Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Великият Росен Йорданов казва, че човек първо избира страна, а после търси аргументи в подкрепа.

Да ви е ясно колко сте прости.

Освен ако не сте платени тролове де, дето ви плащат да казвате на черното бяло.

Точно заради троловете не гледам клипчетата тук. Защо ми е да гледам пропагандата, която се лее на килограми и от двете страни? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Разобличих ли Лоботомиран и неговите "пет години не ти мърдат"? Нещо излъгах ли? Тя замина ли за Германия вместо в лагер в Сибир за пет години? 

Защо нападаш мен, а не направи дори и забележка на истинският лъжец в случая?

Не замина, а избяга. Разликата е "несъществена".

Мерхаба сороспийки и сороспятки, как е хавата на фронта, Бахмут държи ли се още, или лека полека сдава багажа а...,А за Крим готви ли се се уж контранастъпление дет ще унищожи руската армия  :newspaper: :D 

Хе хе хеееее, беее беее, овците му беее, бейкат си кат сороспийки на околовръстно беееееее :biggrin:

Ех, вижда се че нито видосиките на коси босич помагат на укроповците, нито въжделенията на останалите сороспии... нема победи , дори летящите авиобомби бандеровско-фащски нещо умреха .... 

Русия затънала, продава нефта под себестойност, икономиката и се сринала, мале мале... Ех сороспята сороспята, не се сбъдват вашите опорки ама никак ... ;) 

току-що, Moriati написа:

Мерхаба сороспийки и сороспятки, как е хавата на фронта, Бахмут държи ли се още, или лека полека сдава багажа а...,А за Крим готви ли се се уж контранастъпление дет ще унищожи руската армия  :newspaper: :D 

Хе хе хеееее, беее беее, овците му беее, бейкат си кат сороспийки на околовръстно беееееее :biggrin:

Ех, вижда се че нито видосиките на коси босич помагат на укроповците, нито въжделенията на останалите сороспии... нема победи , дори летящите авиобомби бандеровско-фанещо умреха 

Хайде де, от кога чакаме качествен анализ от експерт..

Покажи сега как се прави на старите кучета..

преди 4 минути, kosyo написа:

Хайде де, от кога чакаме качествен анализ от експерт..

МИ давай, нали ти си уж такъв бе Босичкин :D  ... ~Чик чиририкските сороспийски канали  какво казват по въпроса няма ли да ни открехнеш а, и да покажеш поредните победоносни укровияшки кадри дето преобръщат събитията на фронат тотално а...

Айде,чекаме новостните зрадични и переможни вести от укропия, със съдействието на наглосаксонския и западен пропагандонат ;) 

П.С А изкефи ли те как Мъск обозначи постовете на BBC -то мелкобритско като държавна пропаганда а хахахахахах :wub:

преди 3 минути, Moriati написа:

Ех, вижда се че нито видосиките на коси босич помагат на укроповците, нито въжделенията на останалите сороспии... нема победи , дори летящите авиобомби бандеровско-фащски нещо умреха .... 

Русия затънала, продава нефта под себестойност, икономиката и се сринала, мале мале... Ех сороспята сороспята, не се сбъдват вашите опорки ама никак ... ;) 

Само теб не съм те питал за рублата. Как за 5 г. стана от 40 на 80 за долар? Яка икономика, нали?

току-що, Moriati написа:

МИ давай, нали ти си уж такъв бе Босичкин :D  ... ~Чик чиририкските сороспийски канали  какво казват по въпроса няма ли да ни открехнеш а, и да покажеш поредните победоносни укровияшки кадри дето преобръщат събитията на фронат тотално а...

Айде,чекаме новостните зрадични и переможни вести от укропия, със съдействието на наглосаксонския и западен пропагандонат ;) 

Аз като има по-умен и начетен от мен мълча . Давай че съм се затъжил за нещо качествено. Слушам сега внимателно.

преди 5 минути, parmobil написа:

Само теб не съм те питал за рублата. Как за 5 г. стана от 40 на 80 за долар? Яка икономика, нали?

Нещо не си познал ми се струва, през 2014-та беше 40 ;) 

И кво?? Погледни йената, юана, и так дале колко долара струват и тогава се прави на мара отварачката с силиконови мозъчни клетки :hush:

преди 5 минути, kosyo написа:

Аз като има по-умен и начетен от мен мълча . Давай че съм се затъжил за нещо качествено. Слушам сега внимателно.

Брех да му се не види, косича босича мълчал вече, хахаххахаах ...

Ай ай, да ме няма известно време и ба си, сороспиксите другарищи се оказали такива скромни и мълчащи :whist:.. направо не мога да повярвам... 

преди 1 час, miro20 написа:

Ти да не си орязана версия на чат бот ГПТ ??

Ти си този, който чете по цял ден ботове. Нямам си никаква идея за какво говориш.

