Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, БаалБек написа:

Империалистичната Русия се оплаква от:

vedomosti.png

Нали отиде да празнуваш? Това ли ти е празнуването?

На най-светлия християнски празник да ръсиш соросоидни лъжи и заблуди тука.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Шедьоври от рашистонацистката пропаганда

Съпруга на Симонян /шефката на РТ/

украинците не са братя, може да станат като победим и почнем да ги лекуваме .

преди 1 час, дioiд написа:

Христос воскреси! 

Каза червеното коумне, горд наследник на тия които взривяваха църкви ....

:getout:

Не богохулствай бе комуне :hit: Господ всичко вижда и ще те накаже.:hush:

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Тренировъчен лагер на легион "Свобода России"

Цитат

существование легиона, состоящего из граждан России, вызывает сомнения из-за отсутствия независимо проверяемых сведений о боевой деятельности подразделения, а именно отсутствия сведений о потерях и упоминаний от других подразделений. Все доступные фотографии «Легиона» публикуются им самостоятельно или журналистами после «пресс-тура». Заодно отмечается, что на фотографиях «Легиона» запечатлены люди в чистой, новой форме.

Цитат

По мнению украинского военного эксперта Олега Жданова, легион, хоть и принимает участие в войне, не имеет большого влияния из-за своей малочисленности. Жданов отметил, что значение «Свободы России» больше политическое

Гибель спецназа РФ

преди 36 минути, vpvelev написа:

На най-светлия християнски празник да ръсиш соросоидни лъжи и заблуди тука.

Знам, че си русороб и путинофил и се кланяш на Дугин 

dugin.png

Гойда :

Яйца по украински - само за "приятели":

https://twitter.com/bigSAC10/status/1647204303055073280?s=20

Нито ден без "подаръци" от въздуха (+21):

https://twitter.com/Seveerity/status/1647237260687949824?s=20

Още(+21):

Изключително тъпа пропагандистка в Twitter. Кой ще познае какво не е наред:

Или пък да не сме научили тази новина?

преди 3 часа, miro20 написа:

Прочетели цитатите по горе ?

Пак да ти ги навра :

Навирай си каквото решиш където се сетиш.   За такива шматки като теб  обесването на Дякона е успешна антитерористична операция.

преди 1 час, БаалБек написа:

Гибель спецназа РФ

dugin.png

Като цитираш Ботев, защо служиш на сорос? Преди всичко бъди човек, българин и патриот.

преди 1 час, БаалБек написа:

А аз се чудя, защо изведнъж се сети за Дугин:

"Сорос е важен. И тази реч е неговото послание към „Федералното събрание” на света, тоест мандат към всички безкрайни агенти на глобалистите – и спящи, и събудени."

Ти от кои агенти си? Спящите или събудените?

yQYEU1K.png

преди 13 минути, attj написа:

Навирай си каквото решиш където се сетиш.   За такива шматки като теб  обесването на Дякона е успешна антитерористична операция.

Според тях Левски се е борил за освобождението от Руско робство а не Турско робство

преди 11 минути, vpvelev написа:

Като цитираш Ботев, защо служиш на сорос? Преди всичко бъди човек, българин и патриот.

Човек подкрепящ войната в Украйна ще ни говори за човечност. 🤪

1 година мина от това историческо решение за удар срещу центровете за вземане на решения -дори в Киев ако си позволят много украинците:

https://www.interfax.ru/world/834828

За това време -взривове и намерени дронове дори край Москва -десетки, поне 3 набега на руска територия (2 успешни), удар по Кримския мост, артилерийски удари на руска територия - поне един, няколко взрива на колаборационисти. Това все повече прилича на китайското последно предупреждение.  Много им е висок прага на издържливост на руZнаците -спор няма.

И към горното да добавя - няма да има първомайска манифестация заради опасност от терористични актове.. Гойда!

