Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, Moriati написа:

Ахам, виждам косички босички, че сега ти се е дръпнало акото... Иначе назад доста си се опитвал да блеснеш с мозък,ама когато ме е нямало... А сега, цък, не върви, нали.... мдам.... познато, случва се с всички ваши от отбор сороспийка , така че не се кахъри.. Не е за сефте, нито ще е за последно.... налей си, и си си вземи почивка, докато аз съм тук, когато ме няма ще продължиш да се правиш на умен и преумен.... знам... :newspaper:

Той пък кога е написал нещо умно и свое? Чакам, чакам, ама нищо.

Ни ЕСЕ,

ни куплет Хайку 

обнадеждаващ.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

цялата военна структура на НАТО е в интернет и уязвима на ДДоС 

Вие с Кокич кога ще научите, че това не е като да му е блокирал Елбруса?    

преди 1 минута, attj написа:

Вие с Кокич кога ще научите, че това не е като да му е блокирал Елбруса?    

Дай някой сървър на НАТО да му пуснем малко копачки там? Ще делкаме на половина. Сигурно са на мега-мощни Елбруси.

преди 1 час, parmobil написа:

Не замина, а избяга. Разликата е "несъществена".

Не избяга. След като за постъпката си беше глобена, замина за Германия и започна работа в Ди Велт. Явно обаче работата на бюро в "Ди Велт" ѝ се стори малка награда за PR-а, който си направи с онзи лист и се върна в Русия уж заради някакви документи, но пак наруши същият закон и... изненада - пак нямаше "5 години в лагер в Сибир". Отредиха ѝ невиждано тежкото за рецидивист наказание - домашен арест. Чак тогава вече избяга и отиде да се прави на писателка и мъченица (че как иначе да продаде повечко копия от книгата си?) във Франция.   

преди 26 минути, Moriati написа:

Ай ай ай, как се обръща палачинката значи, уж говорим за бедна катастрофирала Россия, а изведнъж сороспиите обръщат на да сме доказвали бедния катастрофирал западно наглосаксонски свят :D ..

По полека сороски, ще се сецнеш от такива вnезапни извъртания на 360 по Балбески  :biggrin:... Не аз говоря за крах и икономически колапс на запад, а ти за такъв в Русия... е ба си наглия значи... тц тц тц ... не става така фурнаджийски... :whist: :hush:

Давай , казвай колко е катастрофирала или ще катастрофира уж Русия, как са обеднели, инфлация, и сие и сие, бедност мале ле... нали се пенеше досега с това ;) 

Момент! Не аз обръщам палачинката! Къде я съсипаната Европа и западен свят, които предричахте? Французите може да си мрънкат за пенсионната реформа, но италианците преди няколко години смъкнаха възрастта. При тях беше висока, но това е друга тема.

Та, как е в прогресивна РФ? Без Москва и Петербург, моля! Щото -  цитирам по памет Шимон Перес в разговор с Путин - вие сте Нигерия със сняг

току-що, kosyo написа:

Както казах чакам да се събере някаква членоразделна реч,че да се проведе някаква размяна на мнения ама явно няма да е тази година.. Може би ще опиташ от 2-ри път?

Както си се опитал да кажеш остроумно уж, няма нужда аз да ти чета плоскоумните опити за умнечене, за да разбера колко си бос и елементарен, с опитите за умнечене... Може да опиташ още 100 пъти, няма проблем, резултата ще е същия бе Косички Босички... :whist: 

Размяна на мнения има в дебат, а такива като теб освен да повтарят кат папагали и клинчат с опити за преобръщане на въпросите, е няма как да стане такъв...Не знам кой те е инструктирал или какви методики си чел, но при мен такива елементаризми не минават... Такива похвати са от смешни по смешни дорогой  :hush: ..  Имам чуството че всичката ви пасмина и отбор центаджии четете едни и същи прости методики,без да са ви обяснили в какви случаи те не работят... И кога работят... Или ако са ви обяснявали то вашия умствен потенциал е толкова нисък че дори не го разбирате и усещате....мдааам.... 

преди 2 минути, kosyo написа:

Дай някой сървър на НАТО да му пуснем малко копачки там? Ще делкаме на половина. Сигурно са на мега-мощни Елбруси.

