Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 46 минути, kosyo написа:

Нали не си забравил че настойчиво ще те питам това докато не получа отговор? Колкото и да се опитваш да ме игнорираш.

Човече, отстрани изглеждаш като недоклатена отхвърлена мома!

Спри се бе, човек, че вече е много смешно с това крещене като жена "ама, обърни ми внимание!", "ама искам да ми обърнеш внимание" и "няма да мирясам докато не ми обърнеш внимание". Ти си бетер жена с това постоянно дуднене!

Твоят опонент ясно и многократно ти обясни своята теза, но оно рупа ли, рупа...

Вече е ужасно досадно да четем едно и също "искане на внимание" на всяка страница по няколко пъти!

Това го приеми като добронамерен съвет, защото е точно такъв!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Flashback написа:

Спри се бе, човек, че вече е много смешно с това крещене като жена "ама, обърни ми внимание!", "ама искам да ми обърнеш внимание" и "няма да мирясам докато не ми обърнеш внимание". Ти си бетер жена с това постоянно дуднене!

Твоят опонент ясно и многократно ти обясни своята тези, но оно рупа ли, рупа...

Вече е ужасно досадно да четем едно и също "искане на внимание" на всяка страница по няколко пъти!

Нямам нищо против да помогнеш на дружката и да обясниш как така 2-ма човека ( @maxthon и бота) казват че това са кадри от Работино , но само бота е лъжец. "Питай си Туитър бота защо лъже, защо се обърква с пропагандата"

Сигурен съм че и ти можеш да отговориш на този лесен за вашата групичка въпрос. Като получа отговор - ще спра. С него вече сме го играли това - знае какво следва , но не се отказва .Опцията за  блокиране е налична, ако не ти харесват неговите гърчове да се измъкне от кашата в която се забърка сам. Опциите за отговор на този въпрос са съща налични - за напреднали пропагандисти само са обаче.

преди 20 минути, Звяра!!! написа:

Глупости, постоянно свалят цените в опит да задържат клиенти и да спечелят нови. Виж сега не мога да пиша.

E когато може да пишеш може да намериш актуална информация за средна цена на руски петрол Уралс за последния цял месец. Няма да ти хареса това, което намериш. Ако намалението е било преди време голямо именно с идеята, която спомена, то в момента нещата са съвсем други. И ако е имало преди отстъпка от около 40$ за барел, то сега е не повече от 13-15$.

преди 13 минути, Flashback написа:

Твоят опонент ясно и многократно ти обясни своята тези, но оно рупа ли, рупа...

Козяшкия отбор чета "през пето десето"; малко време ми беше нужно, за да се убедя, че няма смисъл да си губя времето с тази гмеж.

Оставям ги да се излагат, което правят успешно със 100%-ово лъжливата си плитка пропаганда. Е, то за това ги е наел Козяк, де...

току-що, kosyo написа:

Нямам нищо против да помогнеш на дружката и да обясниш как така 2-ма човека ( @maxthon и бота) казват че това са кадри от Работино , но само бота е лъжец. "Питай си Туитър бота защо лъже, защо се обърква с пропагандата"

Сигурен съм че и ти можеш да отговориш на този лесен за вашата групичка въпрос. Като получа отговор - ще спра. С него вече сме го играли това - знае какво следва , но не се отказва .Опцията за  блокиране е налична, ако не ти харесват неговите гърчове да се измъкне от кашата в която се забърка сам. Опциите за отговор на този въпрос са съща налични - за напреднали пропагандисти само са обаче.

Нито знам за кое видео става въпрос, нито толкова ме интересува дали танка на въпросното видео е украински или руски. Доколкото разбрах от вашата дискусия, не става ясно чия е унищожената техника, като украинският бот твърди, че е руска. Може да е руска, може да е украинска, унищожена техника има и от двете страни. Но самият факт, че Зеля постоянно реве, моли и проси броня, при все че Украйна разполагаше с над 1000 собствени танка преди войната и вече изпразнихме натовските складове, говори че Украйна има перманентен проблем с бронята, за разлика от Русия, за която дори западната пропаганда досега не е твърдяла, че Русия проси танкове и броня от други страни. 

преди 2 минути, maxthon написа:

E когато може да пишеш може да намериш актуална информация за средна цена на руски петрол Уралс за последния цял месец. Няма да ти хареса това, което намериш. Ако намалението е било преди време голямо именно с идеята, която спомена, то в момента нещата са съвсем други. И ако е имало преди отстъпка от около 40$ за барел, то сега е не повече от 13-15$.