преди 1 минута, BANKATA написа:

"Човек" като тебе, който подкрепя даване на оръжие на украинците, за да могат да умрат повече от тях и то знаейки че това само ще се случи, не може да ми дава наклон и характеристики. Много си малък. И жалък като защитаваш глобалистите на сорос, които искат да превземат целия свят. Само Русия им се опълчва засега. Затова всички са срещу нея.

преди 1 минута, vpvelev написа:

"Човек" като тебе, който подкрепя даване на оръжие на украинците, за да могат да умрат повече от тях и то знаейки че това само ще се случи, не може да ми дава наклон и характеристики. Много си малък. И жалък като защитаваш глобалистите на сорос, които искат да превземат целия свят. Само Русия им се опълчва засега. Затова всички са срещу нея.

Защитавам невинните и беззащитните.

преди 7 минути, BANKATA написа:

За Донбас тя е националноосвободителна.   Още какво не ти е изяснено?

преди 1 минута, attj написа:

За Донбас тя е националноосвободителна.   Още какво не ти е изяснено?

Така е, започва освобождението на Донбас.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Бабо пак ли излезе духа от бутилката 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Защитавам невинните и беззащитните.

Не е видно да защитаваш донските казаци.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Молят ме хората за пари- давам им да си купят дрончета да си играят с тях. Сорос ми плаща добре - какъв е проблема? Всъщност 5 дена преди патакламата платих и на един руснак за една работа да  направи ама няма да се повтори повече.

преди 4 минути, attj написа:

Не е видно да защитаваш донските казаци.

Както не бях на страната на чеченците така не съм и на страната на казаците.

Капиш?

преди 9 минути, vpvelev написа:

В   НАТО е само 10 % от населението на света -не са всички!  Много важно, че замерват Зеленски с милиарди.   Скоро украинската криза ще замяза на кубинската и  янките от САЩ пак ще изглеждат като препикано мушкато.   Яд ме е много за загиналите украинци и руснаци!   Тях никой няма да ги обезщети.

Цели 12 ракети са изразходили за това място казват лошите езици. Оф сори - цели 12 ракети да свалени от храбрите руZнаци в тази база:

Значи за малко да ме обявят за чуждестранен агент. Пу-пу

преди 5 минути, attj написа:

В   НАТО е само 10 % от населението на света -не са всички!  Много важно, че замерват Зеленски с милиарди.   Скоро украинската криза ще замяза на кубинската и  янките от САЩ пак ще изглеждат като препикано мушкато.   Яд ме е много за загиналите украинци и руснаци!   Тях никой няма да ги обезщети.

Честит ден на цирка и цирковите артисти!

преди 12 минути, kosyo написа:

Сорос ми плаща добре - какъв е проблема?

Проблема е че войната е глобална, а не регионална.

И скоро и ние ще я усетим и то благодарение на тия, които вие защитавате сега - хАмериканците.

Някои сме държали и стреляли с автомати и пушки, ама много от вас тука не знаят от коя страна се хващат. Като папагала коко например.

И както сте сербез и смели тука във форума, като вземат да падат бомбите край вас и най-малко ще се напикаете или ще плачете за мама.

Американски законопроект превръща Черно море в арена за военни действия

преди 11 минути, vpvelev написа:

Проблема е че войната е глобална, а не регионална.

И скоро и ние ще я усетим и то благодарение на тия, които вие защитавате сега - хАмериканците.

Някои сме държали и стреляли с автомати и пушки, ама много от вас тука не знаят от коя страна се хващат. Като папагала коко например.

И както сте сербез и смели тука във форума, като вземат да падат бомбите край вас и най-малко ще се напикаете или ще плачете за мама.

Оф спокоен съм че само върху мене ще падат а ти ще си на сигурно място.  Кажи има ли място при тебе в землянката? Аз ще взема ракия - навитак ли си?

На танков полигон в Казан някакви боеприпаси са се взривили. Говорят за жертви :

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1647256570030354435?s=20

Сигурно да ги подготвили за нас ама сега ще трябва да чакаме следващата партида.

P.S.. за полигона пишат че било благодатния огън бил сляал на грешно място -точно в склада.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.