Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

направо съм на садмото небе - от тази руска водка:)

Знам бе , като дойда и се разпиша из темата и ти се качваш на седмото небе , 2-3 -ма свършват по два пъти , някои започват да сънуват кошмари ... :D

Кой каквото е Заслужил !   

На всекиму според заслугите ! 

Хайде Лека и кажи на зомбираните небъдници да не се престарават да ме цитират , понеже са ми у фризера .

Ако им отворя вратата и ще залетят пера и перушинки , банове и табели ! 

Така , че те си знаят кои са вътре и да не си позволяват да ползват това "положение " неправомерно , след като знаят , че не ги чета и съответно не мога да ги нашамаря .    Тихо , кротко да си стоят по дупките и да се радват , че не ги чета .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Ей, мине се не мине малко време и пак си завърташ тъпите стари кремълски лъжи, които преди време все пак САМ си признал, че си лъжи. Айде пак да ти се напомни, че когато тръгна поскъпването, нямаше никакви санкции за руската газ. 

Поскъпването само на Руската газ ли беше, или беше глобално в следствие на напечатаните милиарди хартийки без покритие от страна на ЕС и Кравария заради измислената Ковид криза? 

Доказано - петли от биолабораториите тренират за зимната офанзива -онази с многото сняг и измръзването на Европа:

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Мда, то за това оная с листа по националната телевизия безпрепятствено замина за Германия, а след като се върна и се изтъпанчила пак с подобен плакат насред улицата, сега е във Франция...

А за "оная от телевизията" подробно ти описах как е избягала.

Ама се правиш на улав за да те напсува пак някой за лъжите ти , че да си направиш кефа :) 

преди 11 минути, NewRedDragon написа:
преди 13 минути, ivottoshev написа:

Бъркаш ме с някой. Аз съм българин!

Tогава що си толкоова неостър?

Ако питаш копейкаджиите и те се пишат българи. Ама само така си мислят.

Че и тоя... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Поскъпването само на Руската газ ли беше, или беше глобално в следствие на напечатаните милиарди хартийки без покритие от страна на ЕС и Кравария заради измислената Ковид криза? 

И това какво общо има с 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Продавачът няма проблем да си продава стоката (на същите цени), купувачът обаче не иска да купува тази стока. Е, кой е виновен в случая? Продавачът или купувачът?

?

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не ти личи

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Мда, то за това оная с листа по националната телевизия безпрепятствено замина за Германия, а след като се върна и се изтъпанчила пак с подобен плакат насред улицата, сега е във Франция...

Безпрепятсвано... е издирвана от родината си и я грозят години затвор, ако я хванат :giggle1: Матросов, Матросов... българин бил 

преди 21 минути, kosyo написа:

Много слабо тази вечер... Скука .

Boom-boom (+21):

https://twitter.com/bigSAC10/status/1645536333744721920?s=20

Мръдни в темата за Копейкин да видиш кви ги твори Грухи Биоса

преди 7 минути, miro20 написа:

А за "оная от телевизията" подробно ти описах как е избягала.

Описа как е "избягала" вторият път, когато ѝ трябваше история за да продаде по-добре книгата си. 

Не можа да опишеш обаче как обаче нечувано жестокото наказание "домашен арест" (при това за повторно нарушение на този закон) се вързва с твърденията ти: "реален срок в колония не ти мърда поне за 5 г."? И защо този реален срок от 5 години не е приложен още при първата ѝ изява и то по националната телевизия :)

преди 22 минути, N1K17Y написа:

И това какво общо има с 

Русия продаваше на цените по договор. Променена беше само валутата в която да се извършва продажбата, за да не може в бъдеще тези пари да последват онези 300млрд.

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Безпрепятсвано... е издирвана от родината си и я грозят години затвор, ако я хванат :giggle1: 

............

Матросов, Матросов... българин бил 

Първият път имаше само наложена глоба и без никакъв проблем замина за Германия, вместо "за пет години в колония", както се опитва да внуши че се случва с такива хора Лоботомиран20

............

Не всеки, който се стреми да опровергава разпространяваните от Тролската централа опорки е комуне, рашист и тн...

