Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, maxthon написа:

Ти го пусна де. Не видя ли, че се снима от доста дълбоко на югоизток от Маринка? При една от точките с насищане на армия от двете страни няма кой да позволи чужд дрон да лети толкова навътре из противникова територия.

И дрон само с кацане може да направи това? Какво ли се случва когато е в полет в такъв случай? Вероятно от въздушното съпротивление се "залепват" повече за повърхността? Малко ми прилича като теорията на другия клоун на форума къде сваляше ракети и дронове с Ак-47.

Имаш го значи това същото видео от руска страна - няма как да го нямаш като си толкова убеден в правотата си.. Хайде де поразрови малко в архивите.

Може и въздушно съпротивление да е било , примесено с малко експлозив.. Знам само че самолета излетя и не припари обратно, знам че и хванаха някакви хора и щяха да ги съдят.. Едва ли е само за каране на дрон в забранена зона.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 38 минути, maxthon написа:
преди 47 минути, kosyo написа:

Давай - пробвай се какво се вижда на клипа?

Според мен не си личи изобщо каква техника виждаме и затова те подканих да потърсиш кадър по кадър поне един да си личи какво е. След като виждам тази голяма съпротива от твоя страна изглежда съм и прав.

Не е за пръв път да викаш на черното бяло, да си сляпа за очевидни неща с аудио и видео , и да ги представяш за нещо точно наопаки.

В повечето случаи съм онемявал от толкова нагъл гьонсуратлък и класическо тролене  , но пък ви свикнах вече. :getout:

преди 24 минути, kosyo написа:

Аха знам че сега е момента да покажеш видеото от руска страна.. Давай

Сещам се кокло пъти съм питал за такива видеота, щото рашистите нямат аргументи , оно ми вика... търси си ги сам, има ги много в нета :)

т.е,  в спора казвам че няма такова видео , оонуй ми вика търси си го сам. Аз трябвало да търся да се опровергавам .

Абе малоумие до дупка... :) 

Затова не се хлъзгай по пързалката на троловете и ботовете като макстонката.

Целта на всеки трол е да съсипте темата, да я превърне в безкрайна върволица от личностни заяжданици които пълнят по няколко страници и накрая нищо .

Но целта на троловете е постигната - първоначалната информация е затисната назад от тонове техен спам и простотии.

Лично аз отдавна спрях да копирам и цитирам видеота на дрончета, попадения разни, просто защото това не показва общата картинка на фронта.

И едните и другите имат подобни клипове как поразяват нечий вражески окоп.

Важното е като цяло изводите.

А те не саникак добри за рашистките окупатори, и точно това ме радва :)

Останалото са дребнави спорове . Безсмислено .

Според Доналд Тръмп вече е налице съюз на Русия с Китай и това е груба  грешка на Байдън.  Както и пропуснатото  сдобряване на Иран със Саудитска Арабия. /Източник: “Fox News”/.

Всъщност, Русия и Китай създадоха Шанхайския икономически съюз, в който членуват  също  Индия, Пакистан, Казахстан, а от скоро Иран и Саудитска Арабия. На вратата чукат Турция, Израел и доста други  държави.

Страшно се изолираха руснаците от действията и санкциите на страните в  НАТО  - Шанхайският икономически съюз е с общо  население над 4 милиарда души.  С ясна тенденция да става още по-голям.

преди 3 минути, miro20 написа:

Не е за пръв път да викаш на черното бяло, да си сляпа за очевидни неща с аудио и видео , и да ги представяш за нещо точно наопаки.

Ти ли изяви желание да му помогнеш да разбере какво всъщност има на клипа? Давай с разбора му да видим къде е черно и къде е бяло? А, да и разбира се кой е сляп, че от толкова очевАдни неща май си останал и без средство за виждане.

преди 3 минути, miro20 написа:

В повечето случаи съм онемявал от толкова нагъл гьонсуратлък и класическо тролене  , но пък ви свикнах вече. :getout:

Сещам се кокло пъти съм питал за такива видеота, щото рашистите нямат аргументи , оно ми вика... търси си ги сам, има ги много в нета :)

т.е,  в спора казвам че няма такова видео , оонуй ми вика търси си го сам. Аз трябвало да търся да се опровергавам .

Абе малоумие до дупка... :) 

Затова не се хлъзгай по пързалката на троловете и ботовете като макстонката.

