Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Нали се досещаш , че това ще ви го изкарам през носа ? 

Ще съжалявате !

Аз забавям но не забравям !

Продължавай колкото искаш , аз вече приех предизвикателството !

Приятна вечер ! 

Нека позная?

Зодия овен.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:

Не виждам да си привел някакви доказателства за наличието на държава с името Украйна преди 1918г.

...

Мдааа... Каква я искаш? Монархия, дуалистична монархия, хаганат, джамахирия? Аз па монархия, при положение, че царските укази за нищо ги немате...

Всъщност, разбирам. Сложно ти е, трудно ти е... наблегни тогава само на акцентите в поста ми... внимание, без илюзии, лика-прилика, лубрикант, суеш...

Не, извинявай, не трябва да се глумя... Но не мога да се сдържа да не те попитам... Имаш бая постове за циганите, да изберем един... примерно тоя...

на 3.07.2017 г. в 20:03, M.Николов написа:

Именно, просто се усвояват едни пари от едни тарикати без никакъв ефект за интегрирането на циганите.

Къде се намира държавата Цига̀ния?  Без пространствено-времеви ограничения за отговора.

Репоствам, че може "случайно" да си ме пропуснал

преди 28 минути, maxthon написа:

Разбра се, че не е преди няколко дена, а преди месеци. Сега остана да разберем какво общо има това с нещата, които се обсъждат тази вечер?

Общото е, че при всяка опровергана твоя глупост, се оправдаваш, че се измествала темата. А твоите глупости са налице. Сега оправданието е, че са били преди време ли?

То беше турбини, Gasum, геном, поход на Пригожин ...

За закачките ви с @kosyo аз не се бъркам.

преди 32 минути, maxthon написа:

Аз да се върна защото....

преди 23 минути, maxthon написа:

Защо не вземеш....

преди 18 минути, maxthon написа:

Ти го споменя и сега го чакаш?

При теб е патология. Ти си за психиатрично лечение. Такива като теб имат даже диагноза. Наричат ги кверулант. Лице, което спори с всички и е постоянно в съда.

Не знам защо ти обръщат внимание. Тук в интернет си се развихрил и отключил заболяването. Не знам съседите ти как те търпят или сега са спокойни, защото отделяш много внимание тук и нямаш време да ходиш до районния съд и да пускаш сигнали и жалби.

току-що, Звяра!!! написа:

Нали се досещаш , че това ще ви го изкарам през носа ? 

Ще съжалявате !

Аз забавям но не забравям !

Продължавай колкото искаш , аз вече приех предизвикателството !

Приятна вечер ! 

Аууу, напрао са завих през глава...

Че вече само дзверове ми се привиждат, мхм...

Утре ша бегам да ми леят куршум (ша внимаам да не е руски...)

Приятна и на теб!

Оползотвори я, като се образоваш малко, преди категорично да плямпаш глупости...

Не всичко, което си прочел из нета е безспорен факт, само защото на теб ти харесва...

Киевска Рус не е Украйна, не е и Русия, още по-малко България...

Макар да има общо и с трите...

Днешен наследник й се води Русия, според всички сериозни историци...

Николов е прав - държава Украйна не е имало до 20-ти век...

До средата на 19-ти не е имало и нации....

преди 5 минути, parmobil написа:

Общото е, че при всяка опровергана твоя глупост, се оправдаваш, че се измествала темата.

Ами за теб е оправдание, за мен е начин да се избегнат неудобни теми и въпроси. Задавам въпрос и се започва въртенето как да не се отговори.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ами за теб е оправдание, за мен е начин да се избегнат неудобни теми и въпроси. Задавам въпрос и се започва въртенето как да не се отговори.

Тъжно - искаш отговори а нямаш геолокация и доказателства за думите си...Срам ли те е да я дадеш за тая точка или не можеш:)

преди 12 минути, lebel написа:

Къде се намира държавата Цига̀ния?  Без пространствено-времеви ограничения за отговора.

Циганин националност ли е?

Буханкогеноцида продължава:

Мирише ли ви на безаналоговост?

Мадяр и той се събуди със силна сесия:

Сигурно са му свършили дроновете :)

преди 10 минути, БаалБек написа:

Не знам защо ти обръщат внимание. Тук в интернет си се развихрил и отключил заболяването. Не знам съседите ти как те търпят или сега са спокойни, защото отделяш много внимание тук и нямаш време да ходиш до районния съд и да пускаш сигнали и жалби.

След като виждам, че раздаваш диагнози може да потърсиш и сама да се диагностицираш за това, което току що написа. От собствен опит ли говориш за сигналите и жалбите към съседите? Ако съседите ми не могат да ме търпят (поради някаква странна причина) не трябва ли те да тичат към районен съд?

преди 11 минути, andiay написа:

Аууу, напрао са завих през глава...

Че вече само дзверове ми се привиждат, мхм...

Утре ша бегам да ми леят куршум (ша внимаам да не е руски...)

Приятна и на теб!

Оползотвори я, като се образоваш малко, преди категорично да плямпаш глупости...

Не всичко, което си прочел из нета е безспорен факт, само защото на теб ти харесва...

Киевска Рус не е Украйна, не е и Русия, още по-малко България...

Макар да има общо и с трите...

Днешен наследник й се води Русия, според всички сериозни историци...

