Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kosyo написа:

ако едни слухове дето вървят по руските канали

Странни руски канали гледаш. Вероятно са от тези с фалшивите постове като тези от туитър, които пускаш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

явно и ТИ имаш

и двамата сме за ушен ти мъж или жена си или по средата нито мъж нито жена

току-що, maxthon написа:

Странни руски канали гледаш. Вероятно са от тези с фалшивите постове като тези от туитър, които пускаш.

Един не можа да обориш - толкова си зле , а само се омотваш като пиле в кълчища. Но знаеш - кефиш ме

преди 1 минута, parmobil написа:

Gasum не оспорва задължения, а валутата, с която да се разплаща! И арбитражът се произнесе в тяхна полза. 

И там има и сума пари, които трябва да плащат? Това присъда ли е или друго? Вече може да започнеш и с големите букви. Гледам има размер 72. Най-подходящ е за водене на спор и ти липсва аргументацията. Защо пише в решението, че дължат пари? Много е трудно да се досетиш.....

преди 1 минута, kosyo написа:

Един не можа да обориш - толкова си зле , а само се омотваш като пиле в кълчища. Но знаеш - кефиш ме

Имало слух. Пусни го тук да видим дали съм пиле в нещо си. Ти си доказан носител на фалшиви новини пък поне си и призна, че имаш опит в тези неща.

преди 2 минути, maxthon написа:

Имало слух. Пусни го тук да видим дали съм пиле в нещо си. Ти си доказан носител на фалшиви новини пък поне си и призна, че имаш опит в тези неща.

Слабак си ти...голям слабак. Само с отричане на реалността не става - абе да не си ти там в онова с прасетата и информацията?ДЕто ми го даваше онзи ден?

току-що, maxthon написа:

И там има и сума пари, които трябва да плащат? Това присъда ли е или друго? Вече може да започнеш и с големите букви. Гледам има размер 72. Най-подходящ е за водене на спор и ти липсва аргументацията. Защо пише в решението, че дължат пари? Много е трудно да се досетиш.....

Руснаците искат рубли, а Gasum  - няма пък да е в рубли! Колко имат да плащат е друг въпрос.

Не са осъдени за задължения!!! И сам можеш да прочетеш решението и да спреш да лъжеш.

преди 7 минути, kosyo написа:

ти си по зле от него затова никой не те чете и не ти гледа инвалидните линкове пълни със зараза които даваш

току-що, питам написа:

ти си по зле от него затова никой не те чете и не ти гледа инвалидните линкове пълни със зараза които даваш

Идеално - значи не отговаряш и ти  на тяха - така ли? Гледай да не объркаш някой линк само :) може да е бомба, като онзи предния

преди 2 минути, parmobil написа:

Руснаците искат рубли, а Gasum  - няма пък да е в рубли! Колко имат да плащат е друг въпрос.

Не са осъдени за задължения!!! И сам можеш да прочетеш решението и да спреш да лъжеш.

той не лъже ти имаш грешна гледна точка на нещата и това не е причина за обвинението което му отправяш

преди 1 минута, питам написа:

Твоята параноя я знаем всички. Понякога се чудя как гледаш РИА.

Идеално - значи не отговаряш и ти  на тяха - така ли? Гледай да не объркаш някой линк само :) може да е бомба, като онзи предния

на инвалиден линк как да отговориш то няма въпрос няма съдържание а нещо което никой освен ти не знае до какво води

току-що, parmobil написа:

Твоята параноя я знаем всички. Понякога се чудя как гледаш РИА.

и аз се чудя как вярваш на западните новини и не вярваш на него

преди 4 минути, питам написа:

той не лъже ти имаш грешна гледна точка на нещата и това не е причина за обвинението което му отправяш

Разбирам солидарността ти, но пишеш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Наблягам, а не крещя. Обяснявам го за чувствителните.

спорете със мен а не със @maxthon

Разбирам солидарността ти, но пишеш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Наблягам, а не крещя. Обяснявам за чувствителните.

твоите са по големи ненадминат си на тема глупости

Разбирам солидарността ти, но пишеш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Наблягам, а не крещя. Обяснявам за чувствителните.

оглавяваш всички класации като първенеца на глупоста си

спорете със мен а не със @maxthon

твоите са по големи ненадминат си на тема глупости

Айде де - ти ще ми кажеш. Вие да сте вече "евро-модерни" вече? :)

@Без умствен капацитет ти ще ми отговориш ли на въпроса мъж ли си или жена или си със неопределен пол за да ти се посмеем и на теб или мислиш да ни слагаш на всички смешни реакции а ти си за смях не бягай като овца без глава а отговори

Защо реши, че някой изобщо ще спори с теб?

защото не можеш и затова ще се откажеш нямаш достатъчно от онова в главата която е празна

преди 3 минути, kosyo написа:

Айде де - ти ще ми кажеш. Вие да сте вече "евро-модерни" вече? :)

ние винаги сме били модерни а не разсулени като западняците

Този започва да ми харесва:

F0h2746XsAEKLI4?format=png&name=small

putin-ketawa.gif

Е да де ама аз във вторник с него ще ходя на среща с бивши колеги - ти едва ли си поканен..

преди 16 минути, parmobil написа:

И сам можеш да прочетеш решението и да спреш да лъжеш.

Давай го.... Сайт на Газум или Газпром не се приема.

преди 4 минути, питам написа:

putin-ketawa.gif

%D0%A3%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%

току-що, kosyo написа:

Е да де ама аз във вторник с него ще ходя на среща с бивши колеги - ти едва ли си поканен..

ти във вторник можеш да отидеш само до голяма нужда и никъде другаде да освободиш напрежението което ти се събира от клипчетата които гледаш по цял ден

преди 2 минути, питам написа:

защото не можеш и затова ще се откажеш нямаш достатъчно от онова в главата която е празна

Ако бях ранима душа като теб, трябваше да те докладвам, че ме обиждаш.

Но аз съм широка душа и и не лишавам от право всички да ти се смеят и подиграват.

преди 2 минути, maxthon написа:

Давай го.... Сайт на Газум или Газпром не се приема.

Дай де! Защо ме караш мен?

ти във вторник можеш да отидеш само до голяма нужда и никъде другаде да освободиш напрежението което ти се събира от клипчетата които гледаш по цял ден

Гледам някак агресивен си станал на последък и май доживя да те питам - Всичко по ПЛАНА ли е?

Ако бях ранима душа като теб, трябваше да те докладвам, че ме обиждаш.

Но аз съм широка душа и и не лишавам от право всички да ти се смеят и подиграват.

очевидно е че изпитваш някакви чуства от казаната истина за теб и затова ти се извинявам че съм те засегнал за да можеш да заспиш тази вечер ако ще спиш

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.