Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:yanim:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'шойгу! герасимов! A те когда?'

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Имаш ли инфо дали това "сезонно търсене" и "ремонти" не са се случвали и преди 24.02.2022г? Не за друго, ама ми е интересно ако е имало "сезонно търсене" и преди войната, чий го дири този пост тук 

Няма никакво инфо. Чете механично и предава като немска осведомителна агенция по време на Втората световна война.

преди 11 часа, Moriati написа:

Не са всички командири били на борда, ако въобще някой от тях е бил там,командирския съвет на Вагнер се състои от минимум 11 човека по мои сведения, без да се брои Уткин, а възможно и повече....

При тях организацията на висшия съвет е като военна демокрация, а не по армейски единоначалие.... ... 

А като видях как почна масираната фейкоетска компания, веднага ми стана ясно че тука нещата не са чисти, щом дори сънния дъртофел Джо успя да се изкаже по случая вече, барабар с ЦРУ :newspaper:

Много слажено се опитват да обвинят Путин, или висшето военно ръководство на РФ, и да всеят разкол ... А французите немедленно подстегнаха своите васали да нападат Нигер... мдаам, много бързо, чак невъзможно бързо взеха да реагират.. за няма и час от крушението и всички вече тръбят и действат ... ба си оперативниците  ... :newspaper:

Сериозно ли, това навярно ти го прошепнаха звездите нали , ррррркинчето ми то, направо медиумче сорпспятско :biggrin:

П.С  Как всичко като по ноти, Путин виноват ....хахахаха, ...  сороспийските опорки направо сте безценни hahahahahaha 

Бах, пак Сорос бил виновен, ново 20. Ще си доразвиеш ли теорията какво е станало ? Ама като си говорим за "много бързо се изказаха", за няма и час и всички руски медии потвърдиха, че Пригожин е мъртъв. Как тъй ? 

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ???

Пак ли си сънувал десант на Крим? Като гледам цяло стадо кокошки сънуват просото.

Tова са ШЕСТE нови членове на семейството на BRICS! Саудитска Арабия, Иран, ОАЕ, Аржентина, Египет и Етиопия. Разширяването на BRICS току-що беше обявено на пресконференция по време на #BRICSSummit в Йоханесбург, Южна Африка.

Промяна на играта в геополитиката!😁

Голям шамар за западния естаблишмънт, който не спираше да сее раздор в групата на BRICS. Южноафриканският президент Сирил Рамафоса, който е домакин на среща на върха на лидерите на BRICS, обяви в четвъртък, че новите кандидати ще бъдат приети като членове на 1 януари 2024 г. BRICS11 започва точно в същия ден, в който започва годишното председателство на BRICS на Русия. Първата среща на върха на BRICS11 ще бъде в Казан през октомври 2024 г. Толкоз за "изолацията" на Русия, която завинаги ще промени геополитиката към многополюсен свят и детрониране на хегемона. 

Геополитическо земетресение... 70% от световната енергия сега ще е в BRICS11, което означава, че G7 е мъртъв, а петродоларът е зомби. Точно това, към което се стремеше руско-китайското стратегическо партньорство. Групата на G7, за всички практически цели, става все по-неуместна.

Влизане в интензивното отделение на петродолара и здравей многополюсен свят. Ден, който създава история, в който многополюсният свят се циментира, хегемонията на САЩ е в спираловиден упадък, а петродоларът е под сериозна заплаха. И целият този процес се ускори благодарение войната на Путин и всички грешни, да не кажа кръчмарски сметки на САЩ и НАТО, които се бяха размечтали как предварително координираните западни санкции, които веднага последваха, ще съсипят Русия, че Русия ще бъде изолирана от останалия свят и че военното поражение на руската армия ще доведе до смяна на режима в Москва.

Повече от 40 държави са изразили интерес да се присъединят към BRICS, а 22 са поискали официално да бъдат приети.

Те представляват разнороден набор от потенциални кандидати, мотивирани най-вече от желанието да изравнят глобалните условия за игра, които мнозина от тях смятат за неравностойни и нагласени срещу тях, и привлечени от обещанието на BRICS да възстанови баланса в световния ред.

https://www.france24.com/en/africa/20230824-brics-set-to-invite-six-new-members-to-join-bloc-in-bid-to-champion-global-south

F4SGfTrawAAharD?format=jpg&name=large

преди 9 минути, maxthon написа:

Няма никакво инфо. Чете механично и предава като немска осведомителна агенция по време на Втората световна война.

