Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, kosyo написа:

За тебе знам че и дърво в гората няма да видиш :) Тази ти тактика успявала ли е някога при мен че продължаваш- имам в предвид тоталното отричане? Може би трябва да се адаптираш към новата реалност.. Че който не де адаптира изпада в онази информационна дупка дето викаш че аз съм вътре. Ей как хубавичко ще си гукане там за марки, ще си смятаме артилерийски задачи, привързваме към местност и въобще - любов ще има в изобилие.

48 сек. на клипчето ти. Отчетливо се вижда зелената боя в специфичен нюанс използна за маркиране на украинската техника. Украинска е техниката. Снимали са си собствената атака и погром и след това са монтирали кадрите да изгледат по подходящ за тях начин. Но пък са изпуснали момента със зелената боичка.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

48 сек. на клипчето ти. Отчетливо се вижда зелената боя в специфичен нюанс използна за маркиране на украинската техника.

Аз съм чувал че ги боядисват в чест на Лгбт-то в розово украинците.

"We have ignition":

преди 7 минути, kosyo написа:

Аз съм чувал че ги боядисват в чест на Лгбт-то в розово украинците.

Чувал си, но пък не си видял и нито един. За сметка на това зелени си виждал колкото си искаш.

преди 12 минути, kosyo написа:

"We have ignition":

Днеска явно си решил да представиш парад на лъжливите ботове в Туитър.

преди 8 минути, maxthon написа:

Чувал си, но пък не си видял и нито един. За сметка на това зелени си виждал колкото си искаш.

Днеска явно си решил да представиш парад на лъжливите ботове в Туитър.

LGBTHMMWV.thumb.jpg.61cb4f0ada76d17d93e71ea829ba95ac.jpg

преди 1 час, Coco1 написа:

Чугун-ватников от Мосейково с "обективно "мнение . Ма верно си изплискал легена  :giggle1:

356221183_222576844053492_7079754691524986378_n.jpg

Плитки и глупави шеги. Путин е мъж, знае джудо, кара изтребител, играе хокей и е на години, управлява най-голямата страна по територия и се държи. Гей парадите са забранени и то с право. От пе*ерасти, една държава няма как да същестува, освен това не е библейско. Ти какво си? Нищо. На тия години, едва ли ще си във форма, както е руският президент. Обаче се опитваш да се надсмиваш с тъпи карикатури, а реално си някъв жалък човечец, скрил се зад монитора и се прави на големец.

преди 1 минута, *S197* написа:

Плитки и глупави шеги. Путин е мъж, знае джудо, кара изтребител, играе хокей и е на години, управлява най-голямата страна по територия и се държи. Гей парадите са забранени и то с право. От пе*ерасти, една държава няма как да същестува, освен това не е библейско. Ти какво си? Нищо. На тия години, едва ли ще си във форма, както е руският президент. Обаче се опитваш да се надсмиваш с тъпи карикатури, а реално си някъв жалък човечец, скрил се зад монитора и се прави на големец.

Забрави -карал е хеликоптер докато са го стреляли с трасиращи и е бил шофьор на такси в онези години

преди 5 минути, Филипов написа:

Естествено, опитват се да замажат положението. Тва като по филмите: едната армия се вижда, че приключва, обаче генерала им вика нема страшно, ние ги бием.

преди 2 минути, kosyo написа:

Забрави -карал е хеликоптер докато са го стреляли с трасиращи и е бил шофьор на такси в онези години

А ти с какви искаш да стрелят? Ти не си карал хеликоптер, обаче много знаеш.

преди 2 минути, *S197* написа:

Естествено, опитват се да замажат положението. Тва като по филмите: едната армия се вижда, че приключва, обаче генерала им вика нема страшно, ние ги бием.

Не се засягай де - само допълвам какво е казал самия той за професиите си.. Аз не мога да се похваля с това и много страдам да ти кажа

преди 17 минути, kosyo написа:

LGBTHMMWV.thumb.jpg.61cb4f0ada76d17d93e71ea829ba95ac.jpg

Мият кръвта от предишния екипаж. Ако снимката изобщо е от Украйна разбира се. Пък и ставаше дума конкретно за Бмп, а не това. Също така ставаше дума за боядисване, а не за автомивка. Остави розовото и се връщай на зелено и защо уж руска техника е боядисана в нюанс използван от украинците. Винаги има шанс това да е пленена бройка, но пък аз бих пребоядисал това зелено нещо на момента.

току-що, maxthon написа:

Мият кръвта от предишния екипаж. Ако снимката изобщо е от Украйна разбира се. Пък и ставаше дума конкретно за Бмп, а не това. Остави розовото и се връщай на зелено и защо уж руска техника е боядисана в нюанс използван от украинците. Винаги има шанс това да е пленена бройка, но пък аз бих пребоядисал това зелено нещо на момента.

Може но си пазят снимките и видеата за лично ползване ,нали ?

