Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Голяма зима се очаква тия дни в Херсонска област щом РуZнаците са докарали там и транспортна техника предназначена за Сибир:

Явно най-накрая идва лютата зима. Само ме притеснява това дето го каза "Бойцовый кот Мурз" - нямало зимни униформи че били изчезнали от складовете :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Coco1 написа:

Още от ботовете в тубата 

Я, руско дронче. Пак са си преписали чуждото за свое.

преди 4 минути, maxthon написа:

Достатъчно ми е да гледам как гробищата из Украйна се пълнят с чудовищни размери за кеф на задокеанския им владетел. Да ти се чуди човек при толкова "украински успехи", които си видял до момента, как така войната не е свършила и вече да си на Червения площад да се снимаш с дрогираният потник, но явно ти ги знаеш по-добре нещата.

В викам най-накрая ще извади читав аргумент а той пак се отнесе в бълнувания.. Хайде де дай нещо читаво най-накрая. На колене те моля.

току-що, maxthon написа:

Я, руско дронче. Пак са си преписали чуждото за свое.

Така е боте-русороб-мекере, когато си от Мосейково

Oще за руския-бот от село :yanim:

:yanim:

преди 1 минута, kosyo написа:

Хайде де дай нещо читаво най-накрая.

Букварче може да ти дам. Читави аргументи може да се разменят между хора отворили поне един път през живота си тази книга.

преди 1 минута, maxthon написа:

Букварче може да ти дам. Читави аргументи може да се разменят между хора отворили поне един път през живота си тази книга.

Ау  много ме засегна, направо ще се метна под влака.. Значи изчерпахме всички аргументи и направо се мятам на сърфа. Vatnik_tears.jpg.08aa7d277ae861ce55020f89c24fa58a.jpg

преди 5 минути, Coco1 написа:

Така е боте-русороб-мекере, когато си от Мосейково

Цяла вечер може да даваш такива и ти казвам защо не е това, което се твърди. В случая пак нищо не си личи от свръх високата резолюция на записа. Не, че нещо, но и руснаците имат съвсем подобни снаряди използващи сателитно насочване.

преди 1 минута, kosyo написа:

Ау  много ме засегна, направо ще се метна под влака..

Мятай се където си искаш. Гледай да е по-високо.

Малко подаръци  от "Единна  Русия" за фронта по случай Великден

Светената вода е за промиване на раните предполагам, но иконите с Путин за тоалетна хартия ли е? Прочелия книги @maxthon - осветли нас глупавите моля те? Като няма видео поне едно разсъждение ако може. Ще си го сложа в рамка и ще му се моля всяка сутрин - обещавам

преди 14 минути, maxthon написа:

Достатъчно ми е да гледам как гробищата из Украйна се пълнят с чудовищни размери за кеф на задокеанския им владетел. Да ти се чуди човек при толкова "украински успехи", които си видял до момента, как така войната не е свършила и вече да си на Червения площад да се снимаш с дрогираният потник, но явно ти ги знаеш по-добре нещата.

то и аз гледам в Русия правят нови гробища

току-що, Без умствен капацитет написа:

Верно той и Пригожин откри едно ново днес май беше.. Между другото едни му гласят за утре някакво разследване - казват че той бил нареждал лично жестокостите към пленниците. Ще ще видим утре какво ще извадя.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Още безаналогови ватенки у въздоха

Отивай за още един буквар. Като за клип пуснат преди няколко часа има доста събития, които са се случили доста отдавна. Да не би някой (автора на канала където е пуснат) да припомня славните времена, когато украинците изгониха руснаците миналата година. Или това май не се случи. Чакаме да видим тазгодишното настъпване (на мотики) до какво ще доведе. Няма да е нещо по-различно от тези предишните мотики.

преди 7 минути, kosyo написа:

Светената вода е за промиване на раните предполагам

И аз предполагам, че няма да повярваш на едно черно надписче, но ето на правиш го. Пък и камуфлажът на униформата е интересен.

преди 2 минути, maxthon написа:

И аз предполагам, че няма да повярваш на едно черно надписче, но ето на правиш го.

Ами ти не ми даваш дори шанс да повярвам на тебе - начетения дето едно видео дето ни заврира на кучето в д.пето не може да намери.

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

Нормално в предвид обстоятелствата. Един друг факт е интересния и ти убягва. Е нека продължи да го прави.

преди 7 минути, maxthon написа:

Нормално в предвид обстоятелствата

Дядо-бот-русороб какво прави сталин вожда ти Путя ше го връща ли от оня свят :giggle1:

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи '14:10 клирик 51 51.6кподписчиков 6K подписчиков закреплённое сообщение защитникам украины нужна помо на маzкве из-за страха перед диверсиями отменили традиционный парад, который проходит мая. A дидоваевательный на 9 мая не отмените ух, веселуха будет! 523 15 2 6.3K 12:35 26 комментариев >'

Армата-та поема към фронта- цял конвой:

FtyiSm3WwAAVC-5?format=jpg&name=small

FtyiSeSWwAEOmGs?format=jpg&name=small

Е малка подробност е че бюджетния вариант и няма електроника вътре, но е импрегнирана с вяра и светена вода от попа - сигурна защита срещу всякакво Натовско оръжие.

Само да не пуснат и новия модел на Буханка-та че тогава сме го закъснали

преди 2 минути, Coco1 написа:

Дядо-бот-русороб какво прави сталин

Остана само да изчакаме 1 май и да видим дали снимката не е от бот пусната в телеграм и от бот пусната във форума.

преди 3 минути, maxthon написа:

Остана само да изчакаме 1 май и да видим дали снимката не е от бот пусната в телеграм и от бот пусната във форума.

Ако не си разбрал - отмениха манифестацията на 1 май- много било опасно че скитали терористи всякакви

преди 15 минути, maxthon написа:

Нормално в предвид обстоятелствата. Един друг факт е интересния и ти убягва. Е нека продължи да го прави.

продължи с забрана да излизат от страната мобилизираните

преди 4 минути, maxthon написа:

Руски-бот бягаш от въпроса и доказваш че си само бот, а имено, Путя ви обеща безаналогово че ше ви върне младоста и ше върне и вожда Сталин, кога ше стане това ?

преди 7 минути, maxthon написа:

то и тук в темата - има руски ботове, личат си че като ги разкриеш, млъкват за час два

Още един търсач на „сафари“с бебешко лицее  ликвидиран на 7 април в Бахмут, според съобщенията от шрапнелна рана в главата му,който се надяваше да почерпи приятелите си у дома с истории за орките, които храбро е убил.

0e0740c2-7244-44aa-91ad-6b818669bda8_128

В редиците на легиона наемникът успя да участва във военните действия в района на Харков и в Донбас.

Уилтън беше идеологически русофоб - в социалните си мрежи той обеща ( https://t.me/TrackAMerc/4954) да "убие руските свине"

Съдбата беше милостива към американеца , докато не беше елиминиран в Бахмут на 7 април

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.