Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Има изтичане на газ близо до ул. Козяк, подушва се във въздуха. Понеже живея в квартала имам познати които са съвсем близо до инцидента. Полицията им е казала да се отдалечат от района за няколко часа.

Чудя се дали следващият път освен изтичане на газ, няма да има и някоя "случайна" искра и краварите да се пренесат по-бързо от колкото би им се искало оттатък океана във Вечните ловни полета? :D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 28 минути, BANKATA написа:

А кого представляват?

Изборите в Украйна си бяха честни.

Частични и непълни избори, дори не са провеждани в югоизточната част от държавата.  Представляват само гласувалите.

Путин каза, че Русия предлага на своите партньорите широка гама от всички видове модерни оръжия

Владимир Путин сообщил о начале "специальной военной операции" - ТИА

Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва предлага на своите партньори широка гама съвременни оръжия от почти всички видове и видове. Думите му в приветствие към участниците на форума „Армия-2023“ са цитирани от пресслужбата на Кремъл .

„Ние предлагаме на нашите партньори широка гама съвременни оръжия от почти всички видове и видове“, каза държавният глава.

Според него става дума за най-новите системи за управление, разузнаване, високоточно оръжие и роботика.

Както отбеляза президентът в поздравленията си към участниците във форума, Москва е готова за сътрудничество, ако страните защитават своите национални интереси, своя независим път на развитие.

преди 29 минути, kosyo написа:

А пък доброволеца вика само през деня работим, че ни псуват яко и не ни обичат (70% от населението).... Майор Томов вика че се налагало да викат части да ги пазят от местните - явно тия са неправилните... Все така става - не направилните хора попадат.

Кокончо Кокич да ти преведе мнението, че да ти се разбира.       Я кажете - как НАТО ще прежали милиардите, дадени по погрешка на тези в Киев?  

преди 5 минути, attj написа:

Частични и непълни избори, дори не са провеждани в югоизточната част от държавата.  Представляват само гласувалите.

И кой има вина за това че там не можеше да се провеждат избори?

Украинците или сепаратистите ?

преди 1 минута, BANKATA написа:

И кой има вина за това че там не можеше да се провеждат избори?

Украинците или сепаратистите ?

Нима бандеровците не са сепаратисти?   За всичко те са виновни и Украйна се разпада.

преди 1 минута, attj написа:

Кокончо Кокич да ти преведе мнението, че да ти се разбира.       Я кажете - как НАТО ще прежали милиардите, дадени по погрешка на тези в Киев?  

Жълти стотинки - 10 % грубо от годишния бюджета на щатската армия срещу половината от ЦЯЛАТА боеспособна армия.

Колко пъти да го повтарям това че да го запомните?

току-що, kosyo написа:

Жълти стотинки - 10 % грубо от годишния бюджета на щатската армия срещу половината от ЦЯЛАТА боеспособна армия.

Колко пъти да го повтарям това че да го запомните?

И защо тогава Тръмп щял да принуди ЕС да възстанови на САЩ поне 50 милиарда USD, от изплатените досега на Киев?  Брюксел може да е на друго мнение.

преди 1 минута, attj написа:

И защо тогава Тръмп щял да принуди ЕС да възстанови на САЩ поне 50 милиарда USD, от изплатените досега на Киев?  Брюксел може да е на друго мнение.

Запомни - тук аз съм глупавия, колкото и да се опитвате да ми отнемете първото място. За 2-ри път го казвам това днес - дано го запомниш заедно с цифрите отгоре, че не обичам да се повтарям . Освен за моето бъди от Зрънчо - за него съм готов и по 100 пъти да повтарям

Най-новата опорка на NAFO идиотите в Туитър защо контранаступа върви толкова бавно. Оказва се, че Джо Байдън иска Украйна да спечели няколко месеца преди изборите през 2024 г. за неговата президентска кампания. Иначе Украйна вече щеше да е победила безапелацио̀нно. Джо Байдън е казал на Украйна да не бие много Русия и да изчака малко, за да може да използва победата на Украйна в кампанията си през 2024 г.🤣😅🤣

Вижте тази анкета в Туитър с почти 830 000 гласували, NAFO троловете се бяха активизирали да възкачат "лидера на свободния свят" Зеля на първо място, но безуспешно: 😁😁😁

преди 7 минути, kosyo написа:

се опитвате да ми отнемете първото място. 

Бъди ясен и конкретен.   САЩ са последните, които не си ценят доларите.  При тях винаги всичко е премерено и целенасочено - като петте милиарда долара за финансиране на Майдана.  Спори със себеподобни.

преди 6 минути, attj написа:

Бъди ясен и конкретен.   САЩ са последните, които не си ценят доларите.  При тях винаги всичко е премерено и целенасочено - като петте милиарда долара за финансиране на Майдана.  Спори със себеподобни.

