Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Западната пропаганда премълчава още доста други неща - например становището на Венецианската комисия относно закона за националните малцинства в Украйна. Първо, европейците посъветваха Киев да не се равнява в националната си политика на Латвия, тъй като тя вече е в ЕС. Второ, те поискаха равни права за руснаци, румънци, унгарци и поляци.  Бандеровците все още игнорират тези указания, а просят пари от ЕС.  В следващите години милиардите евро щели да бъдат осигурявани от вноските на страните-членки в ЕС.   И защо всички ние следва да финансираме безобразията на тези в Киев?  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, attj написа:

Това заяви украинският заместник-министър на отбраната Анна Маляр.     Сега пък с тази украинка ли ме обърка?   Тя вероятно е родена в СССР.

Важното е евтин платен-трол като теб че е сделан в Мосейково

преди 1 минута, Coco1 написа:

Важното е евтин платен-трол като теб че е сделан в Мосейково

Кой те излъга, че съм трол,  че даже и евтин?   Вероятно някой друг беден глупчо - като Вас тук с Митко Вълчев и с Миро от Русе.  Тежко им горко на бандеровците с подобни фенове.

26 юни 2023 г., 13:24 часа

В САЩ предупредиха за опит на Киев да предизвика ядрена катастрофа заради неуспехите на бойното поле

Бившата разузнавателна Ритер призна, че въоръжените сили ще се опитат да организират ядрена катастрофа в ZAES Запорожката Атмна Електро Централа

Бившият морски пехотинец Скот Ритер, известен като изявен критик на политиката на САЩ в Близкия изток, изрази мнение, че украинските въоръжени сили могат да се опитат да предизвикат ядрена катастрофа в АЕЦ "Сапорижжа.

Според Ритер подобна заплаха е реална. И Киев ще се опита да обвини Москва в случилото се, смята бившият разузнавач.

Бивши военни предложиха, че след катастрофата на язовира в водноелектрическата централа в Кахов, президентът на Украйна Владимир Зеленски може да организира ядрена катастрофа в атомната електроцентрала в Запорожжа в отчаян опит да промени хода на въоръжения конфликт след провалите на украинските въоръжени сили на бойното поле.

По-рано говорителят на руския президент Дмитрий Песков каза, че обвиняването на Руската федерация в подготовка на терористичен акт в АЕЦ "Сапорижжа" с радиация от президента на Украйна Владимир Зеленски е друга лъжа.

преди 7 часа, Филипов написа:

Много точно, нямам какво да добавя, да го гледат всички, които мислеха, че това е театър, цирк, шедьовър. Альооо, има убити, какъв театър, цирк и т.н. Да, министерството на отбраната на Русия има много грешки (да не кажа, че само това прави), но това не е начинът, това е метеж. Вярно, няма жертви сред цивилното население, но това не го оправдава.

преди 6 часа, _nib_ написа:

Двойные стандарты Нато: когда ЧВК Вагнер начали «марш», то они стали борцами за свободу. После договорённости опять стали террористами.

18161892.jpg

18161893.jpg

Всички чакаха и всички бяха за ... за мене си е изменник, пък за други нека си е "дясната ръка на Путин". Защо за него бяха всички врагове на Русия?! Не е важно какво е искал да направи, а как го направи. Риториката му от последните дни (май и в миналото е била такава, само че не го усещах, приемах всичко за чиста монета) абсолютно копира укропската пропаганда, изпълнена с тотални лъжи и безсмислици (започна се със заядиците с Кадиров, после наскоро несъществуващите прорыви и се завърши с двете хиляди уж убити от въздушни удари) ... пълно куку.

преди 3 часа, Филипов написа:

Обяснете на Юрий Подоляка номера с театъра, защото той явно си мисли, че страната беше пред гражданска война. Мисля, че това е пресилено, да, лицето пригожин имаше подкрепа в соцмрежите, но в момента, в който тръгна срещу Москва, той тръгна срещу Путин, срещу Русия, дето не го искал, май театъра го играеше само един, както си беше свикнал между другото.

Завършвам. Самият факт, че неговите няколко хиляди човека почти стигнаха до Москва говори за това, че Русия няма министерство на отбраната, затова цялото ръководство трябва да си отиде, не мога да разбера как Путин не го вижда. Сега гледам "Большая игра" и някакъв от постоянните коментатори се изказа колко бързо се задействали службите за да предотвратят метежа, тъпотии отвсякъде, та тоя стигна почти до Москва и спря сам след договореност с Лукашенко, какво бързо реагиране, какви пет лева.

