Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Moriati написа:

Ахам, да доставя..и квооо бееее , бе беееееееееееееееееее :D  

ще плащаш да мрът руснаци:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Coco1 написа:

Фира на потурите

Ко ко кооооо, ко коооо, ко ! :biggrin:

преди 5 минути, Moriati написа:

Ахам, и това е така... Трудности не значи икономика в крах  все пак ;) .. Така като гледам запада хич няма трудности нали, и къде са по големи трудностите да питам все пак  :hush: ..

Къде инфлацията е по-голяма, къде се влиза в рецесии и стагнации , къде започва проблем с банковата сфера, къде хората се бунтуват и защо...мхм :newspaper:.. За ВВП по покупателна способност и като цяло да не споменаваме, статистиките дори на МВФ и МБР са ясни ....

На мен ми е забавно как се сочат с пръст банка в щатите и стачки и бунтове във Франция, но никакви коментари за икономическите кахъри на РФ. А - повтарям се - тепърва предстоят ефектите от санкциите.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

ще плащаш да мрът руснаци:)

Ахам, ну уфсо, впереееееед тогда... хехехех, бе бе беееееееееееееееееее... Укропитеци и сие сволоч западно наемническа  ще мрат още повече обаче.... не че сега не мрат в повече... ;)   

П.С А за това плащаш тииииии, и то в много повече от меееен уфсооооо :hush::P

преди 2 минути, parmobil написа:

На мен ми е забавно как се сочат с пръст банка в щатите и стачки и бунтове във Франция, но никакви коментари за икономическите кахъри на РФ. А - повтарям се - тепърва предстоят ефектите от санкциите.

И какви са коментарите за икономическите кахъри на Русия да чуем , от многознаещия ни отбор сороспятки.. а?  Айде давай, да чуем, само не повтаряй фейковите мантри за таралежи, празни магазини, и сие глупости ципсошно наглосаксонски ;)  

преди 29 минути, maxthon написа:

Ти си този, който чете по цял ден ботове. Нямам си никаква идея за какво говориш.

Пак ли гледаме на боб за да разберем какво реално има на видеото?

Само ти не разбра какво се вижда. Добре де сляп артилерист ли си бил?

БЮЛЕТИН: 40% от електронната инфраструктура на НАТО ОФЛАЙН - Ddos атака от руски хакери

https://halturnerradioshow.com/images/2023/04/11/NATO-Hacked-04-11-2023_large.png

Към 12:56 ч. точно американско време днес, 11 април 2023 г., 40% от електронната инфраструктура на НАТО е парализирана от руските хакери KillNet.

В резултат на мощна DDos атака, ресурсите на Командването за бойно развитие, Агенцията на НАТО за осигуряване, поддръжка и снабдяване и центровете за киберобучение са „ОФЛАЙН“.
Агенцията NCI също беше хакната, тъй като всички лични данни на служителите бяха откраднати.
На снимката е заглавната страница на агенцията NCI, която предоставя, внедрява и поддържа комуникационни системи за вземане на решения и командири на НАТО.

Актуализация:

Руските хакери от KillNet съобщиха, че в резултат на хакване в мрежите на НАТО са успели да получат важна информация, която може да представлява интерес за Русия.

---------------

Новият световен ред на НАТО не работи..

Сега какво? НАТО може да се наложи да извика подкрепа от своите транссексуални войски.

@Moriatiчакам още за качествения анализ. Кажи сега нещо с повече членоразделна реч, ако обичаш.

преди 4 минути, kosyo написа:

Само ти не разбра какво се вижда. Добре де сляп артилерист ли си бил?

Аз също не видях, я дай разбор съгласно този полски шляхтосороспят дето обичаш да цитираш от чик чиририка :newspaper:.. Така де, да чуем ние какво се вижда ,след като не виждаме със собствените си очи уж, все пак се знае, най верно виждат соросписките орди и пълчища на центчета  :wub:

преди 1 минута, kosyo написа:

@Moriatiчакам още за качествения анализ. Кажи сега нещо с повече членоразделна реч, ако обичаш.

Босичички, какво чакаш не рабрах, аз теб чакам да обясниш какво се вижда и анализ, нал си най най най знаком с чичиририкските пропагандоснки канали :whist:

Чекам с нетърпение да ме осветлят так назьваемните уж цивилизовани , умни и знаещи хехехехехех :D 

преди 5 минути, glen написа:

БЮЛЕТИН: 40% от електронната инфраструктура на НАТО ОФЛАЙН - Ddos атака от руски хакери

https://halturnerradioshow.com/images/2023/04/11/NATO-Hacked-04-11-2023_large.png

Към 12:56 ч. точно американско време днес, 11 април 2023 г., 40% от електронната инфраструктура на НАТО е парализирана от руските хакери KillNet.

