Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, kosyo написа:

Ми не знам как, но само на тебе не успявам. Ти предполагам имаш опровержение и можеш да ме обориш с друго видео, друг анализ..

Ама верно си.... няма нужда от епитети. Тия чевермета вече ги правиш за 1001 пъти (да направим малко препратка към другия използващ същия метод). Видеото показва ли със сигурност това, което твърди Туитър ботчето? Ако това е така само ти го виждаш така. Не си личи и точка. Ако си личи покажи къде, кога се случва това понеже явно само ти ги виждаш тези неща.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Moriati написа:

Опаа, имаме си претендент на знаещ Български език дами и господа, цаци, дебелогъзи, кокошки , овци и всички останали нормални люде :D

Сороспят ли бе да го опишеш, ах маминия сладък Босичкин бре бре :D 

Ами виж как те излекувах - за 1 час разговор само и си като нов - без говорни дефекти. Вече мога и сам да си издам бележка да си говоря с Тошев.

преди 10 минути, kosyo написа:

Ми скучно е човек - един не знае български другия не вижда и все се съмнява. Само в тебе ми е надеждата

При толкоз много личности, дето живеят в главата ти... на теб ти е скучно. Че дай им шанс за изява де. Я извикай оня, дето искаше да се черпим с него :)

преди 2 минути, maxthon написа:

Ама верно си.... няма нужда от епитети. Тия чевермета вече ги правиш за 1001 пъти (да направим малко препратка към другия използващ същия метод). Видеото показва ли със сигурност това, което твърди Туитър ботчето? Ако това е така само ти го виждаш така. Не си личи и точка.

Е какво чеверме ти едно видео до тук не си дал да казва противното - то не се живее само със съмнение. Дай едно дето да доказва противното и ще призная че бота е в грешка.. Колко време го бистрим това?

току-що, ivottoshev написа:

При толкоз много личности, дето живеят в главата ти... на теб ти е скучно. Че дай им шанс за изява де. Я извикай оня, дето искаше да се черпим с него :)

Трудно ще се вредиш - навалица е в момента

преди 2 минути, kosyo написа:

Ми не човек - не мога да повярвам че политик от такъв калибър ще прави такива елементарни грешки. Да не помни последно какво са присъединили към територията си.. Излагаме се, а знаеш как гледат сега на тия неща онези от НАТО. Излагаме се пред чужденците така.

Това уж излагане е според теб само драги, или викаш опят "целия СивилиЗован свят "  чужденци го мисли това а :D 

Ей, не се спряхте с тази грандомания, все всички, все целия свят, все това , все онова... ба си стожерите , стига сте се напъвали да давате наклон на оная работа на всички бе....ще се сецнете фатално и безвъзвратно с такова мислене.... :newspaper:

преди 4 минути, kosyo написа:

Ами виж как те излекувах - за 1 час разговор само и си като нов - без говорни дефекти. Вече мога и сам да си издам бележка да си говоря с Тошев.

Сириозно ли бе Косичкин хехехе, ай ай ай ай, какво високомерно чмо опят драги зрители :D  

Шебекин направо седи и курит на резервната скамейка в тих бяс и ужас, а уфсъта немощно проблейва беее бе беее беееееееееееееееееееееееее :D  

преди 1 минута, Moriati написа:

Сириозно ли бе Косичкин хехехе, ай ай ай ай, какво високомерно чмо опят драги зрители :D  

Шебекин направо седи и курит на резервната скамейка в тих бяс и ужас, а уфсъта немощно проблейва беее бе беее беееееееееееееееееееееееее :D  

Е не пак развали българския... Хайде де - убеден съм че милееш за всичкото българско и ще го браниш от всякакво чуждо посегателства, ама направо му е.аваш майката на езика.

преди 7 минути, Moriati написа:

Е това не е дъното му, това си е нормалното за него , не го прехвалвай де  :wub:

Едно е да се прави на луд и да си каканиже опорка след опорка, но съвсем друго е сам да си сере в устата. Не са много случаите като този, когато сигурно му идва сам да си отхапе ръката с която е написал поста си.

На първо четене се сещам само за още два такива случая. Прословутото му "тези думи не са мои", и един пост с линк който напълно опровергаваше опорките му относно коронавируса.