Това е, укрите и техните местни тролодити изчакваха да видят какво ще се случи (чакаха лицето пригожин да превземе Москва с 10 000 души) и тайно лъскаха бастуна, но уви, не им се получи. Сега почват да атакуват и ще го правят докато не им свършат хората, оръжието няма, защото ония дават, но ако същите обичайни заподозрени продължават да управляват отбраната на Русия, нещата не са добре.

Путин говори добре и всичко, което каза не беше театър, а дълбока загриженост за съдбата на Русия. Време е да го докаже като смени некадърните ръководители на отбраната, ако не вината вече ще е и негова. Това не го казвам като привърженик на лицето пригожин (всъщност бях, дори смятах, че ще е решаващ фактор във войната и да беше, но накрая егото му надделя над Русия), а защото е истина ... поне за мен. И няма да е победа на споменатото лице, а необходима смяна, закъсняла смяна.

И в бъдеще когато споменават Соледар и Бахмут името "Вагнер" ще е на първо място, но когато кажат пригожин, това ще се отъждествява с военен метеж.

П.П. Юрий Подоляка не каза по "Большая игра" че има няколко десетки убити (според Дмитрий Василец са 10), но по Rutube го каза, така че това е всичко.

преди 17 минути, crazy katon написа:

Много точно, нямам какво да добавя, да го гледат всички, които мислеха, че това е театър, цирк, шедьовър. Альооо, има убити, какъв театър, цирк и т.н. Да, министерството на отбраната на Русия има много грешки (да не кажа, че само това прави), но това не е начинът, това е метеж. Вярно, няма жертви сред цивилното население, но това не го оправдава.

Всички чакаха и всички бяха за ... за мене си е изменник, пък за други нека си е "дясната ръка на Путин". Защо за него бяха всички врагове на Русия?! Не е важно какво е искал да направи, а как го направи. Риториката му от последните дни (май и в миналото е била такава, само че не го усещах, приемах всичко за чиста монета) абсолютно копира укропската пропаганда, изпълнена с тотални лъжи и безсмислици (започна се със заядиците с Кадиров, после наскоро несъществуващите прорыви и се завърши с двете хиляди уж убити от въздушни удари) ... пълно куку.

Обяснете на Юрий Подоляка номера с театъра, защото той явно си мисли, че страната беше пред гражданска война. Мисля, че това е пресилено, да, лицето пригожин имаше подкрепа в соцмрежите, но в момента, в който тръгна срещу Москва, той тръгна срещу Путин, срещу Русия, дето не го искал, май театъра го играеше само един, както си беше свикнал между другото.

Завършвам. Самият факт, че неговите няколко хиляди човека почти стигнаха до Москва говори за това, че Русия няма министерство на отбраната, затова цялото ръководство трябва да си отиде, не мога да разбера как Путин не разбира това. Сега гледам "Большая игра" и някакъв от постоянните коментатори се изказа колко бързо се задействали службите за да предотвратят метежа, тъпотии отвсякъде, та тоя стигна почти до Москва и спря сам след договореност с Лукашенко, какво бързо реагиране, какви пет лева.

Това е, укрите и техните местни тролодити изчакваха да видят какво ще се случи (чакаха лицето пригожин да превземе Москва с 10 000 души) и тайно лъскаха бастуна, но уви, не им се получи. Сега почват да атакуват и ще го правят докато не им свършат хората, оръжието няма, защото ония дават, но ако същите обичайни заподозрени продължават да управляват отбраната на Русия, нещата не са добре.

Путин говори добре и всичко, което каза не беше театър, а дълбока загриженост за съдбата на Русия. Време е да го докаже като смени некадърните ръководители на отбраната, ако не вината вече ще е и негова. Това не го казвам като привърженик на лицето пригожин (всъщност бях, дори смятах, че ще е решаващ фактор във войната и да беше, но накрая егото му надделя над Русия), а защото е истина ... поне за мен. И няма да е победа на споменатото лице, а навременна смяна, необходима смяна, закъсняла смяна.

И в бъдеще когато споменат Соледар и Бахмут името "Вагнер" ще е на първо място, но когато кажат пригожин, това ще се отъждествява с военен метеж.

П.П. Юрий Подоляка не каза по "Большая игра" че има няколко десетки убити (според Дмитрий Василец са 10), но по Rutube го каза, така че това е всичко.

...сега сделката му идва дюшеш-в Беларус...

а какво има там?...

граница с пшекащия поляк...и некоя друга ядрена ракета...

трябва на Путин краката да му целуват европедегейските атлантици...

