Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Реджеп Иведик написа:

Че той е велик лидер.

Муамар Кадафи е велик лидер ??? След зверствата,които причини на българките ??? След като ги обвини,че по заповед на ЦРУ са заразили НАРОЧНО над 300 либийски деца...И ги изтезаваха,затова в затвора...Реджи,ти току-що загуби всякаква компетентност и смисъл да четем,каквото пишеш...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, kosyo написа:

За пореден път - не става въпрос за бота, а за твоите лъжливи думи написани тук

Защо съм излъгал? Защото във форума поста на бота стои нередактиран? Не съм длъжен да следя за такива неща след като нямам профил в тази социална мрежа. Още по-малко съм длъжен да гледам самото видео, да виждам нещо друго от коментара на бота да казвам, че той е прав. Всички тези неща са задача на лапнишараните. И тази стръв я хвана много бързо още преди да се е усетил, че в поста има грешка.

преди 3 минути, maxthon написа:

Защо съм излъгал? Защото във форума поста на бота стои нередактиран? Не съм длъжен да следя за такива неща след като нямам профил в тази социална мрежа. Още по-малко съм длъжен да гледам самото видео, да виждам нещо друго от коментара на бота да казвам, че той е прав.

Чакай друже да не искаш да кажеш че дори не си гледал видеото?

P.S "Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут." И сега не си го гледал ,а?

преди 8 минути, andiay написа:

Документите не важат бре...

Аз му дадох пример малко по-горе ,колко абсурдно е мнението му по отношение на Кадафи...Той Реджеп загуби всякаква достоверност на мнението си...

преди 4 минути, kosyo написа:

Чакай друже да не искаш да кажеш че дори не си гледал видеото?

Четене с разбиране - 1 урок. Там трябва да се върнеш. Още при първото видео ти казах защо коментара на бота е грешен. Изключвам, че обърка населеното място. Останалата част е грешен.

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Муамар Кадафи е велик лидер ??? След зверствата,които причини на българките ??? След като ги обвини,че по заповед на ЦРУ са заразили НАРОЧНО над 300 либийски деца...И ги изтезаваха,затова в затвора...Реджи,ти току-що загуби всякаква компетентност и смисъл да четем,каквото пишеш...

Добре ли живееха либийците ?

Българите ходеха ли на гурбет в Либия ? Че и още ходят. Въпреки, че Кадафито отдавна изгни, Бог да го прости.

По туй можеш да различиш нашите про руски касапи, от великия Полковник Кадафи.

Чак ли си ?

Не либийците ходеха на гурбет в България, а българите ходеха на гурбет в Либия.

Не съм им душманин на сестрите, не познавам случая.

Във всяка държава има несправедливо осъдени хора.

Той Реджеп загуби всякаква достоверност на мнението си...

Как съм загубил достоверност сега, като за Кадафито писах преди 100 години.

Ти реши сега да се опиташ да кажеш нещо, щото си ватенка. За да защитиш ватната идея.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

ватенка. За да защитиш ватната идея.

Аз казах,че Путин е касапин,а ти защитаваш зверствата на Кадафи и накрая излиза,че аз съм ватенка ,и аз съм виновен ??? Така ли ???

преди 7 минути, maxthon написа:

Четене с разбиране - 1 урок. Там трябва да се върнеш.

Така де значи си го гледал анализирал и то било :

"Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут"

Бота си го оправя и вика в грешка бях това е около Бахмут и изведнъж:

"Още по-малко съм длъжен да гледам самото видео, да виждам нещо друго от коментара на бота да казвам, че той е прав"

И базирано на какво направи първото си мнение ако не е тайна - това дето още държиш на него? Питам щото първото мнение и на 2-мата ви едно и също - Работино пък изведнъж бота станал лъжлив:)

Усещаш ли на къде бия?

току-що, Лудият Учен написа:

Аз му дадох пример малко по-горе ,колко абсурдно е мнението му по отношение на Кадафи...Той Реджеп загуби всякаква достоверност на мнението си...

Загубил?

Губи се нещо, което си имал...

При него няма достоверност има желания, смятани за реалност...

Що се отнася до Кадафи, за либийците той е бил по-добрият вариант, видно от случващото се там сега....

Но... за либийците...

За нас не е....

Иначе и Сергей Антонов бая го отнесе, нищо че не бе в Либия....

Политиката е най-гнусното нещо...

току-що, Лудият Учен написа:

Аз казах,че Путин е касапин,а ти защитаваш зверствата на Кадафи и накрая излиза,че аз съм ватенка ,и аз съм виновен ??? Така ли ???

Ти каза, че Путлер е Касапин, но това не ме убеди, че не си ватенка. Познавам много ватенки, които плюят Путлер.

И не съм защитавал зверствата на Полковника, ако е имало такива, а защитавах национално отговорната му политика.

Отношението му към собствения му народ.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съм им душманин на сестрите, не познавам случая.

Във всяка държава има несправедливо осъдени хора

Не познаваш случая ??? Преди 20 години си бил жив и си живял в България...Или как ??? Знаеш,че Кадафи бил според теб велик лидер,но не знаеш нищо за изтезаваните сестри...Избирателно ли избираш какво помниш и какво не...Как става това чудо ?!

преди 7 минути, kosyo написа:

Усещаш ли на къде бия?

Пробвай биенето със свит юмрук над главата и с рязко, но не много силно движение към черепа дали няма да се чуе специфичен звук. Казах ти, че локацията посочена от бота няма значение. Казах и защо няма значение. Объркал се е всичко е нормално. Просто е бързал да съобщи за перемогата. Ама тя се оказва с обратен знак.

