Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, maxthon написа:

Говорим за Киев и какво става там

Според вашата ватна терминология, Киев специално оперира с Москва.

Тъй че нещата са свързани.

Украинците не умират сами. Първо убиват по некой и друг руснак.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

2-рата армия в света:

https://pbs.twimg.com/media/F4NRuJaXkAAnuMC?format=jpg&name=medium

Сигурно Гармина е бил импортозаместен..

Лъжливо бъди - ти днес за или против ПВО-то си:

Че кофти малко за собственика на тая къща.

преди 2 минути, Мърдокс написа:

Орловската земя е една от чисто руските

В 10 ти 11 ти век Русия не е съществувала.

По това време сме имали вземане даване с Киевска Рус, сиреч с Украйна.

Затуй днес украинците пишат с български букви.

Мене ако питаш и руснаците пишат с български букви, ама вие вярвате на Касапина Путлер, че пишат с македонски букви.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Тъй че нещата са свързани.

Свързани са по съвсем друг начин. Когато се обсъжда могИлизацията в Киев се довършва за там и чак тогава ако имаш желание все още може да се обсъди и друг вид могилизация някъде другаде. Ако си мислиш, че с промяна на темата можеш да постигнеш това да не се говори за това, че в Киев ще има едно обромно погребения на хора, които не знаят за чии интереси са вече там. Не знаят и преживе чии интереси защитават. Пълно е за съжаление цяла Украйна с флагчета и най-лицемерното нещо е някой да каже, че тези хора се бият за нас.

току-що, maxthon написа:

Свързани са по съвсем друг начин. Когато се обсъжда могИлизацията в Киев се довършва за там и чак тогава ако имаш желание все още може да се обсъди и друг вид могилизация някъде другаде. Ако си мислиш, че с промяна на темата можеш да постигнеш това да не се говори за това, че в Киев ще има едно обромно погребения на хора, които не знаят за чии интереси са вече там. Не знаят и преживе чии интереси защитават. Пълно е за съжаление цяла Украйна с флагчета и най-лицемерното нещо е някой да каже, че тези хора се бият за нас.

Тая връзка да не е като твойта с twitter бота- и двамата да лъжете, а чакай.. не беше така . И 2-мат сте на едно мнение но само той лъже. Кога смяташ да ни светнеш на кюфтаците за тази ТВОЯ(не на бота) логика?

преди 27 минути, Мърдокс написа:

Пак добре, че загря за дяда Вазова.

Бе много сте отворени. Знам стихотворението, но не разчитам на художествена литература.

Учил съм военна история. Оттам знам за Орловския полк. И съм ходил горе на баира, там са ми показвали къде са били позициите на орловския полк.

В орловския полк е имало украинци.

Отделно част от другите полкове са били сформирани в самата Украйна.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Сиреч държавата основана от наслениците на Рюрик и изцяло управлявана от неговата династия. А кой е Рюрик мисля знаеш?

току-що, maxthon написа:

Сиреч държавата основана от наслениците на Рюрик и изцяло управлявана от неговата династия. А кой е Рюрик мисля знаеш?

Колкото и да се опитваш да се измъкнеш си оставаш лъжец - според твоите собствени думи.. Естествено насреща съм да ми покажеш как ще обориш собствената си логика. Чакам друже..

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

В орловския полк е имало украинци.

Пак да се пробваш кой го казва?

току-що, maxthon написа:

Пак да се пробваш кой го казва?

Тук съм и се питам как може да си толкова зле че да изкараш себе си лъжец? Само и само да не признаеш че не разбираш нищо от това за което говориш и да не признаеш собствената си грешка.  Не съм предполагал че има такива хора но ти ме изненадваш сериозно.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ама що не каза досега, че си в Киев ? :D

Той в момента е в блатото но не знам защо си мисли че ще се измъкне. Рядко глупава постъпка - да се изкара сам лъжец - при това няколкократно. Това и прасето не го можеше. А аз възлагах толкова надежди на него.

Рибаря и той недоволен от удара на Крим. Вика че било С-300 но все тая:

https://t.me/rybar/51054

Този дрон отгоре дето снима е доста красноречив..

Чакам вечерта с нетърпение Косьо

Хаха - утре ще има - невинни дечица и хотелиери бяха убити от гадния враг

преди 8 минути, kirko12 написа:

Чакам вечерта с нетърпение Косьо

Хаха - утре ще има - невинни дечица и хотелиери бяха убити от гадния враг

Според тебе може ли 2-ма човека да твърдят едно и също, но само единия да лъже? Просто от любопитство питам- твое мнение моля.