Именно - конкретен съм и затова споря с теб :)

Изслушай това - https://twitter.com/visegrad24/status/1691048846741102592?s=20

преди 1 минута, kosyo написа:

Именно - конкретен съм и затова споря с теб :)

И за какво точно  спориш?   На мен не ми допада да гледам клипове, та и да си давам лични данни за регистрация.    Мога да разглеждам и през чужди данни. Виртуално съм във Франкфурт на Майн, Германия.  Жертвите са за съжаление.   Бандеровци и казаци сега за честта на НАТО ли се убиват!?   Не е за единството на Украйна.  Тя е разединена още от Майдана в Киев.

преди 35 минути, attj написа:

Нима бандеровците не са сепаратисти?   За всичко те са виновни и Украйна се разпада.

Не знам кой визираш под бандеровци?

Предполагам законно избраната власт в Украйна?!

В момента Украйна е по-консолидирана от всякога и затова вина има чичо Путин.

преди 33 минути, attj написа:

преди 19 минути, attj написа:

И за какво точно  спориш?   На мен не ми допада да гледам клипове, та и да си давам лични данни за регистрация.    Мога да разглеждам и през чужди данни. Виртуално съм във Франкфурт на Майн, Германия.  Жертвите са за съжаление.   Бандеровци и казаци сега за честта на НАТО ли се убиват!?   Не е за единството на Украйна.  Тя е разединена още от Майдана в Киев.

Успешен "спор" е това. Всичките ли сте правени по един калъп?

Украйна отправиха тежки обвинения към НАТО за провала на контранастъплението

По-рано в САЩ решението на Володимир Зеленски да започне контранастъпление на въоръжените сили на Украйна беше наречено престъпление.

Киев не е имал шансове за успех по този въпрос от самото начало.

https://blitz.bg/svyat/v-ukrayna-otpravikha-tezhki-obvineniya-km-nato-za-provala-na-kontranastplenieto_news969875.html

Горното за пореден път потвърждава констатацията, че Зеленски е изрод безподобен!

Косьо

пак ще ти го напиша - тоя бюджет трябва да влезе в разумни рамки - това е безумно тъпа опорка

САМО ПАРИТЕ ЗА РЕФРЕШ НА ЯДРЕНИТЕ ЗАРЯДИ НА USA са 66 билиона долара (благодаря др.Путин)

Когато казаха на Пентагона че трябва да се опънат на КИТАЙ - те поискаха 1200 БИЛИОНА бюджет защото им трябват НОВИ ЕСМИНЦИ и САМОЛЕТОНОСАЧ и САМОЛЕТИ (Благодаря др. Си)

USA ще бъде принудена да се ограничи в ТИХИЯ ОКЕАН (Благодаря на Индия и Австралия)

Ще режат и ще режат - времената на славо печатане на $$$ отминаха

преди 29 минути, BANKATA написа:

Не знам кой визираш под бандеровци?

Предполагам законно избраната власт в Украйна?!

В момента Украйна е по-консолидирана от всякога и затова вина има чичо Путин.

Майданистите са бандеровци.  Превратаджии.    Продължавай да следиш пропагандата на Запада и ще научиш от Байдън, че Путин е загубил и ВСУ скоро ще са в Донбас и в Крим.   В консолидираната Украйна били останали само 27 милиона души и това е голяма тяхна военна тайна. 

преди 16 минути, Киро Н. написа:

Косьо

пак ще ти го напиша - тоя бюджет трябва да влезе в разумни рамки - това е безумно тъпа опорка

САМО ПАРИТЕ ЗА РЕФРЕШ НА ЯДРЕНИТЕ ЗАРЯДИ НА USA са 66 билиона долара (благодаря др.Путин)

Когато казаха на Пентагона че трябва да се опънат на КИТАЙ - те поискаха 1200 БИЛИОНА бюджет защото им трябват НОВИ ЕСМИНЦИ и САМОЛЕТОНОСАЧ и САМОЛЕТИ (Благодаря др. Си)

USA ще бъде принудена да се ограничи в ТИХИЯ ОКЕАН (Благодаря на Индия и Австралия)

Ще режат и ще режат - времената на славо печатане на $$$ отминаха

Е колко пъти да ти го давам линк-а от Блиц-а,А? Да не би сега пък блиц-а да стана разпространител на опорки,а? Е то Недялко верно едно време правеше анализи на чалга песни ,ама вече не пише до колко знам. Следващия дето ще се пише по-глупав от мен, моля. Днес сте неуморими просто и всеки иска да вземе палмата ми...

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Как се прави перемога (за Косьо)

https://t.me/breege_time_20zz/24360

Ужас просто - човек днес сте просто топ-а на топа... Убеден съм дори че от щатите му ги диктуват данните по телефона

BTW (нарочно го пиша така) чакам една жалейка от сутринта за един хеликоптер. Да знаеш нещо,а?

За терминатора дори тия от Америка се присмиват - https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2023/08/13/a-swarm-of-tiny-ukrainian-drones-just-knocked-out-one-of-russias-nine-remaining-terminator-vehicles/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.