че барне ли власта Медведев...по-шантав е от Ким Чен Ун...

преди 16 минути, crazy katon написа:

Путин говори добре и всичко, което каза не беше театър, а дълбока загриженост за съдбата на Русия. Време е да го докаже като смени некадърните ръководители на отбраната, ако не вината вече ще е и негова. Това не го казвам като привърженик на лицето пригожин, а защото е истина ... поне за мен. И няма да е победа на споменатото лице, а навременна смяна, необходима смяна, закъсняла смяна.

Истинските и безпристрастни анализатори отдавна казаха, че войната на Путин с НАТО ще е по-лесна, отколкото вътрешната войта. Тая в Кремъл.

Крайно време беше да започне това, което сега върви. СВО в Украйна, санкциите на "обединения" запад срещу Русия и изчистване на вътрешните предатели и врагове. Всичко лъсна и си показа рогата. Това трябваше да се случи. Мюрето подейства и патките изхвърчаха. Сега Путин трябва да действа смело и хладнокръвно. Отстрел.

преди 1 час, vpvelev написа:

Да, полицейски комедии. Американски. Руснаците явно от тях вземат пример за тия постановки. От хАмериканците. На война всичко е позволено. Най-вече - заблудата за врага.

Мислех те (защо ли) за умен. Много си ограничен в мисленето.

Казваш номерата на Еди в комедиите, могат да се приложат в тази ситуация. Не съм ви мислел за умни, в тази война да си с другата гледна точка говори достатъчно за психически проблеми или нисък интелект.

преди 1 час, bioid написа:

И кое ще се приключи, ако гръмнат Путин?

Прав си. Там от зле, може да стане само още по зле. Всеки нормален бяга от тяхната орбита на влияние и се учи от тях, как да не прави нещата.

Така е православно :

Сигурно не е научил урока по история за 11 клас за новото съвремие.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Казваш номерата на Еди в комедиите, могат да се приложат в тази ситуация. Не съм ви мислел за умни, в тази война да си с другата гледна точка говори достатъчно за психически проблеми или нисък интелект.

Мамин Митко, акъла ти не е достатъчен, за да анализираш и да се ориентираш в обстановката. Така че си трай и не се излагай с глупави коментари.

Хора (силно казано) като теб с психически проблеми и нисък интелект да ме обвиняват мен в това, няма да стане.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Мамин Митко, акъла ти не е достатъчен, за да анализираш и да се ориентираш в обстановката. Така че си трай и не се излагай с глупави коментари.

Хора (силно казано) като теб с психически проблеми и нисък интелект да ме обвиняват мен в това, няма да стане.

Дърти пелев, за пореден път показа, че освен обиди и тъпи опорки, друго не можете да напишете. Русия, пример какво не трябва да бъде едно общество. Водач във всички отрицателни класации, ако се брои в Европа. Всичката Вата от Путин през Соловьов и до най гнусният трол във форума, избира бъдеще за децата си в еврогейския Запад. Мамини сладки хуманоиди с недоразвити мозъчета 

преди 7 минути, kosyo написа:

Близък бой от въздуха(+21):

https://twitter.com/small10space/status/1673309823968976896?s=20

Буквално от 2 метра ги застреляха 2-ма. И за онези любители на това как правилно се предаваш - от 1:36 нататък

Някакъв дрон-камикадзе и малко гранатомет(+21):

https://twitter.com/KrzysztofJano15/status/1673306227646898176?s=20

Меджу другото украинските котки също много обичат руZко месо, не са само кучетата и вълците. Ама това няма да ви го пусна - знам че е старо

Не съм вярвал, че в България има толкова откачалки. И извратеняги. Викаш котките обичали да ядат убити руснаци ли?

току-що, vpvelev написа:

Не съм вярвал, че в България има толкова откачалки. И извратеняги. Викаш котките обичали да ядат убити руснаци ли?

Направо от носилките, човек. И това по спомени е 3-тото видео дето срещам.

Хайде сега извратен/откачалник съм бил - просто другата страна на медала съм. Ти обичаш умрели украинци, аз умрели руснаци. Няма разлика между нас

преди 26 минути, Митко Вълчев написа:

рав си. Там от зле, може да стане само още по зле. Всеки нормален бяга от тяхната орбита на влияние и се учи от тях, как да не прави нещата.

вагнер взима само 25 % от златото  и диамантите на африка а дънди прешъс 98% от златото на  България не знам кое влияние е по- зле 

преди 32 минути, vpvelev написа:

Истинските и безпристрастни анализатори отдавна казаха, че войната на Путин с НАТО ще е по-лесна, отколкото вътрешната войта. Тая в Кремъл.