Още се чудя кое е по-забавно -че това е възможно или за руZкия хеликоптер дето се объркал и кацнал на украинско летище. Май лакардиите на мойто бъди са по-забавно. Бъди липсваш ми човек- ела да излъжеш нещо..

Аз съм на мнението на вестник NYT който в редакционна статия написа че украинците си губят времето с партизански нападения по цялата линия на фронта.

И губят в тях много подготвени войници.

Вместо да се опитват да влизат в Брянска област, да дронват, да стрелят по Донецк и да се опитват да върнат окопи в Бахмут трябва да съберат всичко в Запорожието.

СПОНСОРА така иска Косьо.

А те си пипат ушите и не искат да уволнят Резников - вчера питаха Зеля на пресконференция - жалка гледка.

ПП

Целата тая операция ако я бяха провели в Запорожието може би щяха да ударят някой важен пункт на руснаците.

Вместо това провеждат флашмоб - вън руснаците от Крим - много яко

Тагарев е ясен

Руската разведка е виновна за всичко - най вече за ДОМАТЕТЕ по 5 лв килото

СЛЕД 25 ГОДИНИ БЕЗ ПАРИ ЗА ОТБРАНА КАКВО ИСКА ТОЯ ДЕБИЛ

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

В 10 ти 11 ти век Русия не е съществувала.

Затуй днес украинците пишат с български букви.

Мене ако питаш и руснаците пишат с български букви, ама вие вярвате на Касапина Путлер, че пишат с македонски букви.

Разправах ти за разбирането ми как много племена, славянски и не, на територията на сегашна Русия (западно до западните граници на племето "русини", вече изчезващо, и източно до Владивосток) са образували своята руска "нация" и държава: на основата на единен език, нашия старобългарски книжовен верски език.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Аз съм на мнението на вестник NYT който в редакционна статия написа че украинците си губят времето с партизански нападения по цялата линия на фронта.

И губят в тях много подготвени войници.

Вместо да се опитват да влизат в Брянска област, да дронват, да стрелят по Донецк и да се опитват да върнат окопи в Бахмут трябва да съберат всичко в Запорожието.

СПОНСОРА така иска Косьо.

А те си пипат ушите и не искат да уволнят Резников - вчера питаха Зеля на пресконференция - жалка гледка.

Снощи го питаха говорителя по този въпрос.. Изслушай  го какво казва ако го намериш- нейде в средата беше - малко след въпроса за Мъск(първия). Да знам каква е работата на говорителя, но по принцип не изглеждаше да го жалят с въпросите. Сега аз отговорих- ти ще го направиш ли също?Може ли 2-ма да говорят едно и също но само единия да лъже?

Дайте да Видим сега КОЙ Взриви Северен Поток !!!

Китай показа на света кой е взривил Северен Поток (ВИДЕО – БГ СУБ)

....................................................

https://www.facebook.com/watch/?v=1019112456180805

.......................................

Гледайте , отбор амебка !!!

И това не е ВСИЧКО !!!

Във Новата КВАНТОВА СИСТЕМА НЯМА ДА ИМАТ ДОСТЪП Двукраки на Ниско Вибрационно Поле !!!!

Просто СИСТЕМАТА ЩЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯ !!!

Няма да имат и Достъп но Медицинските легла , които лекуват на молекулярно генетичен принцип !!!

Троловетеее , Умирате ПРАВИ !!!! ИЗВЪН СИСТЕМАТА СТЕ ВСИЧКИТЕ !!!

Щото аз като говорех за ВИБРАЦИИ И ЕНЕРГИЯ  всички се смеехте !!!

Защото когато ви казах , че ще Пренапиша следващият Достъп до Цивилизацията и Програмата " Живот на Земята " вие пак се смеехте ! 

Нищо , в следващият Живот ще се Постараете повече !

Тази Система Няма да дава Достъп на хора с Ниско- Честотни Вибрации ! Престъпници и Тролове с НИСКИ НИВА НЯМА ДА ИМАТ ДОСТЪП ДО QFS  , Просто Квантовата Система ще ги Отхвърля под Определени Нива ! Няма да могат да ползват и медицинските легла ! 

Само хора с Високи Вибрации ще могат да Продължат НАГОРЕ  в Еволюцията си ! 

