Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, andiay написа:

Ми щот ти ма питаш, бре Широко затворени очи...

Бъди така затъна в лай**та, че колкото и да дойдете да му помагате няма да успеете.

ПП: никъде не съм те питал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, maxthon написа:

Значи след като задам въпрос (или тема на дискусия) и виждам страхотна съпротива да получа отговор, а темата се сменя трябва да влезна в унисон с това и да се разводни всичко и да се премине към спор заради самия спор, а не по точно конкретна тема? И накрая с цялото ти нахалство се оказва, че се оправдавам защото някой не знаеш къде те сърби? Е вземи се почеши тогава за да не се налага някой друг да те зачеше.

Хайде пак - без никакво "отместване" - геном, Gasum, турбини, поход на Пригожин. Все неща, на които най-конкретно взе отношение и се противопоставяше, после се оправда с украинска пропаганда, която си чел, но на която се позоваваш, а после отричаш.

P.S Готов съм да те цитирам. Ако съм излязъл от форума - и утре е ден. Архивите са живи!

преди 4 минути, kosyo написа:

Е колко време да я дъвчем тая тема че не ти отърва да отговаряш а да искап другите да го правят>

Ти я дъвчеш защото си твърде убеден, че си пуснал великата перемога. И туитър бота също след като успя даже и да се обърка и да се наложи да си редактира лъжливата пропаганда.

преди 1 минута, parmobil написа:

Хайде пак - без никакво "отместване" - геном, Gasum, турбини, поход на Пригожин. Все неща, на които най-конкретно взе отношение и се противопоставяше, после се оправда с украинска пропаганда, която си чел, но на която се позоваваш, а после отричаш.

Ей, смляхте го Другото Аз.

Даже Дагееца не успя да го извади от киреча, барабар с лайковете на Николоф

преди 3 минути, БаалБек написа:

Е след като не те устройва това, което съм цитирала...

Успех в оборването...

:popcorn2:

Бъркаш нация и националност, душице, различни термини са....

Образовал съм се, когато е трябвало...

И съм ти казал неведнъж, ти сама си правиш изборите....

Хайде пак - без никакво "отместване" - геном, Gasum, турбини, поход на Пригожин.

Забравил си какво съм отговорил тогава при всеки един случай и сега очакваш нещо различно?

преди 3 минути, parmobil написа:

после се оправда с украинска пропаганда

Сега пък и с украинска пропаганда съм се оправдавал. Е какво оправдание като от украинец не може да изкочи и буквичка истина.

току-що, maxthon написа:

Забравил си какво съм отговорил тогава при всеки един случай и сега очакваш нещо различно?

Нищо не съм забравил и по всяко нещо, което съм посочил, мога да те цитирам. Припомням - геном, турбини, Gasum, поход на Пригожин.

Нищо не съм забравил и по всяко нещо, което съм посочил, мога да те цитирам. Припомням - геном, турбини, Gasum, поход на Пригожин.

Напомняй, цитирай колкото си искаш. Друг вид отговор не може да получиш. И все още ми липсва връзката между тези неща и теми обсъждани преди това. Защо ми прилича това на желание да смениш тема на разговор. Изобщо не ми пука дали ще го наречеш оправдание.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ти я дъвчеш защото си твърде убеден, че си пуснал великата перемога. И туитър бота също след като успя даже и да се обърка и да се наложи да си редактира лъжливата пропаганда.

Остави перемогата , бота, гамата и всичко останало . Ти казваш нещо и не можеш да го докажеш , но обвинявап другите в лъжа нали..Но има една малка разлика- той се поправи ама от тебе такова нещо не сме чули нали? Ти още, както каза знаеш много добре какво си казал и то го цитирам колко пъти вече ама не се отказваш от думите си нали. Значи още си прав... Че сега чакаме доказателството зашо още твърдиш че :

"Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут. "

Явно има причина нали - че се търси причината сега да тази твоя твърда комунистическа сигурност.

преди 3 минути, andiay написа:

Бъркаш нация и националност

Абе, да те питам, на вас ватенките що ви е толкова важно, да е нямало украинска нация през 1877 ма - 1878 ма.

Преди това може, след това може. Или не може.

Само руска нация ли има според вас ?

преди 4 минути, maxthon написа:

Минаха 3 часа - затова е така. Той още не ти е свикнал и не те цитира че да ти припомня като мен. Ама и това ще стане.. Няма да ти е лесно да лъжеш тогава :)

преди 3 минути, parmobil написа:

Макстън пак затапен и унижен, като Тошев от Миро.

Явно вече в Украйна нормалните мъже са на привършване!

