Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 27 минути, Toto2 написа:

Николай Витанов е ядрена ватенка.

През ковид истерията беше за насилствена ваксинация и локдауни.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, kosyo написа:

Оставям те да измислиш някакво съмнение за едно видео дето се върти в момента с едно обезглавяване - може да го изгледаш кадър по кадър и да ми кажеш къде бъркам..

Дай с предишното да видим къде бъркаш? Обезглавяванията не са интересни още от времето на Мария-Антоанета.

Различни медии съобщиха, че кабинетът на президента Владимир Зеленски обсъжда план за конфедерация с Полша, което в крайна сметка може да доведе до създаването на нова „Жечпосполита“.    "Конфедерацията на Полша и Украйна", ако се осъществи, означава, че Украйна - де факто и де юре - ще стане член и на ЕС, и на НАТО.   Кремъл ще даде ли заповед да се вземат Николаев и Одеса, ако това е територия на НАТО?  Готов ли е Путин да стане лидерът на Русия, при когото Полша ще получи излаз на Черно море?      В резултат на това Украйна ще прекрати формалното си самостоятелно   съществуване.  Както навремето  е било при полско-литовското кралство.  После ще се роди нов Степан Бандера пак да се бори за национално единение и за своя самостоятелна държава. 

Абе понеже тук стреляте с ракети та да ви поздравя с деня на космонавтиката хихи

преди 6 минути, petie1 написа:

Абе понеже тук стреляте с ракети та да ви поздравя с деня на космонавтиката хихи

Руснаците са го отбелязали и с пробен старт на междуконтинентална ракета. Кеф ли ти е.

преди 18 минути, petie1 написа:

Абе понеже тук стреляте с ракети

На думи, не наистина.

Истината е, че тука имаме само един артилерист, който се оказа, че не е артилерист...

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Руснаците са го отбелязали и с пробен старт на междуконтинентална ракета. Кеф ли ти е.

Остана ли им нещо друго с което да се хвалят ?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Остана ли им нещо друго с което да се хвалят ?

Широката руска душа.

Ако имаш на гол тумбак чифте пищови, с какво да се похвалиш. Много ясно, че с пищовите, нищо, че са от времето на Филип Тотю

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Ти си с ладата ти й се кефи на мен ми дреме на шпатулата че били изстреляли поредната ракета

преди 1 час, maxthon написа:

Дай с предишното да видим къде бъркаш? Обезглавяванията не са интересни още от времето на Мария-Антоанета.

Цяла вечер сън не ме е хванало да ми кажеш- давай, не се стеснявай

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Широката руска душа.

Ако имаш на гол тумбак чифте пищови, с какво да се похвалиш. Много ясно, че с пищовите, нищо, че са от времето на Филип Тотю

:offtopic_s:Абе то...ние нито тумбак имаме,нито пищови...ама сме като японски петлета.....Както казваше един мой познат:-Не ме е яд да ме лае куче,ама куче да настръхнеш от вида му...ама да ме лае пудел,с лакирани крачета.....

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

На думи, не наистина.

Истината е, че тука имаме само един артилерист, който се оказа, че не е артилерист...

И по добре че е на думи само хихи че тук имате ядрена нацистка дет досега е сцепила планетата  поне три пъти

преди 3 минути, kosyo написа:

Цяла вечер сън не ме е хванало да ми кажеш- давай, не се стеснявай

Аз ли да ти обяснявам какво се вижда на клипа? Покажи къде се вижда това, което се твърди за него. Не е толкова сложно стига да има даже и кадър показващ какво всъщност виждаме.

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз ли да ти обяснявам какво се вижда на клипа? Покажи къде се вижда това, което се твърди за него. Не е толкова сложно стига да има даже и кадър показващ какво всъщност виждаме.

Давай - пробвай се какво се вижда на клипа?

преди 6 минути, maxthon написа:

Излезе му и локацията :

Чакам да чуя какво не му е наред .. Имам време не бързам , склонен съм да те изслушвам както виждаш

БМП номер 112 срещу дрон с дилдо:

преди 7 минути, kosyo написа:

Давай - пробвай се какво се вижда на клипа?

Според мен не си личи изобщо каква техника виждаме и затова те подканих да потърсиш кадър по кадър поне един да си личи какво е. След като виждам тази голяма съпротива от твоя страна изглежда съм и прав.

преди 12 минути, kosyo написа:

Чакам да чуя какво не му е наред

Освен, че показваш видео от руския дрон ли?

току-що, maxthon написа:

Според мен не си личи изобщо каква техника виждаме и затова те подканих да потърсиш кадър по кадър поне един да си личи какво е. След като виждам тази голяма съпротива от твоя страна изглежда съм и прав.

Само така - до последен дъх... ще се надяваш да е грешка. Успех.

Още едно да го подглагаш на съмнение:

А чакай да ти кажа че ти спореше за онзи самолет в Беларус дето нищо му нямаше(според теб), ама се изнесе за ремонт. В изтеклите документи пишело за него украинците стояли зад това.

преди 6 минути, kosyo написа:

В изтеклите документи пишело за него украинците стояли зад това.

Вече и до тях ли взе да опираш? Да не би да са онези, които Южна Корея ги обяви за фалшиви поне в по-голямата си част?

преди 11 минути, maxthon написа:

Освен, че показваш видео от руския дрон ли?

th?id=OIP.MCjXtmFVCevZteLD5HT4XQHaFj%26p

току-що, maxthon написа:

Вече и до тях ли взе да опираш? Да не би да са онези, които Южна Корея ги обяви за фалшиви поне в по-голямата си част?

Самолета отиде ли за ремонт?

преди 8 минути, kosyo написа:

Още едно да го подглагаш на съмнение

Няма да им е за първи път да представят тяхна техника за чужда (украинците нали).

преди 1 минута, kosyo написа:

Самолета отиде ли за ремонт?

Видяхме го в полет няколко дена след това. Според теб ако му се е случило нещо с антенния елемент ще бъде ли в състояние да лети?

преди 2 минути, maxthon написа:

Няма да им е за първи път да представят тяхна техника за чужда (украинците нали).

Аха знам че сега е момента да покажеш видеото от руска страна.. Давай

преди 1 минута, maxthon написа:

Видяхме го в полет няколко дена след това. Според теб ако му се е случило нещо с антенния елемент ще бъде ли в състояние да лети?

Един дрон кацна няколко пъти на него и му е повредил нано-частиците.. По антенката го е бил може би

Аха знам че сега е момента да покажеш видеото от руска страна.. Давай

Ти го пусна де. Не видя ли, че се снима от доста дълбоко на югоизток от Маринка? При една от точките с насищане на армия от двете страни няма кой да позволи чужд дрон да лети толкова навътре из противникова територия.

Един дрон кацна няколко пъти на него и му е повредил нано-частиците.. По антенката го е бил може би

И дрон само с кацане може да направи това? Какво ли се случва когато е в полет в такъв случай? Вероятно от въздушното съпротивление се "залепват" повече за повърхността? Малко ми прилича като теорията на другия клоун на форума къде сваляше ракети и дронове с Ак-47.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.