В резултат на мощна DDos атака, ресурсите на Командването за бойно развитие, Агенцията на НАТО за осигуряване, поддръжка и снабдяване и центровете за киберобучение са „ОФЛАЙН“.
Агенцията NCI също беше хакната, тъй като всички лични данни на служителите бяха откраднати.
На снимката е заглавната страница на агенцията NCI, която предоставя, внедрява и поддържа комуникационни системи за вземане на решения и командири на НАТО.

Актуализация:

Руските хакери от KillNet съобщиха, че в резултат на хакване в мрежите на НАТО са успели да получат важна информация, която може да представлява интерес за Русия.

---------------

Сега какво? НАТО може да се наложи да извика подкрепа от своите транссексуални войски.

Ама вярваш ли си на източниците? СМЕХ!

преди 7 минути, glen написа:

Към 12:56 ч. точно американско време днес, 11 април 2023 г.,

Отново кухите червени кратуни показват абсолютната си неграмотност. САЩ е огромна държава, разположена в общо 6 часови зони. Няма такова нещо, като "американско време"

преди 12 минути, Moriati написа:

Ахам, ну уфсо, впереееееед тогда... хехехех, бе бе беееееееееееееееееее... Укропитеци и сие сволоч западно наемническа  ще мрат още повече обаче.... не че сега не мрат в повече... ;)   

П.С А за това плащаш тииииии, и то в много повече от меееен уфсооооо :hush::P

И какви са коментарите за икономическите кахъри на Русия да чуем , от многознаещия ни отбор сороспятки.. а?  Айде давай, да чуем, само не повтаряй фейковите мантри за таралежи, празни магазини, и сие глупости ципсошно наглосаксонски ;)  

Ми дай да видим този икономически подем на РФ, пожалуйста! Тук ни плашехте с виденова зима, глад, студ и мизерия. Даже и клипчета правеха руснаците как Гейропа ще погине от студ зимата. Не се случи! Една банка гръма в щатите и веднага се появиха прокоби за крах на западния свят. СМЕХ! А руските земеделци още миналата пролет мрънкаха, че не могат да си купят семена и препарати, за да насадят картошка, 'щото отечествени нямало. Всичко било внос, моля ти се.

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Отново кухите червени кратуни показват абсолютната си неграмотност. САЩ е огромна държава, разположена в общо 6 часови зони. Няма такова нещо, като "американско време"

Опс, обади се и мнимия тексасец, бай мангау бакшишо :D 

Манги, под хамериканско време се счита това което е във столицата Фашингтон, независимо колко часови пояса има... Както и за Русия се счита това което е по Москва... няма нужда да се добавя че е Московско , след като се знае че в Русия има 11 часови пояса, всички се отчиатат съгласно Московското с добавките съответно , аннадънмъ манги....

Ай бегай да бачкаш да има за пивка и сосиска .... и за нет от време на време 

преди 1 минута, Moriati написа:

Опс, обади се и мнимия тексасец, бай мангау бакшишо :D 

Манги, под хамериканско време се счита това което е във столицата Фашингтон, независимо колко часови пояса има... Както и за Русия се счита това което е по Москва... няма нужда да се добавя че е Московско , след като се знае че в Русия има 11 часови пояса, всички се отчиатат съгласно Московското с добавките съответно , аннадънмъ манги....

Ай бегай да бачкаш да има за пивка и сосиска .... и за нет от време на време 

Отново пълни глупости. московско време вече няма! тази територия е собственост на САЩ.

преди 5 минути, parmobil написа:

Ми дай да видим този икономически подем на РФ, пожалуйста! Тук ни плашехте с виденова зима, глад, студ и мизерия. Даже и клипчета правеха руснаците как Гейропа ще погине от студ зимата. Не се случи! Една банка гръма в щатите и веднага се появиха прокоби за крах на западния свят. СМЕХ! А руските земеделци още миналата пролет мрънкаха, че не могат да си купят семена и препарати, за да насадят картошка, 'щото отечествени нямало. Всичко било внос, моля ти се.

Ай ай ай, как се обръща палачинката значи, уж говорим за бедна катастрофирала Россия, а изведнъж сороспиите обръщат на да сме доказвали бедния катастрофирал западно наглосаксонски свят :D ..

По полека сороски, ще се сецнеш от такива вnезапни извъртания на 360 по Балбески  :biggrin:... Не аз говоря за крах и икономически колапс на запад, а ти за такъв в Русия... е ба си наглия значи... тц тц тц ... не става така фурнаджийски... :whist: :hush:

Давай , казвай колко е катастрофирала или ще катастрофира уж Русия, как са обеднели, инфлация, и сие и сие, бедност мале ле... нали се пенеше досега с това ;) 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Отново пълни глупости. московско време вече няма! тази територия е собственост на САЩ.

