Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Стягай куфарите и бягай, че Путин иде. После да няма папагал фламбе.

:)има един  папагал който и споменатите 3 изречения неможа да измисли - страх ли те е да кажеш на филипов, да си стяга куфарите или викаш ще те подгоне с тротинетка:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, nikssi написа:

:) То има и една офсъ дето мята само дърдонки  :)  

то има и едни хвъркати , които летят из цял свят - но бягат като дявол от тамян от великата им Русия:)

току-що, Без умствен капацитет написа:

но бягат като дявол от тамян от Русия

За да бягаш отнякъде трябва първо да отидеш там. :angry: Тоя Ковид ви изпи мозъка беееееееее.

току-що, nikssi написа:

За да бягаш отнякъде трябва първо да отидеш там. :angry: Тоя Ковид ви изпи мозъка беееееееее.

от всякаде де всякъде но само не и към великата им Русия - питай глен или ефендито да те светнат:)

преди 1 час, _nib_ написа:

...бях мерач на 122мм Самоходна Артилерийска Установка  в артилерийския дивизион...

Грудово

След толкова години в нелегалност, ме накара да "грейна", като секретен документ на НАТО в глобалната мрежа...

Коя година т`ва с Гвоздиката, бре?

Питам, защото след школата в Плевен, за половин година и аз така - Грудово. Говоря за 10.87-03/88. После ни пратиха в КТМ-то в Русе на бригада, до уволнението...

п.п. Поздрави на всички участници! Аз съм за мир и любов... и съм много срамежлив.

преди 1 час, nikssi написа:

Ама,аз не съм сигурен ,че Ковид-ът ходи по овци...Тя овцата си е без мозък по принцип...

преди 41 минути, fugata написа:

След толкова години в нелегалност, ме накара да "грейна", като секретен документ на НАТО в глобалната мрежа...

Коя година т`ва с Гвоздиката, бре?

Питам, защото след школата в Плевен, за половин година и аз така - Грудово. Говоря за 10.87-03/88. После ни пратиха в КТМ-то в Русе на бригада, до уволнението...

п.п. Поздрави на всички участници! Аз съм за мир и любов... и съм много срамежлив.

аааа...

я съм малък...

08.91-09.92...

преди това бях щурмански електрик(ехолот,ЛАГ и жирокомпас) на торпеден катер в Созопол...87-ма,88-ма и 89-та ни обучаваха от ОСО-то(организация за съдействие на отбраната),в бараки зад автото...военното го карахме в Атия...

Това при положение че половината военно окръжие в Сливен ми бяха роднини по това време и ме врънкаха да ме уредят за поделението в ,,Изгрев"...на 300 метра от нас...

ма аз съм си инат и не исках...

даже 2004-та ме взеха запас...

в Равда за...10 ли...14 дена ли бяха...не повна...

преди 7 часа, bigiadri написа:

Виждам ,че избиваш комплекс за малоценност  ,като се опитваш да ОБИЖДАШ  ПО-УМНИТЕ от теб,това ме кара САМО да се смея и да те съжалявам!

Бла-бла-бла ПРАЗНИ приказки, но никакъв АРГУМЕНТ с който да ОБОРИШ мнението ми.

Умен си колкото ТРИМА глупави :jeer:

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

то има и едни хвъркати , които летят из цял свят - но бягат като дявол от тамян от великата им Русия:)

Утро червеноармейци!

Гледайте и се учете как се пише фейк, аргументирано, със снимки не тука една жена каза:

https://dzen.ru/a/ZDgNxcSWqytWP6GB

Куцо и сакато участва в тази война.

@_nib_това познато ли е?

FttkPh9aYAA5eiC?format=jpg&name=large

За влекача говорим? Аз имам един спомен за нещо подобно харчещо 2 литра нафта на 1 км, но мисля че кабината беше друга, но може и да бъркам. А иначе това е последното чудо оръжие на руZнаците.

преди 11 минути, kosyo написа:

Гледайте и се учете как се пише фейк, аргументирано, със снимки не тука една жена каза

То аргументи има. Е тук си личи какво виждаме за разлика от други неща пускани основно от теб.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Сергеев, зехте ли Бахмут ?

когато се вземе бахмут  военната операция свършва за 3 дни украйна пада

натискат ни от сащ да пращаме българско пушечно месо

всяка минута протакане е ценна за  България

преди 5 минути, maxthon написа:

То аргументи има. Е тук си личи какво виждаме за разлика от други неща пускани основно от теб.

Винаги на първа линия -респект!

преди 12 часа, vpvelev написа:

Гледай сега какво ще направят твоите приятели хАмериканците с това младото момче дето са го нарочили че е пуснало "секретните" документи.

Или куршум или инжекция.

Ама да не мислиш че са изроди. По-лошо са от това.

Хуманен съд и присъда до 15 години. В любимата ти русия толкова дават ,ако вземеш и напишеш нещо за МИР и прекратяване на руската агресия в Украйна.

преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:

Пак си на градус.

Градус и градус са различни неща. Не е кокошка обаче от която да си правиш бульон. :) 

Твоите умения в психологията ги прилагай върху тютките ... :) = Там може и да ти се вържат на ума ... :) 

Spoiler

преди 1 час, bigiadri написа:

Хуманен съд и присъда до 15 години. В любимата ти русия толкова дават ,ако вземеш и напишеш нещо за МИР и прекратяване на руската агресия в Украйна.

Сигурен ли си, НЕ ОСОБЕНО УМНИ ми приятелю? Ще дадеш ли ДОКАЗАТЕЛСТВО за думите си, или с този си пост само ще ЗАТВЪРДИШ мнението че си КУХ КАТО ХРАЛУПА и си се хванал на ФЕЙКОВЕТЕ на Лоботомиран20?

ПП: Чак пък БаалБукащата простотии те лайкнала. За нея знаем че интелектуално ѝ развитие е застинало на ниво "7-ми клас". Вярна ще излезе приказката че краставите магарета през девет баира се надушват :giggle1:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Сигурен ли си

Да, прав е.

Ако не си баннат от гугъл сам можеш да си намериш съответния руски нормативен акт.

А, забравих. Викачите за Русия не знаете руски. Много удобно...

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, прав е.

Ако не си баннат от гугъл сам можеш да си намериш съответния руски нормативен акт.

А, забравих. Викачите за Русия не знаете руски. Много удобно...

Я, и РеджепФейкНюз.ком се включи и както обикновено - без доказателства за думите си. 

Някой осъден на 15години ще покажеш ли? Само да не стане като с Лоботомирания, дето искаше да покаже осъдени на "пет години в колония", а за доказателство успя да даде само хора с наложени глоби :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.