преди 3 минути, kosyo написа:

Е не пак развали българския... Хайде де - убеден съм че милееш за всичкото българско и ще го браниш от всякакво чуждо посегателства, ама направо му е.аваш майката на езика.

Не позна, такива като теб продажници по скоро сам ще ги гоня за да браня това на което държа .... мдам, хич не си наясно, ама хич.... 

току-що, Moriati написа:

Не позна, такива като теб продажници по скоро сам ще ги гоня за да браня това на което държа .... мдам, хич не си наясно, ама хич.... 

Не се справяш добре до тук. Но пък пак задобря с езика. С повече упражнения ще постигнем значителен напредък.

преди 8 минути, kosyo написа:

Е какво чеверме ти едно видео до тук не си дал да казва противното

Въртиш се като агънце на чеверме и повтаряш все едно и също нещо. Може ли да се стигне до извод какво се вижда на клипа освен това, което ти е написал бота? Ако да покажи в коя секунда от него се вижда. Ако още не си разбрал, а това е очевидно аз нямам претенции за това коя страна виждаме. Имам претенции за това, че се показва нещо, което не си личи какво е, но бота в Туитър е написал нещо и трябва да му се вярва на 100%. Е няма да те спирам да се ловиш на подобни кукички. Шарани търсят много и всякакви. Само, че това не ми пречи всеки път да ти показвам защо това, което се казва вероятно не е вярно.

преди 11 минути, kosyo написа:

Трудно ще се вредиш - навалица е в момента

Баф мааму, кофти номер ми спретнА. А толкова се надявах да си похортувам с него. Изглеждаше свестен, пияница кат мен!

преди 1 минута, maxthon написа:

Въртиш се като агънце на чеверме и повтаряш все едно и също нещо. Може ли да се стигне до извод какво се вижда на клипа освен това, което ти е написал бота? Ако да покажи в коя секунда от него се вижда. Ако още не си разбрал, а това е очевидно аз нямам претенции за това коя страна виждаме. Имам претенции за това, че се показва нещо, което не си личи какво е, но бота в Туитър е написал нещо и трябва да му се вярва на 100%. Е няма да те спирам да се ловиш на подобни кукички. Шарани търсят много и всякакви. Само, че това не ми пречи всеки път да ти показвам защо това, което се казва вероятно не е вярно.

Чакам оборваш материал, а не празни съмнения. Аз все пак тая някаква надежда че е успееш един ден - никой не е безгрешен, ама до тук съм убеден че дори не правиш елементарен опит за оборване. Само празни приказки

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Баф мааму, кофти номер ми спретнА. А толкова се надявах да си похортувам с него. Изглеждаше свестен, пияница кат мен!

Кой знае - може някой ден да се случи. Ама ако ще се пие тук - казвайте ги тия работи навреме. Мислиш ли че пиенето ще помогне за разбирането на някои хора тук?

преди 11 минути, kosyo написа:

Кой знае - може някой ден да се случи. Ама ако ще се пие тук - казвайте ги тия работи навреме. Мислиш ли че пиенето ще помогне за разбирането на някои хора тук?

Има екземпляри като Лобортомиро, Цоцоко1, оФцата или БаалБукащата простотии, които дали от злоба или от прекомерна тъпотия не стават, но съм сигурен че с много хора ще намерим общ език ако сме феис ту фейс, независимо че не сме на едно мнение по много въпроси.

преди 15 минути, kosyo написа:

Чакам оборваш материал, а не празни съмнения.

Е той материала е този, който ти даде. Изгледай всеки кадър от него и покажи къде се вижда това, което твърди ботчето за него. Ако не намериш такъв го слагаме в групата на неразпознатите видеоклипове и продължаваме със следващия.

преди 8 минути, maxthon написа:

Е той материала е този, който ти даде. Изгледай всеки кадър от него и покажи къде се вижда това, което твърди ботчето за него. Ако не намериш такъв го слагаме в групата на неразпознатите видеоклипове и продължаваме със следващия.

Оставям те да измислиш някакво съмнение за едно видео дето се върти в момента с едно обезглавяване - може да го изгледаш кадър по кадър и да ми кажеш къде бъркам..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.