Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, petie1 написа:

Еха бъговете са опции ама така става като ъпдейта са остава на ИИ хихи

Аз не съм водил спор иначе нямаше да се отегля стана ми смешно че се опитваш да ми пробуташ нещо което не е мое а на @Звяра!!! пак ти казвам не ми пука как го пише аз съм си го написал на БЪЛГАРСКИ а той ако ще и на шумерски да си го пише хихи

Пише се СЛАВА УКРАЙНА !!! ❤️

Също може и слава україні !

И така става , "Слава Україні! Героям слава!" ❤️

460368A0-7C9C-49B3-BE64-6F51D9576B9B-483

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Аз не съм водил спор иначе нямаше да се отегля стана ми смешно че се опитваш да ми пробуташ нещо което не е мое а на @Звяра!!! пак ти казвам не ми пука как го пише аз съм си го написал на БЪЛГАРСКИ а той ако ще и на шумерски да си го пише хихи

460368A0-7C9C-49B3-BE64-6F51D9576B9B-483

460368A0-7C9C-49B3-BE64-6F51D9576B9B-483x724.jpeg

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ами или нещо си се объркал, което значи че грешката си е при теб, или си долен лъжец, защото за израза за който говориш долу, не съм казвал че е футболен отбор.

Адаш , добре ли си ?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

На какъв език т'ва?

На Български е това , не знаеш ли слава украйна как се пише и изговаря на български ?

СЛАВА УКРАЙНА !!!

преди 20 минути, Звяра!!! написа:

На Български е това , не знаеш ли слава украйна как се пише и изговаря на български ?

СЛАВА УКРАЙНА !!!

На български е колкото е и "Ай ем вери ступид ДзВяр". Няма как чужд израз, но написан с български букви да е "на български". Виж, ако имаше "на" между двете думи, или поне запетайка...

ЧЕЛСИ АНГЛИЯ !!!

преди 30 минути, Звяра!!! написа:

СЛАВА УКРАЙНА !!!

Не е на български това. На български е Слава на Украйна.

преди 12 часа, Banesc написа:

генерал Румен  Радев каза че се спира всякаква  помощ за Украйна

Зеленият чорап ВЕЧЕ е безгласна буква. Няма  кой да го слуша ,ще си седи  под миризливия чехъл на жена си ,ще ближи рани от резила ,който му сътвори  украинският президент . Цяла Европа разбра какъв РАШИСКИ боклук е.

преди 12 часа, г-н Велев написа:

Който не обича Родината си е РОБ!

Ти обичаш СИЛНО рассия и за това си НЕИН, закърмен от партията, РОБ !

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Вече разбрахме че ти си инженер-проектантът на тази "прекрасна" кенефна седалка. Разбрахме и че също така изглеждаш "прекрасно". Въпросът е дали нещо по самият ми пост можеш да коментираш, или както всеки не особено интелегентен трол ще опитваш чрез обиди да прикриеш липсата на аргументи?

Каквото повикал ,това се обадило. Аз  хора ,които се държат културно НИКОГА НЕ бих  си позволил да обидя, а ти си просто един ТЪПАНАР  при това МЪРЛЯВ ,който избива някакви  комплекси като обижда хората,явно такава е и средата в която живееш!

преди 10 часа, BANKATA написа:

Турците малко се изгавриха с Путин

Хитрият Ердоган  с пускането на украинските герои   да си ходят в родината им ,НАМЕКНА на путлер ,че трябва да пусне сделката за зърното и да НЕ прави много ,много демонстрации /учения в Сирия. Просто той усети ,колко слаб е рашиския диктатор  и зависим от Турция.

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

Добре пишете го както искате важното е да се разбираме и от време да дразним СТД голям смях са

преди 8 часа, parmobil написа:

Пълни глупости. Спори се за начин на плащане. Не са длъжни да плащат в рубли! Това е решението!

Да се плаща в рубли е нарушение на подписаните договори ,има вече искове към рассия и заведени дела. Много ще има да плаща любимата ви рассия.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

ЧЕЛСИ АНГЛИЯ !!!

Ами ето пак твърдиш че Слава Украйна е футболен  отбор че даже го и сравняваш с Челси Англия та не знам кой лъже и маже? Казах ти седяй да учиш логика при @Реджеп Иведик и ще се сетиш как те бъзикам ... Смях голям сте СТД

преди 7 часа, kosyo написа:

Давай руското видео и ще говорим тогава.

Ама ти си въртиш плочата за давай другото. Коментирай това, което си дал по какъв начин стигаш до извода, че е руско? След като нямаш съмнение какво е ще може и да покажеш защо нямаш съмнение.