Безаналогови върхови технологии в действие  сигурно в по катушка прекарано

Но гласа още малко и на Дарт Вейдър ще го докара.

току-що, maxthon написа:

Пробвай биенето със свит юмрук над главата и с рязко, но не много силно движение към черепа дали няма да се чуе специфичен звук. Казах ти, че локацията посочена от бота няма значение. Объркал се е всичко е нормално. Просто е бързал да съобщи за перемогата. Ама тя се оказва с обратен знак.

А не отново - значи и 2-мата сте за Работино ама само той е лъжец,а? Странна работа :)

Как става това чудо ?!

Някой път си забравя къде си е записал, че трябва да пие хапчето за помнене.

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Не познаваш случая ???

От пресата, това познаване ли е ?

Виж как сам се издаваш, че си ватенка.

Да допуснем, че са несправедливо осъдени.

Е и ?

Що имаше български работници в Либия, а нямаше либийски работници в България ?

преди 2 минути, kosyo написа:

А не отново - значи и 2-мата сте за Работино ама само той е лъжец,а? Странна работа

Коментари на Туитър ботове не ме интересуват. Пуска видео гледам какво има на него и коментирам какво виждам и защо мисля така.

току-що, Реджеп Иведик написа:

От пресата, това познаване ли е.

Е сега пресата е основно в интернет и четеш от нея за Украйна. Това пак ли е познаване?

преди 1 час, M.Николов написа:

И от кой етнос са циганите?

Знам само, че са потомци на атлантите.

преди 1 час, andiay написа:

Питаш има ли държава Цигания...

А преди това спорехте за нации...

...

Не, не съм спорил за нации. Но няма да те тормозя повече да цитираш къде съм го направил... Ще се лиша от това удоволствие (когато знаеш, че няма какво да се цитира... най-малкото защото за всеки случай* си проверил), заради поста над "Алилуя"-та. Беше коректен.
Иначе, включването ми оня ден беше инспирирано от два поста на Maxthon (не бяха отправени към мен)...
"А на Шипка няма как да има украинци при положение, че тогава няма и държава Украйна."
"Не четеш хубаво. Какви украинци като по това време няма държава Украйна? И каквито и сайтове да ми даваш това няма как да се промени."

Това според мен обяснява и защо попитах за "Цигания".

офф//

* - Има един сборник с фейлетони на Здравко Попов (да е жив и здрав, харесвам го) - "Акорди извън клавиатурата". В един от тях, на "потърпевшия" му бяха подарили пижама... ще цитирам, приблизително, макар че май го има в читанката... "Подариха ми пижама. След час и половина размишления, успях с абсолютна сигурност да установя, кое е горнището и кое е долнището. За всеки случай отбелязах последното с"... некъф конец беше.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Виж как сам се издаваш, че си ватенка.

Е, ти започна да лъжеш на едро...И сестрите не бяха просто осъдени несправедливо,те бяха изтезавани...

преди 5 минути, maxthon написа:

Коментари на Туитър ботове не ме интересуват. Пуска видео гледам какво има на него и коментирам какво виждам и защо мисля така.

Е рязко загубихме интерес, цял ден ги коментираш- викаш лъжец е онзи , ама като се усети как затъна още повече - не ме интересува,

Хайде обясни как и 2-мата твърдите едно и също нещо ама само ти си света вода ненапита. А човека културно се извини и каза грешка - извинете. Обаче пак той е лъжец.. Ама ти не си:)

Да не си помислиш нещо - ти го казваш че той е лъжец нали така? Странна работа наистина.

За видеиото понеже казваш си го гледак и си мислил върху него - кажи къде точно в това Работино е - гледал си го твърдиш че е там - значи имаш доказателства . Бъди добро бъди - сподели ги:)

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Да допуснем, че са несправедливо осъдени.

Е и ?

Ами щом няма значение,нека и теб да те пратят в пандиза без да си виновен...И да те жигосват с електрошок като невинните българки...

преди 2 минути, maxthon написа:

Е сега пресата е основно в интернет и четеш от нея за Украйна. Това пак ли е познаване?

Ходил съм много пъти в Украйна, работил съм с руснаци и с украинци. Освен това имам висше военно образование.

Та за това съм в темата и си позволявам да имам самочувствието да мога да отделя зърното от плявата, Артилеристе.

Вие ватенките пишете лъжи и гнусотии.

Щом и руските и украинските източници ви казват, че има украинска офанзива, значи има украинска офанзива.

Сега кой как украсява нещата е отделен въпрос, но има факти, които и едните и другите признават.

Допускам, че това е вярно.

преди 2 минути, kosyo написа:

Е рязко загубихме интерес, цял ден ги коментираш- викаш лъжец е онзи , ама като се усети как затъна още повече - не ме интересува,

Лъжец е разбира се. Пуска нещо, усеща се, че е объркал и се редактира. И за капак като му видиш самия материал се оказва, че се е объркал не само за населеното място.

току-що, maxthon написа:

Лъжец е разбира се. Пуска нещо, усеща се, че е объркал и се редактира. И за капак като му видиш самия материал се оказва, че се е объркал не само за населеното място.

Така де ама понеже и ти викаш че е в Работино значи и ти си лъжец нали така?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Та за това съм в темата и си позволявам да имам самочувствието да мога да отделя зърното от плявата, Артилеристе.

И защо хвърляш зърното на боклука и се правиш зорлен на плява? Защо така след малко....

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

И сестрите не бяха просто осъдени несправедливо,те бяха изтезавани...

Що не помня да съм отричал това ?

Казах ти, че с едно голо плюене на Путлер няма как да ни излъжеш, че не си ватенка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.