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Русия продаваше на цените по договор. Променена беше само валутата в която да се извършва продажбата, за да не може в бъдеще тези пари да последват онези 300млрд.

Първият път имаше само наложена глоба и без никакъв проблем замина за Германия, вместо "за пет години в колония", както се опитва да внуши че се случва с такива хора Лоботомиран20

............

Не всеки, който се стреми да опровергава разпространяваните от Тролската централа опорки е комуне, рашист и тн...

Е, щом само първият път е имала глоба, а вторият път е била под домашен арест и я е грозял 10 години затвор, то тогава няма проблем и ти напълно ме опроверга, Сникерс Матросов :wors:

Искрено се надявам, поне сам да си вярваш.

преди 5 минути, Banesc написа:

Ц,ц,ц - страшен. Бързо ли загряват лампите?

Украйна и Русия си размениха над 200 военнопленници
https://www.vesti.bg/bulgaria/ukrajna-i-rusiia-si-razmeniha-nad-200-voennoplennici-6165619

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Тогава що викаш за Русия, Сникерсе ?

Сникерсе, специално за теб съм го търсил. И за Онуй, дето си преряза вените. Ако ти реве на рамото, покажи му го.

Щото обърнахте логиката с краката нагоре, за да опитвате да се прикриете, че викате за Русия.

Нагласил съм го точно на най важното твърдение. Цъкни и чуй първите едно две изречения.

Утро червеноармейци!

Няма  добро че нещата са пак на зле за вас.

https://finance.yahoo.com/news/pentagon-working-around-clock-determine-185551843.html

Пентагона с това си изказване потвърди че 'онези' документи дето се въртят по разни места са истински. Така че трябва да намерите някаква спасителна сламка. Понеже не съм лош човек ви предлагам да прегърнете идеята че това е целенасочен теч на дезинформация покрай истинска информация. Така ще стане хапа по-лесен за преглъщане заедно обаче с няколко факта - жертвите са толкова колкото пишат там(оригиналния документ +не фотошопа) че има къртици на доста места в руската армия и ръководство (както каза Решетников). Ествено можете да прегърнете идеята че това разузнаване чеп за зеле не става, и залагам че някой че заложи на тази бита карта , но това е доста слаб коз. Аз за себе си съм ок като кажете че и то и тия американци са много глупави че си пуснат документите в нета-така че ще го преживея. Така че направете там каквото правите и вижте как ще го изиграете , че кофти някак се получава.

Няма да гърмите по птичките , ей(+21)

https://twitter.com/bigSAC10/status/1645562876533305344?s=20

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Тролче лигаво, как винаги виждаш това което ти изнася, колкото и да е невярно.  Голямото поскъпване дойде след простотията започната от ватниците. Проблемите свързани с короната не са свързани с действията на един човек или страна. Големите проблеми от войната, дойдоха вследствие действията на Путин Сникерс.

С алтернативна родина.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Описа как е "избягала" вторият път, когато ѝ трябваше история за да продаде по-добре книгата си. 

Не можа да опишеш обаче как обаче нечувано жестокото наказание "домашен арест" (при това за повторно нарушение на този закон) се вързва с твърденията ти: "реален срок в колония не ти мърда поне за 5 г."? И защо този реален срок от 5 години не е приложен още при първата ѝ изява и то по националната телевизия :)

И как това, че тя бе пусната или оставена да избяга, променя факта че други бяха съдени или задържани за празен лист хартия дори? "Българино"

преди 6 часа, ivottoshev написа:

............

Може и да не е всеки, но за тебе е явно. Поне рашист.

преди 8 часа, miro20 написа:

Или бяха обстрелвани и избивани които тръгнат към украинска страна.

Е тук тънкия момент е кой стреляше. Затова и се обявява предварително евакуация и който остане след това не е проблем да се стреля по него.

Ето Сникерс колко спокойно може да се критикуват духовните ти събратя от истинската ти родина. https://www.facebook.com/1784490290/posts/pfbid02fiP5k8wosdxjn6G4J9j5YbMuYt229oP4FYpsf6j391WMbkfWEVUfnrwt1KmjBAocl/ виждат в метрото, че разглеждаш опозиционен сайт и те задържат, говориш с баща си по телефона против войната и в затвора.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.