Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Боже, каква изненада! Не мога да повярвам. Ако е вярно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

https://www.youtube.com/watch?v=Uzm0AGn3hdw

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Дай Боже, всеки да получи според делата си, включително и в този форум. Амин.

недей се самопроклина

ще умреш 

https://www.youtube.com/watch?v=c4j1bo389Mg

Хайде дано ви се раздвижи кръвта:

image.thumb.jpeg.9f79af2562052fbf89f85af8dbec3ae8.jpeg

Вътрешните органи в Белгородска и Ростовска област били  вдигнати по тревога.

преди 12 минути, Banesc написа:

https://www.youtube.com/watch?v=Uzm0AGn3hdw

недей се самопроклина

ще умреш 

https://www.youtube.com/watch?v=c4j1bo389Mg

тя мойра спомняш ли си как кълнеше и злобееше и повтаряше видов ден ще дойде за вас - е дойде маскиран като ковид и познай на кой наби шут

преди 2 часа, Flashback написа:

Ясно потвърждение за необичайно високите загуби на въоръжените сили на Украйна в контранастъплението. Владимир Зеленски заяви, че военното командване иска да увеличи мобилизацията. „Честно казано, военните се обърнаха към мен, за да ми дадат възможност да мобилизирам повече. Още нищо не мога да ви кажа“, каза президентът на Украйна по време на пресконференция.

Нищо чудно, че имат нужда от ново военно гробище с огромни размери в Киев...

F4Onm27aIAIiIMo?format=jpg&name=medium

Украински ТГ-канали казват, че тук Зеля го играе курварската, щото военните искали от него повече оръжия, а не повече месо.

Но Зеля оръжия няма, дава им като замяна пушечно месо, а пред останалите укри казва, че това искали генералите.

То, виж, и фразата му е една такава, изкелефирчена...

на 21.08.2023 г. в 22:55, NewRedDragon написа:

И за тебе ще дойде коледа - разбирайай - калъч!

Чшшш, копърке, нещо си се взел пак на сериозно ми се струва смешко :D 

И не се казва калъч, а кълъч, и ще играе по твоята тиква ,не бойся ойся :hush:

преди 1 час, kosyo написа:

Хайде дано ви се раздвижи кръвта:

image.thumb.jpeg.9f79af2562052fbf89f85af8dbec3ae8.jpeg

Вътрешните органи в Белгородска и Ростовска област били  вдигнати по тревога.

Айде, почна пропагандата ципсошна, виноват Путин опят... :D

Мдаа, дет се вика, западната подготовка на събитието си личи от хиляди километра, айде айде, не ядем доматите с колци все пак  :newspaper:

преди 1 час, kosyo написа:

Недей така сега. Голям майтап е по чебурашка нет-а в момента. А тук мълчание и мемета- няма инструкции още.

А вашите са спуснати немедленно, виждам  :wub:

преди 4 часа, MZ/X написа:

Самолет с Пригожин и Уткин на борда се разби на север от Москва, няма оцелели:
https://dnes.dir.bg/svyat/samolet-s-prigozhin-i-utkin-na-borda-se-razbi-na-sever-ot-moskva-nyama-otseleli 

Май преговорите за мир са вече в напреднала фаза, Русия изпълни своята част, чакаме и Украйна да изпълни своята...

Глупости на търкалета..... Айде по-сериозно....

преди 3 часа, kosyo написа:

Да интересно всички са на изчакване и само мемета валят... Уткин и той бил на самолета. Има видео с 2 трудно разпознаваеми трупа, но май не е нашето момче..

Според едни снимки от  - ми можем да поздравим ПВО-то на Москва за първия по-голям успех:

https://t.me/swodki/295427

Точно преди 2 месеца беше похода - Случайност? Да случайност :)

Ахам, баш с ПВО ще вземат да унищожават Пригожин, е ба си лаиците тез опоркаджии сороспятски и ципсошни, ако искаха да го очистят баш с ПВО ще го свалят... По скоро диверсантите укропски или западни ще действат така... понеже по друг начин не могат :hush:

преди 8 минути, Moriati написа:

Айде, почна пропагандата ципсошна, виноват Путин опят... :D

Мдаа, дет се вика, западната подготовка на събитието си личи от хиляди километра, айде айде, не ядем доматите с колци все пак  :newspaper:

А вашите са спуснати немедленно, виждам  :wub:

Глупости на търкалета..... Айде по-сериозно....