Николов е прав - държава Украйна не е имало до 20-ти век...

До средата на 19-ти не е имало и нации....

Така е, така е, г-н безпристрастен!

Нищо не е имало, само руснаци.

преди 6 минути, kosyo написа:

Тъжно - искаш отговори а нямаш геолокация и доказателства за думите си...Срам ли те е да я дадеш за тая точка или не можеш:)

Тъжно е когато си видял украинска техника и четеш руска и повтаряш механично руска.

преди 8 минути, lebel написа:

И защо бъркаш етнос и нация?

Циганите не са националност, а етническа група, при това доста разнородна....

Много малко общо има между Азис и Пако Де Лусия...

Не само като музика...

преди 9 минути, maxthon написа:

Най-накрая! Изкопчих признание, че клинчиш. Признат грях - половин грях.

преди 1 минута, maxthon написа:

Тъжно е когато си видял украинска техника и четеш руска и повтаряш механично руска.

преди 8 часа, maxthon написа:

Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут. Нали там е била предполагаемата атака на руснаците, която толкова се мъчиш да докажеш като съществуваща? Единствените мерки, които може да взема е да продължа да ти показвам защо пусканата от теб информация е невярна. Да не говорим, че в случая се използва и лансет. Тоест се използва срещу украинска цел.

Тъжно е - наистина :) Съчувствам ти

преди 2 минути, andiay написа:

Много малко общо има между Азис и Пако Де Лусия...

Не само като музика...

Тива гомобясни на бъди, как така е имало украинци във войната при положение че е нямало държава Украйна.

току-що, BANKATA написа:

Тива гомобясни на бъди, как така е имало украинци във войната при положение че е нямало държава Украйна.

Бъди в момента центрофугира и след малко ще отиде да пере. Малко по-късно го търсете него..

преди 3 минути, andiay написа:

In older texts or other languages the word "nationality", rather than "ethnicity", is often used to refer to an ethnic group (a group of people who share a common ethnic identity, language, culture, lineage, history, and so forth). This older meaning of "nationality" is not defined by political borders or passport ownership and includes nations that lack an independent state (such as the Arameans, Scots, Welsh, English, Andalusians,[10] Basques, Catalans, Kurds, Kabyles, Baluchs, Pashtuns, Berbers, Bosniaks, Palestinians, Hmong, Inuit, Copts, Māori, Wakhis, Xhosas and Zulus, among others).[citation needed] Individuals may also be considered nationals of groups with autonomous status that have ceded some power to a larger sovereign state.

току-що, parmobil написа:

Най-накрая! Изкопчих признание, че клинчиш. Признат грях - половин грях.

И четенето налице, разбирането го е хванала липсата. Смяната на темата не я правя аз, а този, който не желае да отговори на въпроса (доста често неудобен).

преди 3 минути, kosyo написа:

Тъжно е - наистина :) Съчувствам ти

Успя да докажеш, че атаката е руска? Пропуснал съм този момент. Може би защото не си успял.

Новини от паралелната вселена само за руски баби  :giggle1::giggle1::giggle1:

Путин: Наближава краят на доминацията на долара

Путин: Феноменът БРИКС е доказателство за потенциала на многостранното сътрудничество

https://www.vesti.bg/sviat/putin-nablizhava-kraiat-na-dominaciiata-na-dolara-6176428

преди 2 часа, Филипов написа:

Отбор "златният милиард" опразнихте дет що има складове От последните 50 години. И не можете да го докарате на производство дори спрямо Русия. А ако на кантара сложим останалите 7 милиарда свят? Земята от бойните действия стана скад от всякакви метали за претопяване, Русия ще има да преработва . . . . . 

Зехте ли Купянск ?

току-що, BANKATA написа:

Така е, така е, г-н безпристрастен!

Нищо не е имало, само руснаци.

И къде прочете от мен, че има само руснаци?

През 9-ти век са били просто източни славяни....

И на днешна Украйна, и на днешна Русия, и на днешна Беларус - корените са все от Киевска Рус, единственото държавно формирование по онова време на източните славяни, които византийците нарекли руси...

Историците приемат Русия за наследник, защото само под това име е просъществувала държава през вековете...

Широко затворени очи...

преди 15 минути, M.Николов написа:

Циганин националност ли е?

International law[edit]

Nationality is the status that allows a nation to grant rights to the subject and to impose obligations upon the subject.[9] In most cases, no rights or obligations are automatically attached to this status, although the status is a necessary precondition for any rights and obligations created by the state.[11]

In European law, nationality is the status or relationship that gives the nation the right to protect a person from other nations.[9] Diplomatic and consular protection are dependent upon this relationship between the person and the state.[9] A person's status as being the national of a country is used to resolve the conflict of laws.[11]

Within the broad limits imposed by a few treaties and international law, states may freely define who are and are not their nationals.[9] However, since the Nottebohm case, other states are only required to respect the claim(s) by a state to protect an alleged national if the nationality is based on a true social bond.[9] In the case of dual nationality, the states may determine the most effective nationality for the person, to determine which state's laws are the most relevant.[11] There are also limits on removing a person's status as a national. Article 15 of the Universal Declaration of Human Rights states that "Everyone has the right to a nationality," and "No one shall be arbitrarily deprived of his nationality nor denied the right to change his nationality."

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.