преди 31 минути, kosyo написа:

Предната успешна атака на славната червенознаменна армия!

Пак ли гледаме на боб за да разберем какво реално има на видеото?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Zaщо си платен-соц-бот

Защо си проZт папагал

Ко ко кооо, къде ти е дружката беее бе бееее, за да реветее вместеееееее :D 

А тъкмо гледах че и цацата невщо се е взел и повярвал пак че е завършил военно , че и международно право знаел, хахахахахахахахахаха :biggrin: , мдаам, яко се е нашльокал риболовчето с първак и цаца опят.... :newspaper:

преди 15 минути, Moriati написа:

Нещо не си познал ми се струва, през 2014-та беше 40 ;) 

И кво?? Погледни йената, юана, и так дале колко долара струват и тогава се прави на мара отварачката с силиконови мозъчни клетки :hush:

Брех да му се не види, косича босича мълчал вече, хахаххахаах ...

Ай ай, да ме няма известно време и ба си, сороспиксите другарищи се оказали такива скромни и мълчащи :whist:.. направо не мога да повярвам... 

"Цъфти и връзва" руската икономика. Някои си мислеха, че нещата ще се случат от днес за утре, но тепърва ще гледаме руските икономически "успехи". Володя с половин уста признава, че ще има трудности и несгоди.

преди 1 минута, Moriati написа:

А тъкмо гледах че и цацата невщо се е взел и повярвал пак че е завършил военно , че и международно право знаел, хахахахахахахахахаха :biggrin: , мдаам, яко се е нашльокал риболовчето с първак и цаца опят.... :newspaper:

:)как е краля - добре ли те е скрил от Русия:)

преди 2 минути, vpvelev написа:

Защо си проZт папагал

Той още повтаря 7-ми клас и осмият изглежда му е непосилно далече.   Без основно образование -това е нивото и положението.   Сега пак ще цвъка за Мосейково, за казаците или за Елбруса.  То и това за Кокича хич  не е малко!

преди 2 минути, parmobil написа:

"Цъфти и връзва" руската икономика. Някои си мислеха, че нещата ще се случат от днес за утре, но тепърва ще гледаме руските икономически "успехи". Володя с половин уста признава, че ще има трудности и несгоди.

Ахам, и това е така... Трудности не значи икономика в крах  все пак ;) .. Така като гледам запада хич няма трудности нали, и къде са по големи трудностите да питам все пак  :hush: ..

Къде инфлацията е по-голяма, къде се влиза в рецесии и стагнации , къде започва проблем с банковата сфера, къде хората се бунтуват и защо...мхм :newspaper:.. За ВВП по покупателна способност и като цяло да не споменаваме, статистиките дори на МВФ и МБР са ясни ....

преди 3 минути, attj написа:

Той още повтаря 7-ми клас и осмият изглежда му е непосилно далече.   Без основно образование -това е нивото и положението.   Сега пак ще цвъка за Мосейково, за казаците или за Елбруса.  То и това за Кокича хич  не е малко!

преди 6 минути, Moriati написа:

Защо папагали ви е забил Елбруса в Мосейково

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

:)как е краля - добре ли те е скрил от Русия:)

ООО, Уфсо на драга и беееееееекащаааааа :D .. Бееекаш ли бееекаш , ама файда йок.... :hush: :P

току-що, Coco1 написа:

Защо папагали ви е забил Елбруса в Мосейково

Сириозно ли, ко ко коооооооооооо :D ... Дайте на горкото пиленце просто просооооооооо :newspaper:

преди 2 минути, Moriati написа:

Ахам, и това е така... Трудности не значи икономика в крах  все пак ;) .. Така като гледам запада хич няма трудности нали, и къде са по големи трудностите да питам все пак  :hush: ..

Къде инфлацията е по-голяма, къде се влиза в рецесии и стагнации , къде започва проблем с банковата сфера, къде хората се бунтуват и защо...мхм :newspaper:.. За ВВП по покупателна способност и като цяло да не споменаваме, статистиките дори на МВФ и МБР са ясни ....

Великобритания доставя на Украйна снаряди с уран, способни да унищожават танкове

преди 6 минути, glen написа:

Петродоларът е мъртъв за Китай!

Край!

Китай остави, тези които го потдржаха , арабските страни, за тях започва да става просто ненужен и тежест.... Абе щом френската Тотал почва да оперира в сделки с юани лека полека.... а уж " вес цивилизовань мир " уж бил с наглосаксите и бандеро полските сороспята .... мдаааам....

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Ахам, да доставя..и квооо бееее , бе беееееееееееееееееее :D  

P.S За заглавието да не говоря, тъпо претъпо, най тъпо.... :D   Как ли са се били без тях досега, нямам идея никаква, явно и танкове не са унищожавали беее бе бе бе бееееееееееееее  :wub: :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.