Чудя се защо бягаш от обвинението че си лъжец (твои думи) а не се защитаваш? Защото го знаеш ли или защото нямаш доказателство че не си такъв? Обикновено човек тръгва да се защитава ама ти ще го преглътнеш така ли? Мога да почакам да кажем 2-3 дена и да добавя и това в подписа си ако нямаш какво да кажеш? Нещо против , може и в темата за руската пропаганда изместим  спора ако искаш - така да остане за поколенията :) колко зле се представяш

Нито знам за кое видео става въпрос, нито толкова ме интересува дали танка на въпросното видео е украински или руски. Доколкото разбрах от вашата дискусия, не става ясно чия е унищожената техника, като украинският бот твърди, че е руска. Може да е руска, може да е украинска, унищожена техника има и от двете страни. Но самият факт, че Зеля постоянно реве, моли и проси броня, при все че Украйна разполагаше с над 1000 собствени танка преди войната и вече изпразнихме натовските складове, говори че Украйна има перманентен проблем с бронята, за разлика от Русия, за която дори западната пропаганда досега не е твърдяла, че Русия проси танкове и броня от други страни. 

А добре тогава - ще си питам мойто човек тогава - дълго и напоително както си знаем с него . Извинявам се предварително за многото повтаряния, но той си има проблем с помненето и трябва да му се припомня често какво е казал.

преди 15 минути, kosyo написа:

Чудя се защо бягаш от обвинението че си лъжец (твои думи) а не се защитаваш?

Обясних ти, че не съм длъжен да следя кой какво пропагандира в Туитър. И на момента ти направиш забележка, че пускаш материали с объркано населено място. Това не означава, че съм на еднакво мнение с бота. И понеже не може да получиш отговор, който искаш, започна да се разхождаш из целия форум да търсиш някой друг да ти даде отговор вместо мен. Нито аз ще ти дам отговор, който желаеш да чуеш, нито който и да е било друг член на форума. Може би защото не си прав.

преди 50 минути, maxthon написа:

Спрян е според статията на Москоу Таймс. Въпроса ми беше как кореспондира това написаното спрямо решението на самата Русия да намали износа? И отговора е никак защото така или иначе намалението щеше да е главно за сметка на износа именно от Черно море. Корабчетата с нефт и газ за Азия вече потеглиха по Северния морски път  от Приморкс и Уст-Луга. А това, че западните медии най-сетне се усетиха, че Русия продава нефт над определения праг си е пореден пирон в кофчега на санкциите.

Това решението за намаляване износа на петрол не беше само на Русия, а общо на ОПЕК+, но явно някои наши съфорумци са пропуснали тази новина отпреди месец. 

Статия в Ройтерс от 7 юли:

Саудитска Арабия и Русия ще удължат намаляването на производството на петрол от един милион барела на ден

Саудитска Арабия обяви в понеделник, че удължава намаляването на производството на петрол с един милион барела на ден, за да повиши спадащите цени, докато Русия обяви, че ще намали износа си с 500 000 барела на ден през август.

Износът на руски петрол от западните пристанища се очаква да спадне с около 100 000-200 000 барела на ден следващия месец спрямо нивата от юли, знак, че Москва изпълнява обещанието си за нови съкращения на доставките в тандем с лидера на ОПЕК Саудитска Арабия, казаха два източника в петък, позовавайки се на планове за износ.

ОПЕК и основните производители, включително Русия, заедно известни като ОПЕК+, намаляват доставките от ноември, за да подкрепят цените. Москва този месец обеща да намали износа с 500 000 барела на ден през август, докато Саудитска Арабия удължи съкращенията на добива с 1 милион барела на ден.

https://www.reuters.com/business/energy/russia-sets-plans-oil-export-cuts-august-sources-2023-07-14/

Производството на суров петрол в ОПЕК+ най-ниско от август 2021 г.

https://www.spglobal.com/commodityinsights/en/market-insights/latest-news/oil/080823-opec-crude-production-at-lowest-since-august-2021-on-saudi-cut-platts-survey

преди 10 минути, maxthon написа:

Обясних ти, че не съм длъжен да следя кой какво пропагандира в Туитър. И на момента ти направиш забележка, че пускаш материали с объркано населено място. Това не означава, че съм на еднакво мнение с бота. И понеже не може да получиш отговор, който искаш, започна да се разхождаш из целия форум да търсиш някой друг да ти даде отговор вместо мен. Нито аз ще ти дам отговор, който желаеш да чуеш, нито който и да е било друг член на форума. Може би защото не си прав.

