Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И да е умрял някой, ние с теб няма от къде да го разберем. Както и да е. Проблемът е че много буквално глеадш на нещата. Виж общата картинка:

Според Европейската централна банка, за последните пет месеца преди февруари, депозитите в банките са намалели с 214млрд €, като само през февруари са намалели с нови 71млрд, от които 20млрд са изчезнали от сметките не на фирми, а на домакинствата което е рекорд в историята.

https://nova.bg/news/view/2023/04/01/406840/изтичане-на-депозити-в-еврозоната-214-млрд-евро-са-изтеглени-за-пет-месеца/

Като гледаме общата картинка, защо не показваме и картинката в РФ? 

Аз като гледах неглобално и попитах, защо рублата за 5г. от 40 стана вече 80 за долар, защо не ми отговаряте?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Така ли? Що тогава подскочиха като ужилени когато руски ракети се озоваха в Куба по времето на Карибската криза?

Какво би станало ако сега такива ракети се озоват в Мексико? Мислиш ли че ще пасуват? 

Къде се буташ. Мурзилката писа изрично Мексико и Канада, чети с разбиране. Аман от недоразбрали.

преди 20 минути, parmobil написа:

Никой европеец не е подскочил. Включително и ние.

Да не кажеш пак, че това не е по темата за войната. Благодарение на Путин и Русия станаха възможни тия неща и дано Европа се опомни най-накрая.

Соросоидални тролове, показват ли ви такива неща по вашата талавизия?

https://fb.watch/jQ2tYtj0nb/

преди 6 минути, parmobil написа:

ъъъъ? Бъркаш Калофер с Калифорния.

Питах защо СССР официално подкрепи войната там? Ти ми цитираш DW, на които се подиграваш, а сега ми подаваш линк за иранската революция? За Ирак и Кувейт става дума.

преди 2 минути, parmobil написа:

Като гледаме общата картинка, защо не показваме и картинката в РФ? 

Аз като гледах неглобално и попитах, защо рублата за 5г. от 40 стана вече 80 за долар, защо не ми отговаряте?

Твърдеше как никой европеец не е умрял от студ и глад и аз ти показах че картинката в Европа не е само цветя и рози. Питаше за Русия и Персийският залив и аз ти показах че и там положението не е баш така както се опитваш да го изкараш.

Ако не ти изнасят отговорите, не задавай въпроси.

преди 3 минути, vpvelev написа:

Да не кажеш пак, че това не е по темата за войната. Благодарение на Путин и Русия станаха възможни тия неща и дано Европа се опомни най-накрая.

Соросоидални тролове, показват ли ви такива неща по вашата талавизия?

https://fb.watch/jQ2tYtj0nb/

Престанете да цитирате извън контекста!

Добави и анализ защо рублата поскъпна двойно за 5 (пет) години !

преди 1 минута, parmobil написа:

Престанете да цитирате извън контекста!

Не се учудвам, че и ти като Реджепа който не знае още че САЩ участват във войната, не правиш връзка със ставащото в Европа и САЩ с войната в Украйна.

преди 2 минути, parmobil написа:

Питах защо СССР официално подкрепи войната там? Ти ми цитираш DW, на които се подиграваш, а сега ми подаваш линк за иранската революция? За Ирак и Кувейт става дума.

Там намесата е първо на Краварите, после на руснаците. Също както в Украйна.

Или Кравария може да прави каквото си иска за да защитава своите интереси, а на Русия това да е забранено?

Ако карварите си бяха седяли на гхзовете оттатък океана, кризи в Близкият изток, Украйна и много други точки по света може би нямаше да има.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Твърдеше как никой европеец не е умрял от студ и глад и аз ти показах че картинката в Европа не е само цветя и рози. Питаше за Русия и Персийският залив и аз ти показах че и там положението не е баш така както се опитваш да го изкараш.

Да те върна за ТЕЦ-овете?  И как ще се мре от студ? Не беше толкова отдавна.

Не ти изнасят въпросите.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Къде се буташ. Мурзилката писа изрично Мексико и Канада, чети с разбиране. Аман от недоразбрали.

Ясно. Пак нямаш логичен отговор, който да не е в противоречие с подадените ти опорки... и реши да избегнеш въпроса. Що все така се получава със служителите на Тролската централа :cool:

преди 4 минути, parmobil написа:

Да те върна за ТЕЦ-овете?  И как ще се мре от студ? Не беше толкова отдавна.

Не ти изнасят въпросите.

Върни ме, ама с мой цитат по темата, а не с общи приказки и ще дискутирам с удоволствие.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Пак нямаш логичен отговор, който да не е в противоречие с подадените ти опорки... и реши да избегнеш въпроса. Що все така се получава със служителите на Тролската централа :cool:

Върни ме, ама с мой цитат по темата, а не с общи приказки и ще дискутирам с удоволствие.

