Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Сега ако обясниш и защо му е на руснака да купува западни валути? Защото са стабилни... като Съветският съюз?

За да избяга от руския рай или да купува нещо качествено ЗАПАДНО! Най-малко за това ,най вече да си пази парите от обезценяването на рублата , което ще продължи ,ВОЙНАТА е СКЪПО нещо!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

Който нарочно троли в темата, извърта нещата и съзнателно лъже. Бял ден да не види . Амин. Скъпи ми Сникерс. Печатането на хартийки доведе до инфлация, факт. Това, че никоя страна не го избегна говори красноречиво. В случая говорим за поскъпването причинено от действията на Путин, лигав Троле. Които са безспорни и очевадни и само наглите, безочливи ватници отричат. Това, че не са пет години, променя ли факта , че в любимата ти сатрапия вкарват в затвора, за неща, за които в "лошия " Запад не задържат дори за 24 часа, объркано човече? Каква е логиката, човек говорещ истината и заел страната на тази част от човечеството, която в годините е била успешна и просперираща като избор за цивилизационно развитие да е продажник, а не да пише по съвест. Особено на фона на лигав клоун, който отправя куп шизофренични твърдения, за който мъж с женски дрехи в стаята е недостатък сравним с 12 загубени години, не само на неговия жалък живот но и на близките му.  И това е само част от абсурдите, които вкарва в темата за да промени очевадния извод. Русия е недоразумение, което не се вписва в съвременното общество и не може да продължи да съществува по този начин.

Самите руски икономисти казват , че от 1991 г брутния руски продукт на РФ се е увеличил САМО със 17% ,докато в ЕС е 50% ,а за САЩ 100% ,като се има предвид и нивото от където се започва ,нивата на ЗАПАД са драстично били по-високи от тези на русия. И всичко това при страна с огромни земни ресурси! Жалка история.

преди 1 час, attj написа:

Болшевиките отдавна не са на власт в Русия.   Бандера е погрешно легендаризиран за герой -заради такава глупава грешка Украйна може да бъде заличена.  Поляците също помнят.   

Болшевиките не са ОФИЦИАЛНО на власт в Русия, но наследниците на дзержински я управляват. Кой беше ти, да решаваш че Бандера е погрешно легедаризизан вместо украинците? Поляците помнят, поляците помагат на Украйна. Факт.

преди 11 минути, bigiadri написа:

За да избяга от руския рай или да купува нещо качествено ЗАПАДНО!

Защо си мислиш, че това е първа грижа на средния руснак?

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Кой беше ти, да решаваш че Бандера е погрешно легедаризизан вместо украинците?

Там е работата, че не той е решил, че Бандера е нацистки колаборационалист.

преди 3 минути, maxthon написа:

За да не им се обезценяват рублите, съветски чугуне. Ма ти откъде да ги разбираш тия елементарни неща.

преди 19 минути, bigiadri написа:

За да избяга от руския рай или да купува нещо качествено ЗАПАДНО! Най-малко за това ,най вече да си пази парите от обезценяването на рублата , което ще продължи ,ВОЙНАТА е СКЪПО нещо!

Чугуна не може да схване какво му говориш

преди 21 минути, maxthon написа:

Там е работата, че не той е решил, че Бандера е нацистки колаборационалист.

А всъщност е само и единствено борец за свободата на украинският народ. Лежал в НАЦИСТКИ концлагер. 

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Лежал в НАЦИСТКИ концлагер. 

А след това какво е правил няма нужда да се помни нали?

току-що, maxthon написа:

А след това какво е правил няма нужда да се помни нали?

Борил се е за свободата на народа си. Помни се от който има значение. Рашистката пропаганда в случая няма никакво. И да, в жестоки времена е използвал и жестоки методи, но жестокостите и несправедливостта причинени от  болшевиките на украинският народ са СТОКРАТНО пъти повече. Между 4 и 10 милиона, съзнателно убити от Голодомор. Отделно чистки, ГУЛАГ, заградителни отряди. Най човеконенавистният строй за всички времена.

Оставям това тука за всички любители на офтопика:

Подготвителна група в РуZия. Добре ги подготвят от малки.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Борил се е за свободата на народа си.