Искате се да е така , знаеш че не е.

Успокояваш със мислите си.

По добре не спори със мен , че пак ще се скриеш и от срам няма да пишеш няколко дни.:bubblegum:

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

тя мойра спомняш ли си как кълнеше и злобееше и повтаряше видов ден ще дойде за вас - е дойде маскиран като ковид и познай на кой наби шут

та   гадже имаше ли си как беше ?

преди 14 минути, maxthon написа:

Пак ли лъжеш или ще покажеш и руските пропагандони?

Тук лъжеш предимно ти-дори сам се изобличаваш друже. Не издържа а?image.thumb.jpeg.7538f14ef35133e075287709b18ff7cf.jpeg

преди 3 минути, Flashback написа:

😁Г

Голям шамар за западния естаблишмънт,

Геополитическо земетресение... 70% от световната енергия сега ще е в BRICS11, което означава, че G7 е мъртъв, а петродоларът е зомби.

+1

Особено показателен е шамарът с приемането на Иран.

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Искате се да е така , знаеш че не е.

Искам да покажеш, че можеш да споделиш лични размисли по въпроса, знам, че не можеш. Само няколко въпроса. 1.Как кореспондира статията с решението на Русия доброволно да намали износ на петрол с цел да се задържи цената на световния пазар на нормални нива? Отговора тук е никак. 2. След като си взел такова решение и имаш няколко места, от където изнасяш петрола как би го организирал в съответствие с решението? Отговора е намаляш износа от порта, от който е най-неизгодно в момента да продаваш на клиентите си.

преди 3 минути, maxthon написа:

Искам да покажеш, че можеш да споделиш лични размисли по въпроса, знам, че не можеш. Само няколко въпроса. 1.Как кореспондира статията с решението на Русия доброволно да намали износ на петрол с цел да се задържи цената на световния пазар на нормални нива? Отговора тук е никак. 2. След като си взел такова решение и имаш няколко места, от където изнасяш петрола как би го организирал в съответствие с решението? Отговора е намаляш износа от порта, от който е най-неизгодно в момента да продаваш на клиентите си.

Глупости, спрян е износа а не намален. Не прочете ли новината или четеш през ред.

преди 9 минути, maxthon написа:

Пак да те питам че си забравил. Как така ти и онзи бот сте на едно мнение ама само той лъже? Нали не си забравил че настойчиво ще те питам това докато не получа отговор? Колкото и да се опитваш да ме игнорираш. Силно се надявам темата да се индексира в google че да се получат някакви асоциации с името ти и лъжец:)

Обясни ми това чудо на твоята руZка логика (смислено естствено и преставам). Това с тебе сме го играли няколко пъти знаеш нали? Със складовете дето нямало нищо ,после нямало нищо за Украйна пък се оказа че ти не знаеш какво има вътре. После с радиацията дето се вдига в Италия ама е повече от едно място в Украйна и още доста пъти. Както казах толкова си зле че си способен сам да се изкараш лъжец , без да се усетиш дори щото някой плюе по РуZия. Ако внимателно обърнеш внимание аз плюя най-силно, но ти нямаш топки и нямаш капацитет да ми опонираш. Единствено можеш да се изкараш сам себе си лъжец, докато отричаш всичко. Хайде давай - обори ме че не си го направил.. Коментирам само и единствено твои думи да напомня - така че забрави бот, мот и висшата сила. :) Тотален провал на руската пропаганда си.

преди 32 минути, maxthon написа:

Точно като тебе- дето отрича всичко , даде едно видео и то се оказа фалшиво. Хайде друже - дай второ, покажи как го правят "артилеристите". А забравих и за това излъга..

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Глупости, спрян е износа а не намален.

Спрян е според статията на Москоу Таймс. Въпроса ми беше как кореспондира това написаното спрямо решението на самата Русия да намали изно? И отговора е никак защото така или иначе намалението щеше да е главно за сметка на износа именно от Черно море. Корабчетата с нефт и газ за Азия вече потеглиха по Северния морски път  от Приморкс и Уст-Луга. А това, че западните медии най-сетне се усетиха, че Русия продава нефт над определения праг си е пореден пирон в кофчега на санкциите.

