Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

аз казах ли ви 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама Русия не я ли е почнала войната още ?

Не.

Знаеш ли какво е война. Първите 1-2-3 дни тотален мор с ракети по всичко жп, летища, казарми, централи и друго подобно каквото се сетиш. Тотален мрак настъпва в цяла Украйна. И след това бавно и спокойно се разхождаш до полската граница с разчистване на нещо ако е останало. Ето това е вайна.

преди 3 минути, инж. Велев написа:

Не.

Знаеш ли какво е война. Първите 1-2-3 дни тотален мор с ракети по всичко жп, летища, казарми, централи и друго подобно каквото се сетиш. Тотален мрак настъпва в цяла Украйна. И след това бавно и спокойно се разхождаш до полската граница с разчистване на нещо ако е останало. Ето това е вайна.

Ми тогава, що не зехте Киев за три дняяя ?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Питай краварите. Те разпушиха тази опорка, че нещо трябвало да се случи за три дни.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Така каза Путин, а и аз така преценявам.

Русия се бие, казано образно, с едната ръка. Върви по тънката линия хем вълкът сит (военна победа), хем агнето цяло (възможно най-малко отражение върху мирния живот).

Така един път играх тенис на маса срещу един много добър. Той премести хилката в лявата ръка, докато цъкахме разговаряше с околните и невинаги очите му бяха в играта... а аз прилагам всички усилия, скачам, пъшкам... а той си ме бие като на шега. Поиграхме малко, та се отказах, че да не му досаждам.

А и защо ѝ е на Русия цяла Украйна, при това разрушена и с двукраки, свински по рождение? Твърде голяма и твърда хапка е така.

преди 3 минути, Мърдокс написа:

Така каза Путин, а и аз така преценявам.

Русия се бие, казано образно, с едната ръка. Върви по тънката линия хем вълкът сит (военна победа), хем агнето цяло (възможно най-малко отражение върху мирния живот).

Така един път играх тенис на маса срещу един много добър. Той премести хилката в лявата ръка, докато цъкахме разговаряше с околните и невинаги очите му бяха в играта... а аз прилагам всички усилия, скачам, пъшкам... а той си ме бие като на шега. Поиграхме малко, та се отказах, че да не му досаждам.

А и защо ѝ е на Русия цяла Украйна, при това разрушена и с двукраки, свински по рождение? Твърде голяма и твърда хапка е така.

Димдуков заработи ли

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Повтарям и пиша по-бавно:

Не зехме Киев за три дня, защото не водим война, а специална военна операция. Изчистваме туморите в украинското общество. Те в момента са на власт там. Както и тук, ама тук не виждам как ще ги изчистим. Народа се е предал явно. Ще трябва пак братушките да идват и да помагат. Сами няма да се оправим.

И в тоя ред на мисли, пазим всички украинци, защото те са руснаци. Няма заради американците, които са подкупили няколко украински продажници да изтрепем останалото мирно население.

преди 2 минути, инж. Велев написа:

И в тоя ред на мисли, пазим всички украинци, защото те са руснаци.

Като толкова много украинците са руснаци, тогава защо е необходимо да ги пазите от руснаците.

Руснаците ли не знаят, че украинците са руснаци или украинците не знаят, че са руснаци ?

преди 54 минути, Sargon III написа:

Честно, това е най-тъпанарския текст в тази тема, когото аз съм срещал. Браво!:yanim:

Твоите са ненадминати в това отношение! :giggle1:

След като се оттегли от зърнената сделка, Русия започна безмилостно да унищожава експортната инфраструктура на Украйна. Президентът Владимир Путин директно предложи украинското зърно да се замени на световния пазар с руско. Действията на Русия показват, че тя просто се опитва да се отърве от конкурент. 

Да превеждам ли ?

Превод за кухи чугуни : Пшеницата на Украйна няма нищо общо със СВО която Русия започна!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Тогава защо нахлу ?

Това също е обяснено от Путин и др. руски ръководители и то много години преди нахлуването.

И ти си го чул.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Тогава защо нахлу ?

Чугуните има празно пространство между ушите и за това аз ще ти отговоря.

Защото иска да се наложи над останалите държави. Иска да завземе пазара за зърно , петрол , газ и други продукти. Иска всички останали държави да се съобразяват със тях!

Ех какви душици са останали да защитават смела Крайна

Я се разпознайте - долния в дясно е Кокич както винаги

1581059633_A9R1q93vvu_umry1m_amk.jpg

преди 27 минути, Звяра!!! написа:

Чугуните има празно пространство между ушите и за това аз ще ти отговоря.

Защото иска да се наложи над останалите държави. Иска да завземе пазара за зърно , петрол , газ и други продукти. Иска всички останали държави да се съобразяват със тях!

Казваш, че копира янките от грабежа им в Ирак, Либия и Сирия.

преди 2 минути, ruraru написа:

Казваш, че копира янките от грабежа им в Ирак, Либия и Сирия.

Аз нищо не казвам , то се вижда какво правят !