Целта на всеки трол е да съсипте темата, да я превърне в безкрайна върволица от личностни заяжданици които пълнят по няколко страници и накрая нищо .

Но целта на троловете е постигната - първоначалната информация е затисната назад от тонове техен спам и простотии.

Лично аз отдавна спрях да копирам и цитирам видеота на дрончета, попадения разни, просто защото това не показва общата картинка на фронта.

И едните и другите имат подобни клипове как поразяват нечий вражески окоп.

Важното е като цяло изводите.

А те не саникак добри за рашистките окупатори, и точно това ме радва :)

Останалото са дребнави спорове . Безсмислено .

А на мен ми е забавно- нека най-накрая изгледа малко клипчета с разрушения.. А пък заяждането на дребно - толкова може човека...  След това ще го подпитам за дълбокото зад линията на фронта че там как се е омазал горкия в калта.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Едно е да се прави на луд и да си каканиже опорка след опорка, но съвсем друго е сам да си сере в устата. Не са много случаите като този, когато сигурно му идва сам да си отхапе ръката с която е написал поста си.

На първо четене се сещам само за още два такива случая. Прословутото му "тези думи не са мои", и един пост с линк който напълно опровергаваше опорките му относно коронавируса.

Аз не се сещам по голям мазохист от теб, който единственото му удоволствие е да вади думи от контекста, да цитира наполовина, да се заяжда с абсолютни простотии и да се къпе във фекалиите си получавайки извратено удоволствое повтаряйки едно и също :)

Няма друг наоколо който да критикува през няколко страници мен, че съм спазил правилата на форума и съм дал цитат на това чии думи цитирам и коректно посочвам източника.

Прегледай хубаво правилата на форума, и най вече т.1.

Имаш някаква извратена представа за форумите че са място за заяждане, сеене лъжи, на простотии, офтопици и т.н.

:hush:

преди 3 минути, maxthon написа:

Ти ли изяви желание да му помогнеш да разбере какво всъщност има на клипа? Давай с разбора му да видим къде е черно и къде е бяло? А, да и разбира се кой е сляп, че от толкова очевАдни неща май си останал и без средство за виждане.

Давай бе човек - пусни нещо най-накрая .

Ето бота ти дава това:

https://www.google.com/maps/place/47°54'24.3"N+37°31'14.8"E/@47.9071259,37.5004701,20210m/data=!3m1!1e3!4m4!3m3!8m2!3d47.90675!4d37.5207778

Намери го мястото на картата - примерно аз ползвам това :

https://liveuamap.com/

Виж кой го владее това. Артилерист си бил - ще го намериш мястото лесно.

преди 2 минути, maxthon написа:

а да бе.. ей ся....

Забрави ли колко пъти, а то е ВСЕКИ път когато съмспорил за нещо с теб, винаги стигам до извода че викаш на черното бяло, на очевидни неща с аудио и видео - точно на обратно представени от теб.

т.е. показвам слънце , ти викаш , не луна е.

Е какво още да "давам" ??? Не, мерси :getout:

преди 1 минута, miro20 написа:

а да бе.. ей ся....

Къде се навираш тогава между шамарите? Ако имаш какво да кажеш конкретно по съдържанието на клипа го казвай. Ако си стигнал до този извод и сега ще е интересно да се разбере и някакъв аргумент в тази посока. Примерно на стоп-кадър в 3-та секунда се вижда върху танка бял символ Z или О или V. От това по-очевидно нещо няма нали?

преди 6 минути, kosyo написа:

Давай бе човек - пусни нещо най-накрая .

Е какво искаш да пусна след като ти вече си го пуснал?  И си личи отлично от коя зона се снима с дрона.

Къде се навираш тогава между шамарите? Ако имаш какво да кажеш конкретно по съдържанието на клипа го казвай. Ако си стигнал до този извод и сега ще е интересно да се разбере и някакъв аргумент в тази посока. Примерно на стоп-кадър в 3-та секунда се вижда върху танка бял символ Z или О или V. От това по-очевидно нещо няма нали?

Е какво искаш да пусна след като ти вече си го пуснал?  И си личи отлично от коя зона се снима с дрона.

Значи го има нейде по чебурашка нета - давай да го видим с дата по от рано... :) Ясно - ясно колко да е ясно - я разчети картата. Ти привърза ли се първо -че май си  грешка малко

преди 10 минути, maxthon написа:

Къде се навираш тогава между шамарите?

