Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Някаква новосформирана бригада а вече с такива постижения:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Гледам някак агресивен си станал на последък и май доживя да те питам - Всичко по ПЛАНА ли е?

да плана върви по план агресията е в следствие на вашето държание към @maxthon не се спряхте да го нападате и той не може да се защити със думи а вие постоянно го провокирате

току-що, питам написа:

да плана върви по план агресията е в следствие на вашето държание към @maxthon не се спряхте да го нападате и той не може да се защити със думи а вие постоянно го провокирате

Ха че той се пише по експерт по всичко - да си бере сега плодовете... А ти ако си мислиш че може да го защитиш... по добре да си намери друг защитник. Още не мога да му простя за дето ми опропасти ходенето до онова езеро в Италия..

преди 2 минути, питам написа:

очевидно е че изпитваш някакви чуства от казаната истина за теб и затова ти се извинявам че съм те засегнал за да можеш да заспиш тази вечер ако ще спиш

Засегна? От ОнАнимник във форум?

Пак ще те помоля за препинателни знаци, че е трудно за разбиране писането ти!

преди 44 минути, petie1 написа:

Демек си признал че това което съм написал в случая слава на Украйна е правилно , мерси че сам си се закопал поне се  посмях

Ами аз още тогава ти казах, че твоят израз с "на" по -средата е правилен. По този въпрос няма спор. Неговият обаче не е. 

на 6.07.2023 г. в 0:05, ivottoshev написа:

А къде е сектор "четене с разбиране"? Мисля че трябва да го посетиш.

Никой не казва че както си го написал ти не е правилно. Аз казвам че Дзверо никога не го е писал така. Твоето "Слава НА Украйна" е израз, а неговото СЛАВА УКРАЙНА е футболен отбор, както е ЧЕЛСИ АНГЛИЯ, ДОРОСТОЛ СИЛИСТРА, ПАЛАМУД МИЧУРИН и тн,

преди 3 минути, kosyo написа:

Някаква новосформирана бригада а вече с такива постижения

И докато говоря за фалшиви новини и експерта по разпознаването им пусна следващата? Нали не разпозна техниката като руска само по това, което ти е написало ботчето?

току-що, maxthon написа:

И докато говоря за фалшиви новини и експерта по разпознаването им пусна следващата? Нали не разпозна техниката като руска само по това, което ти е написало ботчето?

Аха - нали знаеш или даваш същото видеи от руски канал с по-раншна дата или се молиш на арменския поп да ти обърне внимание. Това не го ли запомни вече. Може и да се оплачеш на този дето го е пуснал да му кажеш как лъже. Ей ама верно забравяш какво ми предложи преди време.

преди 50 минути, maxthon написа:

Я обясни как се губи жертва? Да прочетем малко за богатството на българския език.

Както в Буча - "жертвата" изведнъж се размърдва и в последствие става и си тръгва. Край. Няма я. Загубена е :giggle1:

преди 2 минути, kosyo написа:

Аха - нали знаеш или даваш същото видеи от руски канал с по-раншна дата или се молиш на арменския поп да ти обърне внимание.

И това ми беше достатъчно. Не видях нито една бройка руска техника. А в предвид на това, кой настъпва мотиките в Запорожие (и по другите части от фронта) ми е трудно да приема, че колона от техника, която очевидно е подредена за настъпление е това, което пише ботчето за нея.

току-що, maxthon написа:

И това ми беше достатъчно. Не видях нито една бройка руска техника. А в предвид на това, кой настъпва мотиките в Запорожие (и по другите части от фронта) ми е трудно да приема, че колона от техника, която очевидно е подредена за настъпление е това, което пише ботчето за нея.

Аха, аз дори помирисах че няма да ти мине номера, не го само погледнах.

Аха, аз дори помирисах че няма да ти мине номера, не го само погледнах.

Ако искаш и 1001 пъти го изгледай, но няма да намериш и един признак, че виждаш руска техника. Ботчетата ставате двама.

току-що, maxthon написа:

Ако искаш и 1001 пъти го изгледай, но няма да намериш и един признак, че виждаш руска техника. Ботчетата ставате двама.

Сега колко пъти да ти обяснявам че кредитивността на мненията е по ниска от тази на дъждовния червей? Това след като се издъни поголовно на всичките ни спорове. Викай си там че е марсианска  техниката и си свиркай там че печелите, световна сила сте, всеки се съобразава с вас  имате една хромозома в повече и оръжието ви е най-ама най-утра мега хубаво. А и че разбираш от всичко само като го погледнеш :)

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ами аз още тогава ти казах, че твоят израз с "на" по -средата е правилен. По този въпрос няма спор. Неговият обаче не е. 