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Като толкова много украинците са руснаци, тогава защо е необходимо да ги пазите от руснаците.

Руснаците не искат да избиват цивилното население. Защото са руснаци. Сега че по едно скорошно време започнали да наричат западната руска област Украйна не означава че не са руснаци.

Добруджанци българи ли са?

Тракийци българи ли са?

Македонци българи ли са?

Шопите българи ли са?

Мизийците българи ли са?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

То според него, все "до месец" почва и така цяла година повтаря, че още не е почнала :D 

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/08/09/4516356_rusiia_uvelichavame_silite_na_zapad_zaradi_nato_polsha/?ref=home_mainStory

Цитат

Москва ще струпа сили по западните си граници след присъединяването на Финландия към НАТО, каза руският министър на отбраната Сергей Шойгу пред управителния съвет на министерството, цитиран от ТАСС и "Ройтерс".

Цитат

Твърди и че е възможно във Финландия да се разположат "допълнителни военни контингенти и ударни оръжия на НАТО" за поразяване на критични цели в Северозападна Русия. Затова на заседанието на колегията се планира да се разгледа създаването на Ленинградски (около Санкт Петербург) и Московски военен окръг, редом с укрепването на групировките по западните граници.

Абе @ivottoshev Шойгу и цяла Русия, не знаят ли, че ракетите на Финландия все са били насочени към Москва и с присъединяването им към НАТО не се променя нищо ? :giggle1:

преди 25 минути, инж. Велев написа:

Македонци българи ли са?

Според Касапина Путлер не са.

Или и това ще отречеш ?

Идеите за добруджанска, тракийска и мизийска нации са също руски.

Ти руско мекере ли си или си адски тъп ?

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Г-н инженер-проектант (на кенефни седалки), всички разбрахме че наскоро си усвоил невероятно сложното (за теб) умение "вграждане на надпис в картинка", ама не знам дали знаеш че това го може всяко дете и не е повод за перчене по форумите :)

Слънчасал ли си? Ми съблечи се ,но дръж здраво седалката на руския кенеф ,щото много от другите русороби  и се точат! 

Screenshot2023-07-22192109.png.403b111622c3cffac509552a5fe3aa5a.png

Знаем как и силно мечтаеш да ПРЕДАДЕШ БЪЛГАРИЯ на руските ФАШИСТИ :

Screenshot2023-08-09085015.png.55190d731beff4113c74e1b724f4dec1.png

преди 4 минути, bigiadri написа:

Слънчасал ли си? Ми съблечи се ,но дръж здраво седалката на руския кенеф ,щото много от другите русороби  и се точат! 

Screenshot2023-07-22192109.png.403b111622c3cffac509552a5fe3aa5a.png

Знаем как и силно мечтаеш да ПРЕДАДЕШ БЪЛГАРИЯ на руските ФАШИСТИ :

Screenshot2023-08-09085015.png.55190d731beff4113c74e1b724f4dec1.png

Най-прости м/у простите са тия, които с карикатури искат да осмеят опонента си.

Не се ли сещаш че лицата могат да се сменят с тия, които ти обичаш?

преди 5 часа, kosyo написа:

Рублата продължава да е много силна и днес .И днес всичко е по ПЛАНА.

Мислих ,че ще стигне 100 рубли за долар до края на август ,ама как се е напънала вече превишава 97 рубли за долар  ще е много по-скоро. Вече третата НАЙ-СЛАБО представяща се валута от РАЗВИВАЩИТЕ се страни след турската лира и аржентинското песо. А да им е честито на братушките.

преди 4 часа, Киро Н. написа:

Той кютека днеска е от вкс

Чувам разлетели се планиращи бомби.

Косьо ще го хванат тоя дето пали.

Това е хубавото на диктатурите че всичко е под контрол - интернета също.

Медиите им напомнят че за 100000 гривни не си струва да лежиш 20 годинки каторга.

В  Крим братушките правят "учения'' на 5-6 места ,голяма пушилка , гръмове  ,общо взето голяма гюрунтия вдигат ! /сМех/ .Какво ще става след 23 август НЕ ми се и мисли ,може до тук да се чуе.

преди 12 минути, инж. Велев написа:

Най-прости м/у простите са тия

Дето твърдите, че Путлер не е нахлул и война няма.

ЗСУ настъпват по всички направления.

Аз казах ли ви а ?

преди 4 часа, kosyo написа:

Гледай чак до къде е мятал взрива бинокли и бусоли:

Много им е голяма пиротехниката на това заводче/сМех/

Screenshot2023-08-09171650.png.ef08b3a467ca4f93dada4b57120ca643.png

Другари, не ме бива по военната рекогносцировка. Някой да ми обясни, след като още преди месец и кусур се твърдеше че бандерофашистите са си върнали Бахмут, а вече, макар и със закъсняло начало, от няколко седмици протича голямата контраофанзива уж много успешно...Как така:

Украинските сили продължават настъплението в посока Бахмут

Ерчеп, нещо?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.