Като се записва в Украинската въстаническа армия, която е работила много тясно с нацистите и също така отговорна за етническите прочиствания в Волиния и Източна Галиция? И как оправдаваш тези неща? С болшевиките....  Счупваш тъпомера. Взимай новия разграфен до по-високи стойности.

преди 6 минути, maxthon написа:

Като се записва в Украинската въстаническа армия, която е работила много тясно с нацистите и също така отговорна за етническите прочиствания в Волиния и Източна Галиция? И как оправдаваш тези неща? С болшевиките....  Счупваш тъпомера. Взимай новия разграфен до по-високи стойности.

Много искам да чуя как Бандера е свързан с тази война.... Най-накрая може да ме учудиш.

преди 1 минута, kosyo написа:

Много искам да чуя как Бандера е свързан с тази война.... Най-накрая може да ме учудиш.

Като не си чел нали не очакваш сега пък да чуеш?

току-що, maxthon написа:

Като не си чел нали не очакваш сега пък да чуеш?

Ами предполагам сега че Бандера е не-знам какъв бил преди години това оправдава нахлуването на РуZия сега в друга държава - кое не е така?

преди 5 минути, Филипов написа:

Този пък го репортнах целия - както казах - днес ми е криво :)

Човека в креслото за 53 години е създал Украйна, НАТО, ЦРУ и прочие благини.

FtbAqXIWAAEJnkz?format=png&name=small

Ти какво си постигнал за твоите X години- въпрос за отбор "червено знаме"  :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Какво стана с "реален срок в колония не ти мърда поне за 5г.".

Лоботомиро излъга ли? Ми излъга!

С моят пост доказвам ли че лъже? Ми доказвам го!

Ти какво искаш? Да го оставя да си развява пробитите опорки ли?

Доказваш за пореден път, че си манипулатор и избирателно боравиш с факти, за да си прокараш пробитите опорки, тоест лъжеш. "Сега е във Франция", ама ей така отишла, не било нужно да избяга от домашен арест и не била издирвана, когато се промъква през границата. 

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Хей ватнишки трол, болшевишките ти идоли, унищожиха в пъти повече украинци, руснаци, бесарабски и таврийски българи.

Аз не отричам какво са направили. Но не отричам какво е направил и Бандера. На практика става дума за две страни на една и съща монета колкото и да се чудиш как да отречеш, че едната страна съществува.

Викат HIMARS срещу танкове:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1645710534564519936?s=20

До къде стигнахме противотанкисти срещу други противотанкисти. Ама едните гледат в неправилната посока. За всичко е виновен Бандера:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1645717533880733696?s=20

преди 6 минути, maxthon написа:

Аз не отричам какво са направили. Но не отричам какво е направил и Бандера. На практика става дума за две страни на една и съща монета колкото и да се чудиш как да отречеш, че едната страна съществува.

И украинците са избрали него да обичат и легендират. Нали? Какъв ти е на теб проблема? Кога ще спреш да тролиш?

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

И украинците са избрали него да обичат и легендират. Нали? Какъв ти е на теб проблема? Кога ще спреш да тролиш?

Имат пълното право да го направят. И аз имам пълното право да го нарека такъв, какъвто е бил. Както и ти имаш пълното право да се пробваш да отречеш какъв е бил. Та сега в мен ли е проблема, че говоря нещата такива каквито са или при теб, че се опитваш да ги отречеш? Хайде да не търсиш в другите собственото си отражение?

преди 2 минути, maxthon написа:

Имат пълното право да го направят. И аз имам пълното право да го нарека такъв, какъвто е бил. Както и ти имаш пълното право да се пробваш да отречеш какъв е бил. Та сега в мен ли е проблема, че говоря нещата такива каквито са или при теб, че се опитваш да ги отречеш? Хайде да не търсиш в другите собственото си отражение?

Съжалявам че се налага да те питам 2-ри път, но това какъв е Бандера какво общо има с войната в Украйна?

Един друг трупопровод (+21):

Нито ден без безаналогова техника:

преди 8 минути, maxthon написа:

В теб е, че реално пропагандираш руския Мир. Който доказано е едното от двете най грозни неща случили се в Европа в новата история. Другото е забранено и криминализирано и Германия е рай на фона на руската кочина. болшевишките комунисти са причинили повече смърт от хитлеровия социализъм. В случая въпроса е чий го дири Ватата в Украйна? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.