Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Фактът, че се опитваш да намесиш братята американци, като воюваща страна,

Всъщност се подготвя мощно голямо настъпление на въоръжените сили на Украйна, но дори и там няма толкова много сили за това и поради това се използват всички методи, които по някакъв начин могат да работят за неговия успех.Един от тези методи е дезинформацията и до известна степен дори е изненадващо, че целият Пентагон на държавно ниво, Съединените щати, се включи в тази мащабна психологическа пропагандна операция за заблуда на руснаците. Това говори колко са намесени САЩ в тази война.

П.П. Не мога да ти дам линка защото:

TzqAaYb.png

Забранения термин е Поглед.

Това е благодарение на твоите братя американци, Реджепе. Анадънму?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми като знаеш що всеки път пренебрегваш този факт и четеш историята от когато ти изнася, а не от когато започва всичко?

Да не е защото иначе всичките ти опорки ще пропаднат?

Ми не, Сникерс. Знам, че си обсебен от "сникерсите", "пед@лите в женски дрехи " и още две три други тъпи опорки като за шизофреник. Друго нямам предвид под "знам". 

преди 4 минути, vpvelev написа:

Това говори колко са намесени САЩ в тази война.

Ако ще и пембяно да го напишеш, лъжата си е лъжа.

Позицията на САЩ е украинските войски да не навлизат на Руска територия, а да отвоюват само своите територии, които са незаконно окупирани от фашистка Русия.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Позицията на САЩ е украинските войски да не навлизат на Руска територия, а да отвоюват само своите територии,

И това ли успяха да те излъжат?

Ти да не си наивник на средна възраст?

преди 2 минути, vpvelev написа:

Ти се опитваш да ме излъжеш, че САЩ воюват с Русия.

Русия нахлу в Украйна незаконно, а Украйна напълно законно се отбранява.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Ми не, Сникерс. Знам, че си обсебен от "сникерсите", "пед@лите в женски дрехи " и още две три други тъпи опорки като за шизофреник.

Всички въпроси, на които нямаш логичен отговор автоматично стават "тъпи опорки като за шизофреник" 

Не откриваш ти топлата вода, новобранка! И други къде, къде по-вряли и кипяли в коридорите на тролската централа използват този прийом, когато неудобните въпроси станат прекалено много. Аз за т'ва съм тук - за да се забавлявам гледайки гърчовете на тролололовците :popcorn2:

преди 7 минути, vpvelev написа:

Ти да не си наивник на средна възраст?

Защо не можеш бабо да убедиш никой със пропагандата си ! Язък едно време дет са ти дали комунделите, диплома. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо не можеш бабо да убедиш никой със пропагандата си !

Папагалчо, като нямаш разсъдък не се пробвай да мислиш. Не че не мога да убедя НИКОЙ, а само тия от вас, които са без мозък и логическо мислене. Ето например Реджепа още не знае че САЩ воюват на страната на Украйна срещу Русия, като им пращат оръжия, логистична информация и др. За Реджепа война е само ако окопите са един срещу друг и се стрелят от там войниците един друг.

току-що, vpvelev написа:

Папагалчо, като нямаш разсъдък не се пробвай да мислиш. Не че не мога да убедя НИКОЙ, а само тия от вас, които са без мозък и логическо мислене. Ето например Реджепа още не знае че САЩ воюват на страната на Украйна срещу Русия, като им пращат оръжия, логистична информация и др. За Реджепа война е само ако окопите са един срещу друг и се стрелят от там войниците един друг.

Бабо съветския ти чугун не работи, комунделите си приберат дипломата, ако ме разбираш

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

За какво си тук, Сникерсе ?

Да изкара някоя рубла горкия, кат останалите чугуни

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Всички въпроси, на които нямаш логичен отговор автоматично стават "тъпи опорки като за шизофреник" 

Не откриваш ти топлата вода, новобранка! И други къде, къде по-вряли и кипяли в коридорите на тролската централа използват този прийом, когато неудобните въпроси станат прекалено много. Аз за т'ва съм тук - за да се забавлявам гледайки гърчовете на тролололовците :popcorn2:

Ех Сникерс, Сникерс, Сникерс. Пробвай да напишеш нещо смислено, ей така за разнообразие. Тотални простотии плещиш, нон стоп. Сникерси срещу хиляди руски петоколонници, дванадесет години повече живот срещу страха ти от мъже в женски дрехи. Нямал съм логичен отговор, на шизофреничните ти полюции клоуне. Ако имаш логика, тя е пародийна. Дал съм два примера от десетките ти тъпни.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

За какво си тук, Сникерсе ?