Ахам, баш с ПВО ще вземат да унищожават Пригожин, е ба си лаиците тез опоркаджии сороспятски и ципсошни, ако искаха да го очистят баш с ПВО ще го свалят... По скоро диверсантите укропски или западни ще действат така... понеже по друг начин не могат :hush:

Ставаш все по-скучен. Лека нощ!

преди 5 минути, kosyo написа:

По скоро става по смешен , забавно е да се четат коментарите му.

преди 9 минути, kosyo написа:

По приятно ми е него да чета отколкото някой от бесните страшни пенсии БСП Николов или Анди. Започвам да повръщам като видя , че са тук и пишат.:topsecret:

преди 21 минути, Moriati написа:

Мдаа, платих си иза комисия в вече - ей, всички сте по списък - няма отърване

преди 20 минути, kosyo написа:

Сериозно ли :D 

А аз си мислех че ставам весел като ви чета опорките смешни :ph34r: :hush:

Айде лека , и остави опорките настрани, глупаци тука има, но не всички са такива  :newspaper:

преди 12 минути, Звяра!!! написа:

По скоро става по смешен , забавно е да се четат коментарите му.

По приятно ми е него да чета отколкото някой от бесните страшни пенсии БСП Николов или Анди. Започвам да повръщам като видя , че са тук и пишат.:topsecret:

Ай ай , дзверишкин, опят ли ррррррркаш бе момо , ей, тоя първак и не само съвсем ти взел акъла .....

Май ще трябва Сирена да те лекува :D

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Мдаа, платих си иза комисия в вече - ей, всички сте по списък - няма отърване

Ахам, копърка платила, дето крадне нет, хахахахахаа..

Алоу, ромич, бегай докато е време, че после ще има само сръбска музика и кютек, и то в добрия случай.... нагли ромчета също  не търпя, да ви ева вашта нахална  семка ....

преди 1 минута, Moriati написа:

Айде лека , и остави опорките настрани, глупаци тука има, но не всички са такива  :newspaper:

Азпък си мисля, че е време за ликвидация - физческа. Не виждам смисъл от съществуването на формина живот, подобни на тебе! Ще си намерите мястотот - на ЮГ при РОБИТЕ! Роби сте се родили, такива и ще останете!

преди 4 минути, Moriati написа:

Алоу, ромич, бегай докато е време, че после ще има само сръбска музика и кютек, и то в добрия случай.... нагли ромчета също  не търпя, да ви ева вашта нахална и нагла семка ...

Доообре, кучко!

току-що, NewRedDragon написа:

Азпък си мисля, че е време за ликвидация - физческа. Не виждам смисъл от съществуването на формина живот, подобни на тебе! Ще си намерите мястотот - на ЮГ при РОБИТЕ! Роби сте се родили, такива и ще останете!

Мангалоид, изчезни немедленно... Раз два, раз два..

преди 2 минути, Moriati написа:

Мангалоид, изчезни немедленно... Раз два, раз два..

Изчезвам - ччака ме софра! А ти си труп - в преносния, а скоро и буквалния смисъл на думата!

преди 3 минути, Moriati написа:

Ай ай , дзверишкин, опят ли ррррррркаш бе момо , ей, тоя първак и не само съвсем ти взел акъла .....

Май ще трябва Сирена да те лекува :D

Първака свърши сега съм натиснал антифриза. Като свърши ще цоцам водата на чистачките. :giggle1:

Сирена ли каза. :no-no:

:whiteflag:

Май се потвърждава смъртта на Пригожин, въпреки че много хора все още не искат да повярват. Например в коментарите на последното видео на Тамир Шейх видях единствено съчувствие към близките и ни най-малък намек за случилото се преди известно време - от искрено съчувствие до отрицание на смъртта му, но винаги признание за героизма на воините от "Вагнер". Това не е от полза нито за Путин, нито за Русия. В споменатите коментари се посочва за невероятно присъствието на всички висши командири на борда и ще се хвана за това. Ще почакам за яснота, още е мъгла ... не искам да се сбъдват мрачните ми предположения. Защото много хора искаха смъртта му, не и Путин.

