Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Fightbomber вика че проблема с въздушния парад на 9 май е решен - парад няма да има :

https://t.me/fighter_bomber/11864

Сега на какво ще се кефя на 9 май...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Клипчета в тази тема не гледам и няма да гледам

Великият Росен Йорданов казва, че човек първо избира страна, а после търси аргументи в подкрепа.

Да ви е ясно колко сте прости.

Освен ако не сте платени тролове де, дето ви плащат да казвате на черното бяло.

Дали проблема при ватнишките фенове е, че в тях има нещо ненормално или нещо дълбоко неморално, това не променя неадекватността на гледната им точка.

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

В теб е, че реално пропагандираш руския Мир. Който доказано е едното от двете най грозни неща случили се в Европа в новата история.

Напълно доказано е, че е имало етническо прочистване в източните части на сегашна Украйна. За него говорим ако не ти е станало ясно. Дали е участвал там Бандера явно също не ти е станало ясно? Какво са правили болшевиките е тема на съвсем друг разговор. Кой какво пропагандира не знам. Аз казвам само това, което се е случило във Волиния и околностите. Ти го наречи както си искаш. Но това са все събития, които няма как да се отрекат за случили се и кой е съпричастен към тях.

преди 13 минути, kosyo написа:

Fightbomber вика че проблема с въздушния парад на 9 май е решен - парад няма да има

И ако все пак видиш на 9 май самолети какво го правиш флайтбомбъра? Опа файтбомбър било....

преди 8 минути, maxthon написа:

И ако все пак видиш на 9 май самолети какво го правиш флайтбомбъра? Опа файтбомбър било....

Не знам човек - вие обикновенно казвате - питай него. Ще пробвам и аз така :) Ей пак ме победи - их бе значи. BTW - гледам пак онези изтекли документи ми то ми е време да се преквалифицират тия летци.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Той е прост, но за сметка на това е неграмотен

Кефиш когато изпъкнеш.... с интелект. Дали не трябваше да употребя и ""? Може би ти ще покажеш дали е трябвало?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Е ако искат и баща да го нарекат. Това няма да изтрие факта какъв е бил, нито какво е правил.

преди 22 минути, maxthon написа:

Напълно доказано е, че е имало етническо прочистване в източните части на сегашна Украйна. За него говорим ако не ти е станало ясно. Дали е участвал там Бандера явно също не ти е станало ясно? Какво са правили болшевиките е тема на съвсем друг разговор. Кой какво пропагандира не знам. Аз казвам само това, което се е случило във Волиния и околностите. Ти го наречи както си искаш. Но това са все събития, които няма как да се отрекат за случили се и кой е съпричастен към тях.

Сериозно не знаеш какво пропагандираш? Ми тогава как го правиш? Наистина ли си толкова малоумен, да пропагандираш нещо което не знаеш какво е. И действията на болшевиките в Украйна са тема точно на този разговор. Аз пропагандирам западния модел на поведение. По дълъг, богат, свободен живот. Троловете си изкарвайте преекспонирани частни случаи. Общият фон, Запада добро, Раша пародия на съвременно общество.

преди 13 минути, maxthon написа:

Е ако искат и баща да го нарекат. Това няма да изтрие факта какъв е бил, нито какво е правил.

Сравни жертвите от неговите действия, спрямо жертвите само в Украйна на болшевиките. Може и според руски източници. Трол

2 дни митниците не може да оправи с техниката си и минали на хартия..:

https://vpost-media.ru/texts/tamozhnya-rabotaet-po-faksu

Викат вирус и естествено хакерска атака. Време е да извадят сметалата пак - като едно време.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Сериозно не знаеш какво пропагандираш?

От кога напомняне за изминали събития се наричат пропаганда?

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

И действията на болшевиките в Украйна са тема точно на този разговор.

Ама за Бандера говорим. Ти вадиш от девет кладенеца друга вода.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Сравни жертвите от неговите действия, спрямо жертвите само в Украйна на болшевиките. Може и според руски източници. Трол

Говори конкретно за Бандера и остави болшевиките за друг разговор. Та какво е направил във Волиния Бандера и не отклонявай темата към други направления?

преди 3 минути, maxthon написа:

Когато се напомнят напълно избирателно и целенасочено с цел подкрепа на едната страна, независимо дали твърденията ти са истина. Винаги се нарича пропаганда. В твоя случай лъжлива и безскрупулна са добри определения за твоята. Трол

преди 5 минути, maxthon написа:

За войната в Украйна говорим. Провери.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

За войната в Украйна говорим. Провери.

От няколко мнения насам си говорим само и единствено за Бандера. Доказан нацистки колаборационист. Напълно нормално е след като аз не отричам какво са направили болшевиките и ти да не отричаш какво е направил Бандера. Не виждам нещо такова да се случва.

преди 1 минута, maxthon написа:

От няколко мнения насам си говорим само и единствено за Бандера

На мен ми харесва да си говорим за Апостола на Свободата !!!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

На мен ми харесва да си говорим за Апостола на Свободата !!!

Е нали не очакваш да го употребиш в едно мнение заедно с нещо за Бандера и да не пожелая да те метна в някоя кофа за боклук?

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

И украинците са избрали него да обичат и легендират. Нали? Какъв ти е на теб проблема? Кога ще спреш да тролиш?

По твоята логика, защо на германците забраняват да обичат и легендират Хитлер? Какъв ни е на нас проблема?

преди 2 минути, maxthon написа:

Е нали не очакваш да го употребиш в едно мнение заедно с нещо за Бандера

"Ех Бандера, Апостоле украински"

Изпълнява Орест Лютий

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

"Ех Бандера, Апостоле украински"

Е този апостол няма нищо общо с предния където го написа.

преди 6 минути, vpvelev написа:

По твоята логика

Ти пък и логика започна да търсиш точно там...

току-що, maxthon написа:

Е този апостол няма нищо общо с предния където го написа.

Кратуната ти е куха...

преди 10 минути, vpvelev написа:

защо на германците забраняват да обичат и легендират Хитлер?

Защото на руснаците трябва да им забранят да обичат и легендират Путлер, затуй.

Бандера е Апостол на Свободата и няма нищо общо с тези сатрапи!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Кратуната ти е куха...

Айде като по-пълни кратуни да се запрете с обидите, а!!! Само вашата групичка/с изключение на 1/ обиждате безнаказано от всеки пост. 

Излагате се и предизвиквате единствено присмех и съжаление!

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Кратуната ти е куха...

До колкото си спомям в Украйна няма Апостол на свободата. Аз кратуна нямам. Не може всички да приличаме на теб нали? Ти поне и показваш какво имаш (или нямаш). Трудно може да се разбере какво точно е.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ти пък и логика започна да търсиш точно там...

Какво да го правя Мамин Митко. Опитва се да каже нещо умно.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Кратуната ти е куха...

Реджепе, точно ти не говори за кухи кратуни, щом още не си разбрал, че САЩ участват във войната. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.