09 юли 2023, 06:23

Киев призна за организирането на терористичната атака на Кримския мост през 2022 г

AP22286573469369-pic4_zoom-1500x1500-3303.jpg

Заместник-министърът на отбраната на Украйна Анна Маляр призна отговорността на Киев за терористичната атака на Кримския мост, съобщава РИА Новости с позоваване на канала на Маляр в Telegram.
„273 дни, откакто нанесохме първия удар по Кримския мост, за да нарушим руската логистика“, пише Маляр.
Кримският мост беше повреден при експлозия на 8 октомври 2022 г. В резултат на експлозия на камион се запалиха седем цистерни на товарен влак, два участъка от автомобилната част на моста се срутиха.
ФСБ на Руската федерация квалифицира инцидента като терористична атака, подготвена от украинските специални служби. На 10 октомври руските въоръжени сили започнаха да нанасят удари по енергийната и военната инфраструктура на Украйна в отговор на експлозията на Кримския мост.

преди 9 часа, parmobil написа:

Бааавно, за да "разбереш".  Още веднъж - няма да пиша с главни букви, че си чувствителен - Gasum не оспорва задължения, а валутата, с която да се разплаща! И арбитражът се произнесе в тяхна полза. 

Какво неясно има?

И бързо да го напишеш - смисъл никакъв. Така му диктуват, така пише. Не влага капка разсъждение..

МОСКВА, 9 юли. /ТАСС/. По време на специална военна операция руските бомбардировачи унищожиха склад за боеприпаси на въоръжените сили на Украйна край село Шевченко в южнодонецкото направление. Това съобщи за ТАСС ръководителят на пресцентъра на групата "Восток" Олег Чехов.

„Бомбардировачите унищожиха склада за боеприпаси в района на Шевченко“, каза той.
Според него по направлението "Южнодонецк" напредналите подразделения от групата войски "Восток" с подкрепата на артилерията са отблъснали атаката на украинските формирования. След като претърпя загуби, врагът отстъпи.

Артилерийски огън на гаубица унищожи минохвъргачен екипаж, бронирана бойна машина и център за управление на безпилотни самолети в районите източно от Макаровка и северозападно от Сторожевое. Поразени са и самоходна артилерийска установка "Гвоздика" в района на "Велика Новоселка" и гаубица "Мста-Б" в района на Нови Комар.
Със безпилотни боеприпаси "Лансет" е унищожена самоходната артилерийска установка на "Цезар" в района на Весели Гей.

преди 49 минути, maxthon написа:

Ама ти си въртиш плочата за давай другото. Коментирай това, което си дал по какъв начин стигаш до извода, че е руско? След като нямаш съмнение какво е ще може и да покажеш защо нямаш съмнение.

Пропуснал си да сложиш линка от руския канал, обаче. Поправи се ако обичаш , муци:) гледай на срещата да седнеш до мен.

Самозапалване в горския пояс. Сихичконе я явно и гори добре :)

https://twitter.com/PaulJawin/status/1677544556894605312?s=20

преди 10 минути, питам написа:

МОСКВА, 9 юли. /ТАСС/. По време на специална военна операция руските бомбардировачи унищожиха склад за боеприпаси на въоръжените сили на Украйна край село Шевченко в южнодонецкото направление. Това съобщи за ТАСС ръководителят на пресцентъра на групата "Восток" Олег Чехов.

„Бомбардировачите унищожиха склада за боеприпаси в района на Шевченко“, каза той.
Според него по направлението "Южнодонецк" напредналите подразделения от групата войски "Восток" с подкрепата на артилерията са отблъснали атаката на украинските формирования. След като претърпя загуби, врагът отстъпи.

Артилерийски огън на гаубица унищожи минохвъргачен екипаж, бронирана бойна машина и център за управление на безпилотни самолети в районите източно от Макаровка и северозападно от Сторожевое. Поразени са и самоходна артилерийска установка "Гвоздика" в района на "Велика Новоселка" и гаубица "Мста-Б" в района на Нови Комар.
Със безпилотни боеприпаси "Лансет" е унищожена самоходната артилерийска установка на "Цезар" в района на Весели Гей.

Защо си платен трол

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо си платен трол

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/353383171_6087345194710063_1102019651664000663_n.jpg?_nc_cat=104&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3t9LC0TeRMoAX88Gsoc&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AfD9fzLBA5hRX86CqEFQwoC51nMS42PidrTYyyOcbMKDtg&oe=64ADFC29

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.