Цитат

Трансджендър Сара Аштън-Чирило е назначен за говорител на ВСУ за англоезичната публика

Проектът, който Чирило трябва да ръководи, се нарича „Русия мрази истината“, чиято основна цел е „да се противопостави на руската пропаганда“

Киев, Украйна  03 Авг. 2023, 17:16  27280 прочита  30 коментара Автор: БЛИЦ

Трансджендър Сара Аштън-Чирило е назначен за говорител на ВСУ за англоезичната публика

За първи път представител на нетрадиционно малцинство с чуждо гражданство е назначен за официален говорител на въоръжените сили на Украйна. Това е американската трансджендър Сара Аштън-Чирило, предават световните медии.

В самото начало на конфликта Аштън-Чирило дойде в Украйна като военен кореспондент. Тя подписа договор с въоръжените сили на Украйна и е изпратена в една от бригадите за териториална отбрана. През февруари 2023 г. се появи информация за раняването на Аштън-Чирило в посока Артемовски.

Сара Аштън-Сирило някога се е казвала Майкъл Джон Сирило. Тогава той променя пола си и е официално признат за "жена", след като получава съответните документи. 

Сега бившият военен командир и боец на въоръжените сили на Украйна ще бъде представител на въоръжените сили на Украйна за англоговорящата публика. 

Проектът, който Чирило трябва да ръководи, се нарича „Русия мрази истината“, а основната цел на проекта е „да се противопостави на руската пропаганда“.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Абе, да те питам, на вас ватенките що ви е толкова важно, да е нямало украинска нация през 1877 ма - 1878 ма.

Някой се беше възпалил, че е имало украинци на Шипка.

току-що, maxthon написа:

Някой се беше възпалил, че е имало украинци на Шипка.

Обаче има в Работино/Бахмут нали? Чакам да напомня - остави ги тия те само се гаврят с тебе, тук само аз те разбирам...

преди 2 минути, kosyo написа:

Минаха 3 часа - затова е така.

Колкото и да минат нещата около Клешеевка и Работино няма да станат по-различни. Който украинец е оцелял е късметлия. Особено тези украинци в техниката, която показа.

преди 2 минути, kosyo написа:

Обаче има в Работино/Бахмут нали?

Има разбира се . И нищо не им пречи да загиват за чужди интереси.

преди 4 минути, maxthon написа:

Колкото и да минат нещата около Клешеевка и Работино няма да станат по-различни. Който украинец е оцелял е късметлия. Особено тези украинци в техниката, която показа.

Пак ли не разбра темата ето това разискваме в момента - твоите думи:

"Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут. "

И най вече защо онзи бот си призна че е грешал извини се а ти още не си го направил. Това се пита - какво знаеш ти повече от него че не казваш "абе, извинете сбърках" още в началото . Явно имаш информация от първа ръка, дето дори този дето пуска видеото не знае. Че се чудя каква е таз информация - то няма как да не е геолокация - давай сподели я най-накрая.. Кое не е ясно?

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Да, то не са ни били освободили дефакто руснаци а украйнци. Това сега се говори.

Не е вярно.

Ватенките лъжат, че само руснаци са ни освободили.

Според Малоум Дагейски не е имало румънска нация, финландска нация и украинска нация, а само руска нация.

Забравих да го питам, Молдовска нация дали е имало.

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Да, то не са ни били освободили дефакто руснаци а украйнци. Това сега се говори.

По принцип "украинците" са родоначалници на човечеството. Нема майтап!

Но требва, май, да се разберат с наще "македонци" по тоа въпрос...

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бъди така затъна в лай**та, че колкото и да дойдете да му помагате няма да успеете.

ПП: никъде не съм те питал.

Нит съм са мешал в приказките на някой, нито съм защитавал някой, още по-малко пък помагал...

Ето къде ме питаш и без да е формулирано като въпрос....

Затова и обяснявам...

преди 34 минути, BANKATA написа:

Тива гомобясни на бъди, как така е имало украинци във войната при положение че е нямало държава Украйна.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Ново двайсе.

Явно дерта ви е руско османската война.

А през 1876 та имало ли е украинска нация ?

А през 2023 та ???

Сега с кого воювате бе, Малоуме ?

Да не би с НАТО ?

Никъв дерт не ми е...

Нали питаше за коя война....

До 1918-а на практика украинска нация е нямало....

Просто до тогава никога не е съществувала държава с име Украйна...

През 2023-а има украинска нация...

Аз не воювам с никой...

Освен да се забавлявам с Иванушки като теб...

НАТО определено воюва...

Нъл са хвалеше с военно образование, би требело да си наясно с този факт...

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, опитах се да му обясня, че по добре да ти залющи един.

Маймунска му работа...

Е, и той ша ми заплющи един, точно колкото и ти...

Верно имате повече общо с маймуните, макар да се съмнявам, че те биха се съгласили...

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Българи барем признавате ли, че е имало ?

Някои имаха съмнения, че може и да не е имало. И директно си измислиха и някаква логика, че наистина ги е нямало. Други пък бяха на мнение, че руската армия тогава спяла някъде. Странни неща се случиха тези дни около Шипка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.