Сигурно пак се питате , ама колко високи ще бъдат Нивата на Биометричните Данни ? 

https://lilsun.com/na-kakva-chestota-vibrirame/?fbclid=IwAR0cCY-5LTVOZoRBmZXw2N56mxGFMuRnQiaSrR1ZhIsUmaJoL-Mfj82QFoM

Дайте да видим сега и какво е QFS ?

https://medium.datadriveninvestor.com/what-is-the-new-quantum-financial-system-qfs-a69c3fbd4750

Така , дайте да видим сега и защо Войните на Светлината Създадоха QFS !!!

https://thebulgariantimes.com/Какво-представлява-новата-квантова-ф/?fbclid=IwAR1e4r73pbeQLiAA0vioyHop5Ln1Dgxh-fs-wmZ-AJyS-yQR6_azE_zFGbM

НОВА ФИНАНСОВА СИСТЕМА, ИЗВЕСТНА ОЩЕ КАТО КВАНТОВА ФИНАНСОВА СИСТЕМА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КВАНТОВАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА (КФС)?

Буквалното значение на QFS е Quantum Financial System, която е усъвършенствана финансова система, стартирана за ликвидиране на монопола на Кабал и банкерите върху паричната система и за тази цел е необходима система, включваща изкуствен интелект и сложни компютърни програми, изцяло подкрепени от банките. Квантовата финансова система ще бъде пробив в банковия свят, който ще доведе до нова ера в банковото дело. КФС няма да бъде повлияна от правителствените политики, а ще бъде изцяло подкрепена от материални активи като злато, платина, петрол и няма да бъде базирана върху хартийки, които нямат доказателствена стойност.

КФС може да се нарече съвременна бартерна система, в която трябва да дадете нещо ценно, за да получите нещо ценно. Настоящата световна финансова система се основава на принципа, при който парите ви са обезпечени с дълг, който вече е взет от вас с високи лихвени проценти и по този начин тече световната икономика, която обслужва само една цел, запълвайки джобовете на шепа семейства. Възможно е ако КФС стартира, тогава всички задлъжнели страни да могат да възстановят всички дългове, като изнасят природните си минерали и ресурси. Ако погледнем сегашното положение на Ирак под повърхността, ще разберем, че поради огромните дългове на страната е доста трудно за тях да пуснат преоценка, защото една държава просто не може да преоцени своята валута, когато е в дълг. Противно на това, ако изплатите всичко, което дължите с лихвата, тогава е напълно възможно да увеличите износа си, което ще преоцени валутата ви. Ирак е земя с природен нефт на стойност трилиони долари и знаете ли, хора, че поради тази единствена причина Ирак все още е на 5-то място в златните резерви въпреки всичко. В общността на иракския динар гурутата смятат, че това е прагматичен подход към преоценка на иракския динар.

КАБАЛА / САТАНИСТИТЕ ОТИВАТ АУТ !!!

НИСКОЧЕСТОТНИ ПРИМИТИВИ СЪЩО !!!

...........................

Нови 24 държави искат да се присъединят към БРИКС (ОБНОВЕНА)

369659374_2482596235223460_747589107688021893_n.jpg

172029347_10223343051038692_2151219169323248284_n.jpg

на 20.08.2023 г. в 16:31, _sirena_ написа:

"Когато ние говорим - това е демокрация  , когато вие говорите , това е Манипулация и Пропаганда !!!

Още малко им остана !!!

Защотоооооооо

Още малко им остана !!!

И да !!!! Всичко е ПОД КОНТРОЛ И ВСИЧКО Е ПО ПЛАН !!!

НИСКИТЕ ВИБРАЦИИ ВИНАГИ ДЪРПАТ ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ НАДОЛУ !!!

НИСКИТЕ ВИБРАЦИИ ВИНАГИ СА МРАЗЕЛИ ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ !!!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВИСОКИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ПЪТЯТ СИ , А НИСКИТЕ ДА ЗАМИНАТ В НЕБИТИЕТО ! 

Прочетете внимателно всичкият материал , който дадох и Осъзнайте къде се намирате в реалността .

Вижте и таблицата , която дадох за Нивата ! 

Под 350 НЯМА ДА ИМАТ МЯСТО В СИСТЕМАТА ! 

а ТЕЗИ , КОИТО ОСТАНАТ ЩЕ ПОЛЗВАТ ТЕЗИ БЛАГИНКИ

https://www.facebook.com/499108290122068/posts/4026985357334326/

.........................................

IYI-Levove-novo-217x300.jpg

3c8480229848e06f5c338ee1d2e211ac.jpg

143112101_4142194562476034_7742035743360472389_n.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.