Крайно време беше да започне това, което сега върви. СВО в Украйна, санкциите на "обединения" запад срещу Русия и изчистване на вътрешните предатели и врагове. Всичко лъсна и си показа рогата. Това трябваше да се случи. Мюрето подейства и патките изхвърчаха. Сега Путин трябва да действа смело и хладнокръвно. Отстрел.

Войната на Путин с НАТО ще е лесна? Мамини сладки шизоиди. Затънаха в Украйна, но с цяло НАТО проблеми йок. После съм лъгал и обиждал, като пиша истината, че сте малоумни тролове. Дори не всички да сте анонимни.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Дърти пелев, за пореден път показа, че освен обиди и тъпи опорки, друго не можете да напишете.

Митко ей такива са твоите приятели. Кефят се как котки ядат убити руснаци.

А ти във всеки пост ръсиш само обиди, а сега се оплакваш че тебе те обиждат. Леко нахален ми се виждаш или силно глупав?

току-що, kosyo написа:

Ти обичаш умрели украинци,

Няма такова нещо. Не си измисляй, за да се оправдаваш с мен.

преди 2 минути, vpvelev написа:

А като говорим за откачалки -  някакъв го хванали да краде ток и онзи използва огнемет срещу техника:

https://www.yapfiles.ru/show/2954174/74f0df5eb24bcbed37b93590044c5a32.mp4.html

След това простреля жена със стрела в гърлото - всичко е точно: (+21 че сте нежни душички)

https://www.yapfiles.ru/show/2954197/f519150f825f7e6271be64ac1dedd12b.mp4.html?autoplay=1

преди 31 минути, vpvelev написа:

Стане не стане, това са фактите. Обиждаш, пишеш глупости друго нищо. Дали нарочно лъжеш или е свързано с проблеми с психиката ти не ме интересува.

преди 17 минути, Banesc написа:

вагнер взима само 25 % от златото  и диамантите на африка а дънди прешъс 98% от златото на  България не знам кое влияние е по- зле 

Три грама на тон. Ако вземе мината на концесия братска руска фирма, ще генерира загуби за десетки и стотици милиони на година. Вагнер взема 25 процента, без да дава нищо. Вата

преди 17 минути, vpvelev написа:

Митко ей такива са твоите приятели. Кефят се как котки ядат убити руснаци.

А ти във всеки пост ръсиш само обиди, а сега се оплакваш че тебе те обиждат. Леко нахален ми се виждаш или силно глупав?

Моите приятели, са на страната на жертвата срещу агресора. На страната на доказано успешните, срещу дебилите, които повече от век се готвят за победа и да умират. Притежаващите над двадесет процента от световните ресурси, а под два процента от световната икономика малоумници. Ти подкрепяш единствената страна, която в последния век ни е нападала, окупирала и обявявала за враг. Избилите елита ни и създали хора със объркано съзнание като твоето.

преди 40 минути, Митко Вълчев написа:

Мамини сладки шизоиди. Затънаха в Украйна, но с цяло НАТО проблеми йок. После съм лъгал и обиждал, като пиша истината, че сте малоумни тролове.

Мамино сладко тролченце, какво пише в опорките ти за великата Кравария, дето е толкова "велика" че избяга с подвита опашка от Афганистан? Пише ли що даже нямаха време да си приберат партакешите и оставиха там оборудване за милиарди долари?

Те с едни козари не можаха да се справят, а щели да победят ядрена сила като Русия :lol6:

преди 37 минути, kosyo написа:

А като говорим за откачалки -  някакъв го хванали да краде ток и онзи използва огнемет срещу техника

С кого си "говориш за откачалки"? Пак ли с някое друго твое "аз" си хортувате, ама този път вместо спор за пироните в Русия, си говорите за откачалки?!?

ПП: К'во стана с оня пич, дето щяхме да си пием с него?

преди 24 минути, ivottoshev написа:

С кого си "говориш за откачалки"? Пак ли с някое друго твое "аз" си хортувате, ама този път вместо спор за пироните в Русия, си говорите за откачалки?!?

ПП: К'во стана с оня пич, дето щяхме да си пием с него?

Не знам защо някой си мисли че може да ме бие по откачалки в руски сайтове - идея си нямат с какво си има работа. Ама толкова може..

Твоя човек много е зает да деиндустриализара едни немци и не само. Мамата му разказват просто, ама ще му предам - но не се надявай много

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.