Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 часа, bioid написа:

Събранието ще е в Казан. Кубан е друга работа.

Кратуната му е куха, аз ви казах.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 36 минути, Moriati написа:

Дори без да съм я поглеждал

Естествено че няма да прочетеш . Ти си тук да сееш нечленорзделна реч . Дори при огромно мое желание, няма как да ти разбера повечето простотия която лееш .

:) 

преди 8 минути, parmobil написа:

Аз не рева! Ти нещо се опитваш да ми вмениш.

Тааааа, как казваш поскъпнала двойно рублата при проспериращата РФ икономика?

За колко години последно :whist: , 5, 8 или???  И какъв е уж краха на руската икономика все пак, защото вече обясних че валутния курс не е реален показател за икономиките , но явно ти това не го разбра... 

Та къде е краха на руската икономика все пак.... Въпрос за 5 долара към сороспятата  :hush::wub: :biggrin:

П.С Ну и дела, говорят знатоки, а на деле, пиздаки ... :biggrin:

преди 14 минути, Moriati написа:

Нищо не разбра или нищо не ти оттърваше да разбереш по скоро... Има голяма разлика м/у двете... 

Я и ти се върни и чети назад внимателно, Свободен си... 

За кое, да ревеш помогите бееее бе бееее, или за нещо друго... ммм? :newspaper:

А ти, изобщо научи ли го след толкова уж години в школата и уж в Русия а ??  

Искаш да се пробваш ли, няма проблем, винаги готов ...  :newspaper:

П.С Даже менть тебе не помогут , примерно .... 

Преведи....

За ченгета ли ще ме изпитваш?

преди 3 минути, kosyo написа:

Страшен анализ. @PigMan9GolqmotoPrase ела помагай тука че @Moriati има проблем с многото букви и членоразделната реч. Ти поне ги навързваше в нещо разбираемо.

Косич Бобосич, опитите за връткане са специалитет на дебелогъзия мазник от село Рупча, но май ти взе да го задминаваш .... Когато няма аргументи и отговори почва едно връткане , бетер фурнаджийска лопата нали  :newspaper: ... Жалко, прежалко, сороспятско поведение ... 

Захарова пак се е пообъркала @Moriati - как така украински земи. Нали тъкмо ги присъединиха към самая могучая. Те как така ще заразяват руска земя?

https://tass.com/politics/1602253

Ще успееш ли да вържеш изречение някакво по темата или някой друг ако трябва да помогне?

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Не избяга. След като за постъпката си беше глобена, замина за Германия и започна работа в Ди Велт. Явно обаче работата на бюро в "Ди Велт" ѝ се стори малка награда за PR-а, който си направи с онзи лист и се върна в Русия уж заради някакви документи, но пак наруши същият закон и... изненада - пак нямаше "5 години в лагер в Сибир". Отредиха ѝ невиждано тежкото за рецидивист наказание - домашен арест. Чак тогава вече избяга и отиде да се прави на писателка и мъченица (че как иначе да продаде повечко копия от книгата си?) във Франция.   

Добре си си научил домашното , само не разбрах, с какво този еденичен случай / който пак завършва с изключително трудно  бягство от репресиите на Рашистан/ задрасква или опровергава стотиците хиляди репресирани, арестувани и глобени за демонстрации , изразяване на мнение, за плакати "не навойната" , за пеене на "Пусть всегда будет солнце" , за пост в социалните мрежи срещу Путлю или войната, за лайк и репост  дори ??

Коклото и да се мъчиш да вадиш от контекста , и този случай с телевизионерката е символ на репресиите, и всичките останали хиляди случаи са си ФАКТ.

преди 22 минути, parmobil написа:

Мисля, че на теб показвах как е под домашен арест с гривна.

Мисля, че нарочно се правиш на ударен. Не очаквах точно ти да прихванеш от тролололовците.

Заради листа в новините имаше само глоба. Домашният арест е след като се върна от Германия, където беше заминала без никакъв проблем. Той е наложен защото отново е нарушила същият закон.

преди 3 минути, miro20 написа:

Естествено че няма да прочетеш . Ти си тук да сееш нечленорзделна реч . Дори при огромно мое желание, няма как да ти разбера повечето простотия която лееш .

:) 

И за какво да чета? Какво ще видя там например дето не съм го виждал , кажи мазнико.... Поредните ти творчества и фейкомети ли, виждал съм ги достатъчно от 2014-та насам... :D  

преди 2 минути, Moriati написа:

Косич Бобосич, опитите за връткане са специалитет на дебелогъзия мазник от село Рупча, но май ти взе да го задминаваш .... Когато няма аргументи и отговори почва едно връткане , бетер фурнаджийска лопата нали  :newspaper: ... Жалко, прежалко, сороспятско поведение ... 

