Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kosyo написа:

Оф спокоен съм че само върху мене ще падат

Лошото е че няма само върху теб да падат. А трябва само върху теб да са, защото ти поддържаш американците и соросоидите, които са виновни за глобалната война. И с наслаждение гледаш клипчета на които убиват един руснак с 5-6 бомби. Извратен ли си? Или играеш много игри FPS и си мислиш, че и в реалния живот имаш много животи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, vpvelev написа:

Лошото е че няма само върху теб да падат. А трябва само върху теб да са, защото ти поддържаш американците и соросоидите, които са виновни за глобалната война. И с наслаждение гледаш клипчета на които убиват един руснак с 5-6 бомби. Извратен ли си? Или играеш много игри FPS и си мислиш, че и в реалния живот имаш много животи.

Значи подаръци ще има за всички - по комунистически. Няма проблем тогава.  И за тебе и за мене-квит сме. Ама като гледам ти можеш да се изнесеш към Русия и да си на сигурно или бъркам нещо? Аз съм бил там -видял съм каквото трябва и не желая да го правя. Ако желаеш -никой не те спира.

А за клипчетата -радвам се да. Ти се радваш как твоите хора (не е грешка) трепят украинци - аз си имам други радости. Няма разлика особена между нас -само дето аз си го обявявам открито,а ти и твоя отбор го е срам да си признае.  И за игрите не си прав - някой друг е превъртал Армата 3 и Word of tanks и си мисли че е същото и ще стигне в Берлин за 2 седмици ама яде пердах на още на изходните позиции от войната.

преди 33 минути, kosyo написа:

Честит ден на цирка и цирковите артисти!

На  клоуна -трагикомик Зеленски засега всичко му върви като по поръчка.   Подариха му около 120 милиарда Евро и той ще иска още - докато може.

преди 44 минути, BANKATA написа:

Както не бях на страната на чеченците така не съм и на страната на казаците.

Капиш?

И какво зависи от мнения на хора като теб?   Той, Зеленски, лъже тези в НАТО за пари,ти въобще не си му интересен.

преди 7 минути, attj написа:

На  клоуна -трагикомик Зеленски засега всичко му върви като по поръчка.   Подариха му около 120 милиарда Евро и той ще иска още - докато може.

Е колко кокаин е това - не е истина...

преди 36 минути, kosyo написа:

Ти се радваш как твоите хора (не е грешка) трепят украинци - аз си имам други радости.

На вас отвътре ли ви иде да пускате все лъжлива информация? Кога съм се радвал, когато трепят украинци? Или клипчета като тебе да съм пускал за това?

преди 14 минути, kosyo написа:

Е колко кокаин е това - не е истина...

Ти Наркоман не го мисли. Опекъл си е работата и му капят парички за дрогата:

преди 4 минути, vpvelev написа:

На вас отвътре ли ви иде да пускате все лъжлива информация? Кога съм се радвал, когато трепят украинци? Или клипчета като тебе да съм пускал за това?

Е има си хас сега да не се засегнеш... Обичаш и още как - ама аз не ти се сърдя..Ако не обичаше щеше да кажеш поне веднъж за твойте хора - спрете да ги биете тия украинци, Ама до тук не съм чувал такова нещо.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Точно, ти си просто никой.

Много нови думи си научил в Мосейково.   И защо спря да показваш снимки от там?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ти Наркоман не го мисли. Опекъл си е работата и му капят парички за дрогата:

Бележка от доктор имаш ли да си говориш с мене? Казаха ми че мойто може да е  било заразно.

преди 4 минути, kosyo написа:

Е има си хас сега да не се засегнеш... Обичаш и още как - ама аз не ти се сърдя..Ако не обичаше щеше да кажеш поне веднъж за твойте хора - спрете да ги биете тия украинци, Ама до тук не съм чувал такова нещо.

Чувството ти за хумор е добра черта, но когато е свързана с убийство на хора вече е патология.

И кои са моите хора? Путин ли? Сядам сега да му напиша писмо и да му се скарам как може да прави такива работи. Да се опълчва на американците. Ами те си имат интереси и в Черно море. Да ги остави да си правят каквото си искат по света.

