Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

За какво си тук, Сникерсе ?

Чакам да си получа пиеньето...

images.jpg.7565e99532cc441463ce7b39ea9586f9.jpg

... и после ще спра да пиша тук. Обещавам :drunk: 

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

чернозема в Украйна е голям има място за всичките орки.

Всички руснаци няма да дойдат. И кой после ще пази 6000 ядрени бойни глави?   Вероятно с малка част от тях биха заличили изцяло Бандеристан.   Защо въобще вярвате на Путин - той нали нямаше да навлиза в Украйна!?  А Медведев дори само заради Крим би го направил, призна си.   

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Спомням си пленените натовски генерали от Азов. Сладки мамини, червени путиноидни чугуни.

Пленени?!? О, неееееее, не е възможно! Там генерали може и да е имало, но пленници нямаше. Всички бяха успешно евакуиарни :lol6:

Доналд Тръмп влезе в профила си в социалните медии  и публикува „ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА“. . . нищо друго.

Какво може да се случва по света, което да даде повод на човек като него да направи такъв пост.

АКТУАЛИЗАЦИЯ  --

BRICS+ поема контрола и Западът не може да направи нищо по въпроса. Щатският долар няма да бъде световната резервна валута и правителството на САЩ няма да може да печата пари на гърба на други нации. Държавните облигации на САЩ ще бъдат боклуци заради безумния дълг на САЩ. Край

Франция изоставя САЩ, те сега активно насърчават Европа да направи същото.

„Европа трябва да намали зависимостта си от екстериториалността на щатския долар... Ако напрежението между двете суперсили се нажежи... няма да имаме време нито ресурсите за финансиране на нашата стратегическа автономия и ще станем васали.“ 

Германците молят Кремъл да им разреши да произвеждат коли в Русия. Германското издание Speigel съобщава, че е изпратило писмо от три страници до Владимир Путин с предложение за възобновяване на сътрудничеството.

Това показва, че санкциите на ЕС срещу Русия буквално започват да се разпадат по шевовете. Ако търговията с Русия се възобнови по някакъв значим начин, ЦЕЛИЯТ план на Запада в Украйна и за превземането на Русия ще се провали, преди да започне. 

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Докажи за тези "петоколонници". Ама не с измислени опорки, а с реални факти. Аз мога да докажа намесата на висш краварски политик във вътрешните работи на чужда суверенна държава. Ти можеш ли да направиш същото за твоето твърдение?

Няма "срещу", насрани ми приятелю. В поста ти на който отговорих тогава, не искаше да ти се покаже "срещу", "по-голяма причина", "по-малка причина" и тн., и тн., и тн.... Искаше да ти се покаже една причина и аз точно това направих. Тъй като се оказа засран в спора ни, почна да си измисляш всякакви доводи само и само да не си признаеш че си заврян в под на кучето опашката :D

Отзад напред.  Като видя хилещ се емотикон, знам че и на теб ти е ясно какви глупости си изписал и гледаш да принизиш и чуждите доводи до фекалиите които си произвел. Причината е само в гладкия ти мозък, ти си жалък лигав клоун, без логически доводи в подкрепа на глупотевините които пишеш . Не си посочил нито едно, единствено предимство на Русия пред Запада просто защото такова няма. НЯМА. Отклоненията като теб не ги броим. За петата колона в Украйна, следиш ли броя на арестуваните или отстранени от поста хора, доказано или по основателно съмнение за предателство в полза на Раша? Тях как ги определяш, като какви? Имаше и някакъв президент по сникерско време, някъв кум на Путин все украински патриоти мечта.

преди 13 минути, attj написа:

Всички руснаци няма да дойдат. И кой после ще пази 6000 ядрени бойни глави?   Вероятно с малка част от тях биха заличили изцяло Бандеристан.   Защо въобще вярвате на Путин - той нали нямаше да навлиза в Украйна!?  А Медведев дори само заради Крим би го направил, призна си.   

Бе те и цял свят биха заличили. Барабар със себе си и тебе и поколението ти. Признал си Медведев, златен си. Понеже боя и срама са големи, пак почваме да въртим плочата за ядреното оръжие а, лоботомирани мурзилки.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Пленени?!? О, неееееее, не е възможно! Там генерали може и да е имало, но пленници нямаше. Всички бяха успешно евакуиарни :lol6:

Пак се хилиш като женски полов орган, щото съзнаваш сам каква тъпня си написал. Та какво викаш за пленените, евакуираните, терминираните натовски генерали в Азов съществували само в мозъка на дебилни ватенки към които си се причислил и ти?

