Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, Banesc написа:

не, руснаците го взеха

ние се снижаваме и не правим правителство за да не пратим пушечно месо 

а вие даже и заплати не дарявате на зеленски 

Ами май другаря Пу беше дал срок до Великден да го превземат. А като гледам преди 3 часа още се бият за гарата, че имало контратака. Ще им стигне ли времето или да кажем че е уточнил коя година на Великден ще се случи? Гледам и командващия за Украйна май са върнали а Вагнеровци май почти са се махнали от там и са заместени от редовни части. Явно за друг Великден е говорил стратега.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косьо гледай как кацат руските самолети.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Косьо гледай как кацат руските самолети.

Верно ли видеа от игри пускаш?

преди 1 час, kosyo написа:

Хайде и това че пак си е добро предсказание:

какви долари за  нефт

ти не разбра ли вече  че  нефт за долари повече няма да се продава в белите държави

а ще се продава в рубли и юани

преди 45 минути, kosyo написа:

Гледам и командващия за Украйна май

а ти дари ли  заплата на зеленски ?  отиде ли на фронта  да помогнеш ?

преди 11 минути, Banesc написа:

какви долари за  нефт

ти не разбра ли вече  че  нефт за долари повече няма да се продава в белите държави

а ще се продава в рубли и юани

а ти дари ли  заплата на зеленски ?  отиде ли на фронта  да помогнеш ?

Не не съм разбрал - ти от къде научи тази новина? Предполагам фактури си виждал.. А чакай то било поредното "ще". Нямам повече въпроси.

Не се безпокоя - помагам на който реша че ме кефят клипчетата с бомби от дрончета. Сега остава да кажеш че и ти помагаш и ще стане чудо. Ще си първия за който съм чувал.

P.S. прочети историческата реч на господин Пу- там пише долари. Сега остава да кажеш че греши.. споко само гледам как се гърчиш. Не очаквам отговор

току-що, Sliderum2 написа:

косе-босо и бай гуглю знае:

Screenshot_2023-04-16-19-03-10-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.87a8364a977e40f9f8abb5115f7c51c9.jpg

Ще ме биеш на мемета - загубих тук..

Още малко безаналогови излитания и кацания (+21):

Как тебе такое Илон Маск?.

преди 49 минути, kosyo написа:

Още малко безаналогови излитания и кацания

Дай нещо в 8к, че това 4к не му се разбира нищо. Освен, че някой наистина лети.

преди 7 минути, maxthon написа:

Дай нещо в 8к, че това 4к не му се разбира нищо. Освен, че някой наистина лети.

Със 800х600 на руските свикна ли вече ? Така и така не виждаш - вземи прочети това :

https://www.molfar.global/en-blog/electronic-warfare-equipment-of-russian-occupiers

Забавно е.

преди 41 минути, kosyo написа:

Със 800х600 на руските свикна ли вече ?

Значи пак си дал от руските. Или поне туитър бота го е направил. Колкото до линка ако броят така като самите украинци.....

преди 5 минути, maxthon написа:

Значи пак си дал от руските. Или поне туитър бота го е направил. Колкото до линка ако броят така като самите украинци.....

Специално за съветски чугун като тебе, компилация от ботовете на тубата 

преди 14 минути, maxthon написа:

Това твойто е като някаква "велика" битка на 2 бота - бота на twitter с твоя собствен бот. Само че единия бие по точки, а другия още търси видеата или информация която опровергава другия.  Или пък недай си боже си намерил нещо - истински Великден ще е това.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Специално за съветски чугун като тебе, компилация от ботовете на тубата 

Ура! Браво на украинците, че са се справили доста добре със задачата. Да изфабрикуват повечето от това като руски загуби.

преди 1 минута, kosyo написа:

Това твойто е като някаква "велика" битка на 2 бота - бота на twitter с твоя собствен бот.

Нямам собствен бот. Просто гледам на материали от които нищо не си личи да не гледам бота какво е написал защото твърде вероятно си търси шарани да му се хванат на стъвта.

току-що, maxthon написа:

Ура! Браво на украинците, че са се справили доста добре със задачата. Да изфабрикуват повечето от това като руски загуби.

А така платен-бот-русороб, разливай пропаганда, че за друго не ставаш  :yanim:

преди 2 минути, maxthon написа:

Хайде потекоха сега руските видеа - давай ги тук. Най-накрая- има господ

преди 3 минути, kosyo написа:

Само че единия бие по точки, а другия още търси видеата или информация която опровергава другия. 

Само идиот би си помислил, че това е състезание, в което трябва да биеш някой по точки. Ти такъв ли си?

току-що, maxthon написа:

Само идиот би си помислил, че това е състезание, в което трябва да биеш някой по точки. Ти такъв ли си?

Аз съм бота дето чака видеата от тебе.. Имаш ли нещо такова или ще ми разнасяш празни какардии?

преди 1 минута, Coco1 написа:

А така платен-бот-русороб, разливай пропаганда, че за друго не ставаш  

Е ти преди малко какво направи? Нещо по-различно ли? Още си чакам хонорара, а той все не идва. А като гледам друго освен платен нещо си не можеш да измислиш.

току-що, maxthon написа:

Е ти преди малко какво направи? Нещо по-различно ли? Още си чакам хонорара, а той все не идва. А като гледам друго освен платен нещо си не можеш да измислиш.

Платен-бот -русороб от Мосейково, взе еврата докато пееш уж за Расия.  Мекере на матушка 

Още от ботовете в тубата :yanim:

преди 4 минути, kosyo написа:

Имаш ли нещо такова или ще ми разнасяш празни какардии

'Обича Расия" руския-бот , ноооо от Европа :yanim: Любимец ми е

преди 2 минути, kosyo написа:

Хайде потекоха сега руските видеа - давай ги тук. Най-накрая- има господ

Достатъчно ми е да гледам как гробищата из Украйна се пълнят с чудовищни размери за кеф на задокеанския им владетел. Да ти се чуди човек при толкова "украински успехи", които си видял до момента, как така войната не е свършила и вече да си на Червения площад да се снимаш с дрогираният потник, но явно ти ги знаеш по-добре нещата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.