Оставям те на @Реджеп Иведик да те учи на логика сж не мога даси поема дъх от хилеж с право ви наричам сектор тежки диагнози хихи

Ама чакайте сега пък се сдобихте с агресивно прасе?

преди 1 минута, petie1 написа:

Оставям те на @Реджеп Иведик да те учи на логика сж не мога даси поема дъх от хилеж с право ви наричам сектор тежки диагнози хихи

Ама чакайте сега пък се сдобихте с агресивно прасе?

От био-лабораториите е -добре го гледаме. Реалността е че стана неприятен  гаф след един update на BIOS-a :) Спокойно не е bug-feature е.

преди 8 минути, kosyo написа:

Сега колко пъти да ти обяснявам че кредитивността на мненията е по ниска от тази на дъждовния червей?

Добре описваш себе си. Понеже съм сигурен, че си изгледал целия клип няколко пъти може да покажеш и някое кадърче от нещо с руска техника. Не нещо размазано с надпис - това е Т72 или Т90. Вече съм се нагледал и на това как гледаш надписи по видеоматериали и не може да разпознаеш, че написаното е лъжа. Но пък претенциите за разпознаване на фалшиви новини на база опит.. Чак ми става смешно...... Късно е и не е добра идея да се смея на глас.

П.С. Но пък ще взема и да се посмея, че вече започнах да чета и странни приказки за логика. За дървена философия бих се съгласил....

преди 10 минути, petie1 написа:

Е, поне като ти свършат аргументите - бягаш от спора, а не почваш с нефелни опити за обиди. Не е като да си признаеш че не си прав, но все пак е нещо :)

току-що, maxthon написа:

Добре описваш себе си. Понеже съм сигурен, че си изгледал целия клип няколко пъти може да покажеш и някое кадърче от нещо с руска техника. Не нещо размазано с надпис - това е Т72 или Т90. Вече съм се нагледал и на това как гледаш надписи по видеоматериали и не може да разпознаеш, че написаното е лъжа. Но пък претенциите за разпознаване на фалшиви новини на база опит.. Чак ми става смешно...... Късно е и не е добра идея да се смея на глас.

Към арменския поп ако обичаш

Към арменския поп ако обичаш

Това повече потвърджава факта, че лъжеш. Не можеш да покажеш къде видя руска техника следователно лъжеш, че на видеото има такава.. Само надписи по видето не я прави руска. Нищо и манипулациите на коментара на Туитър бота.

преди 10 минути, maxthon написа:

Това повече потвърджава факта, че лъжеш. Не можеш да покажеш къде видя руска техника следователно лъжеш, че на видеото има такава.. Само надписи по видето не я прави руска. Нищо и манипулациите на коментара на Туитър бота.

Ама ти не разбрали че колкото и да ми се тръшкаш нищо няма да постигнеш? Освен да ос.реш позициите пак. Давай руското видео и ще говорим тогава. До тогава си оставаш лъже-артилерист, газаджия и общо взето спец по всичко от кръчмата обаче - както съм ти го казвам вече десетки пъти - въздух под налягане. Чакам си видеото и да пишеш на човека дето го е пислал как лъже. Знаеш че за тебе съм готов на всичко .

преди 54 минути, kosyo написа:

От био-лабораториите е -добре го гледаме. Реалността е че стана неприятен  гаф след един update на BIOS-a :) Спокойно не е bug-feature е.

Еха бъговете са опции ама така става като ъпдейта са остава на ИИ хихи

преди 54 минути, ivottoshev написа:

Е, поне като ти свършат аргументите - бягаш от спора, а не почваш с нефелни опити за обиди. Не е като да си признаеш че не си прав, но все пак е нещо :)

Аз не съм водил спор иначе нямаше да се отегля стана ми смешно че се опитваш да ми пробуташ нещо което не е мое а на @Звяра!!! пак ти казвам не ми пука как го пише аз съм си го написал на БЪЛГАРСКИ а той ако ще и на шумерски да си го пише хихи

преди 2 часа, petie1 написа:

Аз не съм водил спор иначе нямаше да се отегля стана ми смешно че се опитваш да ми пробуташ нещо което не е мое а на @Звяра!!! пак ти казвам не ми пука как го пише аз съм си го написал на БЪЛГАРСКИ а той ако ще и на шумерски да си го пише хихи

Пише се СЛАВА УКРАЙНА !!! ❤️

Също може и слава україні !

И така става , "Слава Україні! Героям слава!" ❤️

Пише се СЛАВА УКРАЙНА !!! ❤️

Също може и слава україні !

И така става , "Слава Україні! Героям слава!" ❤️

Ами или нещо си се объркал, което значи че грешката си е при теб, или си долен лъжец, защото за израза за който говориш долу, не съм казвал че е футболен отбор.

преди 6 часа, petie1 написа:

За това чудо Тошев ме успива че било футболен отбор хихи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.