Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Преди време ти показах защо пускаш "украински" клипове снимани реално от руски дронове. Нямам навика на други форумни членове да се повтарям по 1001 пъти.

Не думай... давай пак отначало - докажи го

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Не думай... давай пак отначало - докажи го

Днеска всички рязко са изгубили способност да четат (с разбиране) български език. Наблягам пак на цифрата 1001 и какво правя с нея.

Аз затова те моля да ми помогнеш - че в коя паралелна реалност се е случило това?

преди 4 минути, maxthon написа:

Днеска всички рязко са изгубили способност да четат (с разбиране) български език. Наблягам пак на цифрата 1001 и какво правя с нея.

Пак си се объркал

Викат днес щяло да има много такива видеа (+21):

За не-артилеристите  - бялата превръзка е много важна

Южна Корея ще помага за попълване на запасите от 155 мм снаряди:

https://www.reuters.com/world/south-korea-lend-500000-rounds-artillery-shells-us-report-2023-04-12/

преди 5 минути, kosyo написа:

За не-артилеристите  - бялата превръзка е много важна

За далтонистите е много важно дори. И в случая не си личи цвят в предвид на ниската сатурация на клипа.

Знаех си че имаш обяснение. а на този нещастник сатурацията му дълго ще е ниска.

преди 1 минута, kosyo написа:

Знаех си че имаш обяснение. а на този нещастник сатурацията му дълго ще е ниска.

E как не се сетих точно за тази сатурация, а за тази на цвета?

преди 46 минути, Coco1 написа:

Пак си се объркал

Бившият офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър, позовавайки се на скорошен разговор между Валери Залужни и Марк Мили, казва : „...250 000 украински войници вече са загинали и около 83 000 са изчезнали.  Това е една трета от украинската армия.   Защо трябва да умират толкова много  млади мъже и някои като теб Кокич да ръкопляскат!?      Все си объркан... 

преди 13 минути, attj написа:

Бившият офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър, позовавайки се на скорошен разговор между Валери Залужни и Марк Мили, казва : „...250 000 украински войници вече са загинали и около 83 000 са изчезнали.  Това е една трета от украинската армия.   Защо трябва да умират толкова много  млади мъже и някои като теб Кокич да ръкопляскат!?      Все си объркан... 

Дядо пак се те объркали донските казаци

току-що, Реджеп Иведик написа:

Кубан нашшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

Че какво ще прави България там? Ако имаш в предвид украинците ми е странно дали могат да се предвижат до там на съставни части от протони, електрони и неутрони?

преди 46 минути, attj написа:

Вие сте тези които се радват на войната, мислейки си че Путьо се бие срещу запада като изтребва руснаци и украинци.

Най-лесният и разумен начин да спре тази война е руснките войски да си се приберат в техните граници. 

Хем в промитите ви червени кратуни най-святото нещо е да дадеш живота си за родина, хем неодобрявате че украинците го правят. Но пък не ти пречи да одобряваш загиналите руснаци за каузите на Путин.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Вие сте тези които се радват на войната

Бандеровците вместо да провеждат военна операция в Донбас трябваше просто да им дадат автономия.   Или доброволно да уточнят разделянето си като чехите и словаците.   Сега са пряко отговорни за всички последствия.   

Пускането на подобни клипове в Туитър и атентата на виден руски блогър доведоха до неочакван резултат.

Кампания за закупуване на дрони изпраща 3000 (три хиляди) дрона Мавик със скоба за ръчна граната.

Така че труповете ще се увеличат с голяма цифра. Украинците се имаха за много хитри

преди 38 минути, maxthon написа:

Че какво ще прави България там? Ако имаш в предвид украинците ми е странно дали могат да се предвижат до там на съставни части от протони, електрони и неутрони?

Този път някакви съмнения нямаш ли? Просто питам че ми изглеждаш убеден за сефте че ме учудваш

преди 8 минути, kosyo написа:

Този път някакви съмнения нямаш ли? Просто питам че ми изглеждаш убеден за сефте че ме учудваш

Нещо за Кубан да имаш да кажеш? Или само минаваш да потролиш малко положението?

преди 8 минути, maxthon написа:

Нещо за Кубан да имаш да кажеш? Или само минаваш да потролиш малко положението?

Регистрирам факта че за някои неща се съмняваш, а за като да си твърдо убеден... Странно, ще питам лекаря като ходя за бележка да си говоря с Тошев.

преди 13 минути, kosyo написа:

Регистрирам факта че за някои неща се съмняваш, а за като да си твърдо убеден...

E аз какво те питам, ти какво отговаряш? След като няма какво да кажеш за Кубан никой не го интересува какво си регистрирал.

преди 9 минути, maxthon написа:

E аз какво те питам, ти какво отговаряш? След като няма какво да кажеш за Кубан никой не го интересува какво си регистрирал.

Така и така съм тук - намери ли видеата от руския ресурс, успя ли да се привържеш?

P.S . не троля - аз само да питам минавам.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Кубан нашшшшшшшшшшшшшш

При липсата на данни за гражданството ти е интересна концепцията за "наш". Би ли доуточнил?

току-що, maxthon написа:

Би ли доуточнил?

Не ми отговаряй на въпроса с въпрос, а си признай.

Излъга ли ни най нагло, че си завършил в Шумен за артилерист ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Щом и ти не знаеш какво пише в прословутите ти лекции, значи и ти не си завършил за параходчик. Ако знаеш да си показал до сега.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ми отговаряй на въпроса с въпрос

И от кога "Кубан Нашшшшшшш" се класифицира като въпрос?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ми отговаряй на въпроса с въпрос, а си признай.

Не може да се привърже - по ясно от това - здраве му кажи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.