Не. Ти пак се изказваш лигаво неподготвен. Писа другият ватник за Мексико и Канада, затапих го за Мексико и Канада.  Сега вкарваш Куба, утре ще е друго. Ти пак се засра за хиляден път, но не се усещаш. Всички други го виждат, даже твоите от отбор Черешка. Понеже имаше претенции за авторство за Черешка пък и повече пасва, вече ще го наричам отбор Малоум.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

И кой викаш умря от глад и студ? Или по тъпата ватнишка логика , щом не знаеш значи крият и такъв има. Гуем си.

на 1.09.2022 г. в 19:34, ivottoshev написа:

А с какво се топлят? Топлофикациите да не мислиш че работят с борови иглички? 

От първи юли парното е вдигнато с 40%

https://mysofia.bg/news/ot-dnes-sofia-e-s-40-procenta-po-skapo-parno-toka-poskapva-01-07-2022/

и като дойде отоплителният сезон много хора няма да могат да го плащат

От Януари може би ще има още 20%

https://www.24chasa.bg/biznes/article/12198226

Ето, показвам ти писанията.  Сега ще кажеш, че само се позоваваш на друг, но позицията е ясна.

Бих добавил и @Hristo52, защото беше от най-злорадстващите.

преди 14 минути, parmobil написа:

Ето, показвам прокобата!

Мислиш ли че наистина не е дошло за много хора нанагорно това поскъпване? Тези минимум 25% на горе ти се виждат малко ли?

Въпреки топлото време: Броим поне 25% повече за парно и топла вода за декември

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Мислиш ли че наистина не е дошло за много хора нанагорно това поскъпване? Тези минимум 25% на горе ти се виждат малко ли?

Въпреки топлото време: Броим поне 25% повече за парно и топла вода за декември

Топла зима? Колко по-топла? 10 градуса повече? Не сме се отоплявали? И без директен руски газ?

Леле, умряхме! "Сезонните" краставици минаха 6 лв? Недей!

еdit

Април имахме минусови температури.

преди 5 минути, parmobil написа:

Топла зима? Колко по-топла? 10 градуса повече? Не сме се отоплявали? И без директен руски газ?

Пак те питам: наистина ли мислиш, че тези минимум 25% отгоре не са дошли нанагорно на много хора? Да, може и да има такива като теб, които явно не са го усетили това увеличение, но не можеш да вадиш представителна извадка като съдиш само по себе си.

преди 13 минути, parmobil написа:

еdit

Април имахме минусови температури.

Клоуна сега ще си цикли на опорката, като че ли затова поскъпване не е виновно само и единствено кремълския гном с безумните си действия. Ще хвърля вината на САЩ, ЕС. Ма те и САЩ са го правили, омагьосан кръг в който вкарва всеки спор от самото начало, сега разцъках първите страници Сникерси, моста в Сърбия, на еритрейския народ що не помагахте и подобни нелепици. После пак и пак с малоумни, не подкрепящи с нищо тезата му опорки.

преди 48 минути, Митко Вълчев написа:

Не. Ти пак се изказваш лигаво неподготвен. Писа другият ватник за Мексико и Канада, затапих го за Мексико и Канада.  Сега вкарваш Куба, утре ще е друго.

Карварите реагираха като ужилени когато руски ракети се озоваха в Куба на 140км от границата им. Какво ли биха направили, ако такива ракети се озоват на самата им граница в Мексико или Канада?

току-що, ivottoshev написа:

Пак те питам: наистина ли мислиш, че тези минимум 25% отгоре не са дошли нанагорно на много хора? Да, може и да има такива като теб, които явно не са го усетили това увеличение, но не можеш да вадиш представителна извадка само като съдиш по себе си.

Отоплявам се на ток. Което трябва да е по-ужасно от топлофикация, нали?

Жената води счетоводството, защото аз съм си безхаберен. Попитах я ВНИМАТЕЛНО, за да не ме набие - колко плащаме тази година за ток? Ми не е повече от миналата година.

В Русия утре ще се гледа закон с който електронните призовки ще се приравнят на хартиените. Който не се отзове ще му се налагат ограничения като примерно няма да може да продава/купува недвижимост, няма да може да излиза в чужбина. На печелившите -честото!

https://m.lenta.ru/news/2023/04/10/uklon/

току-що, ivottoshev написа:

Карварите реагираха като ужилени когато руски ракети се озоваха в Куба на 140км от границата им. Какво ли биха направили, ако такива ракети се озоват на самата им граница в Мексико или Канада?

Ако беше станало, щяхме да разберем. Сега пак се изказваш неподготвен и не по спора. Изместваш темата , но този път номера не мина.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Клоуна сега ще си цикли на опорката, като че ли затова поскъпване не е виновно само и единствено кремълския гном с безумните си действия.

Продавачът няма проблем да си продава стоката (на същите цени), купувачът обаче не иска да купува тази стока. Е, кой е виновен в случая? Продавачът или купувачът?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.