Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Разделянето на Украйна е неизбежно и всички жертви са ненужна драма.   НАТО увеличават нещастните развития и удължават агонията на бандеровците в Киев.  Антируският конфликт има своята цена за всички.    

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kosyo написа:

Не знам само защо малко след това спира да пуска видеа.

Причината е много интересна. Но ти все не искаш да се поразровиш малко.

Руският министър на външните работи Сергей Лавров каза по време на посещението си в Бразилия, че Москва иска конфликтът в Украйна да приключи възможно най-скоро, предаде Ройтерс.

На пресконференция с бразилския си колега Мауро Виейра, руският външен министър благодари на Бразилия за нейното "разбиране от какво е произтекла ситуацията в Украйна".

Лавров каза, че Русия има "интерес" конфликтът да приключи възможно най-скоро.

преди 3 минути, maxthon написа:

Причината е много интересна. Но ти все не искаш да се поразровиш малко.

Прочетох в руското Wiki какво пише за него - достатъчно ми е. Давай пак за видеата дето ги търсиш - да чакам ли още?

преди 13 минути, kosyo написа:

Прочетох в руското Wiki какво пише за него - достатъчно ми е.

Wiki..... Toчно пък там ли? Даже не пише и защо спря да публикува за известно време.

преди 13 минути, kosyo написа:

Давай пак за видеата дето ги търсиш - да чакам ли още?

Аз не търся нищо. Още сме на фаза установяване какво си пуснал.

преди 7 часа, bigiadri написа:

ТРОЛ ,чийто работа е да обикаля форумите  и да троли . Няма как да ти хареса ,това  което съм написал . Разбира се ,това ВЪОБЩЕ  НЕ ме интересува.

И ти е смешно за стотиците хиляди ненужно загинали?   Бил си уж там - да не си вече с деменция?   Тя е много лошо нещо - всички виждаме например Байдън...

преди 12 минути, maxthon написа:

Wiki..... Toчно пък там ли? Даже не пише и защо спря да публикува за известно време.

Аз не търся нищо. Още сме на фаза установяване какво си пуснал.

Само ти си на тая фаза. Чакай да не искаш да кажеш че оспорваш нешо което дори не знаеш какво е? Аз си мислех че само аз съм зле.. Welcome to the club

преди 9 минути, kosyo написа:

Чакай да не искаш да кажеш че оспорваш нешо което дори не знаеш какво е?

Искам да кажа, че ти не знаеш какво пускаш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Искам да кажа, че ти не знаеш какво пускаш.

Vatnik_tears.jpg.08aa7d277ae861ce55020f89c24fa58a.jpg

преди 40 минути, attj написа:

Руският министър на външните работи Сергей Лавров каза по време на посещението си в Бразилия, че Москва иска конфликтът в Украйна да приключи възможно най-скоро, предаде Ройтерс.

На пресконференция с бразилския си колега Мауро Виейра, руският външен министър благодари на Бразилия за нейното "разбиране от какво е произтекла ситуацията в Украйна".

Лавров каза, че Русия има "интерес" конфликтът да приключи възможно най-скоро.

Е какво е това даване на заден?!? Варшава, Букурещ и Прага още не са десатанизирани! Целите на великата Специална Операция по Унищожение на Европа не са постигнати! 

На Лавров ще му дърпат ушите - а не изглежда да не са го правили досега ... 😆

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Е какво е това даване на заден?!? Варшава, Букурещ и Прага още не са десатанизирани! Целите на великата Специална Операция по Унищожение на Европа не са постигнати! 

На Лавров ще му дърпат ушите - а не изглежда да не са го правили досега ... 😆

Репортера е по-добре облечен от него:

Да не са ги ударили санкциите и в облеклото?

преди 10 минути, kosyo написа:

Vatnik_tears.jpg.08aa7d277ae861ce55020f89c24fa58a.jpg

E можеше да се пробваш с едно от тия непонятните видеа, които пускаш и да обясниш какво има на него. Разбира се преди това да се абстрахираш от това, което е написал туитър бота.

току-що, maxthon написа:

E можеше да се пробваш с едно от тия непонятните видеа, които пускаш и да обясниш какво има на него. Разбира се преди това да се абстрахираш от това, което е написал туитър бота.

Не очаквам като не разбираш първото да разбереш и това..

преди 1 минута, kosyo написа:

Репортера е по-добре облечен от него

Пак добре някой друг може да му се наложи като в Китай да премине паспортна проверка.

преди 2 минути, maxthon написа:

Пак добре някой друг може да му се наложи като в Китай да премине паспортна проверка.

С тия дънки - сигурно е минал през "пълна" проверка

Не очаквам като не разбираш първото да разбереш и това..

И аз не очаквах да успееш да направиш поне един път проба за анализ на някой от тия клипове с висока резолюция къде пускаш и разбира се ти успя да затвърдиш тези очаквания.

С тия дънки - сигурно е минал през "пълна" проверка

Е това да не ти е кака ти Урсула в Китай?

преди 1 минута, maxthon написа:

И аз не очаквах да успееш да направиш поне един път проба за анализ на някой от тия клипове с висока резолюция къде пускаш и разбира се ти успя да затвърдиш тези очаквания.

Не съм чел книги - затова питам спецовете... кажи сега

току-що, kosyo написа:

я удари едно рамо с разясненията че не ми стига акъла

Дай нещо по същество за някой от клиповете къде пускаш. Не се притеснявай дали някой ще разбере или не. Май повече те е страх да не се разбере друго нещо.

Ужас просто - Ванга нервно пуши в ъгъла. Това с изменянето а орбитата тази година ще ни се види като летен бриз:

https://vm.ru/news/1046052-amerike-kirdyk-slepoj-ded-nikolaj-iz-donbassa-predskazal-krah-ssha

Абе де не този да списва тук под псевдоним?

преди 2 часа, Coco1 написа:

Ше ни пусне кинопрегледа от вчера :giggle1:

Това е по-актуално :

17938540.png

Отиде още един:

на немския танк Leopard 2A4 купола е взривен преди боевете
    В хода на подготовката в Полша, слизайки по хълм, танкът забива оръдието си в земята и купола се отделя.

https://t.me/Slavyangrad/42322

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.