Просто предупредих другите за малоумното ти тролене, рашистки нагъл гьонсуратлък и викане на бялото черно , независимо колко очевидно е че не е така.

:hush:

И колко е безсмислено да ти се връзват на троленето, което на теб ти е единствена цел.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

независимо колко очевидно е че не е така.

Не можеш да покажеш защо е така, но пък било очевидно. Или показвай или си замълчи.

Будапеща обещава да блокира европейската интеграция на Киев, докато националистическата политика там не бъде изоставена. За това съюзниците в Европейския съюз и НАТО организираха проблеми  на Унгария.    Унгария постоянно призовава Украйна към мирни преговори с Русия.   И то без изискване за връщане на загубените територии.   Основното е да се спре кръвопролитието.   

„Теоретично унгарците могат да бъдат лишени от финансиране от ЕС , защото политиката им не отговаря на приети стандарти“, предупреждават политолози.

Позицията на Унгария по руско-украинския конфликт заслужава уважение. В същото време експертите подчертават, че Будапеща не е в състояние да повлияе на подкрепата на ЕС за режима в Киев.

Не можеш да покажеш защо е така, но пък било очевидно. Или показвай или си замълчи.

Е именно че съм показвал. На няколко страници сме спорили, ти продължаваш да казваш на  бялото черно, или да ме караш сам да съм си търсел доказателства като за липсващи клипове, с които не ти да се аргументираш и докажеш , а аз да се самоопровергавам

:)

Малоумието ти край няма :) 

Играл съм ти тролската игра, просто предупредих други да не ти се връзват на малоумщината.

Защото човек си има морални граници , а на вас троловете и ботовете не ви пука колко ще се излагате. Голямата цел е троленето , заяждането и замацване на темите за рашисткия агресор .

Нали така тошеффффффф ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Е именно че съм показвал. На няколко страници сме спорили, ти продължаваш да казваш на  бялото черно, или да ме караш сам да съм си търсел доказателства като за липсващи клипове, с които не ти да се аргументираш и докажеш , а аз да се самоопровергавам

В случая сега имаш ли да кажеш нещо или само тролиш?

току-що, maxthon написа:

Ето :)  Пак завъртя с това което  те изтипосвам

:) 

Класика в троленето .

току-що, maxthon написа:

Не му обръщай внимание на него - аз ти тровя живота сега, първо по първостепенните цели давай .В случая видеото от чебурашка нета или правилно привързване - по твой избор

преди 6 минути, miro20 написа:

Ето :)  Пак завъртя с това което  те изтипосвам

Освен себе си да изтипосаш, друго не правиш. Български май не разбираш? Имаш ли конкретно нещо да кажеш сега в момента или ще предпочетеш да си замълчиш?

преди 5 минути, kosyo написа:

Не му обръщай внимание на него - аз ти тровя живота сега, първо по първостепенните цели давай .В случая видеото от чебурашка нета или правилно привързване - по твой избор

С тебе съм приключил (за момента докато не пуснеш следващото подобно видео, на което не си личи нищо).

преди 5 минути, maxthon написа:

Освен себе си да изтипосаш, друго не правиш. Български май не разбираш? Имаш ли конкретно нещо да кажеш сега в момента или ще предпочетеш да си замълчиш?

С тебе съм приключил (за момента докато не пуснеш следващото подобно видео, на което не си личи нищо).

Е не така - до последно се бориш а пък да не можеш да ме навреш където ми е мястото..

Vatnik_tears.jpg.94f98444f031ab07a74634521fdd4a42.jpg

преди 5 минути, miro20 написа:

Класика в троленето .

Зеленски е реален  класик - за да го замерват с милиарди от страните в НАТО.    Сега докога ще  плаши с "Азовско" контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна и  с  деокупация" ?      В целия свят няма друг такъв трол като този трагикомик.

преди 2 минути, kosyo написа:

Е не така - до последно се бориш а пък да не можеш да ме навреш където ми е мястото..

Най-странното в случая е, че вече си там, но явно не го осъзнаваш.

току-що, maxthon написа:

Най-странното в случая е, че вече си там, но явно не го осъзнаваш.

Имаш ли доказателства или на чувства ще го караме отново? Геолокация по възможност..

преди 2 минути, kosyo написа:

Имаш ли доказателства или на чувства ще го караме отново? Геолокация по възможност..

Преди време ти показах защо пускаш "украински" клипове снимани реално от руски дронове. Нямам навика на други форумни членове да се повтарям по 1001 пъти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.