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Даваш бе, преживей го. Даже да си Ал Капоне, щом живееш на Запад даваш .

не живея  на запат

в русия съм а и понякога в китай и цакам тъпите европейци  и американци с криптовалута 

преди 25 минути, Митко Вълчев написа:

За петата колона в Украйна, следиш ли броя на арестуваните или отстранени от поста хора, доказано или по основателно съмнение за предателство в полза на Раша? Тях как ги определяш, като какви? Имаше и някакъв президент по сникерско време, някъв кум на Путин все украински патриоти мечта.

Аалбализми след алабализми :D

Ти говориш за хора, които са избрани на легитимни избори, а аз ти говоря за явна подкрепа на фракция, бореща се да свали законно избрано правителство на чужда суверенна държава.

Нали УЖ си за демокрация и справедливост? Дали са пета, шеста или незнамсикояси колона - това би трябвало да се реши на избори от суверена, а не чрез цветни революции!

преди 12 минути, Banesc написа:

не живея  на запат

в русия съм а и понякога в китай и цакам тъпите европейци  и американци с криптовалута 

Е, всяка анонимка може да напише фантазната си мечта. Очевадно е, че лъжеш. Ако вярно беше в Русия, нямаше да пишеш суперлативи за нея. 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Аалбализми след алабализми :D

Ти говориш за хора, които са избрани на легитимни избори, а аз ти говоря за явна подкрепа на фракция, бореща се да свали законно избрано правителство на чужда суверенна държава.

Нали УЖ си за демокрация и справедливост? Дали са пета, шеста или незнамсикояси колона - това би трябвало да се реши на избори от суверена, а не чрез цветни революции!

Доказани руски агенти бе Сникерс. И това е само върхът на айсберга.

преди 36 минути, Митко Вълчев написа:

Бе те и цял свят биха заличили. 

Доктрината им за ядрено възпиране е такава - защо да съществува свят, в който Русия не съществува?  На престарелия Байдън това дали въобще му е известно?   А може и вече  да не помни и да го е забравил.    Тръмп го знае и го помни.     

преди 49 минути, glen написа:

Доналд Тръмп влезе в профила си в социалните медии  и публикува „ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА“. . . нищо друго.

Какво може да се случва по света, което да даде повод на човек като него да направи такъв пост.

АКТУАЛИЗАЦИЯ  --

BRICS+ поема контрола и Западът не може да направи нищо по въпроса. Щатският долар няма да бъде световната резервна валута и правителството на САЩ няма да може да печата пари на гърба на други нации. Държавните облигации на САЩ ще бъдат боклуци заради безумния дълг на САЩ. Край

Франция изоставя САЩ, те сега активно насърчават Европа да направи същото.

„Европа трябва да намали зависимостта си от екстериториалността на щатския долар... Ако напрежението между двете суперсили се нажежи... няма да имаме време нито ресурсите за финансиране на нашата стратегическа автономия и ще станем васали.“ 

Германците молят Кремъл да им разреши да произвеждат коли в Русия. Германското издание Speigel съобщава, че е изпратило писмо от три страници до Владимир Путин с предложение за възобновяване на сътрудничеството.

Това показва, че санкциите на ЕС срещу Русия буквално започват да се разпадат по шевовете. Ако търговията с Русия се възобнови по някакъв значим начин, ЦЕЛИЯТ план на Запада в Украйна и за превземането на Русия ще се провали, преди да започне. 

Големи сте шегаджии, фантазьори, лъжци а най вероятно глупци. Ако ще още утре всичката помощ за Украйна да спре изведнъж и повече нито един долар, патрон или каквото и да е не получи, ако всички санкции бъдат премахнати напълно . Русия и Руснаците вече загубиха и загубите биха се усещали десетилетия. Понеже това няма да се случи, тя ще загуби и войната.

преди 7 минути, attj написа:

Доктрината им за ядрено възпиране е такава - защо да съществува свят, в който Русия не съществува?  На престарелия Байдън това дали въобще му е известно?   А може и вече  да не помни и да го е забравил.    Тръмп го знае и го помни.     