Да троли с малоумни опорки, които са толкова нагло глупави, че в първия момент те оставят без думи.

Няма да има парад на победата в Курск и Белгород. Убеден съм че и в Берлин няма да има,  Някой знае ли къде ще се проведе тази година че не искам да пропусна тази година? Искам да погледам Арматата пак :)

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Едната не воюва.

Фактът, че се опитваш да намесиш братята американци, като воюваща страна, ни кара да си мислим, че си ватенка.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Голямата_шахматна_дъска

http://www.memoriabg.com/2016/08/26/schupenata-shahmatna-daska/

https://www.ciela.com/goljamata-shahmatna-d-ska.html

На първо време ...
Когато, и ако, имам време - и повече информация мога да цитирам
и да пиша мнения.
И друго на първо време :
Не ми е присъщо, а напротив, недопустимо и отвратително да лайквам каквито и да било видеоматериали
с чиято и да било смърт, (в т.ч. артилепийски, бомбени и ракетни попадения, разстрели и тям подобни ... )
от украинска, руска, наемническа, доброволческа, опълченска и т.н. страна
Особено като гледам възторга на "телеведущите" по руска официална тв.
Как били ликвидирани боевики.
А много от тях са мобилизирани и недоокомплектовани цивилни граждани, които оставят семейства ...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Да бе, ти си обективен и неутрален. Но

Този пост завършен ли е ?

2.jpg

преди 8 минути, Недко написа:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Голямата_шахматна_дъска

http://www.memoriabg.com/2016/08/26/schupenata-shahmatna-daska/

https://www.ciela.com/goljamata-shahmatna-d-ska.html

На първо време ...
Когато, и ако, имам време - и повече информация мога да цитирам
и да пиша мнения.
И друго на първо време :
Не ми е присъщо, а напротив, недопустимо и отвратително да лайквам каквито и да било видеоматериали
с чиято и да било смърт, (в т.ч. артилепийски, бомбени и ракетни попадения, разстрели и тям подобни ... )
от украинска, руска, наемническа, доброволческа, опълченска и т.н. страна

Този пост завършен ли е ?

Да!

преди 37 минути, Coco1 написа:

Бабо съветския ти чугун не работи, комунделите си приберат дипломата, ако ме разбираш

Бабо, дядо, това е положението папагалчо. Сложно е за теб да го разбереш. Карай с картинките. Там поне няма мислене.

П.П. За твое успокоение и Реджепа не вдява какво става. Още не знае, че САЩ участват във войната :)

преди 7 минути, vpvelev написа:

Бабо, дядо, това е положението папагалчо. Сложно е за теб да го разбереш. Карай с картинките. Там поне няма мислене.

П.П. За твое успокоение и Реджепа не вдява какво става. Още не знае, че САЩ участват във войната :)

Да бе. Спомням си пленените натовски генерали от Азов. Сладки мамини, червени путиноидни чугуни.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе. Спомням си пленените натовски генерали от Азов. Сладки мамини, червени путиноидни чугуни.

Много ти са силни майчините чувства :)

Не е за учудване, че поддържаш хАмериканците.

И Реджепа вече ме съмнява дали се възприема за жена :)

Цитат

"Наскоро пак се заговори за "могъщата руска пропаганда, която ни е промила мозъците". Аз се питам каква е тази мощна, невероятна пропаганда, която е допуснала 60 и няколко процента от американците да смятат, че Втората световна война е била между Щатите и Съветския съюз, около 60% от същите тези американци смятат, че Съветският съюз е хвърлил бомбите над Хирошима и Нагасаки. Това е изключителна руска пропаганда! Дори във времето на социализма тя не успяваше да ни убеди в някои неща", коментира Виза Недялкова

преди 30 минути, vpvelev написа:

За твое успокоение и Реджепа не вдява какво става. Още не знае, че САЩ участват във войната :)

78 000 000 000  USD  за издръжка на Бандеристан - най-новия щат на САЩ.   Тези пари са твърде малко и недостатъчно за връщането на Донбас и Крим.    Още в пъти по толкова може да са нужни, а дали пак  ще ги прежалят?  НАТО прави глупости и учудва целия неутрален свят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.