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Изчезвам - ччака ме софра! А ти си труп - в преносния, а скоро и буквалния смисъл на думата!

Ай ай, уплаших са направо, мангалоиди да ми се заканват, ба си смеха ...

Абе ей смешко, не разчитай на това да се мазниш че си миллет и брато брато после ,  ще ядеш бахура с такова поведение , и то в най добрия случай, в лошия ще е по-зле ....

преди 2 минути, crazy katon написа:

. Защото много хора искаха смъртта му, не и Путин.

Да бе повярвах ти.😀 

Затова ли го уби, защото не е желал смърта му?

преди 11 минути, crazy katon написа:

Май се потвърждава смъртта на Пригожин, въпреки че много хора все още не искат да повярват. Например в коментарите на последното видео на Тамир Шейх видях единствено съчувствие към близките и ни най-малък намек за случилото се преди известно време - от искрено съчувствие до отрицание на смъртта му, но винаги признание за героизма на воините от "Вагнер". Това не е от полза нито за Путин, нито за Русия. В споменатите коментари се посочва за невероятно присъствието на всички висши командири на борда и ще се хвана за това. Ще почакам за яснота, още е мъгла ... не искам да се сбъдват мрачните ми предположения. Защото много хора искаха смъртта му, не и Путин.

Не са всички командири били на борда, ако въобще някой от тях е бил там,командирския съвет на Вагнер се състои от минимум 11 човека по мои сведения, без да се брои Уткин, а възможно и повече....

При тях организацията на висшия съвет е като военна демокрация, а не по армейски единоначалие.... ... 

А като видях как почна масираната фейкоетска компания, веднага ми стана ясно че тука нещата не са чисти, щом дори сънния дъртофел Джо успя да се изкаже по случая вече, барабар с ЦРУ :newspaper:

Много слажено се опитват да обвинят Путин, или висшето военно ръководство на РФ, и да всеят разкол ... А французите немедленно подстегнаха своите васали да нападат Нигер... мдаам, много бързо, чак невъзможно бързо взеха да реагират.. за няма и час от крушението и всички вече тръбят и действат ... ба си оперативниците  ... :newspaper:

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

Да бе повярвах ти.😀 

Затова ли го уби, защото не е желал смърта му?

Сериозно ли, това навярно ти го прошепнаха звездите нали , ррррркинчето ми то, направо медиумче сорпспятско :biggrin:

П.С  Как всичко като по ноти, Путин виноват ....хахахаха, ...  сороспийските опорки направо сте безценни hahahahahaha 

Без да се хваля знам повече неща от вас , мога да покажа новини които ще научите утре.

Но от този профил нищо няма да видите, другите ги изтрих така , че друг нямам само този.

Затова пиша от него.:grimace:

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Знаеш, че Путин е фалшименто ама яко и истинския я е жив, я не.

Точно така.:yanim:

Поне си от нашите.

Подоляк предупреди, че смъртта на Пригожин е сигнал преди изборите

Високопоставен съветник на украинският президент заяви, че катастрофата на самолета, в който е бил регистриран да лети шефът на "Вагнер" Евгени Пригожин, е сигнал от Кремъл, предаде АФП.

"Демонстративното елиминиране на Пригожин и командването на "Вагнер" два месеца след опита за преврат е сигнал от Путин към руския елит преди изборите през 2024 г.", написа в социалните мрежи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк, цитиран от БГНЕС.

"Внимавайте! Нелоялността е равна на смърт!", допълни той.

Тайван започва да получава поръчаните още през 2019 година 108 американски танка "Абрамс" –  38 тази година и 42 и 28 следващите две.

Общо те струват 2.2 милиарда долара.

https://www.eurasiantimes.com/abrams-tanks-after-ukraine-taiwan-set-to-receive-first/

По мой спомен американците произвеждат по около 40-тина на година (не им стигат квалифицирани кадри, новите поколения са просто тъпи).

А за Украйна, тогаз? :ohmy:

преди 39 минути, Moriati написа:

...

Много слажено се опитват да обвинят Путин,

...

Опитват, ама... но пасаран. Всички знаят, че ако беше Путин, Пригожин щеше да падне през прозореца.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.