преди 6 минути, kosyo написа:

спрете да ги биете тия украинци

Един чукча искал да отиде до Москва. Отишъл при Вожда да попита дали си заслужава и Вожда:
- Мдаааа! Само аз съм ходил в Москва. Голям град, с огромни улици, площади... Значииии, тръгваш на юг, след една седмица завиваш на дясно, след още една седмица, завиваш на ляво и след още една седмица ще видиш нещо като стълба на земята. Това са релси, а по тях върви влака - сядаш и чакаш. Като мине влака се качваш и отиваш в Москва. После по обратния ред.
Тръгнал чукчата, вървял 3 седмици и стигнал до релсите, но пообъркал нещата и седнал на самите релси да чака влака. Влака наближил и "Туууу, тууу" (свирил му да се махне) и го ударил. Ама чукчата корав. Шест месеца лежал в болница в Москва и се оправил съвсем. После разгледал де що има и се прибрал. Събрали се в голямата землянка, а той с осанка на естествоизпитател сред аборигени им заразказвал за Москва. Точно тогава на печката засвирил самовара (варили чай). "Туууу, тууу" свирил самовара. Чукчата скочил, грабнал един огромен тиган и... пата-кюта - направил самовара на ваденка. Направо го размазал. Всички го зяпали учудено, той изтрил потта от челото си и казва:
- Такива (и посочил остатъците от самовара) трябва да се убиват докато са още малки!!! Защото после "Тууу, тууу" и 6 месеца си в болница в Москва.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Чувството ти за хумор е добра черта, но когато е свързана с убийство на хора вече е патология.

И кои са моите хора? Путин ли? Сядам сега да му напиша писмо и да му се скарам как може да прави такива работи. Да се опълчва на американците. Ами те си имат интереси и в Черно море. Да ги остави да си правят каквото си искат по света.

Какво черно море - нали говорим за Украинци и Московци. Ей сега тука можеш да напишеш - не ги трепете повече така тия украинци.

преди 12 минути, kosyo написа:

Бележка от доктор имаш ли да си говориш с мене? Казаха ми че мойто може да е  било заразно.

А-а-а-а, пак ли си ти.

Пфууууу, видех че от твоят профил има два-три поредни поста без клипчета вътре и реших че другото ти "аз" дето щяхме да се черпим с него се е появило. За малко го испуснАх, требваше  по-рано да реагирам :speak:

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Един чукча искал да отиде до Москва. Отишъл при Вожда да попита дали си заслужава и Вожда:
- Мдаааа! Само аз съм ходил в Москва. Голям град, с огромни улици, площади... Значииии, тръгваш на юг, след една седмица завиваш на дясно, след още една седмица, завиваш на ляво и след още една седмица ще видиш нещо като стълба на земята. Това са релси, а по тях върви влака - сядаш и чакаш. Като мине влака се качваш и отиваш в Москва. После по обратния ред.
Тръгнал чукчата, вървял 3 седмици и стигнал до релсите, но пообъркал нещата и седнал на самите релси да чака влака. Влака наближил и "Туууу, тууу" (свирил му да се махне) и го ударил. Ама чукчата корав. Шест месеца лежал в болница в Москва и се оправил съвсем. После разгледал де що има и се прибрал. Събрали се в голямата землянка, а той с осанка на естествоизпитател сред аборигени им заразказвал за Москва. Точно тогава на печката засвирил самовара (варили чай). "Туууу, тууу" свирил самовара. Чукчата скочил, грабнал един огромен тиган и... пата-кюта - направил самовара на ваденка. Направо го размазал. Всички го зяпали учудено, той изтрил потта от челото си и казва:
- Такива (и посочил остатъците от самовара) трябва да се убиват докато са още малки!!! Защото после "Тууу, тууу" и 6 месеца си в болница в Москва.

Баба ми е гонила нацистите с този виц.

Това го гледах днес и много ме накефи - https://www.yapfiles.ru/show/2915670/613d4664029f34ed0f20c5bf455c8d5f.mp4.html

Само чакам сега тук да каже за това чудо оръжие (ръката). :)

преди 7 минути, Coco1 написа:

Zащо си спрял

Елбруса ли пак ти е зациклил?   Също като този на Миро от Русе???

преди 1 час, attj написа:

И какво зависи от мнения на хора като теб?   Той, Зеленски, лъже тези в НАТО за пари,ти въобще не си му интересен.

Нали ме питаш защо не подкрепям казаците?

И в момента който не ти изнася отговора ми (за което съм прав) отклоняваш темата.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Коцето е

продукт на близкият до Варна     "пионерски лагер на кмета на масква -Камчия". Крайно време този лагер да се национализира .   