Ти в това цитираното и червено да видя думи на бота? Само твои думи са пак ли да ги напиш че да ги асимилираш:

"Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут."

Бота съща казва че е там нали първоначално че чак ми направи снимка на екрана да ми помогнеш ? Това различно мнение ли а или същото?

И хич не ми трябва друг- това са си твои думи и точно за това тебе гоня.. Поне виждам че някакви хора искат да ти помогнат - така ги насърчавам ама нещо се усещат колко загубена кауза си. 

Че значи до тук и 2-мата сте за Роботино ама не сте на едно мнение :)

После той е лъжлив бот ама само той лъже.

Странно .. хайде още веднъж се пробвай , да се отречеш от думите си и ме прати да питам бота.  Може пък и да помогне,а? А не това вече го пробвахме и не успя - Ти си умен - ще измислиш нещо пък аз докато не получа отговор (читав ) - знаеш.

Саудитска Арабия и Русия ще удължат намаляването на производството на петрол от един милион барела на ден

Производство и износ са две различни неща. Освен решението за намаляне на производство Русия има такова и за износ.

Голяма раута тая русия!:yanim:

https://www.actualno.com/europe/oshte-edna-strana-se-syglasi-da-dari-iztrebiteli-f-16-na-ukrajna-news_2041380.html и интересното "Колко самолета F-16 има Норвегия? През 2022 г. Осло приключи извеждането от експлоатация на своите F-16 в полза на по-новите изтребители F-35. По данни на разузнавателната компания с открити източници Janes - Норвегия е извадила от употреба всичките си останали 57 самолета F-16AM/BM." тоест Украйна, получавайки западни самолети извадени от употреба,заради технологично остаряване, ще придобие превъзходство над руските "супер дупер" безаналогови хвърчила. Мамини сладки малоумни мурзилки.

преди 1 минута, maxthon написа:

Производство и износ са две различни неща. Освен решението за намаляне на производство Русия има такова и за износ.

Пак да напомня че имаш обвинение че лъжеш , или го преглътна вече?

Решение за Пригожин имаше ли?

преди 1 минута, kosyo написа:

Странно .. хайде още веднъж се пробвай

Пробвай си ги в главата си различните сценарии. Няма как да получиш отговор, който желаеш да чуеш. Защото именно тогава ще чуеш и лъжа от моя страна.

току-що, Звяра!!! написа:

Решение за Пригожин имаше ли?

Ще потърсиш ли цена на Уралс за юли? Говоря за нефт, отговаряш за нефт. Изчакай ме да кажа нещо за Пригожин, запази си въпроса за тогава.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

ще придобие превъзходство над руските "супер дупер" безаналогови хвърчила.

Със сто стари самолета превъзходство? На какви субстанции са днес журналистите явно забравили колко самолета имаха Украйна миналата година?

преди 4 минути, kosyo написа:

Пак да напомня че имаш обвинение че лъжеш , или го преглътна вече?

Прокурор ли си? Ако не си може да си направиш екскурзия до Пловдив на майната си.

току-що, maxthon написа:

Пробвай си ги в главата си различните сценарии. Няма как да получиш отговор, който желаеш да чуеш. Защото именно тогава ще чуеш и лъжа от моя страна.

Аз съм ги пробвал всичките - ако сте на едно и също мнение с бота и го обвиняваш в лъжа - значи лъжеш и ти. Сега чакам да ти да ми кажеш как така не може това да е вярно. Давай друже че нямам търпение да те изтипосам в пропагандата и подписа и да ти го напомням при всяко избухване твое.Хайде обори ме, кажи ми колко съм прост, не отбирам , слушам ботовем да ходя да ги питам тях и т.н. Само че ти не можеш да обясниш това да сте на едно мнение с някои ,той да лъже ( тови думи) ама пък ти си Дева Мария. Значи ако ми го докажеш и в непорочното зачатие ще повярвам. Ако ли не - значи и ти си лъжец  - съшия като онзи бот.. Че те чакам с обяснението

преди 4 минути, maxthon написа:

Ще потърсиш ли цена на Уралс за юли? Говоря за нефт, отговаряш за нефт. Изчакай ме да кажа нещо за Пригожин, запази си въпроса за тогава.