Никой не Ви пречи да пробвате в съответните теми  и на мен ще ми е весело    https://www.kaldata.com/forums/topic/245234-подпомагане-на-ав-програмите-с-дефиниции-откриване-на-нови-заплахи-част-18/page/235/#comment-5530652

току-що, parmobil написа:

Момент! Не аз обръщам палачинката! Къде я съсипаната Европа и западен свят, които предричахте? Французите може да си мрънкат за пенсионната реформа, но италианците преди няколко години смъкнаха възрастта. При тях беше висока, но това е друга тема.

Та, как е в прогресивна РФ? Без Москва и Петербург, моля! Щото -  цитирам по памет Шимон Перес в разговор с Путин - вие сте Нигерия със снг.г

Не ти обръщаш палачинката значи?? Брей, а кой започна с изплясквания за рублата,м икономическия крах и сие в Русия а?? Или аз първи започнах с икономическите проблеми на наглосаксите и зпадния уж СивилиСован мир ? 

Айде погледни сега назад, прочети няколко пъти ако трябва, и ела пак... Свободен си... 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не избяга. След като за постъпката си беше глобена, замина за Германия и започна работа в Ди Велт. Явно обаче работата на бюро в "Ди Велт" ѝ се стори малка награда за PR-а, който си направи с онзи лист и се върна в Русия уж заради някакви документи, но пак наруши същият закон и... изненада - пак нямаше "5 години в лагер в Сибир". Отредиха ѝ невиждано тежкото за рецидивист наказание - домашен арест. Чак тогава вече избяга и отиде да се прави на писателка и мъченица (че как иначе да продаде повечко копия от книгата си?) във Франция.   

Мисля, че на теб показвах как е под домашен арест с гривна.

преди 1 минута, parmobil написа:

Мисля, че на теб показвах как е под домашен арест с гривна.

И кво? Гривна не значи арестуван, а под следствие, с мярка за неотклонение... 

Бах си илитератите....

преди 4 минути, Moriati написа:

Не ти обръщаш палачинката значи?? Брей, а кой започна с изплясквания за рублата,м икономическия крах и сие в Русия а?? Или аз първи започнах с икономическите проблеми на наглосаксите и зпадния уж СивилиСован мир ? 

Айде погледни сега назад, прочети няколко пъти ако трябва, и ела пак... Свободен си... 

Аз бях. И не получих разумен отговор от никого от вашите как рублата поскъпна двойно? Двойно е условно. И двамата знаем, че не можеш да си купиш долари в РФ по този курс.

Ако ще се обиждаме - поправи си умнЕчене!

Както си се опитал да кажеш остроумно уж, няма нужда аз да ти чета плоскоумните опити за умнечене, за да разбера колко си бос и елементарен, с опитите за умнечене... Може да опиташ още 100 пъти, няма проблем, резултата ще е същия бе Косички Босички... :whist: 

Размяна на мнения има в дебат, а такива като теб освен да повтарят кат папагали и клинчат с опити за преобръщане на въпросите, е няма как да стане такъв...Не знам кой те е инструктирал или какви методики си чел, но при мен такива елементаризми не минават... Такива похвати са от смешни по смешни дорогой  :hush: ..  Имам чуството че всичката ви пасмина и отбор центаджии четете едни и същи прости методики,без да са ви обяснили в какви случаи те не работят... И кога работят... Или ако са ви обяснявали то вашия умствен потенциал е толкова нисък че дори не го разбирате и усещате....мдааам.... 

Имаме подобрение вече ти се чете, сега е важно да навържеш думите в някаква смислена теория която да може да защитиш.. Кажи примерно какво мислиш за онези документи дето изтекоха -по възможност в същия нормален стил и с повечко думи... Че ми е интересно -аз примерно съм със смесени чувства.

току-що, parmobil написа:

Аз бях. И не получих разумен отговор от никого от вашите как рублата поскъпна двойно? Двойно е условно. И двамата знаем, че не можеш да си купиш долари в РФ по този курс.