преди 54 минути, kosyo написа:

Това го гледах днес и много ме накефи - https://www.yapfiles.ru/show/2915670/613d4664029f34ed0f20c5bf455c8d5f.mp4.html

Само чакам сега тук да каже за това чудо оръжие (ръката). :)

С глас се хилих :) 

жалко че тукашните путинисти "русофили'  бъкел руски не разбират  :) :)

А ето нещо и от Сърбия.

Опять нож в спину ??

:)

Бегом от путина. Сербия начала процесс стратегического сотрудничества с США

Об этом рассказал посол Сербии в США Марко Джурич после переговоров с советником Госдепартамента Дереком Шолем, как сообщает Kurir (https://www.kurir.rs/vesti/politika/4143592/veliki-planovi-cilj-nam-je-da-dodje-do-vizne-liberalizacije-sa-sad).

Читателям «Правда Геращенко» мы приводим самые показательные моменты

Начало диалога
➡️ Белград и Вашингтон активно поддерживают коммуникацию и обсудили возможную дату начала стратегического диалога между странами.

Ожидания Сербии
➡️ Старт переговоров «будет значительным шагом вперед в наших отношениях и станет новым этапом в институциональном сотрудничестве», − сказал Джурич.

Первые ласточки
➡️ Главными маркерами коренного улучшения отношений между Сербией и США должны стать либерализация визового режима и соглашение о ликвидации двойного налогообложении. Это значительно облегчит возможности для бизнеса двух стран.

Оборонка и IT-сфера
➡️ Две страны договорились также о планах расширить сотрудничество в технологическом секторе и оборонной сфере. Посол признал, что товарооборот в области высоких технологий значительно увеличился, но не привел точных данных.

Особый акцент
➡️ Посол Джурич также заявил, что Сербия будет создавать стандарты и ценности, которые «полностью совпадают с европейскими и американскими».

Усилия США
➡️ Незадолго до этого раунда переговоров посол США в Сербии Кристофер Хилл выразил  публичные соболезнования «всем жертвам войн» 1990-х годов в Югославии и подчеркнул, что США привержены «партнерству с Белградом».

Еще одним знаковым маркером отхода от москвы стало решение Белграда провести в июне совместные маневры «Платиновый волк» с силами НАТО и США.

На 📷 Марко Джурич/Посольство Сербии в США

#аналитика

Къде е насрания тошефффф да им припомни колко и как са бомбардирали САЩ сърбите ?

:) 

преди 27 минути, BANKATA написа:

Нали ме питаш защо не подкрепям казаците?

И в момента който не ти изнася отговора ми (за което съм прав) отклоняваш темата.

Кажи за казаците -само тази част ми е интересна.    Те скоро ще са обединени в РФ - Донските и Кубанските казаци.   Това не е с предмет на преценка и решение в НАТО, тъй като е руски въпрос.

преди 4 минути, attj написа:

....тъй като е руски въпрос.

руZкия въпрос е само един - как ще закарат путятя до Хага: жив или в насипно състояние.

преди 5 минути, miro20 написа:

Къде е насрания тошефффф да им припомни колко и как са бомбардирали САЩ сърбите ?

И Японците!

От български русороби и путинофили какво да очакваш. Според тях РФ си е самодостатъчна. Даже няма нужда от западни високи технологии. Русия е изключително добра в производството им и ще замени бързо всичко западно. 

Даже вожда Пу не мисли като нашите безродници. Ето какво е заявил на 30 септември 2022г. по време на церемонията по „присъединяването към РФ“ на нови украински региони.

„Западът е готов да премине през всичко, за да запази тази неоколониална система, която му позволява да паразитира, на практика, да разграбва света чрез властта на долара и технологичния си диктат (…)“

Но нека някой да посочи НЕзападен програмен език, а? Например - Матрьошка“, „МИР“, „Байкал“, „Победа“, „Урал“. :lol6:

В целия свят програмистите програмират, чрез английски команди. Всички руски сайтове използват програмните езици и скриптове: HTML – измислен от англичанин; JavaScript – от американец; CSS – от норвежец; Python – от нидерландец; Java – от канадец; PHP – от датчанин; C# и TypeScript- от датчанин, C++  – от датчанин, SQL – от американци; Ruby – от японец. 

САЩ и партньорите му от демократичния свят държат здраво юздите на високите технологии. Дори и китайците са зависими от  калифорнийските Intel, калифорнийските AMD, калифорнийските Broadcom, калифорнийските Qualcomm и британските ARM Cortex и нидерландската ASML.

Хайде лека и спокойна вечер, че ватниците с петолъчка на челото и чугун в главата се изнервиха много и няма да им е спокойно дежурството във форума. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.