислите за Киев.

?Баси парадокса - русофобите стигнаха дотам, да циврят що Русия не превзема по-бързо територията на Украйна... :ohmy:

Вие другари, сигурни ли сте, че все още сте русофоби и слуги на Сорос?

Да не сте преминали неусетно на другия бряг?

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ми не знам, ти писа, че "след няколко седмици" ще вземете Бахмут. Беше преди повече от 2 месеца.

Показвай, че форумът има способности да пази всичко.

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Ми не знам, ти писа, че "след няколко седмици" ще вземете Бахмут.

Той писа също, че ще земат Киев за три дена, пък мина година и месец.

За Бахмут явно още 5 години ще чакаме да го земат и пак няма да са го зели.

преди 43 минути, glen написа:

Силите за сигурност с картечници дойдоха в манастира Киево-Печерска лавра, за да разпръснат вярващите. Енориашите бяха попречили на инвентаризационната комисия да влезе в манастирския комплекс. Гледайте  видео за това как православните украинци защитават вярата си!

Енориашите прекараха цяла нощ в Лаврата, защото се страхуваха от превземане на територията. На монасите беше наредено да напуснат манастира на 29 март, но те се обърнаха към съда, за да обжалват решението за изселване. След няколко отказа искът е приет за разглеждане. Първото заседание ще е на 26 април

https://t.me/sitreports/6517

Драмата с изгонването на православните свещеници на Московския патриархат от Киево-Печерската лавра се изясни окончателно. На сайта на Зеленски бе публикувана петиция за присвояване на Киево-Печарската лавра статут на главен католически манастир на Украйна. В началото на 90-те след като СССР се разпадна Збигнев Бжежински заяви, че сега основният ни враг, който остана е Православието.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.