Поилучи смешко, получи, при това с поправка на твоите лъжливи твърдения че така е било преди 5 години  :hush:... А аз не получих отговор в какъв крах икономически е Русия :whist:

току-що, kosyo написа:

Имаме подобрение вече ти се чете, сега е важно да навържеш думите в някаква смислена теория която да може да защитиш.. Кажи примерно какво мислиш за онези документи дето изтекоха -по възможност в същия нормален стил и с повечко думи... Че ми е интересно -аз примерно съм със смесени чувства.

Това е следващия въпрос, засега не си отговорил на предния още дарогой Босич Кокосич или Просич някъв там... За това какво уж доказва твойто видейце което ти упорито навязваше на макса ....И дето ти е от поредния пшешки сороспят в чикчирика...мхм

преди 5 минути, Moriati написа:

Поилучи смешко, получи, при това с поправка на твоите лъжливи твърдения че така е било преди 5 години  :hush:... А аз не получих отговор в какъв крах икономически е Русия :whist:

Кое е лъжливо? Поскъпна ли двойно рублата за по-малко от 8г.? Продължавай да си мечтаеш за великата руска икономика.

преди 8 минути, parmobil написа:

Ако ще се обиждаме - поправи си умнЕчене!

Аз още не съм почнал да се обиждам, споко дишай, и ти ли кат Уфсъта проста си така легхко раним в сърцепляска :biggrin:, та чак почваш да ревеш помогите беее, убиждат бееееее бе беееее бееееее :wub:

преди 3 минути, parmobil написа:

Кое е лъжливо? Поскъпна ли двойно рублата за по-малко от 8г. Продължавай да си мечтаеш за великата руска икономика.

Чшш, смешко, нали бяха 5 години, какви 8 сега станаха... И пак не позна, не, не поскъпна двойно за 8 години...

Май и да смяташ не умееш, 2023-2014=?? колко а??  :whist: :biggrin:

П.С Помощ искаш ли, да ти дам сайт с движение на курса за последните 35 години например?? :wub:

преди 2 минути, Moriati написа:

Това е следващия въпрос, засега не си отговорил на предния още дарогой Босич Кокосич или Просич някъв там... За това какво уж доказва твойто видейце което ти упорито навязваше на макса ....И дето ти е от поредния пшешки сороспят в чикчирика...мхм

Нищо не разбрах - ако ползваше по-малко думи с ясна мисъл , можеше и да се справя. Че какво си ме питал? Включи пак членоразделната реч  моля те.

Аз още не съм почнал да се обиждам, споко дишай, и ти ли кат Уфсъта проста си така легхко раним в сърцепляска :biggrin:, та чак почваш да ревеш помогите беее, убиждат бееееее бе беееее бееееее :wub:

Ееее, нали сме се разбрали, че в ОнАнимен форум не се засягаме. 

Кажи, научи ли руски покрай жената?

преди 9 минути, kosyo написа:

Нищо не разбрах - ако ползваше по-малко думи с ясна мисъл , можеше и да се справя. Че какво си ме питал? Включи пак членоразделната реч  моля те.

Нищо не разбра или нищо не ти оттърваше да разбереш по скоро... Има голяма разлика м/у двете... 

Я и ти се върни и чети назад внимателно, Свободен си... 

Ееее, нали сме се разбрали, 

За кое, да ревеш помогите бееее бе бееее, или за нещо друго... ммм? :newspaper:

Кажи, научи ли руски покрай жената?

А ти, изобщо научи ли го след толкова уж години в школата и уж в Русия а ??  

Искаш да се пробваш ли, няма проблем, винаги готов ...  :newspaper:

П.С Даже менть тебе не помогут , примерно .... 

Преведи....

преди 6 минути, Moriati написа:

Нищо не разбра или нищо не ти оттърваше да разбереш по скоро... Има голяма разлика м/у двете... 

Я и ти се върни и чети назад внимателно, Свободен си... 

За кое, да ревеш помогите бееее бе бееее, или за нещо друго... ммм? :newspaper:

Аз не рева! Ти нещо се опитваш да ми вмениш.

Тааааа, как казваш поскъпнала двойно рублата при проспериращата РФ икономика?

Страшен анализ. @PigMan9GolqmotoPrase ела помагай тука че @Moriati има проблем с многото букви и членоразделната реч. Ти поне ги навързваше в нещо разбираемо.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.