преди 4 минути, *S197* написа:

Е като малък може да си е играел с играчката. И от тогава му е представата, че хеликоптер се кара.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Въпросният съд е отсъдил че в такава ситуация плащачът ще е Гасум, но може да плати и в друга валута, а не в рубли както иска Русия. Никъде в решението на съда не пише че Русия ще плаща.

КУХ СИ КАТО ХРАЛУПА. Аз ти казах...

Логика на един СКОПЕН от нея МЪРЛЯВ ТЪПАНАР. Как е днес без забравената в гумарника ГОМНЯНАТА СЕДАЛКА. Какво ползваш  като я няма?Screenshot2023-06-06172708.thumb.png.058c2212616b4f03a63af78be9c613ea.png

преди 1 минута, kosyo написа:

Може но си пазят снимките и видеата за лично ползване ,нали ?

Не им е първа цел да покажат целия холивудски репертоар какъвто използват украинците. А там има богат набор от примери, че го правят.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Всъщност има. По-добре да пишете неграмотно та всички да видят какви илитерати, неразбирачи и въобще каква долна утайка на обществото сте сте тези, които подкрепяте укронацистите  :)

Screenshot2023-07-08162906.thumb.png.aebc11d8fedab58dddaa62971750ccc9.png

РАССИЯ форевър!

преди 18 минути, *S197* написа:

Защо съвецките учени те сглобиха наследствено дефектен 

357681214_3563076177304385_1433848477469522721_n.jpg

преди 21 минути, *S197* написа:

... Путин е мъж, знае джудо, кара изтребител...

Чък Норис пък веднъж свалил изтребител, като се прицелил в него с пръст и казал "бааам".

преди 4 минути, Coco1 написа:

Защо съвецките учени те сглобиха наследствено дефектен 

357681214_3563076177304385_1433848477469522721_n.jpg

На неграмотно написани коментари - не отговарям. Под достойнството ми е.

PS: И все пак ще отговоря, за да спиш спокойно -  аз имам руско гражданство и мога да отида по всяко време. И не няма да ме вземат в армията. Преглътни го.

преди 1 минута, lebel написа:

Чък Норис пък веднъж свалил изтребител, като се прицелил в него с пръст и казал "бааам".

Да... малко обърка филмите с реалността. Но както и да е. Ще се засмея леко на това.

преди 4 минути, *S197* написа:

На неграмотно написани коментари - не отговарям. Под достойнството ми е.

PS: И все пак ще отговоря, за да спиш спокойно -  аз имам руско гражданство и мога да отида по всяко време. И не няма да ме вземат в армията. Преглътни го.

Защо неграмотно ви произвеждат   Чух че със Дими руснака дет не знае руски, заминавате заедно за Расия ! :giggle1:

351311909_686870846537364_308862724105121381_n.jpg

преди 1 час, питам написа:

къде се губиш търсят те цял ден от Моисейково

Пак ли се изгуби в интерната руски-платен-соц-бот

преди 44 минути, *S197* написа:

Путин е номер едно. Изтрепа 200 хил руснаци. Кой друг скоро го е правил.

Това вече е библейско!

преди 1 час, kosyo написа:

Ми не се напрягай тогава :)

Ето този се напрегна и гледай какво стана :

https://twitter.com/NOELreports/status/1678037605840035840?s=20

Това разбира се е МНОГО ЦВЕТНО И ЕФЕКТНО. Мен обаче ме забавляват онези малки комари ,които пускат малки бомбички точно в люковете . Радостно е ,че тези бомбички навярно  са качествено изработени в нашия Арсенал ,което си е принос за украинската ПОБЕДА над рашиския агресор!

преди 37 минути, bigiadri написа:

Screenshot2023-06-06172708.thumb.png.058c2212616b4f03a63af78be9c613ea.png

:lol6:Не можеш да докажеш тезата си че руснаците ще плащат и да ме обориш когато твърдя че в решението на съда пише че плащачите ще са от Гасум, за това в типичен свой стил реши да се похвалиш колко "хубави" кенефни седалки си проектирал.

КУХ СИ КАТО ХРАЛУПА. Аз ти казах...

Абе тъпанари

Укрите атакуваха АЕЦ на руска територия освен Кримския мост и военно летище.

Тая нощ ще им се стъжни на тия смотаняци и отворковци.

ПП

Айде препирайте се сега за ЛГБТ

преди 11 часа, bigiadri написа:

Зеленият чорап ВЕЧЕ е безгласна буква. Няма  кой да го слуша ,ще си седи  под миризливия чехъл на жена си ,ще ближи рани от резила ,който му сътвори  украинският президент . Цяла Европа разбра какъв РАШИСКИ боклук е.

Радев е натовски генерал 

всяка негова  дума е съгласувана със Сащ

вадят  магнитски на боко и пеевски 

а не вадят магнитски на Радев

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.