И как излизането на руснаците от законно признатите граници на Украйна, ще доведе до свят без Русия? Прави ви удоволствие да се правите на отчайващо тъпи или реално сте такива?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

излизането на руснаците от законно признатите граници на Украйна

Не смятат да излизат от новите руски земи -така наричат Крим, Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон.  Не виждам кой може да ги изгони от там.   По-вероятно е да присъединят и Николаев и Одеса  - с местното предимно рускоезично население. И те не искат да бъдат в Бандеристан.   Не зная какво ще решат.    

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Е, всяка анонимка може да напише фантазната си мечта. Очевадно е, че лъжеш. Ако вярно беше в Русия, нямаше да пишеш суперлативи за нея. 

в русия мога да си цакам евроатлантици както си искам

ако бях на запад да са ме заключили още отдавна

е примерно в калдата немат акъл да ме баннат като хората

и вече не ме закачат 

отказах ги 

преди 17 минути, Banesc написа:

и вече не ме закачат 

отказах ги 

Да бе ти си голямата работа, схванах. Ма като си толкова умен, що си на страната на Ватата.

преди 21 минути, Banesc написа:

и вече не ме закачат 

отказах ги 

Джуджи стотинките за бира ли свършиха или мина на весели цигарки

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе ти си голямата работа, схванах. Ма като си толкова умен, що си на страната на Ватата.

Мъката е голяма там, наследствен комундел 

преди 40 минути, Митко Вълчев написа:

въпроса е глупав

очаквах повече

защо съм на страната на победителите

а справедливостта побеждава

дай следващия въпрос

преди 25 минути, Banesc написа:

въпроса е глупав

очаквах повече

защо съм на страната на победителите

а справедливостта побеждава

дай следващия въпрос

Отговора е дебилен. Не съм очаквал умен, но чак толкова очевадна тъпня.

преди 9 минути, vpvelev написа:

WP: Заради липса на амуниции Украйна използва 3D принтери за възстановяване на неексплодиралите снаряди - Новини от Actualno

Още малко и ще използват 3D принтери за възстановяване на ... Кой за каквото се сети.

Погледнато от друг ъгъл, са умни и креативни за разлика от руснаците.

преди 6 минути, vpvelev написа:

WP: Заради липса на амуниции Украйна използва 3D принтери за възстановяване на неексплодиралите снаряди - Новини от Actualno

Още малко и ще използват 3D принтери за възстановяване на ... Кой за каквото се сети.

Ако може да си въстановят акъла с 3d принтери?

Само не ми стана ясно кои са най-по-древна нация, макетата или укротата?:magnifier:

преди 13 минути, vpvelev написа:

То и части за самолети се правят на 3D принтери, едни и ракета изстрелват пак направена основно на такъв принтер.

А в случая - говорят за заряди който се пускат после от дронове. Има една организация която от Европа печатат неистово стабилизатори за мини.

Всичко що гърми влиза в употреба - ето вече и това влезе в употреба:

Преди месец се появиха видеа как ги подготвят- вече са в употреба. Искам да ги видя как са по пехота само - деморализращия ефект ще е много добър.

преди 7 часа, vpvelev написа:

А вашата група Реджепе сте си обикновени ФАШИСТИ.

а казали че е фашиска и на племенницата - или се скатаваш като страхливо мишле

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а казали че е фашиска и на племенницата - или се скатаваш като страхливо мишле

Тя племеницата ми каза, че са фашисти на запад. Аз не предполагах.

П.П. Не можеш да си представиш какво става конкретно в Германия извън новините. Какво си говорят обикновените германци.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Тя племеницата ми каза, че са фашисти на запад. Аз не предполагах.

обаче неще и в Русия, а и ти не и предлагаш - защо така:)

преди 7 часа, vpvelev написа:

Ти си за демокрация, но поддържаш недемократични държави (по-точно правителства). САЩ майка си ли търсят например в Черно море? Кои са САЩ, че ще свалят Саддам Хюсеин например? 

??? А защо СССР поддържа войната в персийския залив? По същество е срещу Ирак (Саддам), нали?

И защо продължаваме да се питаме в тази тема за други войни? Ми да се питаме и за Чечня? И защо РФ налива пари там, за да няма отцепване? Нали всичко в РФ е цветя и кебапчета?

Едни ползват 3д принтери, други се молят на мюсюлманските си братя :lol6:

Водещият руски авиопревозвач "Аерофлот" изпрати самолет за техническо обслужване в Иран, съобщи РБК.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.