Само искам да проверя как си с правописа и членоразделната реч. Явно можеш но не искаш - чужд ли ти е българския че го "сереш" с извинение така

преди 2 минути, Moriati написа:

За колко години последно :whist: , 5, 8 или???  И какъв е уж краха на руската икономика все пак, защото вече обясних че валутния курс не е реален показател за икономиките , но явно ти това не го разбра... 

Та къде е краха на руската икономика все пак.... Въпрос за 5 долара към сороспятата  :hush::wub: :biggrin:

Нека е за 8г. Расте, казваш?

току-що, Moriati написа:

И за какво да чета?

Не бе, недей :) 

Ш са опариш, ще вземеш да колабираш или да претърпиш катарзис нещо ... :giggle1:

преди 2 минути, parmobil написа:

За ченгета ли ще ме изпитваш?

И защо за ченгета , я кажи .... :whist: 

Бая време ти отне, явно доста си ровил в гуглето... :newspaper:

преди 1 минута, parmobil написа:
преди 5 минути, Moriati написа:

Нека е за 8г. Расте, казваш?

Ето малоумно обяснение от Путлю като за другаря Мориати :

:) :) :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Добре си си научил домашното , само не разбрах, с какво този еденичен случай / който пак завършва с изключително трудно  бягство от репресиите на Рашистан/

Завършва с глоба и последващо необезпокоявано от никой заминаване за Германия.

Би ли обяснил как този факт се вързва с:

преди 22 часа, miro20 написа:

Недай Боже да напишеш "МИР" , и "Ребята давайте жить дружно  " .... реален срок в колония не ти мърда поне за 5 г.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Завършва с глоба и последващо необезпокоявано от никой заминаване за Германия.

Би ли обяснил как това се вързва с:

Хайде пак опити за спекулации. Доцитирай де :

"Добре си си научил домашното , само не разбрах, с какво този еденичен случай / който пак завършва с изключително трудно  бягство от репресиите на Рашистан/ задрасква или опровергава стотиците хиляди репресирани, арестувани и глобени за демонстрации , изразяване на мнение, за плакати "не навойната" , за пеене на "Пусть всегда будет солнце" , за пост в социалните мрежи срещу Путлю или войната, за лайк и репост  дори ??

Коклото и да се мъчиш да вадиш от контекста , и този случай с телевизионерката е символ на репресиите, и всичките останали хиляди случаи са си ФАКТ.

"

тошефффф пак ли си в абсистенция за собствени фекалии да се мацаш ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, Moriati написа:

И защо за ченгета , я кажи .... :whist: 

Бая време ти отне, явно доста си ровил в гуглето... :newspaper:

За менты ще ме пробваш? Дай нещо по-сериозно! Анализ на Лермонтов? Узник на Пушкин?

За военно дело не ти се бъркам, ти не ми се пъни за руски език! Само пеене и физкултура не са ми били на руски. Да не те почвам на падежи и склонения.

току-що, miro20 написа:

Хайде пак опити за спекулации. Доцитирай де :

"Добре си си научил домашното , само не разбрах, с какво този еденичен случай / който пак завършва с изключително трудно  бягство от репресиите на Рашистан/ задрасква или опровергава стотиците хиляди репресирани, арестувани и глобени за демонстрации , изразяване на мнение, за плакати "не навойната" , за пеене на "Пусть всегда будет солнце" , за пост в социалните мрежи срещу Путлю или войната, за лайк и репост  дори ??

Твърдиш ли че в такива случаи реален срок в колония не ти мърда? Да, това са твои думи!

Показах ли ти, че това не е вярно? Да, показах и ДОКАЗАХ!

Айде у лево, Лоботомир Насраний :hit: 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Николов и Новаки викат за Русия, аз ви казах.

То е ясно ама никой не ми приемат офертата ... Явно не искат да са милионери  - кредитни дори:)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Твърдиш ли че в такива случаи реален срок в колония не ти мърда? Да, това са твои думи!

Показах ли ти, че това не е вярно? Да, показах и ДОКАЗАХ!

Айде у лево, Лоботомир Насраний :hit: 

https://www.sibreal.org/a/kak-layki-v-odnoklassnikah-oskorbili-putina-i-armiyu/32244844.html

https://www.sibreal.org/a/kak-presleduyut-za-layki-k-antivoennym-postam/32271474.html

Едва ли ще разбереш, но да завърша с това с което се шегуват самите руснаци  :

https://www.sibreal.org/a/29437976.html

Вместо эпиграфа – анекдот:

– За что сидишь?
– За лайк.
– Врешь. За лайк пять лет дают, а у тебя восемь. Репостнул, признайся же?

Знаех си че си в абсистенция да се заяждаш и въртиш във фекалитие си :)

Свърши ли напъна за членоразделната реч или още джуркаме рандъм букви в някакъв напън?

Ако се напънете ще видите нещастния, плачещ Стугна оператор в долния десен ъгъл:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.