Магис, свободно, почеши коня, и ай сиктир бегом да ръсиш мангалщини другаде.. казах.. Свободен си, не те задържам.... 

Бедна Русия, докато се бие срещу сащ в Украйна, хем си провежда военно учение зад полярния кръг. Не съм запомнил с каква техника и колко мащабно.

току-що, Без умствен капацитет написа:

Сериозно ли, телеграм канал ASTRA,  либерасткия дет е спонсориран от наглосаксите хахахахахах.. Бе бе бееее, този канал го споменавах когато Босичкия Косички се изкака с подобен фейкомат на база тяхно инфо, давайки го за официално на руски медии :D 

Бееее, беее беее, смех до небето бееееееееееееееееееееееееее хахахахах :biggrin: Мдаам,кажи му Уфсъ и това е достатъчно ...

преди 3 минути, Moriati написа:

Магис, свободно, почеши коня, и ай сиктир бегом да ръсиш мангалщини другаде.. казах.. Свободен си, не те задържам.... 

Няма да е днес анализа явно.. Ще се чака докато се съберат достатъчно букви... Ей а едно време какви анализи имаше тук... Ц-ц-ц за всичко е виновен НАТО.

току-що, Moriati написа:

Сериозно ли, телеграм канал ASTRA,  либерасткия дет е спонсориран от наглосаксите хахахахахах.. Бе бе бееее, този канал го споменавах когато Босичкия Косички се изкака с подобен фейкомат на база тяхно инфо, давайки го за официално на руски медии :D 

Бееее, беее беее, смех до небето бееееееееееееееееееееееееее хахахахах :biggrin: Мдаам,кажи му Уфсъ и това е достатъчно ...

притесних се за теп помислих, че са те намерили в дупката която си се скрил - явно добре си се скрил от Русия:)

Едно време бесните еноти не ги галеха екоактивисти, а ядяха едри сачми.

преди 1 минута, kosyo написа:

Няма да е днес анализа явно.. Ще се чака докато се съберат достатъчно букви... Ей а едно време какви анализи имаше тук... Ц-ц-ц за всичко е виновен НАТО.

Ахам, виждам косички босички, че сега ти се е дръпнало акото... Иначе назад доста си се опитвал да блеснеш с мозък,ама когато ме е нямало... А сега, цък, не върви, нали.... мдам.... познато, случва се с всички ваши от отбор сороспийка , така че не се кахъри.. Не е за сефте, нито ще е за последно.... налей си, и си си вземи почивка, докато аз съм тук, когато ме няма ще продължиш да се правиш на умен и преумен.... знам... :newspaper:

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

притесних се за теп помислих, че са те намерили в дупката която си се скрил - явно добре си се скрил от Русия:)

Беее бе беее, аз да се крия от Русия? хехехе бееее, пак не позна бе бе бееее... Такива Уфчи мокри сънища не съвпадат с реалноста бееееее , независимо колко го сънуват разни Уфси , ко кооошки, и сие сороспятска рат.. релаь, гледай си мастита, и не се кахъри за другите, особено за мен ;) 

преди 30 минути, glen написа:

Актуализация:

---------------

О да.. цялата военна структура на НАТО е в интернет и уязвима на ДДоС хакерски атаки  :giggle1:

преди 37 минути, Moriati написа:

И какви са коментарите за икономическите кахъри на Русия да чуем

Цялата тема е ти е от полза.

Не че ти е важно де... сигурен съм твоя насъщен не зависи от рублата или благосъстоянието на руснака :giggle1:

преди 3 минути, miro20 написа:

........

Цялата тема е ти е от полза.

Не че ти е важно де... сигурен съм твоя насъщен не зависи от рублата или благосъстоянието на руснака :giggle1:

ОО, мистър дебелогъзи се появи , каква радост първа е за мене хахахахахах :D 

Фурнаджийски, няма нужда да чета тази тема за да се информирам, споко... Дори без да съм я поглеждал, съм уверен че си я налазил с фейкометите си яко преяко :wub: :hush:

преди 5 минути, Moriati написа:

Ахам, виждам косички босички, че сега ти се е дръпнало акото... Иначе назад доста си се опитвал да блеснеш с мозък,ама когато ме е нямало... А сега, цък, не върви, нали.... мдам.... познато, случва се с всички ваши от отбор сороспийка , така че не се кахъри.. Не е за сефте, нито ще е за последно.... налей си, и си си вземи почивка, докато аз съм тук, когато ме няма ще продължиш да се правиш на умен и преумен.... знам... :newspaper:

Както казах чакам да се събере някаква членоразделна реч,че да се проведе някаква размяна на мнения ама явно няма да е тази година.. Може би ще опиташ от 2-ри път?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.