Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ей добре че спря това видео че иначе нямаше как да го пусна. Това е толкова европейско..:

https://twitter.com/worldonalert/status/1691173376285433856?s=20

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Напоследък САЩ защо създават драми с  бъркотии и се изнизват като пръдни от гащи - като в Ирак, Либия, Египет, Афганистан, Сирия...     Сега и в Украйна ли  ще са пак така и само донякъде ще са уж там.....  Що за световен лидер е подобна мишка???   На китайците им е смешно.    Няма да указвам линк.

преди 2 минути, attj написа:

Напоследък САЩ защо създават драми с  бъркотии и се изнизват като пръдни от гащи - като в Ирак, Либия, Египет, Афганистан, Сирия...     Сега и в Украйна ли  ще са пак така и само донякъде ще са уж там.....  Що за световен лидер е подобна мишка???   На китайците им е смешно.    Няма да указвам линк.

защото Украйна нещо почна да не слуша запада, прави своеволия

Докато си чакам жалейката за хеликоптер да вземе да падне Л-39:

F3hHkFJWcAA-AXo?format=jpg&name=medium

Не бойна загуба но ония зли езици напомнят че преди време fighterbombera нещо говорил за дефит за нещо на него :)

преди 6 часа, attj написа:

Миро и той ме мисли за рускинята Маруся от Донецк.  А Турчинов изпрати армията срещу народа на АнтиМайдана. Така започна гражданска война.  Сега съм като германка от Франкфурт на Майн   -   141.95.54.180.    

Специално за теб :

Защо не отидеш и ти в окупираните територии и да изпиташ реалната любоффффф  на местните, за които лъжеш че искали независимности бла бла бла :) 

@maxthon тоя "украински" брояч нали лъжеше?

F3hO3NxWAAAvz3r?format=jpg&name=medium

Днес да няма слънчеви изригвания че ги е писал?

Хайде и за нашите:

F3hPBqiXsAEilqp?format=jpg&name=900x900

преди 2 часа, maxthon написа:

След като кажа отивай да сравняваш две, три, пет неща, значи отиваш и сравняваш. След като ти кажеш, че по този начин оспорвам нещо, значи не аз, а ти трябва да отидеш на консултация.

На мене ми не требе подобно сравнение.

Гледам си класацията и се доверявам на нея.

Ти си тоя къде се напиняш да доказваш нещо където май и ти не го разбираш.

За пореден път.

Плана върви с пълна сила.

https://www.rbc.ru/economics/14/07/2023/64b156199a794783a02e5975

Горките буряти. До кога ли ще мрат за свободата на казаците.

преди 4 часа, Flashback написа:

Размислите на Джон Миършаймър "Накъде отива войната в Украйна".

Брилянтен анализ, който обяснява действия и целите на тримата основни актьори – Русия, Украйна и Западът.

https://mearsheimer.substack.com/p/the-darkness-ahead-where-the-ukraine?r=6o004&utm_campaign=post&utm_medium=web

Браво така се прави, пуска се линк към оригиналния текст.

А иначе, ами на възрастният американец си му личи че трябва да внимава как се изразява, за да не го подгони другият дъртак Биден.

Доста често се задаваше въпроса защо се води СВО

Сега има отговор. След като плениха 200-300 матерни азовци един е пропял. Само един.

За връзката на Азов и С14 с СБУ за акциите които са имали ПРЕДИ 2014 и след нея.

За това как са инжектирали пари и оръжие и т.н.

Довечера ще преведа есенцията и ще го пусна. 

Макар че тоя ще пее докато го зачистят.

ПП

Косенце, понеже руснаците усетиха че ще пускат прочутите морски дрони (НАТО около Крим) вчера решиха да ободрят участниците.

Освен това Зелката е направил малка  грешка с ПВО. 

Струпал е всичко около Лвов и Киев - и на другата част от страната и светна кои за кого играе.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Браво така се прави, пуска се линк към оригиналния текст.

А иначе, ами на възрастният американец си му личи че трябва да внимава как се изразява, за да не го подгони другият дъртак Биден.

Типична българска ватенка. Избягал в Белгия, пък вика за Русия.

Сигурно руски не знае бъкел, ма комуниста и на запад да отиде, комунист си остава.

И русофил.

Добро утро, храбри червеноармейци!

От сутринта имаме джага-джага:

Косе мирясай бе патологиьо

Днеска ще гледаме как потапяте Черноморския Флот. И как кримчани ще се евакуират.

Вожда иска големи дела - кви са тия туитърски тъпи видеа.

Аааа и да ти напомня че цялото ВВС на Украйна замина още минал;ата година. То бяха млади надежди за ф16 то не бяха стари пушки

Вчера похвалих безаналоговия подвижен храм и вече се е осветил или мироточил ли казваше:

F3gGKAyXgAA7vgs?format=jpg&name=large

Не ми е силата религията, но се надявам с това да не се мажат.

Господ ги наказва ватенките !

Снощи е избухнал голям пожар на бензиностанция в Русия, Република Дагестан - Махачкала

Съобщава се за 25 загинали между които има три деца и за 66 ранени !

преди 9 часа, kosyo написа:

А да бе не си искаш да губиш ти 2-ро зрънчо . Че кога викаш ще го ям това зрънчо то излезе новата реколта вече? Тъкмо си викам този ме е блокирал и трябва сам да си го купувам и ти излезе насреща. Трябва ли да пускам 10 клипа на ден че да ми обръщаш внимание? Зор ми честно че само на доста кървави попадам - като това днес от онзи с гранатата - гледа ли ги - в една яма дето беше? Ако го гледаш на бавно за момент помислих че нещо му излезе през задника дори. Проблем ми е честно да намирам не кървави...

Този ПЛАТЕН РАШИСКИ ТРОЛ никога НЕ пуска  линкове и видия, защото го е СТРАХ да НЕ се изложи и да НЕ дава информация за себе си,знае че ще дойдат ЛОШИ времена за рашиските тролове и полезните идиоти и старателно се пази. След като беше разкрит ,че е ПЛАТЕН РАШИСКИ ТРОЛ смени и начина на писане ,НЕ употребява  директно отричане , а сега е с начин на отклоняване,което е пак начин на платените рашиски тролове.

Screenshot2023-06-28100834.png.9e34ad2b12326d8362e33d3f71581694.png

преди 6 минути, bigiadri написа:

Този ПЛАТЕН РАШИСКИ ТРОЛ никога НЕ пуска  линкове и видия, защото го е СТРАХ да НЕ се изложи и да НЕ дава информация за себе си,знае че ще дойдат ЛОШИ времена за рашиските тролове и полезните идиоти и старателно се пази. След като беше разкрит ,че е ПЛАТЕН РАШИСКИ ТРОЛ смени и начина на писане ,НЕ употребява  директно отричане , а сега е с начин на отклоняване,което е пак начин на платените рашиски тролове.

Screenshot2023-06-28100834.png.9e34ad2b12326d8362e33d3f71581694.png

Не ми закачай бъдито. Той знае най-много от всички тук. Просто не му е ден/седмица/месец. Убеден съм че някога ако не даде зрънчо поне ще каже - аз сбърках,извинявайте. Майтапя се естествено :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.