И за него ли знаеш?

Всичко знаете за роша, вожда ще ви даде медал.

преди 8 минути, maxthon написа:

Прокурор ли си? Ако не си може да си направиш екскурзия до Пловдив на майната си.

Лъжец ли си или не? Чакаме защитата да излезе и да се защити. Обвинението вече се изказа...

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

И за него ли знаеш?

Уралс средна цена за юли е 64 долара и центове.

Уралс средна цена за юли е 64 долара и центове.

Лъжец ли си или не, ако си на едно мнение с бота . Моля за кратки отговори -ДА/НЕ?

току-що, kosyo написа:

Лъжец ли си или не? Чакаме зашитата да излезе и да се защити. Обвинението вече се изказа...

Питай си Туитър ботчето защо хвърля лъжливите постове. Не обвиняваш правилния човек (ако изобщо там има човек разбира се).  Иначе още малко ще се изкараш и съдия по делото. Но както вече написах имаш регистрация където трябва и може да го попиташ автора на поста защо си сменя мненията, защо разпространява лъжлива информация.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.actualno.com/europe/oshte-edna-strana-se-syglasi-da-dari-iztrebiteli-f-16-na-ukrajna-news_2041380.html и интересното "Колко самолета F-16 има Норвегия? През 2022 г. Осло приключи извеждането от експлоатация на своите F-16 в полза на по-новите изтребители F-35. По данни на разузнавателната компания с открити източници Janes - Норвегия е извадила от употреба всичките си останали 57 самолета F-16AM/BM." тоест Украйна, получавайки западни самолети извадени от употреба,заради технологично остаряване, ще придобие превъзходство над руските "супер дупер" безаналогови хвърчила. Мамини сладки малоумни мурзилки.

Съдбата на тези стари F-16 ще е същата като съдбата на прехвалените Леопарди и Брадлита. То не бяха Джавелини, Пейтриът-и, Айриси, Байрактари, Хаймърси, всяко едно оръжие беше с очаквания за "вундервафе" и да "преобърне" хода на войната. Жалко само за украинските деца, които бяха кръстени с тези идиотски имена. 

Генерал Марк Мили ви го каза наскоро: "Няма оръжие-чудо", което да помогне на нещастната перемога.

Fy77hQBXgAA5Jtw?format=jpg&name=large

преди 17 минути, maxthon написа:

Със сто стари самолета превъзходство? На какви субстанции са днес журналистите явно забравили колко самолета имаха Украйна миналата година?

Със сто стари ЗАПАДНИ, срещу безаналогови руZки. Не че ще асимилираш същественото 

преди 3 минути, maxthon написа:

Питай си Туитър ботчето защо хвърля лъжливите постове. Не обвиняваш правилния човек (ако изобщо там има човек разбира се).  Иначе още малко ще се изкараш и съдия по делото. Но както вече написах имаш регистрация където трябва и може да го попиташ автора на поста защо си сменя мненията, защо разпространява лъжлива информация.

Тъпо - пак ли не разбра че коментираме единствено твоите думи? Значи още веднъж казваш че понеже бота лъже , лъжеш и ти защото:

"Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут." Точно като бота..

Странно  - мисля че само потвържаваш основен математически закон ако А=Б и Б=В м то А=В. Сиреч ти казваш че бота лъже ама сте на едно мнение - значи лъжете и 2-мата. Или викаш ти са на друга математика...

Пка да почертая - коментираме единствено твоите думи че не знам как го пропускаш това. Така че отговорите са от тебе .. Ама ти продължавай да отричаш какъв си лъжец - както ти сам доказа - и тук няма как да не се съглася с тебе - твои думи са - ти се познаваш по-добре.. Успех в гърчовете и отричането - но за съжаление си оставаш както сам се определи - ЛЪЖЕЦ

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Със сто стари ЗАПАДНИ,

Нещо велико ли е направил запада с военната техника или съм изпуснал момента кога е станало това? Защото аз виждам само бутикова техника, чуплива с цел да се поддържа скъпо и ако се случи да трябва да си изпълнява основното предназначение, то тя да не става за нищо.

преди 1 минута, kosyo написа:

- ЛЪЖЕЦ

Има и още по-голям размер на шрифта. Покажи на целия форум колко голям истерик може да си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.