току-що, maxthon написа:

Спрян е според статията на Москоу Таймс. Въпроса ми беше как кореспондира това написаното спрямо решението на самата Русия да намали изно? И отговора е никак защото така или иначе намалението щеше да е главно за сметка на износа именно от Черно море. Корабчетата с нефт и газ за Азия вече потеглиха по Северния морски път  от Приморкс и Уст-Луга. А това, че западните медии най-сетне се усетиха, че Русия продава нефт над определения праг си е пореден пирон в кофчега на санкциите.

Е не забравяй и група съветски учени. Ти не си от тях. Ти не можеш да обясниш как 2-ма твърдят едно и също , но само единия лъже.

преди 2 минути, kosyo написа:

Пак да те питам че си забравил. Как така ти и онзи бот сте на едно мнение ама само той лъже?

Аз общо мнение с бот от Туитър няма как да имам. Питай си Туитър бота защо лъже, защо се обърква с пропагандата, защо показва чужда техника като руска. Все неща, които той прави и редно него да си го питаш защо.

Косьоооо - боц 

Като гледам укропвото бъка от ракети

https://t.me/boris_rozhin/95747

И така - чекаме нов десант в Крим

Може тоя път да изберат паркинг че да изхабят няколко ракети по 300к $

Новия дрон с телескопа е над всякаква похвала - с него ще ти дават перемога-видеа , ама есента идва - мъгла, дъжд от време на време димна завеса

на 22.08.2023 г. в 14:27, maxthon написа:

Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут. Нали там е била предполагаемата атака на руснаците, която толкова се мъчиш да докажеш като съществуваща? Единствените мерки, които може да взема е да продължа да ти показвам защо пусканата от теб информация е невярна. Да не говорим, че в случая се използва и лансет. Тоест се използва срещу украинска цел.

преди 3 минути, maxthon написа:

Аз общо мнение с бот от Туитър няма как да имам. Питай си Туитър бота защо лъже, защо се обърква с пропагандата, защо показва чужда техника като руска. Все неща, които той прави и редно него да си го питаш защо.

Bydi1.thumb.png.aecfd059d253ceb4438da27156854cad.png

Сигурен ли си че не лъжеш пак?Как да нямаш - това червеното какво е ? Искаш ли пак да минем по целия процес по отрезвяване? Как така чак на 3-тия ден се сети че нямаш нищо общо а преди това имаше. Тия си ги запази за дружките. Ето прикачвам ти пак всичко да го осмислиш още веднъж в както бози се вкара сам. Не че се очакваше нещо повече от теб де.. Хайде друже - обори ме качествено - ти го можееш тия работи. Само внимавай да не се стане по-зле от това да се наречеш сам себе си лъжец :)

преди 3 минути, kosyo написа:

Сигурен ли си че не лъжеш пак?

Разбира се, че няма как да имам общо мнение с бот, който пуска лъжлива информация, бърка си пропагандата и се налага да се редактира. Е бил се извинил. Защо не се извини за съдържанието на материала и липсата на една бройка руска техника? А, да ще му отиде цялата пропаганда досега на кино.....

преди 13 минути, maxthon написа:

Глупости, постоянно свалят цените в опит да задържат клиенти и да спечелят нови. Виж сега не мога да пиша.

преди 6 минути, kosyo написа:

Искаш ли пак да минем по целия процес по отрезвяване?

От сутринта ли си пиян, че пак си повтаряш опорките? А, вече е обед и ти е разрешено.

преди 1 минута, maxthon написа:

От сутринта ли си пиян, че пак си повтаряш опорките? А, вече е обед и ти е разрешено.

Хич даже- само цитирам думите ти.. Него ли виждаш-подчертал съм само важните неща дето трябва да ги осмислиш. Хайде друже кажи как така и 2-мата сте за Работино амам само бота лъже? Това трябва да се изясни, че не вярвам да има някой на света дето може да го обясни - но ти можеш. Аз вярвам в теб. Че слушам сега..

Забеляза ли че вече имаш и общо мнение с бота - че и това е важно - така че пак излъга

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.